Gözünüz aydın tatlım. Maşallah size. Ya ne güzelmişGünaydınlarçok şükür detaylımizi guzel bi sekilde bizde cumartesi.bizim ki kıpır kipirdi bi ara el sallar gibi oldu 280. Gr dedi doktor kilosu iyi dedi hatta tombul surat olacak dedi simdiye kadar 3 kilo aldim sadece 49 ile basladim 52 oldum.doktor henuz kiloma bisey demedi ama gobegim artik hakkini vermeye basladi
Hediye olarak bunlardan yapicaz inşallah.drajeleri mavi beyaz aldık.kral taci pleksi aynaya hoşgeldin cinar yazisini kazittik.evde hazir yapilmayi bekliyorlar
Canım iyi düşünmeye çalış. Rabbim güzel haberler almak nasil etsin. Bizide bilgilendirmeyi unutmaGünaydin kızlar dün küçük bi kaza atlattim ayağım kaydı düşecekken kendimi zorla diğer tarafa attım sonrasında vajinam da geçmeyen ağrım var nöbet e geldim ama hala devam şimdi dr a gidiyoruz inşallah bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu
Ben ilk başta rapor hakkımı kullanıcam daha sonra kalan aylar için de ücretsiz izin alıcam. Okuldan arkadaşlar hep böyle yapmışlar. Rapor alırsak eylül maaşını alıyoruz hatta raporlu olduğumuz süre boyunca alıyoruz. Eğitim ödeneği de alırız diye düşünüyorum bu sebepleOgretmen olan arkadaşlar iznimizin 2 ayı malum gidiyo sonrasinda ben ilk donem ucretsiz izin almayi dusunuyorum ama ayrintilari nasildir izin bitince okula baslamamiz gerekiyor mu ucretsiz izin icin,eylul maasini alcak miyiz, egitim odenegi nasil olcak ,prosedur nasildir?var mi daha once bi tecrubeyi yasayan aramizda?
Ben de düştüm geçen hafta pazar günü sağ dizim ve omzuma doğru, korkup hemen doktora gittim ama göbeğime darbe almadığım için bir sorun olmadığını gayet sağlıklı olduğunu söyledi. İnşallah sıkıntı yoktur ağrın da ani harekettendir.Günaydin kızlar dün küçük bi kaza atlattim ayağım kaydı düşecekken kendimi zorla diğer tarafa attım sonrasında vajinam da geçmeyen ağrım var nöbet e geldim ama hala devam şimdi dr a gidiyoruz inşallah bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu
Ben de izni kullnmayi düşünmüyorum.zaten mayis sonuna denkliyo iznim 1 temmuza kadar rapor almicam.arada ki 1 ay i sonrasi ekletmeyi dusunuyorum.müdürüm yapabilirsin dedi.zaten haziranda 2 hafta okul seminer ver zorlanmam diye dusunuyorum 15 saat derse giriyorum 3 gün okuldayim zaten.ekimin sonuna kadar izni uzatmis oluyorum.sonrasında 3 gun okula devam ederim nasipse insallahBen ilk başta rapor hakkımı kullanıcam daha sonra kalan aylar için de ücretsiz izin alıcam. Okuldan arkadaşlar hep böyle yapmışlar. Rapor alırsak eylül maaşını alıyoruz hatta raporlu olduğumuz süre boyunca alıyoruz. Eğitim ödeneği de alırız diye düşünüyorum bu sebeple
İnşallahBen de izni kullnmayi düşünmüyorum.zaten mayis sonuna denkliyo iznim 1 temmuza kadar rapor almicam.arada ki 1 ay i sonrasi ekletmeyi dusunuyorum.müdürüm yapabilirsin dedi.zaten haziranda 2 hafta okul seminer ver zorlanmam diye dusunuyorum 15 saat derse giriyorum 3 gün okuldayim zaten.ekimin sonuna kadar izni uzatmis oluyorum.sonrasında 3 gun okula devam ederim nasipse insallah
Günaydin kızlar dün küçük bi kaza atlattim ayağım kaydı düşecekken kendimi zorla diğer tarafa attım sonrasında vajinam da geçmeyen ağrım var nöbet e geldim ama hala devam şimdi dr a gidiyoruz inşallah bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu
3 saatlik izin benim işime pek yaramıyor,büyük şehir ev işe uzak vsBildigim kadariyla, yarim gun calisma kullaninca sut izni kullanamiyorsun ama ucretsiz izne engel degildir. Yarim gun calisinca yarim maas aliyorsun. Benim planim, analik izni bitiminde sut izni kullanmak ki bebek 6.ayi bitirene kadar gunluk 3 saat bu da benim calistigim yerde yarim gun demek. Ama tam maas demek:) sonra ucretsiz izin dusunuyorum.
