- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Heryerini tek tek inceliyor aöylüyorda kalbi midesi prmakları damarları vs cd yada resim istersen artı ücret resim 10 tl cd 30 resim istedik ama bi türlü net yakalayamadı inceledikten sonra beş dk dışarı alıyor raporu yazıyor işte sonra sonucu anlatıyor iyiydi yani ama bebeğe giden sol damarımda sorun olduğunu söyledi ama panikletmedi beni bitanesi yeter güzel beslenmiş filan dedi inş sorun çıkmaz sizde güzel haberler alırsınız inşFigen hanım doktorum Türkiye hastanesinde nasıl fehmi beyden memnun kaldınız mı
Aynı ben gerginlikten göbek deliğim yırtılır gibi oluyor akşam birisi görürse bu ne 9 aylık gibi diyor çatlayacağımBen de bunu çok merak ediyorum..özellikle akşam saatlerinde nefes dahi almakta zorlanıyorum. Göbek deliğim bile acıyo o derece şişiyorum. Sabah uyamdığımdaysa neredeyse dümdüz karnım. Anlayamadım..
18 24 hafta arası dediler aradım hangi hafta olmalı 20 hfta normal dedi sekreteride bende aldım randevuyu22+3 de
gitmiş oluyorum normal sanırım önceki gebelikte daha bile geç girmişim baktımda oğlumun yüzü net görünmüştü ve aynen de doğdu Şimdi neler göreceğiz çok merak ediyorum
İnşallah cnm niye artı para istiyor ki hayret bişey o cd yi direkt vermişlerdi bize önceden , o gittiğim yer kapanmış kapanmasaydı ona gidecektimHeryerini tek tek inceliyor aöylüyorda kalbi midesi prmakları damarları vs cd yada resim istersen artı ücret resim 10 tl cd 30 resim istedik ama bi türlü net yakalayamadı inceledikten sonra beş dk dışarı alıyor raporu yazıyor işte sonra sonucu anlatıyor iyiydi yani ama bebeğe giden sol damarımda sorun olduğunu söyledi ama panikletmedi beni bitanesi yeter güzel beslenmiş filan dedi inş sorun çıkmaz sizde güzel haberler alırsınız inş
Aynı ben gerginlikten göbek deliğim yırtılır gibi oluyor akşam birisi görürse bu ne 9 aylık gibi diyor çatlayacağım
Kızlar hangi hastanede bu doktor perinatolog mu radyoloji uzmanimiDoktorun kim ben medical parka gidiyorum bizede önerdiler bende ayrıntılıya ona gittim
Bende ilk gittim ayrıntılıya ilk bebeğimde gitmemiştim bunda doktor illa git filan dedi demekki bişey gördü dedim bende normalde nasıl olduğunu bilmediğim için ödedikİnşallah cnm niye artı para istiyor ki hayret bişey o cd yi direkt vermişlerdi bize önceden , o gittiğim yer kapanmış kapanmasaydı ona gidecektim
Özel canım hastanede değil perinatoloji uzmanıKızlar hangi hastanede bu doktor perinatolog mu radyoloji uzmanimi
Elma havuç yedim çiğ çok beter oldum bunu biliyorum mesela ama yemesem de şişiyorum gece yatakta dönemiyorum bazen o derece hatta yatamıyorum üstüme biri oturuyor sanki nefes alamıyorum sabaha karşı iniyor uyuyorum rahat tabi sabah oluveriyorEvet yediklerimizden bazıları bunu yapıyo muhtemelen ama hangisi yapıyo bulamadım hala ben. Giitkçe de artıyo şişkinlik boyutu hafta hafta. Bebek değil bu. Öyle olsa sabahları da öyle şiş olur. Gerile gerile geziyorum resmen yarın doğuma gircekmiş gibiyim ben de.
Kanuni hastanesinde var diye biliyorumKizlar iyi aksamlar istanbul avrupa yakasi devlet hastanelerinde ayrintili bakan yer varmi biliyormusunnz
İlk hamileliğimde hiç birini yaşamadım :) bu da böyle oluyor işte hayırlısıyla geçsin de ileriki aylarda naparım valla onu düşünüyorym şiştikçe mide yukarı itiliyor reflu oluyor Zaten
ben de ilk oğlumu mayısın sonunda doğurmuştum. hava aşırı sıcaktı. şort dahi giydirmiyordum. sadece çıtçıtlı atlet... bir tek onda rahat ettik. ya da be ettim, bilemicem :)Selam kızlar birisi ne giydircez diye sormuş temmuzda doğan yeğenime sadece askılı çıtçıtlı bodyler giydirebilmiştik hava cehennem gibi oluyor minikcanlar bunalıyor
ya ben de aynısını hissediyorum. özellikle süt ve süt ürünleri tükettiğimde acayip şişiyorum. bazen madem suyu kurtarıcım oluyor bazen de mide ilacım...Ben de bunu çok merak ediyorum..özellikle akşam saatlerinde nefes dahi almakta zorlanıyorum. Göbek deliğim bile acıyo o derece şişiyorum. Sabah uyamdığımdaysa neredeyse dümdüz karnım. Anlayamadım..
Ben de bunu çok merak ediyorum..özellikle akşam saatlerinde nefes dahi almakta zorlanıyorum. Göbek deliğim bile acıyo o derece şişiyorum. Sabah uyamdığımdaysa neredeyse dümdüz karnım. Anlayamadım..
Aynı ben gerginlikten göbek deliğim yırtılır gibi oluyor akşam birisi görürse bu ne 9 aylık gibi diyor çatlayacağım
Evet yediklerimizden bazıları bunu yapıyo muhtemelen ama hangisi yapıyo bulamadım hala ben. Giitkçe de artıyo şişkinlik boyutu hafta hafta. Bebek değil bu. Öyle olsa sabahları da öyle şiş olur. Gerile gerile geziyorum resmen yarın doğuma gircekmiş gibiyim ben de.
Bebegim henuz 1 yasinda ayni sey bendede vardi ben cok dikkat ettim muhtemelen yine aynisi cikicakkızlar ayrıntılıya girdim bugün doktor bir sıkıntı yok dedi şükür ama rapora bebeği besleyen damarlardan birinde direnç görünüyor demiş. bu ne demek bilen var mı acaba? ve tabi ki korkmalı mıyım 1 ? korkuyorsam yapacak bir şeyim var mı 2? yapacak bir şeyim yoksa korkmam çok mantıksız olmaz mı 3?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?