2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğluna geçmiş olsun canım. Ayrıntılı için de Gözünaydın. Ben daha gidemedim ayrıntılıya, inşallah güzel haberler alırız, stres yapıyorum ayrıntılıyı.

Canım ben kış annesiyim, oğlum Kasım doğumlu. Ama bence yaz da olsa yeni doğduğu için bi süre ince uzun kollu ve uzun alt giydirilir.Battaniye olarak da ince penye battaniyeler kullanılabilir.
Aynen benim de oğlum kasım doğumlu:) ama şimdi Temmuz'da olan bebişe bile kısa kollu giydirilmez en fazla tek kat ince penye olur

Devlette bile 200 tl para ödeniyormuş diye duydum ben de hiç uğraşmadım kanuni hastanesinde idi sanırım bu fiyat

Kızlar göğüslerin kaşıntısı için hindistan cevizi yağı önermişsiniz bende yaklaşık 1 aydır düzenli kullanıyorum zaten ona rağmen kaşıntı çok fazla. Heryerim pul pul dökülüyor. Komple sürüyorum ama hala yeterli değil, biraz az su içiyorum herhalde ondan.. detaylı ultrasonu iyi geçen arkadaşların gözü aydın olsun, darısı başımıza inşallah..

canım benim de pul pul dökülmem vardı. gratisten onarıcı vücut yağı aldım. geçti şükür.

Selam kızlar birisi ne giydircez diye sormuş temmuzda doğan yeğenime sadece askılı çıtçıtlı bodyler giydirebilmiştik hava cehennem gibi oluyor minikcanlar bunalıyor

Canim kac gundur yazicam sana unutup duruyorum.karaciger enzimlerin yukselmismiydi senin gebelik zehirlenmesi yasadiginda? Dr benimde gebelik zehirlenmesi olmamdan endiseleniyor..

Ya az bişey yesemde catliycakmisim gibi oluyorum bu normalmi yaa neden boyle oldum son bir kaç gündür böyleyim

22+3 de
Bana figen hanım şuan erken dedi taa 3 hafta sonra gideceğim
gitmiş oluyorum normal sanırım önceki gebelikte daha bile geç girmişim baktımda oğlumun yüzü net görünmüştü ve aynen de doğdu Şimdi neler göreceğiz çok merak ediyorum

22+3 de
gitmiş oluyorum normal sanırım önceki gebelikte daha bile geç girmişim baktımda oğlumun yüzü net görünmüştü ve aynen de doğdu Şimdi neler göreceğiz çok merak ediyorum

Ya az bişey yesemde catliycakmisim gibi oluyorum bu normalmi yaa neden boyle oldum son bir kaç gündür böyleyim

Ben de bunu çok merak ediyorum..özellikle akşam saatlerinde nefes dahi almakta zorlanıyorum. Göbek deliğim bile acıyo o derece şişiyorum. Sabah uyamdığımdaysa neredeyse dümdüz karnım. Anlayamadım..

22+3 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…