Biz bugün ödemesini yaptık oda takımını gerçi 12 taksit yaptırdık:) 4bin tl. Dedesiyle ananeside cininliğiyle askılı duvar rafını hedye aldı. Birde duvar kağıdını hallettik çok mutluyuz :)Amin canim hepimiz gule gule giydirelim insan gordukce ozeniyor aldikca alasi geliyor.
Oda takimi bakiyorum baya pahali fiyatlar magazalarda online almayada cesaret edemiyorumyari yariya nerdeyse
Hayırlı olsun tatlım. Romantic baybi alcaktın diye anımsıyorum. Bunuda beğenmiştik ciciş bişeyEvet teyzeleri bizde bugün çilek den mobilyamizi aldık sadece beşik aldım ev küçük diye dolap almadık. Çok çok içime sindi Rabbim inşallah sağlıkla Bebeğimi içinde görmeyi nasip eder inşallah .
Cok guzel canim guzel guzel uykulari olsun besigindeEvet teyzeleri bizde bugün çilek den mobilyamizi aldık sadece beşik aldım ev küçük diye dolap almadık. Çok çok içime sindi Rabbim inşallah sağlıkla Bebeğimi içinde görmeyi nasip eder inşallah .
Evet asagi yukari o civarlar ben yatakta ekletince 5i buluyor.Biz bugün ödemesini yaptık oda takımını gerçi 12 taksit yaptırdık:) 4bin tl. Dedesiyle ananeside cininliğiyle askılı duvar rafını hedye aldı. Birde duvar kağıdını hallettik çok mutluyuz :)
İkisini de baktım cnm erkek bebek ya bu daha ağır bastı bende uyku seti ile aldım çok hoşuma gitti .Hayırlı olsun tatlım. Romantic baybi alcaktın diye anımsıyorum. Bunuda beğenmiştik ciciş bişey
Bizim yatağıda uyku setide rafı cibinliği dolap büyüyen beşik dolap hepsi 4300e denk geldi. Keyaptan baktı fiyatlar çok uçuk. Bauhaustan baktık yarıdan da az fiyata hallettik işçiliğide içinde. Bak ekliyorum. Odanın 2 duvarı çizgili 2 duvarı bulutlu olacakEvet asagi yukari o civarlar ben yatakta ekletince 5i buluyor.
Gule gule kullannin canim..
Duvar kagidini nerden aldin bende iki yonlu kagit yapmak istiyorum
Haklısın erkek bebeğe uygun tam. Bizde aldık uyku setini. Bayıldık herbişeyine ya. Çok heyecanlı bekleyişler başladı :) güzel günlerde yatsınlar inşllahİkisini de baktım cnm erkek bebek ya bu daha ağır bastı bende uyku seti ile aldım çok hoşuma gitti .
Senin aldığın takımın dolabina bayıldım dolap dizaynı çok çok güzeldi . Amin inşallah cnm . Uyku Seti çok kaliteli geldi ondan aldım bende.Haklısın erkek bebeğe uygun tam. Bizde aldık uyku setini. Bayıldık herbişeyine ya. Çok heyecanlı bekleyişler başladı :) güzel günlerde yatsınlar inşllah
Bende ona vuruldum zaten :) şifonyerinin ve komidinin üst çekmeceleri bölmeli. Ayrıca organizere hiç gerek kalmayacak. Evet baya iyi görünüyor ama biraz pahalı geldi bana uyku setiSenin aldığın takımın dolabina bayıldım dolap dizaynı çok çok güzeldi . Amin inşallah cnm . Uyku Seti çok kaliteli geldi ondan aldım bende.
Cok guzel canim benimde aklimda boyle cizgili olanlar var bi tarafi mavi bi tarafi pembe yapayim diyorum bakalim biz neler bulucaz :) odaniz bitincede paylasirsan sevinirim canimBizim yatağıda uyku setide rafı cibinliği dolap büyüyen beşik dolap hepsi 4300e denk geldi. Keyaptan baktı fiyatlar çok uçuk. Bauhaustan baktık yarıdan da az fiyata hallettik işçiliğide içinde. Bak ekliyorum. Odanın 2 duvarı çizgili 2 duvarı bulutlu olacak
Ee tabi senin bi kız bi erkek. Mantıklı pembe mavi yapman. Odamın bitişi nisanın ortasına denk gelecek ama seve seve paylaşırım tabikide :)Cok guzel canim benimde aklimda boyle cizgili olanlar var bi tarafi mavi bi tarafi pembe yapayim diyorum bakalim biz neler bulucaz :) odaniz bitincede paylasirsan sevinirim canim
Evet pahali bende ddim şimdi buna göre uyku seti bulmak zor olur zaten taksit ile aldık alalım bari dedik. Annem aldı beşik ve yatağını. Bende uyku setini alım o zmn dedim.Bende ona vuruldum zaten :) şifonyerinin ve komidinin üst çekmeceleri bölmeli. Ayrıca organizere hiç gerek kalmayacak. Evet baya iyi görünüyor ama biraz pahalı geldi bana uyku seti
Çok güzelmiş tam bir Prenses odası olacak desene kuzu doğunca uyumaya doyamicak bu odada . Kiracı olmasam bende alırdım Doğu dq olduğumuz için de ev almak istemedik.Bizim yatağıda uyku setide rafı cibinliği dolap büyüyen beşik dolap hepsi 4300e denk geldi. Keyaptan baktı fiyatlar çok uçuk. Bauhaustan baktık yarıdan da az fiyata hallettik işçiliğide içinde. Bak ekliyorum. Odanın 2 duvarı çizgili 2 duvarı bulutlu olacak
İyi yapmışsınız canım güzel günlerde inşallahEvet pahali bende ddim şimdi buna göre uyku seti bulmak zor olur zaten taksit ile aldık alalım bari dedik. Annem aldı beşik ve yatağını. Bende uyku setini alım o zmn dedim.
Sanırsam dediğin gibi olacak :) bizde kirada değiliz ama çatıkatındayı. İkinci çocuk olursa buraya hayatta sığamayız. O yüzden 2 kapılı dolabını aldık. Benim takımın ders çalışma masasıda var ileride o bile alınabilir :)Çok güzelmiş tam bir Prenses odası olacak desene kuzu doğunca uyumaya doyamicak bu odada . Kiracı olmasam bende alırdım Doğu dq olduğumuz için de ev almak istemedik.
Kizlar bahsettiginiz uyku seti hangi marka?Bende ona vuruldum zaten :) şifonyerinin ve komidinin üst çekmeceleri bölmeli. Ayrıca organizere hiç gerek kalmayacak. Evet baya iyi görünüyor ama biraz pahalı geldi bana uyku seti
Çilek mobilyanın odalarında kullandıkları canımKizlar bahsettiginiz uyku seti hangi marka?
Çilek canımKizlar bahsettiginiz uyku seti hangi marka?
İnşallah canım sizede hayırlı olsun bebisinle :)Ben de bugün tekzenden 3 kapili dolap aldim kiraciyiz bizde malum oda yapinca balkona kilere falan kaldiririm dedim bu arada 200 liraya aldim oldukca uygun geldi fiyati. bi de anne yani besik alcam maminoda begendik bi tane bakalim.herkesin cicileri hayirli olsun saglikli gunlerde kullansin yavrularimiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?