2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar kızlar. Bugün geceden beri kızımın tekmelerini çok net hissediyorum. Daha önce hep tereddüt ediyordum o mu acaba diye tarif edilmez bir duygu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Bizede sağlıcakla kucağımıza almayı tabi.
Hastane çıkışı olarak annem civil den almıştı 10'lu 60 tl civarındaydı. Cinsiyeti o zaman belli olmadığı için sade renkli oldu. Kalitesi çok hoşuma gitti yumuşacık. Bende Chicco'nun 5'li hastane çıkışından almak istiyorum bi arkadaş da göndermiş resmi kalpli kalpli :) bide 3'lü çıtçıtlı body aldım uzun kollu. sizinkiler de çok güzel olmuş güzel günlerde giyerler inşallah

Eklentiler

• v224903.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 89
  • Ekran Alıntısı.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 74
Hanımlar bu internette satılan hastane çıkışları kışlık ve kalın şeyler mi? Bakmadan almak doğru olur mu? Benim bu konuda pek fikrim yok ta. İnce bişiy alacaksak yaza doğru mu almalıyız ki?
Bence bakmadan alma, ince almamız lazım, nasıl geleceğini bilemezsin.Ben internetten alışverişi sevmiyorum. Herşeye dokunarak görerek almak istiyorum.

Cok güzelmis saglıkla giymeyi nasip etism Rabbim
Kızlar hastane cıkıslarına baktıgımda sade seyler var hep böyle cafcaflı atıyorum papyonlu falan mı almak iyidir yoksa öyle sadelerden mi
Süslü de al sade de.Süslüyü bir yere giderken giydirirsin..

Benim kiz da bir haftadır maşallah çok hareketli. Özlemiştim bu harika duyguyu..Benim de dışardan bakılınca belli oluyor, sarsıyor karnımı.Oglumda ne zaman belli olmuştu hatırlamıyorum.

Maşallah canım çok ciciler, güzel günlerde giysin bebişin.

Maşallah bebişine canım, darısı başımıza.

AYanen ben de ılk gelınım canım ve tek :) benden baska torun verıcek kımse yok gorumcem var bı o da 41 yasında evlenme durumu henuz yok ıns olur o da coluk cocuga karısır ama o kendını umutsuz vaka olarak görüyo. Benım almalarına kesınlıkle lafın yok benım de begendıgım bişi olsun ki masraflarına degsın ıllakı gıydırıcem ama bı de begenerek severek gıydırmek var. emek vererek sahıp oldugum için bebeğime herseyı içime sınsın İstiyorum.

Merhabalar annisler yarin detayli ultrasinum var insallah 3 lu testin aksine guzel olacak sonuclarimiz bir haftadir aklima gelmiyor nerdeyse hic test sonucu bende idil baby min hastened cikisini aldim289 do 200 liraya dusunce aldim 20 ki set kalitesi de cok Iyi.bide baby corner den hastne ckisi aldim ama o biraz daha ince. Bir suru de ince tulum aldim bizimki. Doguma hazir gibi ahaha as

Benımkınde masallah sabah uyandıgımızda cok hareketlı bı de gece 12 den sonra cok hareketlı gunduz o kadar degıl. Ben de bı sabah hareket ederken dısardan pıt pıtlarını yakaladım vıdeoya cektım. Zilli kızım ne zaman ben vıdeoya cekmeye başlasam goruyo sankı hıc kıpırdamıyo :)

Maşallah kızlar herkes alışverişlere başlamış, bazılarımız neredeyse tamamlamış bile. Herkesin cicileri çok güzel. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Ben henüz bir çorap bile almadım. Herhalde mayıs gibi yaparım alışverişi. Bu arada bebeklerimiz artık bizleri duyabiliyormuş bugün bunu okudum.. ben henüz pıt pıtları hissetmesem de bebeğimle konuşabilmek bile büyük mutluluk..

Kızlar kıyafetler harikaaaa ! Birşey takıldı kafama kıyafet konusunda. Çoğu tanıdığım pek fazla 0-3 aylık kıyafet alma diyo. Hemen büyüyo çocuk gibisnden konuştular. İlk bebeğim tecrübrsizim bu konuda :) 3-6 aydan almaya başla gibi şeyler de duydum. Ne kadar doğruu ? Tecrübeli annelerden yardım isterim

Al benden de o kadar :) ama çok heveslendim bu haftasonu doktordan çıktığım gibi alışveriş merkezlerine atıcam kendimi kardeşimle eşim tutuyorlar yoksa neler var neler allah herkesin kucağına almayıda nasip etsin bi şekilde yapıcaz kuzucukların hazırlıklarını

canım benimde ilk çocuk ve yaklaşık aynı şeyler bana da söylendi. iki takım hastane çıkışı haricinde 2'şer 3'er tane tulum, takım, pijama ve pijama altı almayı düşünüyorum bende. çok gerekirse illaki çıkar alınır diye düşünüyorum.ben 3-6 ay içinde çok bişey almayacağım. Bizim sağolsunlar hediye getiren çok olur.

Anladım canım :) yenidoğan için o kdr güzel şeyler var ki tutamıyorum kendimii.. :)

Hayırlı cumalar kızlar. Gecen cuma tetanoz aşısı yaptirdım ağrısı şişliği geçmedi. Sizin aşı yeriniz ne durumda. Buarada hastane çıkışları alınmış hepsi çok güzel bızdıklar sağlıkla kullansın. Dogumdan sonraki ilk günler hassas cildi için organik hastane çıkışları var ben onlardan almayı düşünüyorum.

ciciler çok güzel maşallah.
Ben de internette indirim gördükçe yavaş yavaş alıyorum :
chicco'nun 5'li hastane çıkışı (30tl), nivea bebek bakım paketi sırt çantasıyla birlikte (30tl), ebebekten yazlık hamile tişörtü (5tl), markafoniden de iki parça bebek kıyafeti aldım daha ulaşmadı ama.

Çarsamba gunu yaptirdim ama dunden beri kolumu kaldiramiyorum.. Hafif sislik te var umarim gecer hemen :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…