2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam. Benım de aklımda emınonune gıdıp bakınmak var çdı hastabe cıkısı ıcın ama kayınvalıdem gıtmıs almıs dusunmus saolsun ama keske benım fıkrımı de sorsaydı dıye de gecırmedım degıl ıcımden. Sizce nasıl? Ben alıcak olsam kesınlıkle baska bı model alırdım sımdı o aldı dıye de kullanmamazlıj yapamam. Zeytınburnundan bı magazadan almıs nezaketen de guzel dedım. Bunun yanında da cıtcıtlı badıler tulumlar da almıs ama cogu benım zevkım olmayab seyler

Eklentiler

• IMG_5487.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 103
Güzel canım bence, güzel günlerde giysin bebişin. Sen zevkine göre alırsın bi tane daha, hastanede inu giydirirsin, kv.aldigi da yedek olur. Çok lazım oluyor nasılsa. .

Güzel canım bence, güzel günlerde giysin bebişin. Sen zevkine göre alırsın bi tane daha, hastanede inu giydirirsin, kv.aldigi da yedek olur. Çok lazım oluyor nasılsa. .

Ya evet cırkın dıyemem ama daha farklı olabılırdı ama dedıgın gıbı de yapabılırım bı tane daha takım alsan fazla olmaz heralde

Bence kayinvaliden dusunceli davranmis sonucta o da heyecanlidir, sen yine begendigin gibide alabilirsin. Benimde annemde aliyor kayinvalidemde ben mutlu oluyorum aldiklari icin. Zaten cok hizli buyuyecekler bunlari 2-3 hafta anca giyerler

Bence kayinvaliden dusunceli davranmis sonucta o da heyecanlidir, sen yine begendigin gibide alabilirsin. Benimde annemde aliyor kayinvalidemde ben mutlu oluyorum aldiklari icin. Zaten cok hizli buyuyecekler bunlari 2-3 hafta anca giyerler

Ya alsınlar tabıkı heyecanlılar onlarda ama zevklerımız ayrı bıraz beraber alısverıs yaparız demıstım ama dayanamamıs saolsun tabıkı. Bızım kız her ıkı tarafın da ılk tornu herkes ayrı bı heyecanlı ve heveslı

Ya evet cırkın dıyemem ama daha farklı olabılırdı ama dedıgın gıbı de yapabılırım bı tane daha takım alsan fazla olmaz heralde
Fazla olmaz canım, çünkü bebekken kusuyolar, ya da cisi filan geçiyo, bi de sık sık yikanacaklari için bebisler kıyafet lazım. Benim bi ablam hediye aldı şimdiye kadar çorap, çıngırak..kv.ile gorusmuyorum zaten, annem de öyle çok düşünmez. Birilerinin düşünmesi güzel oluyor.

Bizimkide ilk torun. Benimde kayinvalidem birlikte cikariz dedi ama kendide alsa bisey demem sevinirim. inan annemin aldiklarini hep sonradan gordum. Tabi kayinvalideme demem ama anneme begenmedigim seyleri soyledim degistirdi sagolsun..

Bizimkide ilk torun. Benimde kayinvalidem birlikte cikariz dedi ama kendide alsa bisey demem sevinirim. inan annemin aldiklarini hep sonradan gordum. Tabi kayinvalideme demem ama anneme begenmedigim seyleri soyledim degistirdi sagolsun..

Aynen canım annem alsa begenmesem de sorun yok cekınmeden derım begenmedım dıye zaten anneme dedım bana gostermeden alma bişi ama kayınvalıdeme diyemedım :)

günaydın hanımlar berbat uykusuz gecen bır nobetın ardından saatin 8 olup biran evvel eve gitmek için can cekısıyorum sanırım basımı usuttum ağrıdan olmek üzereyim . tüm gebelere özellıkle çalışan gebelere Allah yardım etsin 2 ay sonra mı hayal edemıyorum işe gelırken. su temmuz sağlıkla biran once gelsın de mınıklerımızı kucagımıza alalm simdide uyku yok o zaman en azından melegım kucagımda olur onun boncuk gozlerıne baka baka saat doldururuz

Allah yardımcın olsun canım gece nöbet işi hamileyken gerçekten zor 2 ay sonrasının kolaylığını Rabbim verecektir inşallah

Allah yardımcın olsun canım gece nöbet işi hamileyken gerçekten zor 2 ay sonrasının kolaylığını Rabbim verecektir inşallah
Allah razı olsun canım hepimize inşallah . Bir ay sonra nöbet bitiyor 24. Haftadan sonra nobet yasak son demler aslında sonra sabah 8 akşam 16.30 olacak en azından akşam evimde olurum uyuyamadigim yatagimda :)

Allah razı olsun canım hepimize inşallah . Bir ay sonra nöbet bitiyor 24. Haftadan sonra nobet yasak son demler aslında sonra sabah 8 akşam 16.30 olacak en azından akşam evimde olurum uyuyamadigim yatagimda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…