- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Her doktorun görüşü farkli oluyor canım. Benim kan degerim normal ama doktor 5.ayda yazacagim dedi. Bu gidisimde decavite ek olarak demir hapi yazdi.Iyi geceler kizlar. Düzenli kullandığınız ilaçlar neler? Doktorum bana sadece decavit kullanmamı söylüyor. Kan ilaci da kullanmamız gerekmiyor mu?
Ben bakirkoye ve kanuniye gittim. Bakirkoyde gec kalmissin dediler randevu yoktu daha 10. Haftada falan gitmeliymişim.. kanuni de ise riskli gebeliklere bakiliyormuş. Cerrahpaşa, bezmi alem vakif hastanesine falan bana uzak hastaneler onerdiler ama zaten oralarda da randevu bulamazdim herhalde. Bu dedigim yeri kanuni hastanesi önerdi, sonra bir tanidiginda orada yaptirdigini ogrendimNerelere baktin devlette kuzum peki
Yanlış duymussun canim bence arkadaşım suleymaniye de yaptırdı ucretsiz
Kanunide paralı değil. Vakıf hastanelerinde bir miktar alınıyor ama daha iyidir proflar bakarDevlette bile 200 tl para ödeniyormuş diye duydum ben de hiç uğraşmadım kanuni hastanesinde idi sanırım bu fiyat
Iyi geceler. .Ben düzenli olarak sabah aç olarak trioid ilacı, kahvaltıdan sonra folik asit ve decavit.igne de kullanıyorum kan sulandirici. Akşam yemekten sonra coraspin kullanıyorum. .Kan ilacı dr.um yazacaktı, bana dokunduğu için ben istemedim.Kan değerim iyi olduğu için çok gerek görmedi dr.um da.Iyi geceler kizlar. Düzenli kullandığınız ilaçlar neler? Doktorum bana sadece decavit kullanmamı söylüyor. Kan ilaci da kullanmamız gerekmiyor mu?
Amine Busra , benim gibi uykusu kacmis biri daha
Bugun kadin dogumdan sonra gogus hast. Druna gittim. Bronşit olmuşum. Ilerlese bebege zarari olabilir hemen tedaviye baslamamiz lazim dedi. Sabah tekrar gidecegim. Kan sonuclarına gore antibiyotik baslayabiliriz dedi.2 gün rapor verdi(daha müdürume soyleyemedim,nasil soyleyecegimi de bilmiorum) cok sukur ben kendimi cok iyi hissediorum ama icime kedi kacmis gibi gogsum hiril hiril. Evdeki kediyle hiriltida yaris yapioruz:)) bir de surekli öksuruk var. Ayrintili esnasinda o kadar öksurdum ama bebegim hic orali degildi. Dr normalde rahatsiz olurlar ama seninki olmadi gonlunce öksür diye takıldı.
Neyse sonuç olarak en küçük rahatsizligimizda bile doktora gitmeyi ihmal etmeyelim. Ben bugun hastaneye kadin dogum icin gitmeseydim diger dr a da gitmezdim hic.nasilsa ilac kullanamioz diye. Belki daha kotu olacakti. Cunku cigerlerimiz kapaninca iltihaptan oksijen gitmeyebiliyormus bebege. Allah tüm bebeklerimizi ve annelerimizi korusun, amin.
canım benim de pul pul dökülmem vardı. gratisten onarıcı vücut yağı aldım. geçti şükür.
Günaydın güzel anneler
Ben hamileligimin ilk ayında bronsit oldum augmentin ve parol içtim dr lar ikisinindokunmayacagını soledi.icinizi ferah tutun.
Bu arada ben ilk 3 ay folık asşt ve coraspin
3 aydan sonra da elevit ve coraspin kullanıyorum
Bu arada sabah tartıldım 67 ile baslafıgım yolculugum 72 olarak devam ediyor 5 kilo almısım.normal mi kızlar?
Canim kac gundur yazicam sana unutup duruyorum.karaciger enzimlerin yukselmismiydi senin gebelik zehirlenmesi yasadiginda? Dr benimde gebelik zehirlenmesi olmamdan endiseleniyor..
Kizlar iyi aksamlar istanbul avrupa yakasi devlet hastanelerinde ayrintili bakan yer varmi biliyormusunnz
canım ben beğeniyorum kokusunu. Ama eşim yanıma yaklaşmak istemiyor. Benden sonra kız kardeşimde aldı. Oda kendine ve 2 yaşındaki oğluna kullanıyor. Gerçekten sürdüğünde diğer duşa kadar yumuşacıksın.
kızlar ayrıntılıya girdim bugün doktor bir sıkıntı yok dedi şükür ama rapora bebeği besleyen damarlardan birinde direnç görünüyor demiş. bu ne demek bilen var mı acaba? ve tabi ki korkmalı mıyım 1 ? korkuyorsam yapacak bir şeyim var mı 2? yapacak bir şeyim yoksa korkmam çok mantıksız olmaz mı 3?
Tamam canım tesekkür ederim belki bende ona giderimÖzel canım hastanede değil perinatoloji uzmanı
Canım.benim endokrin doktorum troidi sabah aldigim icin vitaminlerini oglen alicaksin dedi gecen gittigimdede hatta sabah akmiyorsun vitaminleri dimi diye uyardi sende bir doktoruna sor istersenIyi geceler. .Ben düzenli olarak sabah aç olarak trioid ilacı, kahvaltıdan sonra folik asit ve decavit.igne de kullanıyorum kan sulandirici. Akşam yemekten sonra coraspin kullanıyorum. .Kan ilacı dr.um yazacaktı, bana dokunduğu için ben istemedim.Kan değerim iyi olduğu için çok gerek görmedi dr.um da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?