Oğluna geçmiş olsun canım. Ayrıntılı için de Gözünaydın. Ben daha gidemedim ayrıntılıya, inşallah güzel haberler alırız, stres yapıyorum ayrıntılıyı.Kızlar oğlum su ciceği oldu. Yavrum nasıl kaşınıyor iki gecedir uyumuyoruz. Bugun bizim ayrıntılımız vardı şükür bebek iyi herşey yolunda şükürler olsun darısı bekleyen arkadaşlara.. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız bebiş geliyor nasıl mutlu oldum allahım isteyen herkese versin..
Tabi ben cinsiyet kesinleşse dururmuyum elbette hayır hemen alışverişe verdim kendimi.. kız ürünleri okadar güzelki bayıldım hepsine
Aynen benim de oğlum kasım doğumlu:) ama şimdi Temmuz'da olan bebişe bile kısa kollu giydirilmez en fazla tek kat ince penye olurCanım ben kış annesiyim, oğlum Kasım doğumlu. Ama bence yaz da olsa yeni doğduğu için bi süre ince uzun kollu ve uzun alt giydirilir.Battaniye olarak da ince penye battaniyeler kullanılabilir.
Ben de oyle korkuyorum ayrintilidanOğluna geçmiş olsun canım. Ayrıntılı için de Gözünaydın. Ben daha gidemedim ayrıntılıya, inşallah güzel haberler alırız, stres yapıyorum ayrıntılıyı.
Emsey 350Kızlar ayrıntıli ultrasonu naptiniz devlette mi ozelde mi yaptirdiniz. Eger ozelse İstanbul icin fiyat ve yer verebilir misiniz ?
Sefakoyde vera tıp merkezinde yaptircam devlete cok ugrastim randevu alamadim. 4 martı bekliyoruz, memnun kaliriz inşallah 220 tlKızlar ayrıntıli ultrasonu naptiniz devlette mi ozelde mi yaptirdiniz. Eger ozelse İstanbul icin fiyat ve yer verebilir misiniz ?
Nerelere baktin devlette kuzum pekiSefakoyde vera tıp merkezinde yaptircam devlete cok ugrastim randevu alamadim. 4 martı bekliyoruz, memnun kaliriz inşallah 220 tl
Yanlış duymussun canim bence arkadaşım suleymaniye de yaptırdı ucretsizDevlette bile 200 tl para ödeniyormuş diye duydum ben de hiç uğraşmadım kanuni hastanesinde idi sanırım bu fiyat
canım benim de pul pul dökülmem vardı. gratisten onarıcı vücut yağı aldım. geçti şükür.Kızlar göğüslerin kaşıntısı için hindistan cevizi yağı önermişsiniz bende yaklaşık 1 aydır düzenli kullanıyorum zaten ona rağmen kaşıntı çok fazla. Heryerim pul pul dökülüyor. Komple sürüyorum ama hala yeterli değil, biraz az su içiyorum herhalde ondan.. detaylı ultrasonu iyi geçen arkadaşların gözü aydın olsun, darısı başımıza inşallah..
Canim kac gundur yazicam sana unutup duruyorum.karaciger enzimlerin yukselmismiydi senin gebelik zehirlenmesi yasadiginda? Dr benimde gebelik zehirlenmesi olmamdan endiseleniyor..3. Mina olur artık sizinde
Ben hala isim konusunda net değilim ama hayırlısı,
Abide ben gebelik zehirlenmesi yaşadım 35de acil sezeryan ile doğmuştu o yüzden riskli grupta sayılıyorum perinatoloji takibindeyim, geçen haftalarda bebeğe giden bir damarda daralma gördü dr, bu hastalığın ilk belirtisi diyim ama diğer belirtiler yok şuanda kızımın gelişimi önde bile hamdolsun , kendiliğinden kaybolabilir denildi haftaya detaylı usg var pernatolojide dua ede ede bekliyoruz
Doktorun kim ben medical parka gidiyorum bizede önerdiler bende ayrıntılıya ona gittimÖzele gidicem 350 tl fehmi yazıcıoğlu dokturum önerdi
Figen hanım doktorum Türkiye hastanesinde nasıl fehmi beyden memnun kaldınız mıDoktorun kim ben medical parka gidiyorum bizede önerdiler bende ayrıntılıya ona gittim
gitmiş oluyorum normal sanırım önceki gebelikte daha bile geç girmişim baktımda oğlumun yüzü net görünmüştü ve aynen de doğdu Şimdi neler göreceğiz çok merak ediyorumBana figen hanım şuan erken dedi taa 3 hafta sonra gideceğim
gitmiş oluyorum normal sanırım önceki gebelikte daha bile geç girmişim baktımda oğlumun yüzü net görünmüştü ve aynen de doğdu Şimdi neler göreceğiz çok merak ediyorumBana figen hanım şuan erken dedi taa 3 hafta sonra gideceğim
Ya az bişey yesemde catliycakmisim gibi oluyorum bu normalmi yaa neden boyle oldum son bir kaç gündür böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?