2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kızlar dün küçük bi kaza atlattim ayağım kaydı düşecekken kendimi zorla diğer tarafa attım sonrasında vajinam da geçmeyen ağrım var nöbet e geldim ama hala devam şimdi dr a gidiyoruz inşallah bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu

Gözünüz aydın tatlım. Maşallah size. Ya ne güzelmiş

Canım iyi düşünmeye çalış. Rabbim güzel haberler almak nasil etsin. Bizide bilgilendirmeyi unutma

Ben ilk başta rapor hakkımı kullanıcam daha sonra kalan aylar için de ücretsiz izin alıcam. Okuldan arkadaşlar hep böyle yapmışlar. Rapor alırsak eylül maaşını alıyoruz hatta raporlu olduğumuz süre boyunca alıyoruz. Eğitim ödeneği de alırız diye düşünüyorum bu sebeple

Ben de düştüm geçen hafta pazar günü sağ dizim ve omzuma doğru, korkup hemen doktora gittim ama göbeğime darbe almadığım için bir sorun olmadığını gayet sağlıklı olduğunu söyledi. İnşallah sıkıntı yoktur ağrın da ani harekettendir.

Ben de izni kullnmayi düşünmüyorum.zaten mayis sonuna denkliyo iznim 1 temmuza kadar rapor almicam.arada ki 1 ay i sonrasi ekletmeyi dusunuyorum.müdürüm yapabilirsin dedi.zaten haziranda 2 hafta okul seminer ver zorlanmam diye dusunuyorum 15 saat derse giriyorum 3 gün okuldayim zaten.ekimin sonuna kadar izni uzatmis oluyorum.sonrasında 3 gun okula devam ederim nasipse insallah

Son düzenleme:
İnşallah
Ben 28 saat derse giriyorum şu an bile çok zorlanıyorum çift nöbet falan seneye daha da zor olur kesin o yüzden kullanıcam

Çok geçmiş olsun canım dualarim seninle iyi düşün iyi olsun inşallah birşeyi yoktur, bende üç aylikken cok kötü düşmüştüm kopekten korkup ama şükür bişey olmadı inşallah birsey olmamistir sendede

3 saatlik izin benim işime pek yaramıyor,büyük şehir ev işe uzak vs 4 aylık olan yarım gün tam maaş diye biliyorum. Yarım gün yarım maaş olan çocuk okula başlayana kadar eğer kullanırsan öyle.
Canim kurmunun personel birimi daha bilgilidir ama o calismaya tesvik oldugu icin sanmiyorum bence izin yada ucretsiz felan alinmaz ardindan gibi geliyor
Bizim kurumun personel birimi bu konulara çok uzak :) malesef benim araştırıp bulmam lazım ki onlara da öğreteyim..

günaydın arkadaşlar. size sorum olcak. yakın arkadaşım ikili testi riskli çıktı. ense kalınlığı 3,5 çıkmış. burun kemiği de oluşmamış tam. mahvolduk günlerdir uyku haram. amniyosentez dediler izmire gidecek. sizlerde, yakınlarınızda ense kalınlığı yüksek çıkıp sonrasında iyi haber alan var mı? olumlu olumsuz tüm örnekleri bizimle paylaşırsanız seviniriz

Masallah canım zaten zayıfmıssın ondanda olabilir ben normal kılomdan bırkac kılo fazla baslamıstım ustune 5 kilo alınca sankı cok ıbı gelıyor ama goruntumde cok fark yok dedigin gibi
Bizde ctesi günü oglusumu görmeye gttik ama arkası dönük tu babamiza kizmistik doktora giderken ondanmi bilmem hiç yüzünü donmedi bize afp testi de yaptı doktorum bu test ne içindi kizlar
Benım doktorum uclu ve dortlu testi yapmamıstı ordakı ikili testten farklı olan bir deger afp de yapılıyormus o yüzden afpyaptı

E kuzum sen zayıfmışsın zaten :) Ben 38 40 giyiyordum öncesinde. Baya tehlikeli oluyor kilolularda. Başladım bakalım, işe yaradıkla yazarım size. Meyveyi azalttım.

Günaydın güzel anne adayları... güzel bir haftamız olur İnşaAllah.. bebişler için hazırlıklar başlamış.. çoğu arkadaşımız tamamlamış nerdeyse.. Rabbim sağlıkla huzurla kullandırmayı nasip etsin.. biz henüz bişey alamıyoruz ev sorununu çözemedik hala burda ev bulmakda resmen işkence.. kızımız için oda yapmak istiyoruz ama yeterli odamız yok onun için 4 odalı eve bakıyoruz.. yarın bizimde organ taramamız var İnşaAllah güzel sonuçlar alırız.. artık eski vesveseliğim kalmadı elhamdulillah kızımın tekmelerini hissedince bütün negatif düşünceler uçup gidiyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

benim arkadasimin bebeginin de riski yuksek cikmisti, amniyosentez yaptirmadi ayrintilida doktoru hic bir seyi yok sapasaglam demis. simdi cocugu ilkokula gidiyor ve hic bir sorunu yok, saglikli.

Cok guzel fikir cokta hos olmus ama drajeler icin erken degil mi biz dogum yaptigimizda onlar bayatlamis olmaz mi
Canim coook kisi var ikili testi kotu cikip sonrasindan hic bir seyi olmayan .. Ki burdada örneklerini gördük. Imkani varsa kan verse amniyosentez den once .

Merhaba kizlarr bisey sorucam ben hala dogru duzgun hissedemiyorum bebegimin tekmelerini en fazla gunde bi iki kere o da sekerli biseyler falan yiyip uzanirsam.. cok guclu sekilde de degil endiseleniyorum ama benim bebegim ultrasonda da cok hareketli degil biraz tembeliz sanki ondan olabilir mi acaba sizin ne siklikta hareketlenmeleriniz var mi benim gibi olanlar bu arada ilk hamileligim ondan da olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…