Canim istersen bir telefonla geri donus yap sor..ben gittigimde hasta degildim farkedermi bilemedim suan.Kızlar sağlık ocağından aradılar kontrol ve aşı için asiyi yaparlar mı hastayım boğazım kötü hem doktora da cikicam vesileyle
Bencede ara tekrar söyle bosuna gitme .. Belki haftaya gel derler .Kızlar sağlık ocağından aradılar kontrol ve aşı için asiyi yaparlar mı hastayım boğazım kötü hem doktora da cikicam vesileyle
Nelere dikkat ettin biraz açabilirmisinBebegim henuz 1 yasinda ayni sey bendede vardi ben cok dikkat ettim muhtemelen yine aynisi cikicak
Coraspin ve kalsiyum ilaci kullandim..Normal miktarin fazla fazlasi yogurt süt tükkettim..Tuz zaten tuketmezdim doktorumda tansiyon cikmasin diye azaltmami soylemisti..Bol su tukettim ister istemez 5 litre iciyodum..Genellikle sol tarafima yatarak dinlendim..Tansiyonumu hergun kontrol ettimm.Bebegim 42. Haftada 4 kg dogdu..=) Doktorum hep birde notch olmasa bu bebek kac kilo olur derdi =) tedbiri elden birakmamak lazim ciddi bir rahatsizligin belirtisi olabiliyo bende kotu bir sonuc olmadi insallah sende de olmazNelere dikkat ettin biraz açabilirmisin
Bende ilk hamileliğimden kalan 8 kiloyla başladım ikinci hamileleğime 65 le başladım şimdi 70 im dün tartıldım doktorda..cok almışım son aylar cok alınıyorGünaydın güzel anneler
Ben hamileligimin ilk ayında bronsit oldum augmentin ve parol içtim dr lar ikisinindokunmayacagını soledi.icinizi ferah tutun.
Bu arada ben ilk 3 ay folık asşt ve coraspin
3 aydan sonra da elevit ve coraspin kullanıyorum
Bu arada sabah tartıldım 67 ile baslafıgım yolculugum 72 olarak devam ediyor 5 kilo almısım.normal mi kızlar?
Canim istersen bir telefonla geri donus yap sor..ben gittigimde hasta degildim farkedermi bilemedim suan.
Kızlar zaten rahatsızım gidicem öğleden sonra doktora da çıkarım diye düşündüm sorarım bakalımBencede ara tekrar söyle bosuna gitme .. Belki haftaya gel derler .
Bizim anne tarafında gelenekmiş canım,annanem 4 kızına da dul haliyle bunları yapmış.Ben arkadaşlarıma söyleyince şaşırıyorlar,çoğu kişi almıyor.Artık eski gelenekler de kalmadı zaten.Bizim mobilya sadece erkek bebek için olur,ikinci kız olursa tadilattan geçmesi lazım.Havuzluhan da güzel bir şeyler bulursan ben de bakayım.Aa kanza hiç bakmadım. Perşembe günü eminönünde havuzluhana geçeceğim orda çok seçenek varmış oraya bakacağım hastane çıkışı için. Biz mobilyamızı çilek mobilyadan aldık beyaz ve sade bişey beğendikki ileride oğlumuzda olursa kullanabilelim diye. Arabasını biz chicco liteway top puset aldık çok uyguna geldi. Oto koltuğunuda maxicosi aldık. Jokerde 2.ürne %40indirm vardı ikisi 830a halloldu.
Çok şanslısınız bize kimse birşey almayacak sanırım. Birtek parkyatağını annemler alacak.
Ebebekte indirim vardı dün.Aziz bebenin örme battaniyesi 35 tlye geldi.Bir de pamuklu battaniye aldım o da 35 tl civariydi.Ben havuzlu han da giyim olarak farkli seyler pek goremedim. Bol bol kapi susleri goze carpiyor. Kiyafetlerde fiyatlar her yerde ayni malesef pekte uygun degillerdi anlatildigi kadar. Taa oralara gidip alisveris cilesi cekmektense yasadigim cevrede azar azar aliyoruz simdi.. misal ben ucuz diye 20 tlye tuylu battaniye aldim arkadasa hediye. Annemde kizima almis mahallemizden 18 tlye
Biz de Çilek'in biraz ilerisinde Festival'de baktık.6500 dediler ama pazarlıksız fiyat.Eşim Kayserili sıkı bir pazarlık yapacağına inanıyorum:)Emzirme koltuğunu ve avizesini de beğenmiştim orada.Çok saol canım benim. Romantik baybi mi araştırdın? Evet kampanya var tatlım. Ben büyüyen beşiği şifonyeri 2 kapılı gardrobu yatağı uyku seti herşey için nakitte 4bine anlaştım. Beşiği büyüttüğünde komidin ve ayrıca 2 raflı minik kütüphane gibi bişeyi çıkıyor ve 12 yaşa kadar kullanılabiliyor. Kredi kartıyla da ödemek istersen 4140a 12 taksit dediler. Modokodan baktık biz canım
Bu hafta randevu alamadım doktorumdan haftaya gidicemde şimdiden dikkat edeyim die bilen ark soruyorum o yüzden teşekkür ederim inş sağlıkla kavuşuruz hepimizCoraspin ve kalsiyum ilaci kullandim..Normal miktarin fazla fazlasi yogurt süt tükkettim..Tuz zaten tuketmezdim doktorumda tansiyon cikmasin diye azaltmami soylemisti..Bol su tukettim ister istemez 5 litre iciyodum..Genellikle sol tarafima yatarak dinlendim..Tansiyonumu hergun kontrol ettimm.Bebegim 42. Haftada 4 kg dogdu..=) Doktorum hep birde notch olmasa bu bebek kac kilo olur derdi =) tedbiri elden birakmamak lazim ciddi bir rahatsizligin belirtisi olabiliyo bende kotu bir sonuc olmadi insallah sende de olmaz
