Gözün aydin canim .. Masallah prensese hep boylr guzel haberler alalim insallah ..Günaydın annecikler biz kahvaltımızı yapıp bilgisayar başına oturduk.
Dün detaylı ultrasonumuz vardı gittik bebişimin her şeyi yolunca 430gram olmuş :) Çok hareketli bu bebek yerinde durmuyor dedi doktor amcası.
Bize fotoğrafını verdi fındık burunlu köfte dudaklı kızımın
Doktorumuzun da keyfi pek yerindeydi. 1 saat falan kaldık baya inceledik kızımı.
Bu arada detaylı ultrason 60tl muayenemiz de 80tlydi.
Bizden haberler şimdilik bu kadar 1 ay sonrasına randevu verdi. Hasret kalacağız yine yavrumla....
Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.
Kızlar selam. Benım de aklımda emınonune gıdıp bakınmak var çdı hastabe cıkısı ıcın ama kayınvalıdem gıtmıs almıs dusunmus saolsun ama keske benım fıkrımı de sorsaydı dıye de gecırmedım degıl ıcımden. Sizce nasıl? Ben alıcak olsam kesınlıkle baska bı model alırdım sımdı o aldı dıye de kullanmamazlıj yapamam. Zeytınburnundan bı magazadan almıs nezaketen de guzel dedım. Bunun yanında da cıtcıtlı badıler tulumlar da almıs ama cogu benım zevkım olmayab seyler
Tabi markaliysa pahali olmasi normaldir. Annem 50 tl ye aldi.
Gunaydinlar herkese gece sanciyla uyandim resmen bu bi kac seferdir olmaya başladı acaba yediklerimmi dokanmaya başladı resmen sağ tarafima bi elektrik çarpması gibi bişey oluyor uzun süren sizdede oluyormu boyle bisey bide dün gece süt ictim acaba ondanmi oldu
Chicco nun ürünlere bayılıyorum ama burda yok.. bende 4lütakımları cok beğenmiştim int bulursam alıcam.. güzel günlerde giysin :)
ayyy senin kız da baya bi kokoş olacak galiba :) çoook güzelll. güle güle sağlıkla giysin kuzunBu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
Cok güzelmis saglıkla giymeyi nasip etism RabbimBu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
Havuzluhana git ozaman istemediğin kadar süslü şeyler var sade birşey bulmak zor oldu :) mayıs ayına kadar beklersen ağırlaşmazmıyız tatlımya?Ne güzel paylaşımlarınız. Bende süslü bir şey istiyorum hastane çıkışı için. Nasıl bulacağımı bilmiyorum ama.. Galatasarayın hastane çıkışını kesin alacağız fotoğraf çekimi için ama başkada istiyorum. Mayıs ayına kadar bekleyeceğim alışveriş için inşallah dayanabilirim
Sütte içmişsin gaz sancısı yapmış olabilir mi acaba? Takip et istersen tekrarlayacak mı yine süt tükettiğinde
Aman napim alırım onlarıda:) ben bundan sonra odasıyla uğraşmak istiyorum. Ondan sonra kendime alacaklarımı tamamlıcam lohusa setiydi emzirmi sütyeni hamile küloduydu falan. Nisan ayında odası gelse 26.27.haftadan sonrada mobilyaları sil eşyaları yıka ütüle yerleştir öylede bi 2-3hafta geçer sonra bişey kalmıcak zaten:) ben son 1.5sya birşey bırakmak istemiyorumyaOyyy çok tatli ❤ Bak ne guzel bir örnek daha belirdi kafamda en azindan. Gule gule kullansin cok cici..
Sen erkencisin ohh bitirmissin gerci erken bitirince daha cok aliniyor simdi gordugunde birseyi gozun kalacak onu da almak isteyeceksin :)
Ooyy ne şeker ya. Benim de ikincisi kız nasıl hevesliyim cicili şeylere pembeliBu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
Ama ben İzmir de oturuyorum. Öyle çok allı dallı istemiyorum kibar ama şık... sade ama süslü .... Ayyy aklım karışık galiba... Mayıs ayının ortalarında falan başlayacağım inşallah... Son zamanlarda bol bol yürüyelim ki doğumumuz kolay olsun dimiiHavuzluhana git ozaman istemediğin kadar süslü şeyler var sade birşey bulmak zor oldu :) mayıs ayına kadar beklersen ağırlaşmazmıyız tatlımya?
Yaa ne tatlı:) maşallah ona. Benide geçenlerde uyutmadı sabaha kadar döndü durdu:) benimde dışardan belli oluyor vurduğunda ama bi yakalayamadım ben çekmek için :)Hayırlı cumalar güzel anneler,
Bizim kıpırdak kız bu gece beni uyutmadı, sabahta abisi uyutmadı nasıl uykusuzum
2.hamilelik olduğundan mı yada kız erkek bebek farkından mı bilmiyorum ama öyle hareketli ki ilk karın videolarımı çektik dışarıdan karnımı tekmeyle nasıl sarstığı belli oluyor
abide daha zayıftım ama böyle dışarıdan belirgin görüldüğü zamanlar 30.haftalara doğruydu sanki, sizlerde böyle olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?