2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsunnn ve hoş geldn tatlı annişkoo

Bende erkenden bitirmiştim oğlumda herşeyi iyikide öyle yaptım son ay yan tarafım tutmuyordu yürüyemiyordum.. bide mobilyanın kokusı boyanın kokusu falan cıksın istedim.. tek tek inceince herşeyiyle ilgilenip zman ayırmak istedim.. hep odasındaydım :)

Cok güzelmis saglıkla giymeyi nasip etism Rabbim
Kızlar hastane cıkıslarına baktıgımda sade seyler var hep böyle cafcaflı atıyorum papyonlu falan mı almak iyidir yoksa öyle sadelerden mi
Senin zevkine göre canım. Ben sade istiyordum kimi arkadaşımız süslü almış.

Ahahah ozaman çok araştırma tatlım sen aklın dahada karışır:) gittiğinde beğendiğini alrsın. Yürüyüş elbet yapalım ama benim mayıs ortalarından sonra alışveriş için enerjim kalmaz diye düşünüyorumya :)

Heh aynen bende öyle olmak istiyorum :) odasını milim milim düzenleyerek sonrasında da alışmak istiyorum. Nereye ne koydum ettim telaş etmektense alışayım istiyorum odasına. Ay çok heyecanlıyım ya

Bugün çok yazı yazasım var ama ders saatim geliyor...
Akşama mutlu haberlerle karşılaşmak dileğiyle...
Ben okula gider yavrucaklarım beni bekler...
Şimdi spor zamanı
Hadi hayırlı işler güzel annecik sana :) ben dün çok yürüdüm bugün evde dinlenme zamanı. Evde nekadar dinlenilirse :)

Hanımlar bu internette satılan hastane çıkışları kışlık ve kalın şeyler mi? Bakmadan almak doğru olur mu? Benim bu konuda pek fikrim yok ta. İnce bişiy alacaksak yaza doğru mu almalıyız ki?

Mecburlar düzenlemekte. Sevindim senin adına canım benim en azından trafiğe kalmadan evinde olursun

Hanımlar bu internette satılan hastane çıkışları kışlık ve kalın şeyler mi? Bakmadan almak doğru olur mu? Benim bu konuda pek fikrim yok ta. İnce bişiy alacaksak yaza doğru mu almalıyız ki?

Bende bunu cok soruyorum kendime, hastane çıkışını heralde görerek alicam ben çünkü kalın olsun istemiyorum tam Temmuz ağustos ayı aşırı sıcaklarda pişmesin çocuk buyuklerimiz ne kadarda bebekler üşür desede doktorlar öyle söylemiyor siz nasıl giyiyorsaniz bebeğide öyle giydirin diyorlar

Görerek almakta fayda var tabiki ne cok kalin ne cok ince olmamali Bebekler yeni dogdugunda hala anne karninin sicakligini isterlermis onlar disariya alisana kadar da ince ama uzun kollu giydirecegim ben bir sure .. Gunes olur oglen kisa kol giydirirsin guneslendirirsin ama aksam ve sabah bence uzun kollu ve ayakli pijamalari tercih etmeliyiz ..

Alintiladim ama unutmusum yazmayi ballikaymakli canim çok kokoş bir kızın olacak sanirim Erkekten sonra kiyafetler sana nasil farkli geliyordur :)

Cok dogru, uzun kollu cit citli badiler aldim bi kaç tane bi tane tulumumuz var şimdilik bir kac bişey daha aldimmi sanırım yeterli olucak 0-3 ay için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…