- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
folik asit 3. aya kadar kullandım bıraktımIyi geceler kizlar. Düzenli kullandığınız ilaçlar neler? Doktorum bana sadece decavit kullanmamı söylüyor. Kan ilaci da kullanmamız gerekmiyor mu?
çok geçmiş olsun@balinmaz, benim gibi uykusu kacmis biri daha
Bugun kadin dogumdan sonra gogus hast. Druna gittim. Bronşit olmuşum. Ilerlese bebege zarari olabilir hemen tedaviye baslamamiz lazim dedi. Sabah tekrar gidecegim. Kan sonuclarına gore antibiyotik baslayabiliriz dedi.2 gün rapor verdi(daha müdürume soyleyemedim,nasil soyleyecegimi de bilmiorum) cok sukur ben kendimi cok iyi hissediorum ama icime kedi kacmis gibi gogsum hiril hiril. Evdeki kediyle hiriltida yaris yapioruz:)) bir de surekli öksuruk var. Ayrintili esnasinda o kadar öksurdum ama bebegim hic orali degildi. Dr normalde rahatsiz olurlar ama seninki olmadi gonlunce öksür diye takıldı.
Neyse sonuç olarak en küçük rahatsizligimizda bile doktora gitmeyi ihmal etmeyelim. Ben bugun hastaneye kadin dogum icin gitmeseydim diger dr a da gitmezdim hic.nasilsa ilac kullanamioz diye. Belki daha kotu olacakti. Cunku cigerlerimiz kapaninca iltihaptan oksijen gitmeyebiliyormus bebege. Allah tüm bebeklerimizi ve annelerimizi korusun, amin.
folik asit 3. aya kadar kullandım bıraktım
elevit 3. aydan sonra başladım
gynoferon (kan-demir) 5. aya grince başladım
efa( omega3) 4. aydan sonra kullanmaya başladım
evet ben de duydum ama doktorum özellikle onu kullanmamı söyledi. teşekkür ederimcanım elevitte domuz jelatini var diye duymuştum ama bi araştır istersen
Ben çok memnunum canım. Aman çatlaklarımız olmasın dicem ama tabi bünye meselesi birazdaBen bunu haftasonu bir alıp deneyeyim çünkü içimden bir his derin çatlaklarım olacağını söylüyor
benim vücudumda değil ama yüzümde pul pul dökülme çok fazla. Özellikle duştan sonra ne yaptıysam çözüKızlar göğüslerin kaşıntısı için hindistan cevizi yağı önermişsiniz bende yaklaşık 1 aydır düzenli kullanıyorum zaten ona rağmen kaşıntı çok fazla. Heryerim pul pul dökülüyor. Komple sürüyorum ama hala yeterli değil, biraz az su içiyorum herhalde ondan.. detaylı ultrasonu iyi geçen arkadaşların gözü aydın olsun, darısı başımıza inşallah..
ben sormuştum canım. Bana da birisi sadece çıtçıtlı badi giydirdim demişti. Ama annem olmaz uzun kollu ince giydiririz diyor. E şimdi satışta olan hastane çıkışları falan hep kalın kışlık yani. O yüzden kararsız kaldım. Daha kıyafet almadım. Bir iki parça bir şey aldım o da 6 aylık kış içinSelam kızlar birisi ne giydircez diye sormuş temmuzda doğan yeğenime sadece askılı çıtçıtlı bodyler giydirebilmiştik hava cehennem gibi oluyor minikcanlar bunalıyor
Hastanenin adını bile bulamıyorum sistemde gebelik takibi her gebe için mi nasıl oluyor anlamadım riskli gebelik için diyor ama kim karar veriyor riskli olduğuna çok karışıkCerrahpaşa, online randevu ile gebe takipten randevu alıyorsunuz, ertesi güne veriyor, gidince detaylı usg yaptırmak istiyrm diyorsunuz sizi perinatolojiye yönlendiriyor, orada randevu oluşturuyorlar, yani direk gidilmiyor,
bir bayandan duydum 190₺ diye ama Prof Rıza Madazlı bakıyor, özel muayenehanesinde 650₺ olunca uygun gibi kalıyor, ben zaten Cerrahpaşa hastasıyım, haftaya salı randevum hayırlısıyla
