2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ilk hamileliğimden kalan 8 kiloyla başladım ikinci hamileleğime 65 le başladım şimdi 70 im dün tartıldım doktorda..cok almışım son aylar cok alınıyor
Beslenmemizde napmalıyızki abartmadıgım halde 5 kilo yani evet haftasonı falan yiyorım ama anlamadım gitti

çok şükür canım Rabbim biu duygulardan bızı de mahrum etmedi oyle içten dua ediyorum ki bekleyen isteyen herkese insan gebe kalınca daha ıyı anlıyor. karnım buyudukce bebegımı dusundukce gozlerım doluyor. sureklı aglama modundayım zaten ıyıce hamılelık fıkrı oturmaya başladı sankı sozde hamıleyım gıbı gelıyordu ama buyuyen karnım herseyı değiştirdi. kızıma gunluk yazarken de onu okurken de aglıyorum mutluluktan rabbım saglıkla kucaguımıza alıp onları buyutmeyı istediğimiz vakıtte kardes yapmayı da nasıp etsin

Arkadaşlar bende fehmi yazıcıogluna randevu aldım 11marta 1kisilik yer vardi hemen aldim 15gun sonraya anca verypruz dedi kadin almayanlar varsa haberiniz olsun

Kızlar geldim sağlık ocağından asiyi erteledik ateşim var zaten hiç kilo almamışsın dedi aldıklarımı yeni alıyorum dedim bebisimin kalbini dinledik 144 atıyo maşallah kütür kütür çok zevkliymiş dinlemek

Selam anneler bizde sağlık ocağına gittik aşı için çağırdılar ama doktorum gerek yok dedi geçen sene 2 doz vurulmustum genel tansiyon kilo kontrolü gitmişken kalp atıslarını dinledim iyi geldi kiloyu hiç takmayın en kilolu benım heralde94 ile hamile kaldım kilo verdim iştahsızlıktan şimdi 96 yım Allahtan boyum var bir önceki hamileliğimdede kiloluydum 92 ile kalıp 88e düşmüştüm 98ile doğum yapmıstım hiç takmıyorum kafaya o sağlıklı olsun yeterki doğunca veririm artık havalarda güzelleşiyor içim kıpır kıpır oluyor güneşi görünce isim konusundada karar verdik elis koymaya güzel kokan çiçekmiş güzel kokan çiçeğimiz diye severiz artık inşallah hepimize sağlıklı bol tekmeli günler olsun

Arkadaşlar bende fehmi yazıcıogluna randevu aldım 11marta 1kisilik yer vardi hemen aldim 15gun sonraya anca verypruz dedi kadin almayanlar varsa haberiniz olsun
Aa bende o gün gidicem o doktora:)) iki hafta önce aldım randevu

Kadın bana gelmeden önce tatlı yiyin dedi size de söyledimi çok hareketli oluyormuş o zmn

Ben 200 tl diye bu rıza madazlının muayenesini duymuşum demekki rıza hoca da işinin ehlidir daha önce kardeşim gitmişti

11 de benim ki :) sizin? Ben aç tok farkeder mi demiştim tok olun hatta tatlı yerseniz hemen girmeden çok iyi olur dedi

Biz de romantik baby aldık gördüğümüz en güzeli, en güveniliri oydu :) güle güle büyürler inşallah

Bende öyleydim simdiye kadar ev hep sicakti elim hep karnimda karnimda açik yatiyordum .. Simdi ev soguk mecburen gobegi kapattim ama elim yinr karnimda .. Bence en guzel duygu bunlar doya doya yasamali hic aklina takilmasin elini koymakla oksamakla bisi olmaz
Diger msjina da amin diyorum Rabbim saglikla kucagimiza almayi ve dileyen isteyen herkesede anne olmayi nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…