2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydin canim .. Masallah prensese hep boylr guzel haberler alalim insallah ..

Hayırlı cumalar güzel anneler,
Bizim kıpırdak kız bu gece beni uyutmadı, sabahta abisi uyutmadı nasıl uykusuzum

2.hamilelik olduğundan mı yada kız erkek bebek farkından mı bilmiyorum ama öyle hareketli ki ilk karın videolarımı çektik dışarıdan karnımı tekmeyle nasıl sarstığı belli oluyor
abide daha zayıftım ama böyle dışarıdan belirgin görüldüğü zamanlar 30.haftalara doğruydu sanki, sizlerde böyle olan varmı?

Yaa çok sade çok ciciymiş, hayırla giydirmek nasip olsun,
Yeşil olmasına da ayrıca bayıldım

Ayy ne güzel hevesli babanne maşAllah de canım, sana sorsa güzeldi tabii ama birde hiç almasaydı,
Benim oğlanda böyle herkes hevesliydi, şimdi hamile olduğumu bile unutuyor herkes

Gunaydinlar herkese gece sanciyla uyandim resmen bu bi kac seferdir olmaya başladı acaba yediklerimmi dokanmaya başladı resmen sağ tarafima bi elektrik çarpması gibi bişey oluyor uzun süren sizdede oluyormu boyle bisey bide dün gece süt ictim acaba ondanmi oldu

Sütte içmişsin gaz sancısı yapmış olabilir mi acaba? Takip et istersen tekrarlayacak mı yine süt tükettiğinde

Bu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
Cok güzelmis saglıkla giymeyi nasip etism Rabbim
Kızlar hastane cıkıslarına baktıgımda sade seyler var hep böyle cafcaflı atıyorum papyonlu falan mı almak iyidir yoksa öyle sadelerden mi

Havuzluhana git ozaman istemediğin kadar süslü şeyler var sade birşey bulmak zor oldu :) mayıs ayına kadar beklersen ağırlaşmazmıyız tatlımya?

herkese günaydın buraya ilk kez yazıyorum bende temmuz annesi olacağım inşallah.ikinci kuzu geliyor ilk bebişim kızdı bu da erkek olacak inşallah.dünden beri ağır bi şekilde grip oldum umarım çabuk atlatırım.

Aman napim alırım onlarıda:) ben bundan sonra odasıyla uğraşmak istiyorum. Ondan sonra kendime alacaklarımı tamamlıcam lohusa setiydi emzirmi sütyeni hamile küloduydu falan. Nisan ayında odası gelse 26.27.haftadan sonrada mobilyaları sil eşyaları yıka ütüle yerleştir öylede bi 2-3hafta geçer sonra bişey kalmıcak zaten:) ben son 1.5sya birşey bırakmak istemiyorumya

Havuzluhana git ozaman istemediğin kadar süslü şeyler var sade birşey bulmak zor oldu :) mayıs ayına kadar beklersen ağırlaşmazmıyız tatlımya?
Ama ben İzmir de oturuyorum. Öyle çok allı dallı istemiyorum kibar ama şık... sade ama süslü .... Ayyy aklım karışık galiba... Mayıs ayının ortalarında falan başlayacağım inşallah... Son zamanlarda bol bol yürüyelim ki doğumumuz kolay olsun dimii

Yaa ne tatlı:) maşallah ona. Benide geçenlerde uyutmadı sabaha kadar döndü durdu:) benimde dışardan belli oluyor vurduğunda ama bi yakalayamadım ben çekmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…