canım bende öyleyim hazımsızlık başladı sanırım. Rahim büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor. Ondan. İnternette az az sık sık yiyin diye yazıyor ama yine de çok rahatsız midemYa az bişey yesemde catliycakmisim gibi oluyorum bu normalmi yaa neden boyle oldum son bir kaç gündür böyleyim
Ben çok memnunum canım. Aman çatlaklarımız olmasın dicem ama tabi bünye meselesi birazda
vallahi bende aynıyım. Ben mi abartıyorum diyordum ama değilmiş demekki. Hazımsızlıktan oluyormuş bunlar. Mideyi sıkıştırıyor rahim. Gece felaket ağrım oluyor. Bende maden suyu içiyorum yada gaviscon mide ilacı ama pek etki de etmiyor. Sabah uyandığımda kuş gibiyim resmen.Ay bi ben değilmişim demek, bende bazen nefes alırken zorlanıyorum karnım yirtilcakmis gibi hissediyorum ama dediğiniz gibi sabah kalktığımda hic bisey yok, dört buçuk aylık degilde yedi sekiz aylik gibiyim bende böyle olunca
Normal diyorsun yani canım 5 kilo icinbende 5-6 kilo aldım canım. doktor 12-13 kilonun normal olduğunu söyledi. son zamanlar daha hızlı alındığı için hakkımızı sona bırakalım dedi. yolu yarıladık artık, bence normal. ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım, onda da bu şekilde ilerlemişti. ilk zamanlar malum bulantı olduğundan çok dikkat edemedim tost ekmek ne iyi geliyorsa onu yedim ama artık daha düzgün protein içerikli az karbonhidratlı yemeye dikkat edeceğim inşallah.
benim kullandığım ilaçlar sabah aç karna tiroid ilacım. gün içinde coraspin ve decavit. yatmadan önce de clexane iğne. 5.aydan itibaren kan için ilaca başlayacakmışız. şimdilik bu kadar.
Normal diyorsun yani canım 5 kilo icinbende 5-6 kilo aldım canım. doktor 12-13 kilonun normal olduğunu söyledi. son zamanlar daha hızlı alındığı için hakkımızı sona bırakalım dedi. yolu yarıladık artık, bence normal. ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım, onda da bu şekilde ilerlemişti. ilk zamanlar malum bulantı olduğundan çok dikkat edemedim tost ekmek ne iyi geliyorsa onu yedim ama artık daha düzgün protein içerikli az karbonhidratlı yemeye dikkat edeceğim inşallah.
benim kullandığım ilaçlar sabah aç karna tiroid ilacım. gün içinde coraspin ve decavit. yatmadan önce de clexane iğne. 5.aydan itibaren kan için ilaca başlayacakmışız. şimdilik bu kadar.
Hamilelikle başlayan biseymibenim vücudumda değil ama yüzümde pul pul dökülme çok fazla. Özellikle duştan sonra ne yaptıysam çözü
üğm bulamadım. Su çok içiyorum ama çok fazla da dökülmem var ne yapıcağımı bilmiyorum
Sagol canim insallah hic birimizde cikmasi. Bu durum.benim enzimlerim yuksek cikiyor.tum ilaclari biraktirdi onlarmi yapiyor diye.tansiyo um normal gidiyor odemimde yok gibi odem olmasi icin cok kilo almis olman lazim dedi perinatoloji uzmani ben 2 kg aldim neyseki..tek dilegim su insallah kullandigim omega vitaminler yapmistir birakinca gecer umarim.ikiz gebeliklerdede olur diyorlar bir yandan bilemedim Allaha emanetiz artikYok canım karaciğer enzimlerim doğuma girdiğimde bile normaldi, bendeki geç ve hafif preeklampsiydi çok şükür,
ama sen sıkıntı yapma, 21haftadan önce hiç bir belirti göstermiyor zaten, sonrasında da damarlarda direnç idrarda protein ve tansiyon hepsi birarada olunca gebelik zehirlenmesi sayılıyor, birde ön belirti olarak bende şiddetli ödem vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?