- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
Ayyy geçmişler olsun. Ben aşı konusunda çok hassasımdır ama hemşirenin eli çok hafifti galiba. Hiçbir şeyim yok çok şükürÇarsamba gunu yaptirdim ama dunden beri kolumu kaldiramiyorum.. Hafif sislik te var umarim gecer hemen :-/
Kesinlikle nerde baksam 130 150 arasi ozellikle markali yerlerde.ben carsida toptanci buldum kizlar 50 liradan aldim malum cifter cifter aliyoruz..10liraya bile zibinlar var gunluk giydirebilecegimiz aklinizda olsun sizinde toptancilar cok uygun..90tl 10parça için pahalı mı diyorsun :) hiç araştırdın mı. Fiyatlar uçuyor resmen:)
Canim cok kibar olsun dusunmesi almasi yeter sende istedigin gibi alirsin zaten hastaneye 2-3 takim goturuluyormus gule gule giysin bebisin :)Kızlar selam. Benım de aklımda emınonune gıdıp bakınmak var çdı hastabe cıkısı ıcın ama kayınvalıdem gıtmıs almıs dusunmus saolsun ama keske benım fıkrımı de sorsaydı dıye de gecırmedım degıl ıcımden. Sizce nasıl? Ben alıcak olsam kesınlıkle baska bı model alırdım sımdı o aldı dıye de kullanmamazlıj yapamam. Zeytınburnundan bı magazadan almıs nezaketen de guzel dedım. Bunun yanında da cıtcıtlı badıler tulumlar da almıs ama cogu benım zevkım olmayab seyler
Canim ilk bebis hareketlerini o sekil hissetmistim elektrik carpmasi gibi sonra elimi oraya koyunca hissediyordum onu :)Gunaydinlar herkese gece sanciyla uyandim resmen bu bi kac seferdir olmaya başladı acaba yediklerimmi dokanmaya başladı resmen sağ tarafima bi elektrik çarpması gibi bişey oluyor uzun süren sizdede oluyormu boyle bisey bide dün gece süt ictim acaba ondanmi oldu
Sagol canim yapildigini anlamadim hrmde sag koluma yaptirdim ki ustune yatmayayim diye ilk gun birsey yoktu ama dunden beri cok agriyo sanki kapiya carpisim gibi :) Ama hersey onun icin buda gececek insallah ..Ayyy geçmişler olsun. Ben aşı konusunda çok hassasımdır ama hemşirenin eli çok hafifti galiba. Hiçbir şeyim yok çok şükür
Oyu masallah yerim ben onu ❤ Birde gulmus goruntulendigini anlamis gibi :) Gozun aydin canim bunuda atlattin ..Kızlaar cok mutluyum Detaylıdan cıktım sımdı bebısım de bızımle gorustugune cok mutlu oldu bakın nasıl da gulmus :) cok sukur saglıgı yerınde. Darısı detaylıya gırneyenlerın basına
Gule gule giysinler minnaklarin annesi ❤ Sen nasilsin ne zaman kontrole gideceksin ilaclari kesmistin sanki bir sure dimi ?Kesinlikle nerde baksam 130 150 arasi ozellikle markali yerlerde.ben carsida toptanci buldum kizlar 50 liradan aldim malum cifter cifter aliyoruz..10liraya bile zibinlar var gunluk giydirebilecegimiz aklinizda olsun sizinde toptancilar cok uygun..
Gule gule giysinler insallah :)
Ay canim bende 1 hafta surundum ya asida sonra insallah cabuk gecer sislik oluyor herkesde 2 doz acitmiyormus ve bu kadar agrili olmuyormus diyorlar..Çarsamba gunu yaptirdim ama dunden beri kolumu kaldiramiyorum.. Hafif sislik te var umarim gecer hemen :-/
Masallah nasilda gulucukler atmis canim :)Kızlaar cok mutluyum Detaylıdan cıktım sımdı bebısım de bızımle gorustugune cok mutlu oldu bakın nasıl da gulmus :) cok sukur saglıgı yerınde. Darısı detaylıya gırneyenlerın basına
Aminnnn hepimizinki inşallah Bertildacim.ben hiç alışveriş yapmadım , sonlara doğru yapmayı düşünüyorum canım benim. Sen yapıyor musunHadi sag salim gelsin minik kızın canm sende basladinmi alisverislere
Evet canim ya bir anda butun hastaliklar geldi Allah beterinden korusun cumlemizi.karaciger enzimlerim yuksek cikiyor hepsini kestik troid ve clexna kullaniyorum sadece..Gule gule giysinler minnaklarin annesi ❤ Sen nasilsin ne zaman kontrole gideceksin ilaclari kesmistin sanki bir sure dimi ?
Çok teşekkür ederim canım benim :)Maşallah canım çok ciciler, güzel günlerde giysin bebişin.
Teşekkürler tatlım. Evet fiyatlar gerçekten uçuk. Toptancı tek tek satıyor mu? Nerede bu toptancı hani benim için değilde arkadaşlar yararlansın :)Kesinlikle nerde baksam 130 150 arasi ozellikle markali yerlerde.ben carsida toptanci buldum kizlar 50 liradan aldim malum cifter cifter aliyoruz..10liraya bile zibinlar var gunluk giydirebilecegimiz aklinizda olsun sizinde toptancilar cok uygun..
Gule gule giysinler insallah :)
Yaaaa nasıl tatlı birşey o. Gözünüz aydın canım benim. Maşallah miniğine resmen gülümsemiş anneye babaya :)Kızlaar cok mutluyum Detaylıdan cıktım sımdı bebısım de bızımle gorustugune cok mutlu oldu bakın nasıl da gulmus :) cok sukur saglıgı yerınde. Darısı detaylıya gırneyenlerın basına
guvenilir mi acaba, uygun fiyatlilar var.kızlar internette de toptan satan bebek mağazaları var burda site ismi vermek oluyormu bilmiyorum ama google de aratırsanız bulabilirsiniz
Masallah nasilda gulucukler atmis canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?