Olabilir canım benim. Hareketlerini hiç hissetmiş miydin? Hissetmediysen onlar tekmeler olabilird:)Amin canım yaa daha sık oluyodu şimdi arada bir iki saniyelik bişey aşağı tekme mi atıyo acaba
Günaydın tatlım. Aa ikimizde Yarın gidiyoruz. İnşallah güzel haberler alacağız. Almanyada mıydın sen? 4 oda dediğin 3+1 şeklinde mi. 4 oda neden yetmiyor :))Günaydın güzel anne adayları... güzel bir haftamız olur İnşaAllah.. bebişler için hazırlıklar başlamış.. çoğu arkadaşımız tamamlamış nerdeyse.. Rabbim sağlıkla huzurla kullandırmayı nasip etsin.. biz henüz bişey alamıyoruz ev sorununu çözemedik halaburda ev bulmakda resmen işkence.. kızımız için oda yapmak istiyoruz ama yeterli odamız yok onun için 4 odalı eve bakıyoruz.. yarın bizimde organ taramamız var İnşaAllah güzel sonuçlar alırız.. artık eski vesveseliğim kalmadı elhamdulillah kızımın tekmelerini hissedince bütün negatif düşünceler uçup gidiyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Canım çok sert hareketler olmasına henüz var. Ben en sert hareketlerini cumartesi akşamı hissettim daha. Zaman bakımında süre tutmadım ama ultrasondada sakinse dert etme hiçMerhaba kizlarr bisey sorucam ben hala dogru duzgun hissedemiyorum bebegimin tekmelerini en fazla gunde bi iki kere o da sekerli biseyler falan yiyip uzanirsam.. cok guclu sekilde de degil endiseleniyorum ama benim bebegim ultrasonda da cok hareketli degil biraz tembeliz sanki ondan olabilir mi acaba sizin ne siklikta hareketlenmeleriniz var mi benim gibi olanlar bu arada ilk hamileligim ondan da olabilir mi acaba
Çok nadir canım saatlerce bekleyip hiçbişey hissetmediğim oldu bi anda kıpır kıpır titreme gibi olunca elimi koydum bikaç defa hissettim ama çok yumuşak hareketlerdi şimdiki ise nefesimi bile kesen yanma gibi sancılar saniyelik oluyoOlabilir canım benim. Hareketlerini hiç hissetmiş miydin? Hissetmediysen onlar tekmeler olabilird:)
Ozaman onlar cidden tekme :) benim bazen canımı acıtıyor resmen :) göbek deliğimin üstüne kadar hissettiğim oluyor son 1 haftadır. Maşallah bebişlerimizeÇok nadir canım saatlerce bekleyip hiçbişey hissetmediğim oldu bi anda kıpır kıpır titreme gibi olunca elimi koydum bikaç defa hissettim ama çok yumuşak hareketlerdi şimdiki ise nefesimi bile kesen yanma gibi sancılar saniyelik oluyo
öyle mi dersin canım :)) ay inşallah canım öyleyse acısın canım hiç önemli değil birde sabit bi yerde değil sürekli geziniyor giren sancı sabah sağ tarafta çoktu göbeğimin az aşağısında şimdi sola geçtiOzaman onlar cidden tekme :) benim bazen canımı acıtıyor resmen :) göbek deliğimin üstüne kadar hissettiğim oluyor son 1 haftadır. Maşallah bebişlerimize
Canım sen yine günde bir iki kere hissediyormuşun ben pıt pıt gibi bişey hissediyordum o kadar.. hatta haftası benden küçük olanla kuvvetli tekmelerden bahsediyorlardı.. bende kendimde sorun olduğunu düşündüm. Moralim yerle bir oluyordu.. dokunsalar ağlayacak moddaydım... halının üstünde girmediğim şekil kalmadı bebeği hissediyim diye...ama Rabbim e şükürler olsun 1,5 haftadır net bi şekilde görüyor vehissediyorum.. şimdi ağzım kulaklarımda.. önümüzdeki haftalarda emin ol sendehissedeceksin.. arkadaşım bir tanesi bebeğin duruşu, plesanta, kilo herşeyin etkisi olduğunu söylemişti.. ultrason da sağlıklıysa geriside gelir inşallah.. üzülme..Merhaba kizlarr bisey sorucam ben hala dogru duzgun hissedemiyorum bebegimin tekmelerini en fazla gunde bi iki kere o da sekerli biseyler falan yiyip uzanirsam.. cok guclu sekilde de degil endiseleniyorum ama benim bebegim ultrasonda da cok hareketli degil biraz tembeliz sanki ondan olabilir mi acaba sizin ne siklikta hareketlenmeleriniz var mi benim gibi olanlar bu arada ilk hamileligim ondan da olabilir mi acaba
Bende bayatlar diye düşündüm ama paketleri henuz açmadım.bi de kutuyu acip yemezler diye düşündüm sonuçta hatıra ama bakalimCok guzel fikir cokta hos olmus ama drajeler icin erken degil mi biz dogum yaptigimizda onlar bayatlamis olmaz mi
Canim coook kisi var ikili testi kotu cikip sonrasindan hic bir seyi olmayan .. Ki burdada örneklerini gördük. Imkani varsa kan verse amniyosentez den once .
