2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun geceyi hastanede gecirdim baya rahatsızdm. Kan sonucum çıkmış baktim anti hcv pozitif yazıyor. Nedir diye baktim biraz hepatit c diyor korktum iyice bende bilgisi olan var mi ki

Kizlar dun geceyi hastanede gecirdim baya rahatsızdm. Kan sonucum çıkmış baktim anti hcv pozitif yazıyor. Nedir diye baktim biraz hepatit c diyor korktum iyice bende bilgisi olan var mi ki

İlk defa mi bakildi bagisiklik oldugu icin mi acaba pozitif en iyi doktorlar yorumlar

Yok onceden negatif cikiyodu hep 1 ay onceki tahlilde bile oyleydi . pazartesi bi sorayim bakalim doktora
Kuzum benim gecmis olsun ihmal etme biyokimya tahlillerinde ast alt kac cikiyor gebelik yapabiliyormus.insallah kisa surede tedavi edilir sanirim asisi vardi onun

3 lu test sonuclari yalan oldu bizim pitircik masallah turp gibi detaylimiz vardi bugun bizimde cok sukur hersey yolunda cikti
Gözünaydın canım, ben de çok heyecanlıyım ayrıntılı için. Bi türlü randevu alamadık üniversiteden. .

Evet teyzeleri bizde bugün çilek den mobilyamizi aldık sadece beşik aldım ev küçük diye dolap almadık. Çok çok içime sindi Rabbim inşallah sağlıkla Bebeğimi içinde görmeyi nasip eder inşallah .
Hayırlı olsun canım, çok sade ve güzel. Güle güle kullansın bebişin. Ben de oğluma cilekten Arabalı yatak odası takımı almıştım çok memnunum. Dayanıklı ve güzel malı.

Hayırlı olsun canım bebisinin odası, Güle güle kullansın. Duvar kağıtları da çok şeker. Ay ben oda yapmicam şimdilik kızıma, çünkü fazla odamız yok ama sizi gördükçe hevesleniyorum.

Geçmiş olsun canım. .Benim bir bilgim yok, inşallah geçer en kısa zamanda.

Kuzum benim gecmis olsun ihmal etme biyokimya tahlillerinde ast alt kac cikiyor gebelik yapabiliyormus.insallah kisa surede tedavi edilir sanirim asisi vardi onun
0 ile 1 referans diyor 3.76 cikmis kuzum insallah kotu bi sey yoktur. Allah razi olsun

Günaydın anneler uyanır uyanmaz oglusa bebek arabasi aldık e bebek den joie marka yüzde 50 indirimle aldık önceden mağazada gördüğüm bir üründü çok hafif olmasi beni etkiledi ileride baston puset almaya gerek olmicak inşallah .

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-26-07-46-39.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlarr günaydınn. Uzun zamandır yazamasamda yazdıklarınızı paylaştıklarınızı okudum konuya vakıfım kızlar yaaa ben tetenoz aşısını hala yaptırmadım kendim mi gidicem sağlık ocağına ben çağıracaklar diye bekliyorum. Sizler yaptırmışsınız bile ayrıca geceleri benimde uykum kaçıyo saat 4 te uykum bitiyo standart napsam bilmiyorum..

Güzelmiş canım biz geçen hafta mağzada bakmıştık bu arabayla pusete beğenmiştik. Ama mağazada pahalı tabi indirimli iyi gelmiştir hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…