He ben 4 lüden başkasını görmemiştim canım olabilirkaçlı takım olduğunu saymadim ama 4lü değildi galiba daha fazlaydı canım. Daha az parçalı olan da vardı, sen onu aldın heralde.
Bence gayet ciciş bişeyya. Sende istersen alırsın bitane. Zaten hastanede tek 1 tane yetmiyorki illaki kusuyor ediyor ben 3-4 kıyafet götürücemKızlar selam. Benım de aklımda emınonune gıdıp bakınmak var çdı hastabe cıkısı ıcın ama kayınvalıdem gıtmıs almıs dusunmus saolsun ama keske benım fıkrımı de sorsaydı dıye de gecırmedım degıl ıcımden. Sizce nasıl? Ben alıcak olsam kesınlıkle baska bı model alırdım sımdı o aldı dıye de kullanmamazlıj yapamam. Zeytınburnundan bı magazadan almıs nezaketen de guzel dedım. Bunun yanında da cıtcıtlı badıler tulumlar da almıs ama cogu benım zevkım olmayab seyler
Ay uyuyamasanda evinde olursun en azından gece uyumasanda akşamdan uyursun bende bu aralar öyle birşey başladı akşam yemekten sonra deli gibi uyku bastırıyor sonra gece oturuyorumAllah razı olsun canım hepimize inşallah . Bir ay sonra nöbet bitiyor 24. Haftadan sonra nobet yasak son demler aslında sonra sabah 8 akşam 16.30 olacak en azından akşam evimde olurum uyuyamadigim yatagimda :)
Aynı kaderi paylaşıoruz banada bişey alan yok. Ellerinde ancak birşey örüyorlar. Annemler bi parkyatağını alacsk okadarFazla olmaz canım, çünkü bebekken kusuyolar, ya da cisi filan geçiyo, bi de sık sık yikanacaklari için bebisler kıyafet lazım. Benim bi ablam hediye aldı şimdiye kadar çorap, çıngırak..kv.ile gorusmuyorum zaten, annem de öyle çok düşünmez. Birilerinin düşünmesi güzel oluyor.
90tl 10parça için pahalı mı diyorsun :) hiç araştırdın mı. Fiyatlar uçuyor resmen:)
54 le hamile kaldım,bir hafta önce 61,2 ydim.Dr böyle giderse diyetisyene göndereceğim dedi.Eşim önümden yemekleri çekiyor.O olmayınca yiyorum ama :)Yanında ekmeksiz kahvaltı,o gidince ekmekle kahvaltı :)Diyetisyenin bana faydası olamayabilir,onun ne söyleyeceğini biliyorum.Şu an gözümün önünde fıstık ezmesi canlanıyor,kokusunu bile alıyorum.Bunu yok edemeyeceğine göre bana faydası olmaz.Hamilelikten önce çok iradeliydim,sağlıklı besleniyordum,spor yapıyordum.Ekmek yemez,kola içmezdim hamileliğimde 3,4 kez kola içtim.Gözüm kararıyor,sonra pişman olsamda.Şu an haftada bir kez hamilelik yogası yapıyorum.Acıbademin kurs programının içinde var.Bebek bakımı,gebelik süreci ile ilgili bilgi de veriyorlar.Temmuz anneleri kaç kilo aldınız?? Ben mi çok alıyorum acaba 10 kg aldım
Elif bebeden aldım canım. Markası cassiope yazıyo :) 4 parça olanda var 75tlye 10parçada var ama kalitesine göre değişiyo haliyle. Tek parçalar uygun baya. Mesela 3 tane patikli altı 10tlye aldım.10 parça için cok iyi fiyatı. Markası neydi canım? Bi de orada hangi mağazadan aldın, ben de gideceğim de.
Ben 6 kiloyu görünce beyaz ekmeği kestim. Makarna pilavıda ayda 1-2 kez yapmaya karar verdim. Gece canım tatlı istediğinde yemiyorum mesela. Böyle minik minik kendinde önlem alabilirsin canım54 le hamile kaldım,bir hafta önce 61,2 ydim.Dr böyle giderse diyetisyene göndereceğim dedi.Eşim önümden yemekleri çekiyor.O olmayınca yiyorum ama :)Yanında ekmeksiz kahvaltı,o gidince ekmekle kahvaltı :)Diyetisyenin bana faydası olamayabilir,onun ne söyleyeceğini biliyorum.Şu an gözümün önünde fıstık ezmesi canlanıyor,kokusunu bile alıyorum.Bunu yok edemeyeceğine göre bana faydası olmaz.Hamilelikten önce çok iradeliydim,sağlıklı besleniyordum,spor yapıyordum.Ekmek yemez,kola içmezdim hamileliğimde 3,4 kez kola içtim.Gözüm kararıyor,sonra pişman olsamda.Şu an haftada bir kez hamilelik yogası yapıyorum.Acıbademin kurs programının içinde var.Bebek bakımı,gebelik süreci ile ilgili bilgi de veriyorlar.
Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.Günaydin Hayirli Cumalar Kizlar ..
Aldiginiz cicileri bizlerle paylasin ki bizde alinca hemen karar verelim :)
Balinmaz oxygen cok tatli aldiklariniz gule gule giydirmek nasip olsun meleklerinize ❤
Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.
Saol canım benim. İlk olunca biz dayanamadık her çıktığımızda ona çalıştık:) haftasonuda duvar kağıdına bakacağız. Daha iş çok önümüzde malum. Sende alırsın harika cicişler var. Hiç stres yapma 2-3 çıkışta kıyafet olayı tamamlanıyor ama diğerleri tabi zamanla oluyorvalla görünce heveslenmemek elde değil ben daha bir çöp almadım kızıma ki son aylara da bırakmamak lazım Antalya nisan-mayıs dedimi sıcaklardan dolayı iptalbu haftasonu başlıcam inş. güle güle giysin kuzucuklarrr
Elif bebeden aldım canım. Markası cassiope yazıyo :) 4 parça olanda var 75tlye 10parçada var ama kalitesine göre değişiyo haliyle. Tek parçalar uygun baya. Mesela 3 tane patikli altı 10tlye aldım.
Saol canım benim aynen kumaşların kalitesi çok değişiyor. Ben sade şık birşey istiyordum. Çok büyük payetli süslü virşey istemiyordum gönlüme göre vbirşey buldum şükürkumaşına dokununca kalitesi anlaşılıyor zatengüle güle giydir canım :)
bizimkiler de pek hevesliler. annem ve kayınvalidem bişeler örüyorlar sürekli. hırka yelek battaniye. alışveriş için de kayınvalidem ben sensiz almayayım sen beğenirsin öyle alırız dedi. alışverişini birlikte yaparız büyük ihtimalle her şeyin o alır. ne de olsa eşimin tarafında sülalenin ben ilk gelini oldum kızımda ilk bebeği olacak :) yapsınlar tabiKızlar selam. Benım de aklımda emınonune gıdıp bakınmak var çdı hastabe cıkısı ıcın ama kayınvalıdem gıtmıs almıs dusunmus saolsun ama keske benım fıkrımı de sorsaydı dıye de gecırmedım degıl ıcımden. Sizce nasıl? Ben alıcak olsam kesınlıkle baska bı model alırdım sımdı o aldı dıye de kullanmamazlıj yapamam. Zeytınburnundan bı magazadan almıs nezaketen de guzel dedım. Bunun yanında da cıtcıtlı badıler tulumlar da almıs ama cogu benım zevkım olmayab seyler
24 e bişey kalmadı hadi bakalım çabucak geçiversinAllah razı olsun canım hepimize inşallah . Bir ay sonra nöbet bitiyor 24. Haftadan sonra nobet yasak son demler aslında sonra sabah 8 akşam 16.30 olacak en azından akşam evimde olurum uyuyamadigim yatagimda :)
Kızlar selam. Benım de aklımda emınonune gıdıp bakınmak var çdı hastabe cıkısı ıcın ama kayınvalıdem gıtmıs almıs dusunmus saolsun ama keske benım fıkrımı de sorsaydı dıye de gecırmedım degıl ıcımden. Sizce nasıl? Ben alıcak olsam kesınlıkle baska bı model alırdım sımdı o aldı dıye de kullanmamazlıj yapamam. Zeytınburnundan bı magazadan almıs nezaketen de guzel dedım. Bunun yanında da cıtcıtlı badıler tulumlar da almıs ama cogu benım zevkım olmayab seyler
Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.
Oyyy çok tatli ❤ Bak ne guzel bir örnek daha belirdi kafamda en azindan. Gule gule kullansin cok cici..Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.
Bir gs'li minik daha :) Bizimde bir forma kesin ama ben karsıyaka da dogacagi icin karsiyaka formasida istiyorum :) 35.5 :))Ne güzel paylaşımlarınız. Bende süslü bir şey istiyorum hastane çıkışı için. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama.. Galatasarayın hastane çıkışını kesin alacağız fotoğraf çekimi için ama başkada istiyorum. Mayıs ayına kadar bekleyeceğim alışveriş için inşallah dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?