- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm bizim bulunduğumuz il de mağazası yoktu geçen haftasonu başka ilde gitmiştik begenmistik orda ki satıcı haftaya indirim olacak deyince bekledik . Bebek Arabası sürekli kullanacağım birsey olmadığı için bu arabanın fonksiyonu yeterli geldi bana .Güzelmiş canım biz geçen hafta mağzada bakmıştık bu arabayla pusete beğenmiştik. Ama mağazada pahalı tabi indirimli iyi gelmiştir hayırlı olsun.
çok güzel cnm güle güle giysin bebis kızların kıyafetleri çok tatlı oluyorKızlar sizden görünce ben de heveslendim ve kızıma lcw den 7'li hastane çıkışı aldım 80 tlye.Eki Görüntüle 1959098
Heveslendin dimi herkes alinca :) cok cici guzel gunlerde giysin prensesin ..Kızlar sizden görünce ben de heveslendim ve kızıma lcw den 7'li hastane çıkışı aldım 80 tlye.Eki Görüntüle 1959098
Hayirli olsun canim gule gule kullanin.Günaydın anneler uyanır uyanmaz oglusa bebek arabasi aldık e bebek den joie marka yüzde 50 indirimle aldık önceden mağazada gördüğüm bir üründü çok hafif olmasi beni etkiledi ileride baston puset almaya gerek olmicak inşallah .
Saglik ocagina git belki unuttular belki gebelik kaydin yok .. Sen yarin bi ugraKızlarr günaydınn. Uzun zamandır yazamasamda yazdıklarınızı paylaştıklarınızı okudum konuya vakıfımkızlar yaaa ben tetenoz aşısını hala yaptırmadım kendim mi gidicem sağlık ocağına ben çağıracaklar diye bekliyorum. Sizler yaptırmışsınız bile ayrıca geceleri benimde uykum kaçıyo saat 4 te uykum bitiyo standart napsam bilmiyorum..
Selam kızlar okuyamadım bir süredir. Umarım herkes ve bebişler iyidir ☺ bişey takıldı aklıma, 657 sayılı kanunda yarım gün çalışma izni getirildi ya, ikinci çocuk için 4 ay yarım gün çalışma izni var, onu kullandıktan sonra ücretsiz izin kullanılabiliyor mu kullanılamıyor mu acaba? Aranızda devlet memuru olan varsa bakabilir mi? Ben baktım kullanır veya kullanmaz diye bi cümle görmedim ama hızlı okumuştum gözden kaçırmış olabilirim.
Bu arada ben kızımda iki doz tetanoz aşısı olmuştum, bunda 1 kere olacaksın dedi sağlık ocağı, 24 haftan gittikten sonra gel dediler..
Canim kurmunun personel birimi daha bilgilidir ama o calismaya tesvik oldugu icin sanmiyorum bence izin yada ucretsiz felan alinmaz ardindan gibi geliyorSelam kızlar okuyamadım bir süredir. Umarım herkes ve bebişler iyidir ☺ bişey takıldı aklıma, 657 sayılı kanunda yarım gün çalışma izni getirildi ya, ikinci çocuk için 4 ay yarım gün çalışma izni var, onu kullandıktan sonra ücretsiz izin kullanılabiliyor mu kullanılamıyor mu acaba? Aranızda devlet memuru olan varsa bakabilir mi? Ben baktım kullanır veya kullanmaz diye bi cümle görmedim ama hızlı okumuştum gözden kaçırmış olabilirim.
Bu arada ben kızımda iki doz tetanoz aşısı olmuştum, bunda 1 kere olacaksın dedi sağlık ocağı, 24 haftan gittikten sonra gel dediler..
Güle güle kullan canım.ben de e bebekdeki indirimden aldim bugün.dışarıda genelde joie marka görüyorum.inşallah biz de memnun kalırız.chrome dlx modelini aldim ben.seninki hangisi canım?Günaydın anneler uyanır uyanmaz oglusa bebek arabasi aldık e bebek den joie marka yüzde 50 indirimle aldık önceden mağazada gördüğüm bir üründü çok hafif olmasi beni etkiledi ileride baston puset almaya gerek olmicak inşallah .
