2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde arada böbreğimde ağrı oluyor gibi özellikle wc sıkışınca belirti var miydi?

Ben de 0-3 aylık hiç uzun kollu almadım uzun aldıklarım 3-6 aylık zaten o zamana kısmetse büyümüş hava sogumus olur olmadı doğunca duruma göre uzun kollu da alırız

Ben de 0-3 aylık hiç uzun kollu almadım uzun aldıklarım 3-6 aylık zaten o zamana kısmetse büyümüş hava sogumus olur olmadı doğunca duruma göre uzun kollu da alırız
Bende iki tane uzun kollu citcitli aldim. Dün e bebekten 5 sifir kol 3 te yarim kol aldim 3 ay icin. Takim yine cokta ince almadik bilmiyorum artik havalar nasil olacak üşürme üşümez mi yazlikta aliyoruz uzun kolluda :)

Hastane cıkışları fiyatları nasıl oluyor ki 10 lu hep 120 falan baktım ben.geçen yıl aldım ebebekten 125 liraydı
Tabi markaliysa pahali olmasi normaldir. Annem 50 tl ye aldi.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-23-21-21-15.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 102
Iyi akşamlar kızlar. Ben lcw de gördüm tül içinde hastane çıkışı, battaniyesi de var, fiyatı 70-80tl civariydi almadım ama almayı düşünüyorum. Tabi baska da alırım. Bir de h&m de 6 lı citcitli badi alıcam 50 tl idi.Nisan gibi alışverişe başlamayı düşünüyorum.

Canim kaçlı aldın hastane çıkışını epey fiyatı yüksekmiş ?
10parça tatlım herşeyi var içinde tulumu 2 parça altlı üstlü takımı, iç çıtçıtlı, iç zıbın, bandana, mendil, önlük, baytaniye,eldiven. Ben baya bakındımda uyduruk şeyler bile dışarıda 99-119arasında değişiyordu

Tatlım lcwda bahsettiğin takım 4 lü olansa ben 40tlye aldım okadar para verme indirime girmiş demekki bazı mağazalarında. Ben istanbul anadolu yakası brandium avmdekinden almıştım o takımı

E bebektekiler de güzel, biraz pahalı olsa da.izmitte bir bebek mağazası var bir de oraya bakmayı düşünüyorum.

Tatlım lcwda bahsettiğin takım 4 lü olansa ben 40tlye aldım okadar para verme indirime girmiş demekki bazı mağazalarında. Ben istanbul anadolu yakası brandium avmdekinden almıştım o takımı
kaçlı takım olduğunu saymadim ama 4lü değildi galiba daha fazlaydı canım. Daha az parçalı olan da vardı, sen onu aldın heralde.

Brn 4-5kilo aldım. Geçen kontrolde dr.um zayiflamissin dedi.Baya sıkıntılı süreçten geçtiğim için heralde.Oglumda toplam 15 kilo almıştım. 55 tim 70 olmuştum. Bunda 60 ile hamile kaldım. Bakalım ne kadar alcaz, çok ta takılıyorum, bebişim sağlıklı olsun da kiloyu veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…