kızlar çıktık dr dan şükürler olsun pamugum gayet iyi gorunuyor.hepınıze çok teşekkur ederim :) mınığım parmak emme ile mesguldu agrım gerilen bağlar yuzunden bol bol istirahat et dedi . kızımın parmak uçlarına kadar baktık onu her gordugumde aşık oluyorum Rabbim onların acısını gostermesin bize dunden beri öldüm resmen esim onu esnerken gorunce nerdeyse ağlayacaktı anne baba olmak ne garip bı duygu hele kı gormeden bu derece sevmek güzel Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
amın canım çok teşekkür ederim. Allah korusun küçük birsey bıle nasıl tedırgın ediyo bunlar son olsun inşallah darısı ayrıntılıya benım gıbı bır ıkı kısı var sanırım ınsallah ondan da hayırlı haberler alırızHadi geçmiş olsun şükür birşeyi yokmuş Allah herkesin bebisini korusun inşallah
O zaman benim kız tekme değil cimlik atıyoHele geziniyosa o sancılar bebiştir canım :) iyi düşün iyi olsun şiddetlenirse gidersin doktora
Canım sorma bende çok heyecanlıyımm bebişimi görcem detaylıca ohhhh.. İnşaAllah sonuçlarımız güzel çıkar.. ayyyyyy burda arkadaşımızın biri ultrason resmi paylaşmıştı MaşaAllah sıpa gülüyoduuu.. o resmi görünce merakım bin kat daha arttı.. bakalım bizim kız ne yapacak.. drumuzda güzel bir poz yakalasa kızımızın.. anasına çektiyse fıkır fıkır ağzı kulaklarındadır.. babasına çektiyse gayet ciddi bir duruşu olur :)))G Gulsumiklima Y Yellublanco
Benimde yarın sabah 9da detaylı ultrasonum, bugün nasıl yarın olacak bilmem, hepimiz hayırlı haberler alalım inşAllah
Canım sorma bende çok heyecanlıyımm bebişimi görcem detaylıca ohhhh.. İnşaAllah sonuçlarımız güzel çıkar.. ayyyyyy burda arkadaşımızın biri ultrason resmi paylaşmıştı MaşaAllah sıpa gülüyoduuu.. o resmi görünce merakım bin kat daha arttı.. bakalım bizim kız ne yapacak.. drumuzda güzel bir poz yakalasa kızımızın.. anasına çektiyse fıkır fıkır ağzı kulaklarındadır.. babasına çektiyse gayet ciddi bir duruşu olur :)))
Nereden aldınız bunları kaça mal oluyor tanesi tam anlayamadım ama kutu şeklinde dimiGünaydınlarçok şükür detaylımizi guzel bi sekilde bizde cumartesi.bizim ki kıpır kipirdi bi ara el sallar gibi oldu 280. Gr dedi doktor kilosu iyi dedi hatta tombul surat olacak dedi simdiye kadar 3 kilo aldim sadece 49 ile basladim 52 oldum.doktor henuz kiloma bisey demedi ama gobegim artik hakkini vermeye basladi
Hediye olarak bunlardan yapicaz inşallah.drajeleri mavi beyaz aldık.kral taci pleksi aynaya hoşgeldin cinar yazisini kazittik.evde hazir yapilmayi bekliyorlar
Merhaba Kızlar ennn sonunda o malum tekmeyi bende hissettim meğer tek derdimiz turunç reçeliymiş yahuÇok şükür doktor kontrolümüzde iyi geçti cuma günü detaylı ultrasona yönlendirdiler size bir sorum olacak tahmini ne kadar sürüyor detaylı kontrol birde sormamız gereken bişeyler var mı
Geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim.kızlar çıktık dr dan şükürler olsun pamugum gayet iyi gorunuyor.hepınıze çok teşekkur ederim :) mınığım parmak emme ile mesguldu agrım gerilen bağlar yuzunden bol bol istirahat et dedi . kızımın parmak uçlarına kadar baktık onu her gordugumde aşık oluyorum Rabbim onların acısını gostermesin bize dunden beri öldüm resmen esim onu esnerken gorunce nerdeyse ağlayacaktı anne baba olmak ne garip bı duygu hele kı gormeden bu derece sevmek güzel Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
Merhaba kizlarr bisey sorucam ben hala dogru duzgun hissedemiyorum bebegimin tekmelerini en fazla gunde bi iki kere o da sekerli biseyler falan yiyip uzanirsam.. cok guclu sekilde de degil endiseleniyorum ama benim bebegim ultrasonda da cok hareketli degil biraz tembeliz sanki ondan olabilir mi acaba sizin ne siklikta hareketlenmeleriniz var mi benim gibi olanlar bu arada ilk hamileligim ondan da olabilir mi acaba
Selam kizlar bizde 21. Haftayi bitiriyoruz ama henuz tam anlamiyla bende de duzenli hareket yok. Bu beni çok strese sokuyor zaten çok evhamlı bir insanım. İşin kötü yanı belirtiler vs kalmadığı için kendimi hamile gibi hissetmiyorum son iki gündür.. cumartesi günü gelmek bilmiyor inşallah en yakın zamanda düzenli hissetmelere başlarızCanım sen yine günde bir iki kere hissediyormuşun ben pıt pıt gibi bişey hissediyordum o kadar.. hatta haftası benden küçük olanla kuvvetli tekmelerden bahsediyorlardı.. bende kendimde sorun olduğunu düşündüm. Moralim yerle bir oluyordu.. dokunsalar ağlayacak moddaydım... halının üstünde girmediğim şekil kalmadı bebeği hissediyim diye...ama Rabbim e şükürler olsun 1,5 haftadır net bi şekilde görüyor vehissediyorum.. şimdi ağzım kulaklarımda.. önümüzdeki haftalarda emin ol sendehissedeceksin.. arkadaşım bir tanesi bebeğin duruşu, plesanta, kilo herşeyin etkisi olduğunu söylemişti.. ultrason da sağlıklıysa geriside gelir inşallah.. üzülme..
