2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa hemen bakayım. Malları nasıl kumaşı falan?
Canim ben zibin aldim atlet badi aldim fena degil zaten kisa sure giyceklermis inceledim pamuklu yaziyor hepsinde.0-3 leri aldim burdan.

Eklentiler

• IMG-20170127-WA0002.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20170127-WA0004.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20170127-WA0003.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20170130-WA0001.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 104
3 lu test sonuclari yalan oldu bizim pitircik masallah turp gibi detaylimiz vardi bugun bizimde cok sukur hersey yolunda cikti
çok sevindim canım gözün aydın darısı bana inşallah benim de 4'lü de risk yüksek çıktı senin sonuç nasıldı?

Kızlar ebebek te tahteravalli ürünleri indirime girmiş. Beşiklerini beğendim venüs modelini kullanan yada bilen var mı

Baya güzelgörünüyorlar tatlım. Güzelgünlerde giysin inşallah :)
Amin canim hepimiz gule gule giydirelim insan gordukce ozeniyor aldikca alasi geliyor.
Oda takimi bakiyorum baya pahali fiyatlar magazalarda online almayada cesaret edemiyorum yari yariya nerdeyse

Evet teyzeleri bizde bugün çilek den mobilyamizi aldık sadece beşik aldım ev küçük diye dolap almadık. Çok çok içime sindi Rabbim inşallah sağlıkla Bebeğimi içinde görmeyi nasip eder inşallah .

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-23-19-50-02.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2017-02-25-15-12-45.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 101
Selam kizlar ben de istanbula tatile gitmiştim birsürü kiyafetler aldık.sanırım artık almam.zibinlar falan aldik.gebelde 0-3 3-6 ve en çok da 9 -12 aylık aldim ben kıyafetleri.
Hatta bebek arabamız da yarın alınacak.joie dlx modelini beğendim ben.yarın da indirime giriyormuş.
Yatak olarak da pierre cardin park yataklarin renklerini cok begendim.kullanan var mıydı tecrubeli annelerden?

Evet teyzeleri bizde bugün çilek den mobilyamizi aldık sadece beşik aldım ev küçük diye dolap almadık. Çok çok içime sindi Rabbim inşallah sağlıkla Bebeğimi içinde görmeyi nasip eder inşallah .
Amin canim güle güle kullanın inşallah.bublar büyüyen yataklardan değil mi?

Sagol canim benim uclude noral tup defakti riskim 1/152 cikmisti.bugun detaylı uktrasona girmistik doktor sapasaglam dedi. Darisi sizlerinde basina.cok rahatladim sonunda
masallah, gozunuz aydin. benim uclude de ayni risk var o yuzden sali ayrintiliya girecegiz. insallah bizde de bir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…