Yardimci olmak icin degilde emzik fikrine soguk baktigimdan yaziyorum. Benim yigenlerimin hicbiri emzik kullanmadi ve bende kullanmicam niye mi? Bir kadin gordum bebek ziyaretinde gelini mutfaga gittiginde bebegin emzigi yere dustu yalayip bebegin agzina geri takti. O emzik kim bilir nerelere degecek ve cok sacma geliyor bana tercih sizin tabi ama hic alistirmayin derim kvdemde her dogan bebege emzik aliyo tikiyo agzina darilcak ama umrumda deil kesinlikle istemiyorumKızlar, haftasonu emzik baktım. biraz kafam karıştı..yenidoğan bebeğe silikon emzik mi kauçuk emzik mi alınıyor..tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim..
Vayy ne yaratıcı bir anne adayı:) bebişinde sana çeker inşallah. Brn konsept düşünmedim. Çok alırıya kaçmama taraftarıyım kız diye süs konusunda ama bakalım zaman ne gösterecek:) emzirme koltuğu yerine koltuk takımımın berjerini şimdiden o odaya koydum ben rengide mürdüm odasına tam uyacak bakalım:) duvar kağıdına bauhaus ile koçtaşa bak derim çok çok uygun ve yerli. Dışarıda ithaller çok pahalıBugun Festival deydik biz de.6 parca takimi,emzirme koltugu,avizesini 6300 e anlastik.Cibinlik ben de dusundum ama spor denizci modeline gitmez sanirim,dogum fotolarindan birini guzel bir tablo seklinde asabilirim.Perdeyi cuhadan ve denizci iplerinden yaptiracagim.Sanirim meyve kasalarinin birini de eskitilmis boyatip,aglarla susleyip duvara asacagim.Duvar kagidina karar veremedim.Korsan efektli,saman kagida basilmis bir duvar kagidi olabilir bir duvara,diger duvarlar boya ya da sade bir duvar kagidi olabilir,arastiriyorum
O kitapları nereden edinebiliriz? Birde neler hazırlayabiliriz?mrh arkadaşlar herkes hazırlıklara tam gaz devam ediyor..biz daha bişiy almadık 2. çocuk olunca...
6 kilo aldım...ilknde bol bol su içmiştim su içtikçe yesenizde az kilo olur demişti dr...bu arada ilk çocuğu olacak olanlar kıyafetle birlikte bol bol vaktiniz varken aktivite kitapları oluyor oyunlar iiçin bir sürü hazırlık gerekiyor kızımda bilemedim şimdide hiç fırsatım olmuyor onlarıda yapın haızrlayın derim
Ogretmen olan arkadaşlar iznimizin 2 ayı malum gidiyo sonrasinda ben ilk donem ucretsiz izin almayi dusunuyorum ama ayrintilari nasildir izin bitince okula baslamamiz gerekiyor mu ucretsiz izin icin,eylul maasini alcak miyiz, egitim odenegi nasil olcak ,prosedur nasildir?var mi daha once bi tecrubeyi yasayan aramizda?
Kızlar cumartesi 18+2 haftalık doktora gttik 183 gr kilomu , 16 cm boyumuz normalmi sizce
Benimde oluyor canım ara sıra. Korma artık rahmimiz kocaman oldu. Bebişte baskı yapıyor olabilir.Kızlar kasıklarınızda sızlama batma gibi his oluyor mu? Benim sağ kasığımda oluyo bir iki gündür.. herşeyi de doktora koşmak istemiyorum ama devam ederse soracağım
Günaydın canım benim. Bir doktoruna sor istersen. İkis birlikte neden olurkiGünaydın kızlar ya benim dün geceden beri bel ağrısıyla birlikte kasiklarimda bi kasılma var ara ara iğne gibi giriyor
Olabilir,kanguruylGünaydın kızlar ben bebek arabası almayı düşünmüyorum yaz bebeği olacak hatta yaz sonuna nerdeyse denk gelecek gibi aracimiz var oto koltuk ana kucağı yeterli olacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki kış bebek arabası almayı planlıyorum ama yanlış mi düşünüyorum
Teşekkürler hastanede dağıtmak için yaptığım hediyelikleri görsen teyzesi,bez bebekten erkek çocuğu kafası yapıyorum,altı da lavanta kesesi olacak.Küçük ahşap kasalarda diğer hediyeliklerle dağıtacağım.Kıyafetlere bakarken kız bebeklerinkinde aklım kalıyor,çok süslü,kokoş.İlk çocuk kısmet başka olur olmaz hevesimi alayım diyorum.Duvar kağıdına Koçtaşta birkaç ay önce bakmıştım.İthallere de bakarım odamız küçük zaten 10 metrekaredir ancak.Berjer çok şık olur benim alanım dardı.Vayy ne yaratıcı bir anne adayı:) bebişinde sana çeker inşallah. Brn konsept düşünmedim. Çok alırıya kaçmama taraftarıyım kız diye süs konusunda ama bakalım zaman ne gösterecek:) emzirme koltuğu yerine koltuk takımımın berjerini şimdiden o odaya koydum ben rengide mürdüm odasına tam uyacak bakalım:) duvar kağıdına bauhaus ile koçtaşa bak derim çok çok uygun ve yerli. Dışarıda ithaller çok pahalı
Ya neler yapıyosun hastane çıkışı için? Ben ne yapacağıma karar veremiyorum. Ben çikolata, kokulu taş yaşayım diyorum. Arkadaşta kurabiye yapacaktı. Birde hastanede şerbet dağıtırım. Acaba drajeler falanda alsam tepsiye koysam böyle renkli renkli görünsün nasıl olur sence?Olabilir,kanguruyl
Teşekkürler hastanede dağıtmak için yaptığım hediyelikleri görsen teyzesi,bez bebekten erkek çocuğu kafası yapıyorum,altı da lavanta kesesi olacak.Küçük ahşap kasalarda diğer hediyeliklerle dağıtacağım.Kıyafetlere bakarken kız bebeklerinkinde aklım kalıyor,çok süslü,kokoş.İlk çocuk kısmet başka olur olmaz hevesimi alayım diyorum.Duvar kağıdına Koçtaşta birkaç ay önce bakmıştım.İthallere de bakarım odamız küçük zaten 10 metrekaredir ancak.Berjer çok şık olur benim alanım dardı.
Benimde bu hafta 3gün hep sol.kasigima ara ara bıcak saplanması gibi agrılar girdi 2gundur yokKızlar kasıklarınızda sızlama batma gibi his oluyor mu? Benim sağ kasığımda oluyo bir iki gündür.. herşeyi de doktora koşmak istemiyorum ama devam ederse soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?