Aire luxx aldım cnm bende inşallah memnun kalırız yorumlar genel olarak iyi . Ben kendim mağazada görmüştüm çok hafif bir araba idi ondan tercih ettim . İyi günler de kullanalim inşallah .Güle güle kullan canım.ben de e bebekdeki indirimden aldim bugün.dışarıda genelde joie marka görüyorum.inşallah biz de memnun kalırız.chrome dlx modelini aldim ben.seninki hangisi canım?
Aslinda olabilir gezme olayi yapmayacaksaniz ihtiyaciniz olmicak ama bir cok arkadasim onda uyutuyordu evde.Günaydın kızlar ben bebek arabası almayı düşünmüyorum yaz bebeği olacak hatta yaz sonuna nerdeyse denk gelecek gibi aracimiz var oto koltuk ana kucağı yeterli olacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki kış bebek arabası almayı planlıyorum ama yanlış mi düşünüyorum
Çok güzelmiş canım güzel günlerde kullansın inşallah :)Kızlar sizden görünce ben de heveslendim ve kızıma lcw den 7'li hastane çıkışı aldım 80 tlye.Eki Görüntüle 1959098
Amin canım insallah guzel gunlerde kullanalımAire luxx aldım cnm bende inşallah memnun kalırız yorumlar genel olarak iyi . Ben kendim mağazada görmüştüm çok hafif bir araba idi ondan tercih ettim . İyi günler de kullanalim inşallah .
Hayirlisiyla atlatirsiniz insallah ... Bende 9 kilo almisimMerhaba tatlı anneler.
Alışveriş zamanlarımız başladı çok şükür.
7 Mart'ta detaylıyı da atlatırsak daha rahat olucaz biz.
Kilo alışım çok hızlandı. 8 kilo oldu. Bir diyet listesi uygulayan var mı acaba?
Bende alisverise baslamayanlardanim. Sanirim Nisan ayina kadarda bekliyecegim .. Ben kilo aldikca mutlu oluyorumSelam kızlar ben daha hicbirşey almadım.babam ve halamdan hediyesi geldi sadece bebisimizin.kilo konusunda tavsıyelere acıgım bende basından beri +5 im :)
Cumartesi ben aldim.Kayin agacindan yayli sistem,anne yani olabilen bir besik.600 kusure dusmustu.Bugun de joie urunlerini aldim ebebekten.Bebek arabasi,ana kucagi 900 tl ye,ev tipi su sallanan titresimli anakucagi 700 civarina dusmustu.Kızlar ebebek te tahteravalli ürünleri indirime girmiş. Beşiklerini beğendim venüs modelini kullanan yada bilen var mı
Bugun Festival deydik biz de.6 parca takimi,emzirme koltugu,avizesini 6300 e anlastik.Cibinlik ben de dusundum ama spor denizci modeline gitmez sanirim,dogum fotolarindan birini guzel bir tablo seklinde asabilirim.Perdeyi cuhadan ve denizci iplerinden yaptiracagim.Sanirim meyve kasalarinin birini de eskitilmis boyatip,aglarla susleyip duvara asacagim.Duvar kagidina karar veremedim.Korsan efektli,saman kagida basilmis bir duvar kagidi olabilir bir duvara,diger duvarlar boya ya da sade bir duvar kagidi olabilir,arastiriyorumBiz bugün ödemesini yaptık oda takımını gerçi 12 taksit yaptırdık:) 4bin tl. Dedesiyle ananeside cininliğiyle askılı duvar rafını hedye aldı. Birde duvar kağıdını hallettik çok mutluyuz :)
Ayni urunu mu aldik acaba,biz gittigimizde de cok kalabalikti.Bir saat sonra gitsek stok tukenmis olacakti :)Günaydın anneler uyanır uyanmaz oglusa bebek arabasi aldık e bebek den joie marka yüzde 50 indirimle aldık önceden mağazada gördüğüm bir üründü çok hafif olmasi beni etkiledi ileride baston puset almaya gerek olmicak inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?