- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Beslenmemizde napmalıyızki abartmadıgım halde 5 kilo yani evet haftasonı falan yiyorım ama anlamadım gittiBende ilk hamileliğimden kalan 8 kiloyla başladım ikinci hamileleğime 65 le başladım şimdi 70 im dün tartıldım doktorda..cok almışım son aylar cok alınıyor
çok şükür canım Rabbim biu duygulardan bızı de mahrum etmedi oyle içten dua ediyorum ki bekleyen isteyen herkese insan gebe kalınca daha ıyı anlıyor. karnım buyudukce bebegımı dusundukce gozlerım doluyor. sureklı aglama modundayım zaten ıyıce hamılelık fıkrı oturmaya başladı sankı sozde hamıleyım gıbı gelıyordu ama buyuyen karnım herseyı değiştirdi. kızıma gunluk yazarken de onu okurken de aglıyorum mutluluktan rabbım saglıkla kucaguımıza alıp onları buyutmeyı istediğimiz vakıtte kardes yapmayı da nasıp etsinBelki cok isteyipte hamile olamadigim icin hamileler bana hep özel geliyordu . Rabbim nasip etti cok sükür her zorluguna ragmen ben hamile olmayi cok sevdim ❤ Karnim ciktikca aynaya bakip bakip mutlu oluyorum hergun ve isteyen dileyen herkesin bu duygulari yasamasi icin bol bol dua ediyorum .. Yasayinca insan daha iyi anliyor ki evlat bambaska birseymis dogunca kafayi yemezsem iyi
Insallah canim..Benim doktorum ayrintilima bakarken uzun uzun konustu cok ciddiyeBu hafta randevu alamadım doktorumdan haftaya gidicemde şimdiden dikkat edeyim die bilen ark soruyorum o yüzden teşekkür ederim inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz
Insallah canimm =)Ne güzel darısı bu gebeliğimde bana inşAllah
Aa bende o gün gidicem o doktora:)) iki hafta önce aldım randevuArkadaşlar bende fehmi yazıcıogluna randevu aldım 11marta 1kisilik yer vardi hemen aldim 15gun sonraya anca verypruz dedi kadin almayanlar varsa haberiniz olsun
Kadın bana gelmeden önce tatlı yiyin dedi size de söyledimi çok hareketli oluyormuş o zmnArkadaşlar bende fehmi yazıcıogluna randevu aldım 11marta 1kisilik yer vardi hemen aldim 15gun sonraya anca verypruz dedi kadin almayanlar varsa haberiniz olsun
Oylemi saat kacta canim randevunAa bende o gün gidicem o doktora:)) iki hafta önce aldım randevu
Yok canım demedi sòyledigin iyi oldu bende yiyip gidiyimKadın bana gelmeden önce tatlı yiyin dedi size de söyledimi çok hareketli oluyormuş o zmn
9bucuk benimki bitek o saat boştu güzel haberlerle cıkarız insallah11 de benim ki :) sizin? Ben aç tok farkeder mi demiştim tok olun hatta tatlı yerseniz hemen girmeden çok iyi olur dedi
Biz de romantik baby aldık gördüğümüz en güzeli, en güveniliri oydu :) güle güle büyürler inşallahÇok saol canım benim. Romantik baybi mi araştırdın? Evet kampanya var tatlım. Ben büyüyen beşiği şifonyeri 2 kapılı gardrobu yatağı uyku seti herşey için nakitte 4bine anlaştım. Beşiği büyüttüğünde komidin ve ayrıca 2 raflı minik kütüphane gibi bişeyi çıkıyor ve 12 yaşa kadar kullanılabiliyor. Kredi kartıyla da ödemek istersen 4140a 12 taksit dediler. Modokodan baktık biz canım
İnşallahh Sırt üstü yatmakta sıkıntı yoktur dimi hala9bucuk benimki bitek o saat boştu güzel haberlerle cıkarız insallah
Mecburen sirt üstü yatıcaz bayada uzun sürüyor ben bazen sırt ustu yatinca hemen karnima agri giriyor yirtilicak gibi hemen sola donuyorumİnşallahh Sırt üstü yatmakta sıkıntı yoktur dimi hala
benim kız da böyle genelde soldan geliyor kıpırtısı ama çok sık hissetmiyorum halaKız canım benimkide :) Sırt üstü yattığımda da hiiiç rahatsız olmuyor sanırım tık yok çünkü. Sanırım benim kız baya bi tembel
Bende öyleydim simdiye kadar ev hep sicakti elim hep karnimda karnimda açik yatiyordum .. Simdi ev soguk mecburen gobegi kapattim ama elim yinr karnimda .. Bence en guzel duygu bunlar doya doya yasamali hic aklina takilmasin elini koymakla oksamakla bisi olmazbende çok yakınalrımın karnına dokunurdum. ıs yerınde bazı arkadaslarım arada dokunuyrkar ve çok hosuma gidiyor. esımın ozellıkle dokunup sevmesi:) ayrıca sunu farkettim ben elim karnımda uyuyorum gecelerı onu yıllarca ne kadar hasretle bekledıysemdunkı muhabbet bı an aklıma takıldı göbeği oksamak kasılmayı artırıyor meselesı, çunkı resmen elımle gobegım bır butun oldu sureklı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?