Bizim kurumun personel birimi bu konulara çok uzak :) malesef benim araştırıp bulmam lazım ki onlara da öğreteyim..Canim kurmunun personel birimi daha bilgilidir ama o calismaya tesvik oldugu icin sanmiyorum bence izin yada ucretsiz felan alinmaz ardindan gibi geliyor
Sanki biraz daha iyiyim kötü hissedersem gidicem amaGünaydın canım benim. Bir doktoruna sor istersen. İkis birlikte neden olurki
İyi olmana sewndim canım benim. Hep iyi olalımSanki biraz daha iyiyim kötü hissedersem gidicem ama
Amin canım yaa daha sık oluyodu şimdi arada bir iki saniyelik bişey aşağı tekme mi atıyo acabaİyi olmana sewndim canım benim. Hep iyi olalım
Senin ders saattin fazlaymış bizim subeler az seneyede azalacak 2 senedir maaş karsiligi giriyorum. O yüzde rahatim ama senin gibi cok olsa bende ayrilirdim izneİnşallah
Ben 28 saat derse giriyorum şu an bile çok zorlanıyorum çift nöbet falan seneye daha da zor olur kesin o yüzden kullanıcam
Masallah canım zaten zayıfmıssın ondanda olabilir ben normal kılomdan bırkac kılo fazla baslamıstım ustune 5 kilo alınca sankı cok ıbı gelıyor ama goruntumde cok fark yok dedigin gibiHayirlisiyla atlatirsiniz insallah ... Bende 9 kilo almisimAma tartida belli sadece bende hic kilo yok bi tek göbek var o kadar Sanirim 20 kilo ile doguma girerim Diyet listem sadece patates princ ve seker cok az tuketiyorum oda korkudan seker cikmasin diye ..
Bende alisverise baslamayanlardanim. Sanirim Nisan ayina kadarda bekliyecegim .. Ben kilo aldikca mutlu oluyorumBu yasima kadar 47 kilonun üstünü görmemistim simdi 56 kiloyum
Benım doktorum uclu ve dortlu testi yapmamıstı ordakı ikili testten farklı olan bir deger afp de yapılıyormus o yüzden afpyaptıBizde ctesi günü oglusumu görmeye gttik ama arkası dönük tu babamiza kizmistik doktora giderken ondanmi bilmem hiç yüzünü donmedi bize afp testi de yaptı doktorum bu test ne içindi kizlar
E kuzum sen zayıfmışsın zaten :) Ben 38 40 giyiyordum öncesinde. Baya tehlikeli oluyor kilolularda. Başladım bakalım, işe yaradıkla yazarım size. Meyveyi azalttım.Hayirlisiyla atlatirsiniz insallah ... Bende 9 kilo almisimAma tartida belli sadece bende hic kilo yok bi tek göbek var o kadar Sanirim 20 kilo ile doguma girerim Diyet listem sadece patates princ ve seker cok az tuketiyorum oda korkudan seker cikmasin diye ..
Bende alisverise baslamayanlardanim. Sanirim Nisan ayina kadarda bekliyecegim .. Ben kilo aldikca mutlu oluyorumBu yasima kadar 47 kilonun üstünü görmemistim simdi 56 kiloyum
günaydın arkadaşlar. size sorum olcak. yakın arkadaşım ikili testi riskli çıktı. ense kalınlığı 3,5 çıkmış. burun kemiği de oluşmamış tam. mahvolduk günlerdir uyku haram. amniyosentez dediler izmire gidecek. sizlerde, yakınlarınızda ense kalınlığı yüksek çıkıp sonrasında iyi haber alan var mı? olumlu olumsuz tüm örnekleri bizimle paylaşırsanız seviniriz
Cok guzel fikir cokta hos olmus ama drajeler icin erken degil mi biz dogum yaptigimizda onlar bayatlamis olmaz miGünaydınlarçok şükür detaylımizi guzel bi sekilde bizde cumartesi.bizim ki kıpır kipirdi bi ara el sallar gibi oldu 280. Gr dedi doktor kilosu iyi dedi hatta tombul surat olacak dedi simdiye kadar 3 kilo aldim sadece 49 ile basladim 52 oldum.doktor henuz kiloma bisey demedi ama gobegim artik hakkini vermeye basladi
Hediye olarak bunlardan yapicaz inşallah.drajeleri mavi beyaz aldık.kral taci pleksi aynaya hoşgeldin cinar yazisini kazittik.evde hazir yapilmayi bekliyorlar
Canim coook kisi var ikili testi kotu cikip sonrasindan hic bir seyi olmayan .. Ki burdada örneklerini gördük. Imkani varsa kan verse amniyosentez den once .günaydın arkadaşlar. size sorum olcak. yakın arkadaşım ikili testi riskli çıktı. ense kalınlığı 3,5 çıkmış. burun kemiği de oluşmamış tam. mahvolduk günlerdir uyku haram. amniyosentez dediler izmire gidecek. sizlerde, yakınlarınızda ense kalınlığı yüksek çıkıp sonrasında iyi haber alan var mı? olumlu olumsuz tüm örnekleri bizimle paylaşırsanız seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?