28 şubatta benim varbizde 3 martta gircez çok heycanlıyım renkli görmek daha net yanaklara bak maşallah
Toptanbebek.com diye bir site canim instgrmdndanda takip edebilirsin.cok cabuk elime gectiAldığın site hangisi?
Aa hemen bakayım. Malları nasıl kumaşı falan?Toptanbebek.com diye bir site canim instgrmdndanda takip edebilirsin.cok cabuk elime gecti
Canim ben zibin aldim atlet badi aldim fena degil zaten kisa sure giyceklermis inceledim pamuklu yaziyor hepsinde.0-3 leri aldim burdan.Aa hemen bakayım. Malları nasıl kumaşı falan?
Maşallah3 lu test sonuclari yalan oldu bizim pitircik masallah turp gibidetaylimiz vardi bugun bizimde cok sukur hersey yolunda cikti
Baya güzelgörünüyorlar tatlım. Güzelgünlerde giysin inşallah :)Canim ben zibin aldim atlet badi aldim fena degil zaten kisa sure giyceklermis inceledim pamuklu yaziyor hepsinde.0-3 leri aldim burdan.
çok sevindim canım gözün aydın darısı bana inşallah benim de 4'lü de risk yüksek çıktı senin sonuç nasıldı?3 lu test sonuclari yalan oldu bizim pitircik masallah turp gibidetaylimiz vardi bugun bizimde cok sukur hersey yolunda cikti
çok güzelmiş hepsi canım güle güle kullansın bebişin inşallahCanim ben zibin aldim atlet badi aldim fena degil zaten kisa sure giyceklermis inceledim pamuklu yaziyor hepsinde.0-3 leri aldim burdan.
Sagol canimçok sevindim canım gözün aydın darısı bana inşallah benim de 4'lü de risk yüksek çıktı senin sonuç nasıldı?
Amin canim hepimiz gule gule giydirelim insan gordukce ozeniyor aldikca alasi geliyor.Baya güzelgörünüyorlar tatlım. Güzelgünlerde giysin inşallah :)
Amin canim cumlemizinki insallah ozene bezene aliyoruz rabbim hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin insallahçok güzelmiş hepsi canım güle güle kullansın bebişin inşallah
Amin canim güle güle kullanın inşallah.bublar büyüyen yataklardan değil mi?Evet teyzeleri bizde bugün çilek den mobilyamizi aldık sadece beşik aldım ev küçük diye dolap almadık. Çok çok içime sindi Rabbim inşallah sağlıkla Bebeğimi içinde görmeyi nasip eder inşallah .
masallah, gozunuz aydin. benim uclude de ayni risk var o yuzden sali ayrintiliya girecegiz. insallah bizde de bir şey çıkmaz.Sagol canimbenim uclude noral tup defakti riskim 1/152 cikmisti.bugun detaylı uktrasona girmistik doktor sapasaglam dedi. Darisi sizlerinde basina.cok rahatladim sonunda
Evet cnm büyüyen karyolaAmin canim güle güle kullanın inşallah.bublar büyüyen yataklardan değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?