Bu foto bana ait degil canim instagramda minikler diye bu sayfaya ait.sordum tanesi 5 lira dedi.ama ben daha once yegenime lavanta kesesi felan yapmıştım kendim yaparim dedim. Nette toptan satan siteden aldim 100 tane yapmak icin malzemeleri yaklaşık 300 liraya mal oldu yavas yavaş yapariz babasıyla artıkNereden aldınız bunları kaça mal oluyor tanesi tam anlayamadım ama kutu şeklinde dimi
Yerler valla :) Koseden acalim yiyelim kutusu süsü dursun derler helede evde cocuk varsa :) Olmadi kavanoza koyarsin drajeler biraz daha kalir sonra yaparsin paketlemeyi ayy zevkli ve heyacanli yaa ❤Bende bayatlar diye düşündüm ama paketleri henuz açmadım.bi de kutuyu acip yemezler diye düşündüm sonuçta hatıra ama bakalim
Ben daha hiçbirşey hissetmiyorum..tekme filan
Arkadaşına geçmiş olsun, Allah sabır versin canım. Ben de yaşadım, çok zor bir ay geçirdim. Bana da amniyosentez dendi. Ense kalınlığı 2.6, ikili test yüksek riskliydi.Ben amniyosentez yaptırmadım, kan testi yaptırdım Nifty. Çok şükür temiz çıktı. Bir de detaylıyı atlatsam daha çok rahatliyacagim.günaydın arkadaşlar. size sorum olcak. yakın arkadaşım ikili testi riskli çıktı. ense kalınlığı 3,5 çıkmış. burun kemiği de oluşmamış tam. mahvolduk günlerdir uyku haram. amniyosentez dediler izmire gidecek. sizlerde, yakınlarınızda ense kalınlığı yüksek çıkıp sonrasında iyi haber alan var mı? olumlu olumsuz tüm örnekleri bizimle paylaşırsanız seviniriz
insallah herkesinki guzel gecer yarinG Gulsumiklima Y Yellublanco
Benimde yarın sabah 9da detaylı ultrasonum, bugün nasıl yarın olacak bilmem, hepimiz hayırlı haberler alalım inşAllah
Rabbim ailesine bağışlasın minik yavruyu, annesine sabır versin.Kızlar sizden dua isteyecem arkadaşımın oğlu yoğun bakımda bilinci kapalı zatürrede bar demişler şimdi oksıjen verirken bile zorlanıyorlarmış.. oğlunun ismi poyraz henüz cok minik allahım onu annesine bağışlasın ..rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın.
Ben de cılız pıt pıt hissediyorum.Dr a hissetmiyorum bebişim tembel mi biraz dedim,hayır olması gerektiği gibi dedi.ilk hamilelik 22. haftayı bekle,her şey yolunda dedi.Ben de her şey yolunda hissediyorum.Endişelenecek bir şey yok bence.Merhaba kizlarr bisey sorucam ben hala dogru duzgun hissedemiyorum bebegimin tekmelerini en fazla gunde bi iki kere o da sekerli biseyler falan yiyip uzanirsam.. cok guclu sekilde de degil endiseleniyorum ama benim bebegim ultrasonda da cok hareketli degil biraz tembeliz sanki ondan olabilir mi acaba sizin ne siklikta hareketlenmeleriniz var mi benim gibi olanlar bu arada ilk hamileligim ondan da olabilir mi acaba
o konu da haklısın yerden alıp verilmesi yanlış ...bende sizin gibi düşünüyordum ama o zamna başına gelince alsa diğe aklaşık 20 emzik aldık ama almadı kızım ama çok zor oldu arkadaşlar emzirdikten sonra ağzına verince bebek yatağında kendi uyuyordu ama benim ki sadece emerken uyuyordu ve ben dinlenemiyordum süttte yetmiyordu devamlı emdiği içinYardimci olmak icin degilde emzik fikrine soguk baktigimdan yaziyorum. Benim yigenlerimin hicbiri emzik kullanmadi ve bende kullanmicam niye mi? Bir kadin gordum bebek ziyaretinde gelini mutfaga gittiginde bebegin emzigi yere dustu yalayip bebegin agzina geri takti. O emzik kim bilir nerelere degecek ve cok sacma geliyor bana tercih sizin tabi ama hic alistirmayin derim kvdemde her dogan bebege emzik aliyo tikiyo agzina darilcak ama umrumda deil kesinlikle istemiyorum
kendiniz yapabilirsiniz ve google bakın satanlarda var...O kitapları nereden edinebiliriz? Birde neler hazırlayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?