2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kitlenme bende de oluyor. Özellikle gece fark etmeden sırtüstü yatıyorum , uyanınca soluma dönmek baya bi zorluyor beni. Her yerim ayrı ağrıyor

Ben denedim , çikolatayı yedim yattım bekle bekle tık yok. İlk kızım konuştuğumda tepki verirdi hemen kıpır kıpır olurdu ama sanırım 30 lu haftalardaydı Dört yıl geçince unuttum .

Bende en rahat sırt üstü yatıyorum benimki sabah ilaç içip aç bekliyorum iki saat o ara çok tepiniyor :))sabah oldu kalk hadi yemek yiyelim der gibi vurup duruyor yemek yiyince sıkıntı yok ortam sakinleşiyor :)))

Ben denedim , çikolatayı yedim yattım bekle bekle tık yok. İlk kızım konuştuğumda tepki verirdi hemen kıpır kıpır olurdu ama sanırım 30 lu haftalardaydı Dört yıl geçince unuttum .

Dün akşamki halim seninle aynıydı naza çekiyo diye düşünüyorum yada yok yok nazda değil bu kesin bana çekti tembel yedi çikolatayı uyudu

Şanslısın ozaman. Maşallah annene valla. Havuzluhanda harika şeyler var cidden ama hastane çıkışı için gideceksen fiyatlar pek değişmiyor. Malına göre 75ten başlıyor. Benim aldığım 140tı pazarlıkla 90a aldım :)

Biz de Çilek'in biraz ilerisinde Festival'de baktık.6500 dediler ama pazarlıksız fiyat.Eşim Kayserili sıkı bir pazarlık yapacağına inanıyorum:)Emzirme koltuğunu ve avizesini de beğenmiştim orada.
Çok pahalı be canım çileğe baksana. Ay sonuna kadar kampanyası vardı. Ben emzirmi koltuğu almayacağım. Oturma takımımın berjerini koyacağım odasınada mürdüm rengi kız odasına da uyar. Avizede kullanılmıyor bizim evde çatı katı heryer spot :) bi halısı perdesi ve duvar kağıdı olayı var bakalım.

Biz de romantik baby aldık gördüğümüz en güzeli, en güveniliri oydu :) güle güle büyürler inşallah
Ya demiiiiii. Ben nette görüp beğenmiştim görünce kalitesine görüntüsüne hayran kaldım. Eşime bişey demediğim halde kendide onda krar kıldı. Sağlıklı yatsınlar inşallah :)

Hastane çıkışı bu fiyat Pahalıymışş yaw ama iyi pazarlık etmişsin aklımdanolsun :)

Canim kaçlı aldın hastane çıkışını epey fiyatı yüksekmiş ?

Kızlar bugün doktorum ultrasonda bebişe bakarken böbreklerime de baktı ve sağ böbreğimde genişleme gördü. Sağa kesinlikle yatmak yok dedi. Ondan önceki haftalarda yanlara yat sırt üstü yatma demişti. Şimdide sola veya çift yastıkla sırt üstü yat diyor. Daha önce böbrek genişlemesi görülen olmuşmuydu aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…