2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canim bende 1 hafta surundum ya asida sonra insallah cabuk gecer sislik oluyor herkesde 2 doz acitmiyormus ve bu kadar agrili olmuyormus diyorlar..
Evet ya ikinci doz da agri olmuyormus cok sukur olmasin daha iyi :)

Ayy canim ikiz gebelik zaten riskli ha erken geldi ha gelecek korkusu yasiyorsun birde boyle birseyler cikinca insan gergin oluyor .. Ama nasilsa takiptesin insallah hersey yoluna girecek belki ilaclar etki ediyordu kontrole gittiginde duzelmis olur insallah..
Alisverise baslayinca giderim kemer altina bakayim neler bulacagim Eylulde tatile gelmistim izmire o zaman gezmistim kemeraltini

Yaa ben gördükçe heyecanlandım. Salı günü de bizim ayrıntılımız var. Bakalım kuzum ne kadar büyümüş 2 haftadır görüşmedik :)

Bız de ılk defa bu kadar ayrı kaldık 5 hafta uzerıne gorustuk bebegımle mutlulugu ondan bebegımın :) nerde yaptırıcaksınız canım?

Yaa ben gördükçe heyecanlandım. Salı günü de bizim ayrıntılımız var. Bakalım kuzum ne kadar büyümüş 2 haftadır görüşmedik :)

Bız de ılk defa bu kadar ayrı kaldık 5 hafta uzerıne gorustuk bebegımle mutlulugu ondan bebegımın :) nerde yaptırıcaksınız canım?

Aminnnn hepimizinki inşallah Bertildacim.ben hiç alışveriş yapmadım , sonlara doğru yapmayı düşünüyorum canım benim. Sen yapıyor musun

Ben beşik ve icine uyku seti aldim onun haricinde tulum ve çıtçıtlı bodyler aldim üç dört tane şimdilik bu kadar, az daha havalar ısınsın devam ederim alışverişe

Aynen öyle canım ben 13 günden sonra hep 3-6 ay giydirmeye başlamıştım oğlumda temmuz bebeğiydi kıyafet üstüne yapışınca rahatsız oluyordu 2 takım hastane çıkışı vardı 3 tane patikli pijaması vardı bunda yenisini hiç almayacağım taş gibi duruyorlar 2 tane badi aldım abisininkiler yeterli çok hoşuma giden kıyafetlerin 3-6 veya 6-9 una bakacağım

Çok zorya biz en fazla 3 hafta ayrı kaldık :) petek arıoğlu nun özel muayenesinde canım. Downdan şüphelendiğindede gitmiştik kendisine. Çok tatlı harika bi perinatolog. Bütçemize uysaydık onunla doğuma gitmeyi isterdim

Ben de hep ıkı haftada bir gittim ilk defa bu kdr ayrı kaldık. Aa ne kdr ki?

Teşekkürler tatlım. Evet fiyatlar gerçekten uçuk. Toptancı tek tek satıyor mu? Nerede bu toptancı hani benim için değilde arkadaşlar yararlansın :)
Evet canim benim yigenim istanbuldanda toptancidan aliyormus konusma arasinda soyledi.bende merak ettim indim izmirde kemeraltina orda toptanci buldum satiyoruz dedi..ornegin atlet badiler 1 posette 10lira 3-6-9 diye satiliyor..tabi zibinlar pijamalar vs tek tek de satiliyor canim.ki bakiyorum burda kizlarin aldim diye gosterdigi tum modeller var

kızlar internette de toptan satan bebek mağazaları var burda site ismi vermek oluyormu bilmiyorum ama google de aratırsanız bulabilirsiniz
Canim ben aldim bir siteden 100 lira ve ustu satiliyor toptan online magazalarda fena degil.7 zibin takimi 5li 6 atlet corap toka vs girdi icine memnunda kaldim yerleride pamuktu.memnun kaldim.

Aaa iyiymiş valla. Baştan bilseydim araştırırdım vallahi :)

Kızlaar cok mutluyum Detaylıdan cıktım sımdı bebısım de bızımle gorustugune cok mutlu oldu bakın nasıl da gulmus :) cok sukur saglıgı yerınde. Darısı detaylıya gırneyenlerın basına
bizde 3 martta gircez çok heycanlıyım renkli görmek daha net yanaklara bak maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…