Kızlar bugün doktorum ultrasonda bebişe bakarken böbreklerime de baktı ve sağ böbreğimde genişleme gördü. Sağa kesinlikle yatmak yok dedi. Ondan önceki haftalarda yanlara yat sırt üstü yatma demişti. Şimdide sola veya çift yastıkla sırt üstü yat diyor. Daha önce böbrek genişlemesi görülen olmuşmuydu aranızda??
ben sormuştum canım. Bana da birisi sadece çıtçıtlı badi giydirdim demişti. Ama annem olmaz uzun kollu ince giydiririz diyor. E şimdi satışta olan hastane çıkışları falan hep kalın kışlık yani. O yüzden kararsız kaldım. Daha kıyafet almadım. Bir iki parça bir şey aldım o da 6 aylık kış için
Bende iki tane uzun kollu citcitli aldim. Dün e bebekten 5 sifir kol 3 te yarim kol aldim 3 ay icin. Takim yine cokta ince almadik bilmiyorum artik havalar nasil olacak üşürme üşümez mi yazlikta aliyoruz uzun kolluda :)Ben de 0-3 aylık hiç uzun kollu almadım uzun aldıklarım 3-6 aylık zaten o zamana kısmetse büyümüş hava sogumus olur olmadı doğunca duruma göre uzun kollu da alırız
Bende o ağrı oluyor ama doktor belirti vermez çok genişlemediyse dedi. Sonradan böbrek acısı yapabiliyormuş.Benimde arada böbreğimde ağrı oluyor gibi özellikle wc sıkışınca belirti var miydi?
Hastane cıkışları fiyatları nasıl oluyor ki 10 lu hep 120 falan baktım ben.geçen yıl aldım ebebekten 125 liraydıCanim kaçlı aldın hastane çıkışını epey fiyatı yüksekmiş ?
Anladim canim. Geçmiş olsun sanada inşallah sorun teskil etmezBende o ağrı oluyor ama doktor belirti vermez çok genişlemediyse dedi. Sonradan böbrek acısı yapabiliyormuş.
Tabi markaliysa pahali olmasi normaldir. Annem 50 tl ye aldi.Hastane cıkışları fiyatları nasıl oluyor ki 10 lu hep 120 falan baktım ben.geçen yıl aldım ebebekten 125 liraydı
Cok güzel cnm güle güle giysin bebiş..yaşadığım şehirde alternatif yok mecbur kalınca alınıyorTabi markaliysa pahali olmasi normaldir. Annem 50 tl ye aldi.
90tl 10parça için pahalı mı diyorsun :) hiç araştırdın mı. Fiyatlar uçuyor resmen:)Hastane çıkışı bu fiyat Pahalıymışş yaw ama iyi pazarlık etmişsin aklımdanolsun :)
10parça tatlım herşeyi var içinde tulumu 2 parça altlı üstlü takımı, iç çıtçıtlı, iç zıbın, bandana, mendil, önlük, baytaniye,eldiven. Ben baya bakındımda uyduruk şeyler bile dışarıda 99-119arasında değişiyorduCanim kaçlı aldın hastane çıkışını epey fiyatı yüksekmiş ?
Tatlım lcwda bahsettiğin takım 4 lü olansa ben 40tlye aldım okadar para verme indirime girmiş demekki bazı mağazalarında. Ben istanbul anadolu yakası brandium avmdekinden almıştım o takımıIyi akşamlar kızlar. Ben lcw de gördüm tül içinde hastane çıkışı, battaniyesi de var, fiyatı 70-80tl civariydi almadım ama almayı düşünüyorum. Tabi baska da alırım. Bir de h&m de 6 lı citcitli badi alıcam 50 tl idi.Nisan gibi alışverişe başlamayı düşünüyorum.
6kilo oldu benimde ne yazık ki. Biraz fazla almışız sanırımTemmuz anneleri kaç kilo aldınız?? Ben mi çok alıyorum acaba 10 kg aldım
kaçlı takım olduğunu saymadim ama 4lü değildi galiba daha fazlaydı canım. Daha az parçalı olan da vardı, sen onu aldın heralde.Tatlım lcwda bahsettiğin takım 4 lü olansa ben 40tlye aldım okadar para verme indirime girmiş demekki bazı mağazalarında. Ben istanbul anadolu yakası brandium avmdekinden almıştım o takımı
Ayy çok şekermiş güzel günlerde giysin kızçenTabi markaliysa pahali olmasi normaldir. Annem 50 tl ye aldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?