Hadi ya ben çok dokunuyorum.Başka biri dokununca rahatsız olan hamişler varmış ama benim bebişe dokunduklarında,yani karnıma çok hoşuma da gidiyor ki normalde çok samimiyeti sevmem.Sanırım benim oğlan sevecen olacak,beni etkiliyor :)kızlar ben yeni bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır kasık ve göbeği çok okşamak rahim kasilmasina erken doğuma neden olabiliyormuş aman dikkat gobuslerin dokunulmazlığı var
Ben cok severim hamilelerin karnina dokunmayi ama hep cekinmisimdir şu gune kadar kimsenin karnina dokunmadim :) Benim karnima dokununca birileri cok hosuma gidiyor tabi yabanci degil tanidiklar :) Birde hamileler bana hep özel insanlarmis gibi gelir hep bakarim bi hamile gorsem ❤Hadi ya ben çok dokunuyorum.Başka biri dokununca rahatsız olan hamişler varmış ama benim bebişe dokunduklarında,yani karnıma çok hoşuma da gidiyor ki normalde çok samimiyeti sevmem.Sanırım benim oğlan sevecen olacak,beni etkiliyor :)
Ben bepantol el yüz kremini kullaniyorum. Cildim düzeldi.benim vücudumda değil ama yüzümde pul pul dökülme çok fazla. Özellikle duştan sonra ne yaptıysam çözü
üğm bulamadım. Su çok içiyorum ama çok fazla da dökülmem var ne yapıcağımı bilmiyorum
Hastanenin adını bile bulamıyorum sistemde gebelik takibi her gebe için mi nasıl oluyor anlamadım riskli gebelik için diyor ama kim karar veriyor riskli olduğuna çok karışık
Sagol canim insallah hic birimizde cikmasi. Bu durum.benim enzimlerim yuksek cikiyor.tum ilaclari biraktirdi onlarmi yapiyor diye.tansiyo um normal gidiyor odemimde yok gibi odem olmasi icin cok kilo almis olman lazim dedi perinatoloji uzmani ben 2 kg aldim neyseki..tek dilegim su insallah kullandigim omega vitaminler yapmistir birakinca gecer umarim.ikiz gebeliklerdede olur diyorlar bir yandan bilemedim Allaha emanetiz artik
Coraspin ve kalsiyum ilaci kullandim..Normal miktarin fazla fazlasi yogurt süt tükkettim..Tuz zaten tuketmezdim doktorumda tansiyon cikmasin diye azaltmami soylemisti..Bol su tukettim ister istemez 5 litre iciyodum..Genellikle sol tarafima yatarak dinlendim..Tansiyonumu hergun kontrol ettimm.Bebegim 42. Haftada 4 kg dogdu..=) Doktorum hep birde notch olmasa bu bebek kac kilo olur derdi =) tedbiri elden birakmamak lazim ciddi bir rahatsizligin belirtisi olabiliyo bende kotu bir sonuc olmadi insallah sende de olmaz
Ben cok severim hamilelerin karnina dokunmayi ama hep cekinmisimdir şu gune kadar kimsenin karnina dokunmadim :) Benim karnima dokununca birileri cok hosuma gidiyor tabi yabanci degil tanidiklar :) Birde hamileler bana hep özel insanlarmis gibi gelir hep bakarim bi hamile gorsem ❤
Belki cok isteyipte hamile olamadigim icin hamileler bana hep özel geliyordu . Rabbim nasip etti cok sükür her zorluguna ragmen ben hamile olmayi cok sevdim ❤ Karnim ciktikca aynaya bakip bakip mutlu oluyorum hergun ve isteyen dileyen herkesin bu duygulari yasamasi icin bol bol dua ediyorum .. Yasayinca insan daha iyi anliyor ki evlat bambaska birseymis dogunca kafayi yemezsem iyiBana eskiden nazlı kaprisli gelirdi hamileler, nezaman ki kendim yaşadım, sonrasında hamile görünce gözlerim dolardı, yaşayacağı güzellikleri düşünüp duygulanırdım, benden spnra hamile kalan tüm arkadaşlarıma hiç birşeyi dert etmeyip ikisine özel bugünlerin tadını çıkarmalarını söyledim hep, çok çok özel günler şuan yaşadıklarımız
bende çok yakınalrımın karnına dokunurdum. ıs yerınde bazı arkadaslarım arada dokunuyrkar ve çok hosuma gidiyor. esımın ozellıkle dokunup sevmesi:) ayrıca sunu farkettim ben elim karnımda uyuyorum gecelerı onu yıllarca ne kadar hasretle bekledıysemBen cok severim hamilelerin karnina dokunmayi ama hep cekinmisimdir şu gune kadar kimsenin karnina dokunmadim :) Benim karnima dokununca birileri cok hosuma gidiyor tabi yabanci degil tanidiklar :) Birde hamileler bana hep özel insanlarmis gibi gelir hep bakarim bi hamile gorsem ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?