2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence gayet ciciş bişeyya. Sende istersen alırsın bitane. Zaten hastanede tek 1 tane yetmiyorki illaki kusuyor ediyor ben 3-4 kıyafet götürücem

Allah razı olsun canım hepimize inşallah . Bir ay sonra nöbet bitiyor 24. Haftadan sonra nobet yasak son demler aslında sonra sabah 8 akşam 16.30 olacak en azından akşam evimde olurum uyuyamadigim yatagimda :)
Ay uyuyamasanda evinde olursun en azından gece uyumasanda akşamdan uyursun bende bu aralar öyle birşey başladı akşam yemekten sonra deli gibi uyku bastırıyor sonra gece oturuyorum

Aynı kaderi paylaşıoruz banada bişey alan yok. Ellerinde ancak birşey örüyorlar. Annemler bi parkyatağını alacsk okadar

Temmuz anneleri kaç kilo aldınız?? Ben mi çok alıyorum acaba 10 kg aldım
54 le hamile kaldım,bir hafta önce 61,2 ydim.Dr böyle giderse diyetisyene göndereceğim dedi.Eşim önümden yemekleri çekiyor.O olmayınca yiyorum ama :)Yanında ekmeksiz kahvaltı,o gidince ekmekle kahvaltı :)Diyetisyenin bana faydası olamayabilir,onun ne söyleyeceğini biliyorum.Şu an gözümün önünde fıstık ezmesi canlanıyor,kokusunu bile alıyorum.Bunu yok edemeyeceğine göre bana faydası olmaz.Hamilelikten önce çok iradeliydim,sağlıklı besleniyordum,spor yapıyordum.Ekmek yemez,kola içmezdim hamileliğimde 3,4 kez kola içtim.Gözüm kararıyor,sonra pişman olsamda.Şu an haftada bir kez hamilelik yogası yapıyorum.Acıbademin kurs programının içinde var.Bebek bakımı,gebelik süreci ile ilgili bilgi de veriyorlar.

10 parça için cok iyi fiyatı. Markası neydi canım? Bi de orada hangi mağazadan aldın, ben de gideceğim de.
Elif bebeden aldım canım. Markası cassiope yazıyo :) 4 parça olanda var 75tlye 10parçada var ama kalitesine göre değişiyo haliyle. Tek parçalar uygun baya. Mesela 3 tane patikli altı 10tlye aldım.

Ben 6 kiloyu görünce beyaz ekmeği kestim. Makarna pilavıda ayda 1-2 kez yapmaya karar verdim. Gece canım tatlı istediğinde yemiyorum mesela. Böyle minik minik kendinde önlem alabilirsin canım

Günaydin Hayirli Cumalar Kizlar ..
Aldiginiz cicileri bizlerle paylasin ki bizde alinca hemen karar verelim :)
Balinmaz oxygen cok tatli aldiklariniz gule gule giydirmek nasip olsun meleklerinize ❤
Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.

Eklentiler

• IMG_6352.webp
    18 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_6353.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 89
Günaydın annecikler biz kahvaltımızı yapıp bilgisayar başına oturduk.
Dün detaylı ultrasonumuz vardı gittik bebişimin her şeyi yolunca 430gram olmuş :) Çok hareketli bu bebek yerinde durmuyor dedi doktor amcası.
Bize fotoğrafını verdi fındık burunlu köfte dudaklı kızımın
Doktorumuzun da keyfi pek yerindeydi. 1 saat falan kaldık baya inceledik kızımı.
Bu arada detaylı ultrason 60tl muayenemiz de 80tlydi.
Bizden haberler şimdilik bu kadar 1 ay sonrasına randevu verdi. Hasret kalacağız yine yavrumla....

valla görünce heveslenmemek elde değil ben daha bir çöp almadım kızıma ki son aylara da bırakmamak lazım Antalya nisan-mayıs dedimi sıcaklardan dolayı iptal bu haftasonu başlıcam inş. güle güle giysin kuzucuklarrr

Saol canım benim. İlk olunca biz dayanamadık her çıktığımızda ona çalıştık:) haftasonuda duvar kağıdına bakacağız. Daha iş çok önümüzde malum. Sende alırsın harika cicişler var. Hiç stres yapma 2-3 çıkışta kıyafet olayı tamamlanıyor ama diğerleri tabi zamanla oluyor

Elif bebeden aldım canım. Markası cassiope yazıyo :) 4 parça olanda var 75tlye 10parçada var ama kalitesine göre değişiyo haliyle. Tek parçalar uygun baya. Mesela 3 tane patikli altı 10tlye aldım.

kumaşına dokununca kalitesi anlaşılıyor zaten güle güle giydir canım :)

kumaşına dokununca kalitesi anlaşılıyor zaten güle güle giydir canım :)
Saol canım benim aynen kumaşların kalitesi çok değişiyor. Ben sade şık birşey istiyordum. Çok büyük payetli süslü virşey istemiyordum gönlüme göre vbirşey buldum şükür

bizimkiler de pek hevesliler. annem ve kayınvalidem bişeler örüyorlar sürekli. hırka yelek battaniye. alışveriş için de kayınvalidem ben sensiz almayayım sen beğenirsin öyle alırız dedi. alışverişini birlikte yaparız büyük ihtimalle her şeyin o alır. ne de olsa eşimin tarafında sülalenin ben ilk gelini oldum kızımda ilk bebeği olacak :) yapsınlar tabi

Allah razı olsun canım hepimize inşallah . Bir ay sonra nöbet bitiyor 24. Haftadan sonra nobet yasak son demler aslında sonra sabah 8 akşam 16.30 olacak en azından akşam evimde olurum uyuyamadigim yatagimda :)
24 e bişey kalmadı hadi bakalım çabucak geçiversin

Eki Görüntüle 1958389
Günaydın kızlar bizimde ilk cicilerimiz bunlar oldu

Ne güzel paylaşımlarınız. Bende süslü bir şey istiyorum hastane çıkışı için. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama.. Galatasarayın hastane çıkışını kesin alacağız fotoğraf çekimi için ama başkada istiyorum. Mayıs ayına kadar bekleyeceğim alışveriş için inşallah dayanabilirim

Oyyy çok tatli ❤ Bak ne guzel bir örnek daha belirdi kafamda en azindan. Gule gule kullansin cok cici..
Sen erkencisin ohh bitirmissin gerci erken bitirince daha cok aliniyor simdi gordugunde birseyi gozun kalacak onu da almak isteyeceksin :)

Bir gs'li minik daha :) Bizimde bir forma kesin ama ben karsıyaka da dogacagi icin karsiyaka formasida istiyorum :) 35.5 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…