Ayyy İnşaAllah güzel haberler alırız canım.. evet almanyadayımGünaydın tatlım. Aa ikimizde Yarın gidiyoruz. İnşallah güzel haberler alacağız. Almanyada mıydın sen? 4 oda dediğin 3+1 şeklinde mi. 4 oda neden yetmiyor :))
Merhaba kizlarr bisey sorucam ben hala dogru duzgun hissedemiyorum bebegimin tekmelerini en fazla gunde bi iki kere o da sekerli biseyler falan yiyip uzanirsam.. cok guclu sekilde de degil endiseleniyorum ama benim bebegim ultrasonda da cok hareketli degil biraz tembeliz sanki ondan olabilir mi acaba sizin ne siklikta hareketlenmeleriniz var mi benim gibi olanlar bu arada ilk hamileligim ondan da olabilir mi acaba
Hele geziniyosa o sancılar bebiştir canım :) iyi düşün iyi olsun şiddetlenirse gidersin doktoraöyle mi dersin canım :)) ay inşallah canım öyleyse acısın canım hiç önemli değil birde sabit bi yerde değil sürekli geziniyor giren sancı sabah sağ tarafta çoktu göbeğimin az aşağısında şimdi sola geçti
Kıyamam sana ne düşünceli eşsin sen :) valla biz 2+1 çatıkatındayız. Bir oda eşimin çalışma odasıydı mecbur boşaltıyoruz. Salonda küçük bi alan var oraya ikeadan çalışma masası alacağız ona. Çalışma masasınıda paketleyip bodruma indireceğiz mecbur. Evet teyzesi bisürü şey aldık kızıma. Sende idareten alırsın bişeyler en kötü. Yada eşinin odasına dolabını koysan en azından. Zaten 6 ay boyunca yanımızda parkyatakta yatarlar oda almasanda olur. Almanyada zormuş cidden hakkınızda hayırlısı olsun kuzu. Kaçta yarın randevun buranın saatine göre :)Ayyy İnşaAllah güzel haberler alırız canım.. evet almanyadayımevet 3+1 istiyoruz canim.. odamizin bir tanesi esimin calisma odasi.. malesef bozamiyoruz, is dosyalari ,masasi, bilgisayari vs var.. kizima oda yok.. kiralik ev bulamayinca satilik ev bakiyoruz ama cok pahali.. sadece esim calistigi icin onada cok yük binsin istemiyorum..bakalim nasibimizde neler var.. olmazsa yanimiza alip iyi bir ev buluncaya kadar idare etcez yada ben adamin pılısını pırtısını toplayıp bahçeye koycam.. iki secenek var :) bu arada çoook güzel şeyler almışsın canım bayıldımmm.. güle güle kullansın senin prenses..
Yeni yeni organizasyon yapan bir arkadaş var,zevkli biri,doğum odamı o süsleyecek.Fiyatı da piyasadan daha uyguna yapacak.Daha önce kötü örnekler gördüm,sen de görmüşsündür.Pembe ya da mavi tüllerle,büyük kurdalelerle odayı dolduruyorlar.Benim oda da denizci konsepti olacak.Ahşap,cuha kumaş kullanılır sanırım.Renk olarak mavi,kırmızı,beyaz.Yelken,gemi ve çapa figürleri...Hediyelikler için lavanta keselerini ben yapacağım.Arkadaş küçük ahşap kasa bulursa alacak,bulamazsa hobi çubuklarıyla kasaları ben yaparım.İçi cuha ile süslenebilir.Şu an 50 tane bebek kafası yapıyorum,içini dolduruyorum boncuk elyafla.Bu hafta yüz çizme ,boyamaya geçerim bu kısım uzun sürecek,saçını yapmak da zaman alıyor.Kafaların altına da değişik kumaşlardan lavanta kesesi dikerim.Bence de şerbet olmalı.Drajeleri küçük şişelere koyacak hediyelik olarak,son zamanlarda emzik şişelerde kullanılıyor.Masa süslerken masanın zemini ve arka planı önemli,kapı süsü de.Benim yatağım ve bebeğin yatağı nasıl süslenecek daha öneri almadım.Arkadaşım araştırıyor.Çok cici şeyler çıksın ya.Bana hastaneye çok kişi gelmez aslında.Burada,İstanbul da çevrem yok.Babay shower ve mevlit yapmayacağım için buna özeneceğim,fotoğraflarda da güzel bir anı olarak kalır.Ya neler yapıyosun hastane çıkışı için? Ben ne yapacağıma karar veremiyorum. Ben çikolata, kokulu taş yaşayım diyorum. Arkadaşta kurabiye yapacaktı. Birde hastanede şerbet dağıtırım. Acaba drajeler falanda alsam tepsiye koysam böyle renkli renkli görünsün nasıl olur sence?
