- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
Hayırlı cumalar demeyi unuttum bide cinsiyetimizi kız diyor Dr lar ekler misin alpi cim
Bence bakmadan alma, ince almamız lazım, nasıl geleceğini bilemezsin.Ben internetten alışverişi sevmiyorum. Herşeye dokunarak görerek almak istiyorum.Hanımlar bu internette satılan hastane çıkışları kışlık ve kalın şeyler mi? Bakmadan almak doğru olur mu? Benim bu konuda pek fikrim yok ta. İnce bişiy alacaksak yaza doğru mu almalıyız ki?
Süslü de al sade de.Süslüyü bir yere giderken giydirirsin..Cok güzelmis saglıkla giymeyi nasip etism Rabbim
Kızlar hastane cıkıslarına baktıgımda sade seyler var hep böyle cafcaflı atıyorum papyonlu falan mı almak iyidir yoksa öyle sadelerden mi
Benim kiz da bir haftadır maşallah çok hareketli. Özlemiştim bu harika duyguyu..Benim de dışardan bakılınca belli oluyor, sarsıyor karnımı.Oglumda ne zaman belli olmuştu hatırlamıyorum.Hayırlı cumalar güzel anneler,
Bizim kıpırdak kız bu gece beni uyutmadı, sabahta abisi uyutmadı nasıl uykusuzum
2.hamilelik olduğundan mı yada kız erkek bebek farkından mı bilmiyorum ama öyle hareketli ki ilk karın videolarımı çektik dışarıdan karnımı tekmeyle nasıl sarstığı belli oluyor
abide daha zayıftım ama böyle dışarıdan belirgin görüldüğü zamanlar 30.haftalara doğruydu sanki, sizlerde böyle olan varmı?
Maşallah canım çok ciciler, güzel günlerde giysin bebişin.Günaydın canım. Ben hastane çıkışının kabını almadım yolda yürürken taşımak zor olur diye. Böyle kendim çektim fotosunu. Ben kıyafet işini tamamladım 3-6ay ve 6-9bile baya şeyi oldu. Artık çok aşırı beğendiğim bişey olursa alırım ancak.
teşekkür ederiz :) daha iyileri sizin olsunChicco nun ürünlere bayılıyorum ama burda yok.. bende 4lütakımları cok beğenmiştim int bulursam alıcam.. güzel günlerde giysin :)
Maşallah bebişine canım, darısı başımıza.Günaydın annecikler biz kahvaltımızı yapıp bilgisayar başına oturduk.
Dün detaylı ultrasonumuz vardı gittik bebişimin her şeyi yolunca 430gram olmuş :) Çok hareketli bu bebek yerinde durmuyor dedi doktor amcası.
Bize fotoğrafını verdi fındık burunlu köfte dudaklı kızımın
Doktorumuzun da keyfi pek yerindeydi. 1 saat falan kaldık baya inceledik kızımı.
Bu arada detaylı ultrason 60tl muayenemiz de 80tlydi.
Bizden haberler şimdilik bu kadar 1 ay sonrasına randevu verdi. Hasret kalacağız yine yavrumla....
bizimkiler de pek hevesliler. annem ve kayınvalidem bişeler örüyorlar sürekli. hırka yelek battaniye. alışveriş için de kayınvalidem ben sensiz almayayım sen beğenirsin öyle alırız dedi. alışverişini birlikte yaparız büyük ihtimalle her şeyin o alır. ne de olsa eşimin tarafında sülalenin ben ilk gelini oldum kızımda ilk bebeği olacak :) yapsınlar tabi
Hayırlı cumalar güzel anneler,
Bizim kıpırdak kız bu gece beni uyutmadı, sabahta abisi uyutmadı nasıl uykusuzum
2.hamilelik olduğundan mı yada kız erkek bebek farkından mı bilmiyorum ama öyle hareketli ki ilk karın videolarımı çektik dışarıdan karnımı tekmeyle nasıl sarstığı belli oluyor
abide daha zayıftım ama böyle dışarıdan belirgin görüldüğü zamanlar 30.haftalara doğruydu sanki, sizlerde böyle olan varmı?
Maşallah kızlar herkes alışverişlere başlamış, bazılarımız neredeyse tamamlamış bile. Herkesin cicileri çok güzel. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Ben henüz bir çorap bile almadım. Herhalde mayıs gibi yaparım alışverişi. Bu arada bebeklerimiz artık bizleri duyabiliyormuş bugün bunu okudum.. ben henüz pıt pıtları hissetmesem de bebeğimle konuşabilmek bile büyük mutluluk..
canım benimde ilk çocuk ve yaklaşık aynı şeyler bana da söylendi. iki takım hastane çıkışı haricinde 2'şer 3'er tane tulum, takım, pijama ve pijama altı almayı düşünüyorum bende. çok gerekirse illaki çıkar alınır diye düşünüyorum.ben 3-6 ay içinde çok bişey almayacağım. Bizim sağolsunlar hediye getiren çok olur.Kızlar kıyafetler harikaaaa ! Birşey takıldı kafama kıyafet konusunda. Çoğu tanıdığım pek fazla 0-3 aylık kıyafet alma diyo. Hemen büyüyo çocuk gibisnden konuştular. İlk bebeğim tecrübrsizim bu konuda :) 3-6 aydan almaya başla gibi şeyler de duydum. Ne kadar doğruu ? Tecrübeli annelerden yardım isterim
Anladım canım :) yenidoğan için o kdr güzel şeyler var ki tutamıyorum kendimii.. :)canım benimde ilk çocuk ve yaklaşık aynı şeyler bana da söylendi. iki takım hastane çıkışı haricinde 2'şer 3'er tane tulum, takım, pijama ve pijama altı almayı düşünüyorum bende. çok gerekirse illaki çıkar alınır diye düşünüyorum.ben 3-6 ay içinde çok bişey almayacağım. Bizim sağolsunlar hediye getiren çok olur.
Çarsamba gunu yaptirdim ama dunden beri kolumu kaldiramiyorum.. Hafif sislik te var umarim gecer hemen :-/Hayırlı cumalar kızlar. Gecen cuma tetanoz aşısı yaptirdım ağrısı şişliği geçmedi. Sizin aşı yeriniz ne durumda. Buarada hastane çıkışları alınmış hepsi çok güzel bızdıklar sağlıkla kullansın. Dogumdan sonraki ilk günler hassas cildi için organik hastane çıkışları var ben onlardan almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?