Adiyla yasasin canim ekledim pasanin isminiAl_pi musait zamaninda oglumun adini yiğit Musab olarak eklermisin tskler :)
O kitlenme bende de oluyor. Özellikle gece fark etmeden sırtüstü yatıyorum , uyanınca soluma dönmek baya bi zorluyor beni. Her yerim ayrı ağrıyorBenim ki amuda kalksam bile henuz hafif pitirti disina gecemedi. Gobegim yagli ondan diye dusunuyorum birde eger organlara dogru hareket ederse hissedemezmişiz. Doktorum aslinda hissediyosundur ama tecrubesizlikten dedi bende o gaz sandiklarimi bebek olarak dusunup mutlu oluyorum :) birazdan cikolata yiyip sirt ustu uzanicam sorun şu ki sirtustu uzaninca kitleniyorum dönemiyorum bile :/
Ben denedim , çikolatayı yedim yattım bekle bekle tık yok. İlk kızım konuştuğumda tepki verirdi hemen kıpır kıpır olurdu ama sanırım 30 lu haftalardaydıAkşam çikolatayı bende denicem. Belki bende tecrübesizlikten farkedemiyorum umarım bu akşam bir tepki verir :) Hayır en azından buralardayım dolanıyorum havalar iyi şeklinde bir tekme atsa bile yeterli. Daha detaylıya da girmedim meraktan çatlıcam yani
Valla bende sormadım netteki doğrudur diye hiç aklıma bile gelmedş sormak ama doğrudur o adres kesinderinxby ben adresi sormadım ama nette kağıthane olarak gözüküyor doğru dimi?
Ben denedim , çikolatayı yedim yattım bekle bekle tık yok. İlk kızım konuştuğumda tepki verirdi hemen kıpır kıpır olurdu ama sanırım 30 lu haftalardaydıDört yıl geçince unuttum .
Gitmeden 1gun once arayıp teyit ederiz artıkValla bende sormadım netteki doğrudur diye hiç aklıma bile gelmedş sormak ama doğrudur o adres kesin
Şanslısın ozaman. Maşallah annene valla. Havuzluhanda harika şeyler var cidden ama hastane çıkışı için gideceksen fiyatlar pek değişmiyor. Malına göre 75ten başlıyor. Benim aldığım 140tı pazarlıkla 90a aldım :)Bizim anne tarafında gelenekmiş canım,annanem 4 kızına da dul haliyle bunları yapmış.Ben arkadaşlarıma söyleyince şaşırıyorlar,çoğu kişi almıyor.Artık eski gelenekler de kalmadı zaten.Bizim mobilya sadece erkek bebek için olur,ikinci kız olursa tadilattan geçmesi lazım.Havuzluhan da güzel bir şeyler bulursan ben de bakayım.
Çok pahalı be canım çileğe baksana. Ay sonuna kadar kampanyası vardı. Ben emzirmi koltuğu almayacağım. Oturma takımımın berjerini koyacağım odasınada mürdüm rengi kız odasına da uyar. Avizede kullanılmıyor bizim evde çatı katı heryer spot :) bi halısı perdesi ve duvar kağıdı olayı var bakalım.Biz de Çilek'in biraz ilerisinde Festival'de baktık.6500 dediler ama pazarlıksız fiyat.Eşim Kayserili sıkı bir pazarlık yapacağına inanıyorum:)Emzirme koltuğunu ve avizesini de beğenmiştim orada.
Ya demiiiiii. Ben nette görüp beğenmiştim görünce kalitesine görüntüsüne hayran kaldım. Eşime bişey demediğim halde kendide onda krar kıldı. Sağlıklı yatsınlar inşallah :)Biz de romantik baby aldık gördüğümüz en güzeli, en güveniliri oydu :) güle güle büyürler inşallah
Hastane çıkışı bu fiyat Pahalıymışş yaw ama iyi pazarlık etmişsin aklımdanolsun :)Şanslısın ozaman. Maşallah annene valla. Havuzluhanda harika şeyler var cidden ama hastane çıkışı için gideceksen fiyatlar pek değişmiyor. Malına göre 75ten başlıyor. Benim aldığım 140tı pazarlıkla 90a aldım :)
Neti bilmiyorum ne yazıyo bendekini veririm size Yanımda yok ama eve gidince yazayım ben size nevigasyonda direk çıkıyo zaten kağıthanedeValla bende sormadım netteki doğrudur diye hiç aklıma bile gelmedş sormak ama doğrudur o adres kesin
Şanslısın ozaman. Maşallah annene valla. Havuzluhanda harika şeyler var cidden ama hastane çıkışı için gideceksen fiyatlar pek değişmiyor. Malına göre 75ten başlıyor. Benim aldığım 140tı pazarlıkla 90a aldım :)
Ah malesef bende 5 kg aldim hizli gidiyoruz. Eger zayifsaniz fazla almaniz olasi ama doktora sordunuz mu?Temmuz anneleri kaç kilo aldınız?? Ben mi çok alıyorum acaba 10 kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?