Yaaa arkadaşımmmm sen benimle doğmamış kızımı kıskançlıktan öldürmeyi mi düşünüyosun?? :)) cok güzel planların var tatlım Rabbim gönlüne göre versin.. biz sanırım standart şeyler yapcaz.. burda çok fazla arkadaş çevrem yok artık hevesimizi türkiyeye saklıyoruz iş arkadaşlarımın ve teyzesinin çok güzel planları var.. nasip olursa türkiyede çafçaflı bir kutlama yapcaz...herkes bende daha çok heyecanlı..Yeni yeni organizasyon yapan bir arkadaş var,zevkli biri,doğum odamı o süsleyecek.Fiyatı da piyasadan daha uyguna yapacak.Daha önce kötü örnekler gördüm,sen de görmüşsündür.Pembe ya da mavi tüllerle,büyük kurdalelerle odayı dolduruyorlar.Benim oda da denizci konsepti olacak.Ahşap,cuha kumaş kullanılır sanırım.Renk olarak mavi,kırmızı,beyaz.Yelken,gemi ve çapa figürleri...Hediyelikler için lavanta keselerini ben yapacağım.Arkadaş küçük ahşap kasa bulursa alacak,bulamazsa hobi çubuklarıyla kasaları ben yaparım.İçi cuha ile süslenebilir.Şu an 50 tane bebek kafası yapıyorum,içini dolduruyorum boncuk elyafla.Bu hafta yüz çizme ,boyamaya geçerim bu kısım uzun sürecek,saçını yapmak da zaman alıyor.Kafaların altına da değişik kumaşlardan lavanta kesesi dikerim.Bence de şerbet olmalı.Drajeleri küçük şişelere koyacak hediyelik olarak,son zamanlarda emzik şişelerde kullanılıyor.Masa süslerken masanın zemini ve arka planı önemli,kapı süsü de.Benim yatağım ve bebeğin yatağı nasıl süslenecek daha öneri almadım.Arkadaşım araştırıyor.Çok cici şeyler çıksın ya.Bana hastaneye çok kişi gelmez aslında.Burada,İstanbul da çevrem yok.Babay shower ve mevlit yapmayacağım için buna özeneceğim,fotoğraflarda da güzel bir anı olarak kalır.
Evet çokk düşünceli bir eşim :)) hahaha kafamdan bazen sapıkca şeyler geçiyor sanırım hırmonlardan.. nasip olursa türkiye saatiyle 18:15 de randevumuz canım.. senin ki kaçta erken mi?? Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..Kıyamam sana ne düşünceli eşsin sen :) valla biz 2+1 çatıkatındayız. Bir oda eşimin çalışma odasıydı mecbur boşaltıyoruz. Salonda küçük bi alan var oraya ikeadan çalışma masası alacağız ona. Çalışma masasınıda paketleyip bodruma indireceğiz mecbur. Evet teyzesi bisürü şey aldık kızıma. Sende idareten alırsın bişeyler en kötü. Yada eşinin odasına dolabını koysan en azından. Zaten 6 ay boyunca yanımızda parkyatakta yatarlar oda almasanda olur. Almanyada zormuş cidden hakkınızda hayırlısı olsun kuzu. Kaçta yarın randevun buranın saatine göre :)
ben de hissedemiyirum, karnimin sol tarafinda bi yogunluk var dunden beri arasira gelip giden ama hareket gibi bi kipirti degil. Yarin ayrintilimiz var, insallah guzel gecer.Arkdaslar ben de hıssedemıorm bebegımı 19haftalık olduk bı hafta oncesıne kadar sankı hafıf kayma seklınde hıssedıodum smdı hıcbırsey hıssetmıyorum oysakı ultrasonda gecen hafta kıpır kıpırdı cok hareketlıymıs tam tersı bu hafta daha net hıssetmem gerekmezmı ılk hamılelıgım ondanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?