2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kizlar. Düzenli kullandığınız ilaçlar neler? Doktorum bana sadece decavit kullanmamı söylüyor. Kan ilaci da kullanmamız gerekmiyor mu?
folik asit 3. aya kadar kullandım bıraktım
elevit 3. aydan sonra başladım
gynoferon (kan-demir) 5. aya grince başladım
efa( omega3) 4. aydan sonra kullanmaya başladım

çok geçmiş olsun

benim vücudumda değil ama yüzümde pul pul dökülme çok fazla. Özellikle duştan sonra ne yaptıysam çözü
üğm bulamadım. Su çok içiyorum ama çok fazla da dökülmem var ne yapıcağımı bilmiyorum

Selam kızlar birisi ne giydircez diye sormuş temmuzda doğan yeğenime sadece askılı çıtçıtlı bodyler giydirebilmiştik hava cehennem gibi oluyor minikcanlar bunalıyor
ben sormuştum canım. Bana da birisi sadece çıtçıtlı badi giydirdim demişti. Ama annem olmaz uzun kollu ince giydiririz diyor. E şimdi satışta olan hastane çıkışları falan hep kalın kışlık yani. O yüzden kararsız kaldım. Daha kıyafet almadım. Bir iki parça bir şey aldım o da 6 aylık kış için

Hastanenin adını bile bulamıyorum sistemde gebelik takibi her gebe için mi nasıl oluyor anlamadım riskli gebelik için diyor ama kim karar veriyor riskli olduğuna çok karışık

Ya az bişey yesemde catliycakmisim gibi oluyorum bu normalmi yaa neden boyle oldum son bir kaç gündür böyleyim
canım bende öyleyim hazımsızlık başladı sanırım. Rahim büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor. Ondan. İnternette az az sık sık yiyin diye yazıyor ama yine de çok rahatsız midem

vallahi bende aynıyım. Ben mi abartıyorum diyordum ama değilmiş demekki. Hazımsızlıktan oluyormuş bunlar. Mideyi sıkıştırıyor rahim. Gece felaket ağrım oluyor. Bende maden suyu içiyorum yada gaviscon mide ilacı ama pek etki de etmiyor. Sabah uyandığımda kuş gibiyim resmen.

Buldum şimdi ama randevu dolu yine de bakarım sonra teşekkürler anlattığın için ayrı bir sistemi varmış :)

Normal diyorsun yani canım 5 kilo icin
sabah haftaici peynır yumurta ceviz ve süt
Ogle isyerinde bir tabak makarna yanında et yemeg yada sebze corba
Arada elma muz fıstık
Ikındı tost
Aksam sebze
Ama haftasonu pek dikkat etmiyorum ve kıloyu sanrm ozmaanla alıyorum

Normal diyorsun yani canım 5 kilo icin
sabah haftaici peynır yumurta ceviz ve süt
Ogle isyerinde bir tabak makarna yanında et yemeg yada sebze corba
Arada elma muz fıstık
Ikındı tost
Aksam sebze
Ama haftasonu pek dikkat etmiyorum ve kıloyu sanrm ozmaanla alıyorum

Hamilelikle başlayan biseymi

Sagol canim insallah hic birimizde cikmasi. Bu durum.benim enzimlerim yuksek cikiyor.tum ilaclari biraktirdi onlarmi yapiyor diye.tansiyo um normal gidiyor odemimde yok gibi odem olmasi icin cok kilo almis olman lazim dedi perinatoloji uzmani ben 2 kg aldim neyseki..tek dilegim su insallah kullandigim omega vitaminler yapmistir birakinca gecer umarim.ikiz gebeliklerdede olur diyorlar bir yandan bilemedim Allaha emanetiz artik

Kızlar sağlık ocağından aradılar kontrol ve aşı için asiyi yaparlar mı hastayım boğazım kötü hem doktora da cikicam vesileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…