- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Yaaaa nasıl tatlı birşey o. Gözünüz aydın canım benim. Maşallah miniğine resmen gülümsemiş anneye babaya :)
Yaa ben gördükçe heyecanlandım. Salı günü de bizim ayrıntılımız var. Bakalım kuzum ne kadar büyümüş 2 haftadır görüşmedik :)Bakıp bakıp guluyorum çok şükür rabbime bugunleri de gosterdı
bende henüz denemedim ama almayı düşünüyorumguvenilir mi acaba, uygun fiyatlilar var.
Evet ya ikinci doz da agri olmuyormus cok sukur olmasin daha iyi :)Ay canim bende 1 hafta surundum ya asida sonra insallah cabuk gecer sislik oluyor herkesde 2 doz acitmiyormus ve bu kadar agrili olmuyormus diyorlar..
Ayy canim ikiz gebelik zaten riskli ha erken geldi ha gelecek korkusu yasiyorsun birde boyle birseyler cikinca insan gergin oluyor .. Ama nasilsa takiptesin insallah hersey yoluna girecek belki ilaclar etki ediyordu kontrole gittiginde duzelmis olur insallah..Evet canim ya bir anda butun hastaliklar geldi Allah beterinden korusun cumlemizi.karaciger enzimlerim yuksek cikiyor hepsini kestik troid ve clexna kullaniyorum sadece..
Insallah ilaclardandir korkuyorum rabbime emanet yavrucuklarim :)
Senin prenses nasil kuzum sen nasilsin?yerlestinmi iyice..
Evet canim izmire gelirsen kemeraltinda toptancilar var aklinda olsun sekerim
Takip et agri artarsa acile git bi goster canim .. Hamilelikte her agriyi onemsemek gerekiyor cunku ..Kızlar ya bugün 19 + 1 olduk yalnız karnimin alt tarafı agriyo önceki ağrılar gibi değil baya agri oluyor .bu normal mi sizde de oluyor mu?
Yaa ben gördükçe heyecanlandım. Salı günü de bizim ayrıntılımız var. Bakalım kuzum ne kadar büyümüş 2 haftadır görüşmedik :)
Yaa ben gördükçe heyecanlandım. Salı günü de bizim ayrıntılımız var. Bakalım kuzum ne kadar büyümüş 2 haftadır görüşmedik :)
Aminnnn hepimizinki inşallah Bertildacim.ben hiç alışveriş yapmadım , sonlara doğru yapmayı düşünüyorum canım benim. Sen yapıyor musun
Ama ben buna bayıldım maşallah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahBu da benim kızımın hastane cicisi olacak inşAllah vaktinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olursa
Aynen öyle canım ben 13 günden sonra hep 3-6 ay giydirmeye başlamıştım oğlumda temmuz bebeğiydi kıyafet üstüne yapışınca rahatsız oluyordu 2 takım hastane çıkışı vardı 3 tane patikli pijaması vardı bunda yenisini hiç almayacağım taş gibi duruyorlar 2 tane badi aldım abisininkiler yeterli çok hoşuma giden kıyafetlerin 3-6 veya 6-9 una bakacağımKızlar kıyafetler harikaaaa ! Birşey takıldı kafama kıyafet konusunda. Çoğu tanıdığım pek fazla 0-3 aylık kıyafet alma diyo. Hemen büyüyo çocuk gibisnden konuştular. İlk bebeğim tecrübrsizim bu konuda :) 3-6 aydan almaya başla gibi şeyler de duydum. Ne kadar doğruu ? Tecrübeli annelerden yardım isterim
Çok zorya biz en fazla 3 hafta ayrı kaldık :) petek arıoğlu nun özel muayenesinde canım. Downdan şüphelendiğindede gitmiştik kendisine. Çok tatlı harika bi perinatolog. Bütçemize uysaydık onunla doğuma gitmeyi isterdimBız de ılk defa bu kadar ayrı kaldık 5 hafta uzerıne gorustuk bebegımle mutlulugu ondan bebegımın :) nerde yaptırıcaksınız canım?
Ben de hep ıkı haftada bir gittim ilk defa bu kdr ayrı kaldık. Aa ne kdr ki?Çok zorya biz en fazla 3 hafta ayrı kaldık :) petek arıoğlu nun özel muayenesinde canım. Downdan şüphelendiğindede gitmiştik kendisine. Çok tatlı harika bi perinatolog. Bütçemize uysaydık onunla doğuma gitmeyi isterdim
Evet canim benim yigenim istanbuldanda toptancidan aliyormus konusma arasinda soyledi.bende merak ettim indim izmirde kemeraltina orda toptanci buldum satiyoruz dedi..ornegin atlet badiler 1 posette 10lira 3-6-9 diye satiliyor..tabi zibinlar pijamalar vs tek tek de satiliyor canim.ki bakiyorum burda kizlarin aldim diye gosterdigi tum modeller varTeşekkürler tatlım. Evet fiyatlar gerçekten uçuk. Toptancı tek tek satıyor mu? Nerede bu toptancı hani benim için değilde arkadaşlar yararlansın :)
Canim ben aldim bir siteden 100 lira ve ustu satiliyor toptan online magazalarda fena degil.7 zibin takimi 5li 6 atlet corap toka vs girdi icine memnunda kaldim yerleride pamuktu.memnun kaldim.kızlar internette de toptan satan bebek mağazaları var burda site ismi vermek oluyormu bilmiyorum ama google de aratırsanız bulabilirsiniz
Nasıl dayandın yahu :) anlaşmalı olduğu hastane çok pahalı 14bini buluyor :)Ben de hep ıkı haftada bir gittim ilk defa bu kdr ayrı kaldık. Aa ne kdr ki?
Aaa iyiymiş valla. Baştan bilseydim araştırırdım vallahi :)Evet canim benim yigenim istanbuldanda toptancidan aliyormus konusma arasinda soyledi.bende merak ettim indim izmirde kemeraltina orda toptanci buldum satiyoruz dedi..ornegin atlet badiler 1 posette 10lira 3-6-9 diye satiliyor..tabi zibinlar pijamalar vs tek tek de satiliyor canim.ki bakiyorum burda kizlarin aldim diye gosterdigi tum modeller var
bizde 3 martta gircez çok heycanlıyım renkli görmek daha net yanaklara bak maşallahKızlaar cok mutluyum Detaylıdan cıktım sımdı bebısım de bızımle gorustugune cok mutlu oldu bakın nasıl da gulmus :) cok sukur saglıgı yerınde. Darısı detaylıya gırneyenlerın basına
Aldığın site hangisi?Canim ben aldim bir siteden 100 lira ve ustu satiliyor toptan online magazalarda fena degil.7 zibin takimi 5li 6 atlet corap toka vs girdi icine memnunda kaldim yerleride pamuktu.memnun kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?