2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nelere dikkat ettin biraz açabilirmisin
Coraspin ve kalsiyum ilaci kullandim..Normal miktarin fazla fazlasi yogurt süt tükkettim..Tuz zaten tuketmezdim doktorumda tansiyon cikmasin diye azaltmami soylemisti..Bol su tukettim ister istemez 5 litre iciyodum..Genellikle sol tarafima yatarak dinlendim..Tansiyonumu hergun kontrol ettimm.Bebegim 42. Haftada 4 kg dogdu..=) Doktorum hep birde notch olmasa bu bebek kac kilo olur derdi =) tedbiri elden birakmamak lazim ciddi bir rahatsizligin belirtisi olabiliyo bende kotu bir sonuc olmadi insallah sende de olmaz

Bu arada 20 kg almistim ödem yoktu ama vucudumda surekli olustumu diye kontrol ettim mesela bacagima bastiriyodum uzun sure iz kaliyormu hemen eski halini aliyormu diye bakiyordum gozlerde cok onemli bulanik gorme falan olursa dikkate almak lazim

Bende ilk hamileliğimden kalan 8 kiloyla başladım ikinci hamileleğime 65 le başladım şimdi 70 im dün tartıldım doktorda..cok almışım son aylar cok alınıyor

Bizim anne tarafında gelenekmiş canım,annanem 4 kızına da dul haliyle bunları yapmış.Ben arkadaşlarıma söyleyince şaşırıyorlar,çoğu kişi almıyor.Artık eski gelenekler de kalmadı zaten.Bizim mobilya sadece erkek bebek için olur,ikinci kız olursa tadilattan geçmesi lazım.Havuzluhan da güzel bir şeyler bulursan ben de bakayım.

Ebebekte indirim vardı dün.Aziz bebenin örme battaniyesi 35 tlye geldi.Bir de pamuklu battaniye aldım o da 35 tl civariydi.

Biz de Çilek'in biraz ilerisinde Festival'de baktık.6500 dediler ama pazarlıksız fiyat.Eşim Kayserili sıkı bir pazarlık yapacağına inanıyorum:)Emzirme koltuğunu ve avizesini de beğenmiştim orada.

Bu hafta randevu alamadım doktorumdan haftaya gidicemde şimdiden dikkat edeyim die bilen ark soruyorum o yüzden teşekkür ederim inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz

kızlar ben yeni bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır kasık ve göbeği çok okşamak rahim kasilmasina erken doğuma neden olabiliyormuş aman dikkat gobuslerin dokunulmazlığı var
Hadi ya ben çok dokunuyorum.Başka biri dokununca rahatsız olan hamişler varmış ama benim bebişe dokunduklarında,yani karnıma çok hoşuma da gidiyor ki normalde çok samimiyeti sevmem.Sanırım benim oğlan sevecen olacak,beni etkiliyor :)

Ben cok severim hamilelerin karnina dokunmayi ama hep cekinmisimdir şu gune kadar kimsenin karnina dokunmadim :) Benim karnima dokununca birileri cok hosuma gidiyor tabi yabanci degil tanidiklar :) Birde hamileler bana hep özel insanlarmis gibi gelir hep bakarim bi hamile gorsem ❤

Ben bepantol el yüz kremini kullaniyorum. Cildim düzeldi.

Hastanenin adını bile bulamıyorum sistemde gebelik takibi her gebe için mi nasıl oluyor anlamadım riskli gebelik için diyor ama kim karar veriyor riskli olduğuna çok karışık

Telefon ile alıyorsun direk yönerge seni gebe takibe yönlendiriyor 0212 414 24 24

Şimdi aklıma geldi bak görümcemde olmuştu enzimler yükseldi hatta alerji oldu vitaminden dediler, kwsince geçti,
Normal ödem kilodan oluyor ama gebelik zehirlenmesinde farklı, ben 5kg aldığım halde 20li haftalarda çok şişmişti ayaklarım, toplam 9kiloyla doğuma girdin ama bacak şişliğimden baldırlarımda çatlaklar var, inşAllah kimse yaşamaz

Ne güzel darısı bu gebeliğimde bana inşAllah

Bana eskiden nazlı kaprisli gelirdi hamileler, nezaman ki kendim yaşadım, sonrasında hamile görünce gözlerim dolardı, yaşayacağı güzellikleri düşünüp duygulanırdım, benden spnra hamile kalan tüm arkadaşlarıma hiç birşeyi dert etmeyip ikisine özel bugünlerin tadını çıkarmalarını söyledim hep, çok çok özel günler şuan yaşadıklarımız

Belki cok isteyipte hamile olamadigim icin hamileler bana hep özel geliyordu . Rabbim nasip etti cok sükür her zorluguna ragmen ben hamile olmayi cok sevdim ❤ Karnim ciktikca aynaya bakip bakip mutlu oluyorum hergun ve isteyen dileyen herkesin bu duygulari yasamasi icin bol bol dua ediyorum .. Yasayinca insan daha iyi anliyor ki evlat bambaska birseymis dogunca kafayi yemezsem iyi

bende çok yakınalrımın karnına dokunurdum. ıs yerınde bazı arkadaslarım arada dokunuyrkar ve çok hosuma gidiyor. esımın ozellıkle dokunup sevmesi:) ayrıca sunu farkettim ben elim karnımda uyuyorum gecelerı onu yıllarca ne kadar hasretle bekledıysemdunkı muhabbet bı an aklıma takıldı göbeği oksamak kasılmayı artırıyor meselesı, çunkı resmen elımle gobegım bır butun oldu sureklı orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…