- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
geçmiş olsunnn ve hoş geldn tatlı annişkooherkese günaydın buraya ilk kez yazıyorum bende temmuz annesi olacağım inşallah.ikinci kuzu geliyor ilk bebişim kızdı bu da erkek olacak inşallah.dünden beri ağır bi şekilde grip oldum umarım çabuk atlatırım.
Saol tatlım benim amin inşallah :) yeşil olan ne kız :)Yaa çok sade çok ciciymiş, hayırla giydirmek nasip olsun,
Yeşil olmasına da ayrıca bayıldım
Bende erkenden bitirmiştim oğlumda herşeyi iyikide öyle yaptım son ay yan tarafım tutmuyordu yürüyemiyordum.. bide mobilyanın kokusı boyanın kokusu falan cıksın istedim.. tek tek inceince herşeyiyle ilgilenip zman ayırmak istedim.. hep odasındaydım :)Aman napim alırım onlarıda:) ben bundan sonra odasıyla uğraşmak istiyorum. Ondan sonra kendime alacaklarımı tamamlıcam lohusa setiydi emzirmi sütyeni hamile küloduydu falan. Nisan ayında odası gelse 26.27.haftadan sonrada mobilyaları sil eşyaları yıka ütüle yerleştir öylede bi 2-3hafta geçer sonra bişey kalmıcak zaten:) ben son 1.5sya birşey bırakmak istemiyorumya
Allam yesinler. Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah canım benim.Bu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
teşekkür ederimgeçmiş olsunnn ve hoş geldn tatlı annişkoo
Senin zevkine göre canım. Ben sade istiyordum kimi arkadaşımız süslü almış.Cok güzelmis saglıkla giymeyi nasip etism Rabbim
Kızlar hastane cıkıslarına baktıgımda sade seyler var hep böyle cafcaflı atıyorum papyonlu falan mı almak iyidir yoksa öyle sadelerden mi
Ahahah ozaman çok araştırma tatlım sen aklın dahada karışır:) gittiğinde beğendiğini alrsın. Yürüyüş elbet yapalım ama benim mayıs ortalarından sonra alışveriş için enerjim kalmaz diye düşünüyorumya :)Ama ben İzmir de oturuyorum. Öyle çok allı dallı istemiyorum kibar ama şık... sade ama süslü .... Ayyy aklım karışık galiba... Mayıs ayının ortalarında falan başlayacağım inşallah... Son zamanlarda bol bol yürüyelim ki doğumumuz kolay olsun dimii
Heh aynen bende öyle olmak istiyorum :) odasını milim milim düzenleyerek sonrasında da alışmak istiyorum. Nereye ne koydum ettim telaş etmektense alışayım istiyorum odasına. Ay çok heyecanlıyım yaBende erkenden bitirmiştim oğlumda herşeyi iyikide öyle yaptım son ay yan tarafım tutmuyordu yürüyemiyordum.. bide mobilyanın kokusı boyanın kokusu falan cıksın istedim.. tek tek inceince herşeyiyle ilgilenip zman ayırmak istedim.. hep odasındaydım :)
Hadi hayırlı işler güzel annecik sana :) ben dün çok yürüdüm bugün evde dinlenme zamanı. Evde nekadar dinlenilirse :)Bugün çok yazı yazasım var ama ders saatim geliyor...
Akşama mutlu haberlerle karşılaşmak dileğiyle...
Ben okula gider yavrucaklarım beni bekler...
Şimdi spor zamanı
Mecburlar düzenlemekte. Sevindim senin adına canım benim en azından trafiğe kalmadan evinde olursunKızlar sıze anlatmıstkm ya ısyerındekılerın tepkısını simdi yavas yavas yatıstı ortam ve dunıtıbariyle 18 yerine 16:30da cıkıyorum sızınde aklınızda olsun yasal olarak calısma saatlerınızı tekrar duzenlıyorlar
Hanımlar bu internette satılan hastane çıkışları kışlık ve kalın şeyler mi? Bakmadan almak doğru olur mu? Benim bu konuda pek fikrim yok ta. İnce bişiy alacaksak yaza doğru mu almalıyız ki?
Tamam canım netteki adres tesekkür ederimPapirus plaza canım adres kağıthane
Görerek almakta fayda var tabiki ne cok kalin ne cok ince olmamali Bebekler yeni dogdugunda hala anne karninin sicakligini isterlermis onlar disariya alisana kadar da ince ama uzun kollu giydirecegim ben bir sure .. Gunes olur oglen kisa kol giydirirsin guneslendirirsin ama aksam ve sabah bence uzun kollu ve ayakli pijamalari tercih etmeliyiz ..Bende bunu cok soruyorum kendime, hastane çıkışını heralde görerek alicam ben çünkü kalın olsun istemiyorum tam Temmuz ağustos ayı aşırı sıcaklarda pişmesin çocukbuyuklerimiz ne kadarda bebekler üşür desede doktorlar öyle söylemiyor siz nasıl giyiyorsaniz bebeğide öyle giydirin diyorlar
Cok tatlı bayıldım saglıkla giymek basip olsun insallah nerden aldin canım bayılıyorum suslu seylereBu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
Görerek almakta fayda var tabiki ne cok kalin ne cok ince olmamali Bebekler yeni dogdugunda hala anne karninin sicakligini isterlermis onlar disariya alisana kadar da ince ama uzun kollu giydirecegim ben bir sure .. Gunes olur oglen kisa kol giydirirsin guneslendirirsin ama aksam ve sabah bence uzun kollu ve ayakli pijamalari tercih etmeliyiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?