2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi geçmiş olsun şükür birşeyi yokmuş Allah herkesin bebisini korusun inşallah

Hadi geçmiş olsun şükür birşeyi yokmuş Allah herkesin bebisini korusun inşallah
amın canım çok teşekkür ederim. Allah korusun küçük birsey bıle nasıl tedırgın ediyo bunlar son olsun inşallah darısı ayrıntılıya benım gıbı bır ıkı kısı var sanırım ınsallah ondan da hayırlı haberler alırız

G Gulsumiklima Y Yellu blanco
Benimde yarın sabah 9da detaylı ultrasonum, bugün nasıl yarın olacak bilmem, hepimiz hayırlı haberler alalım inşAllah
Canım sorma bende çok heyecanlıyımm bebişimi görcem detaylıca ohhhh.. İnşaAllah sonuçlarımız güzel çıkar.. ayyyyyy burda arkadaşımızın biri ultrason resmi paylaşmıştı MaşaAllah sıpa gülüyoduuu.. o resmi görünce merakım bin kat daha arttı.. bakalım bizim kız ne yapacak.. drumuzda güzel bir poz yakalasa kızımızın.. anasına çektiyse fıkır fıkır ağzı kulaklarındadır.. babasına çektiyse gayet ciddi bir duruşu olur :)))

Güzel güzel poz verir inşAllah annesi

Benim oğlumun detaylı fotosınu bulursam atayım size, resmen aynısı doğdu duruşu bile aynıydı
Bu kız hiç poz vermiyor bize hep toto dönük, ama ben preeklampsi riski taşıdığım için bunda nasıl görceğime heveslenemiyorum, dr neler dicek ne görücek onun ağzına bakmaktan kızıma bakabilicek miyim bilmiyorum

Merhaba hanımlar ne zamandır giremiyordum siteye, biz de geçen hafta gittik ayrıntılı ultrasona, çok şükür herşey yolundaymış, ilk bebeğimde yüzünü görememiştik ayrıntılı göstermiyordu hiç ama bu bebeğim gösterdi aynı ablasına benziyor tosbiğim hareketlerini geçen haftaya kadar net hissedemiyordum ama bu hafta ciddi manada bir gelişme var hissetmede, ben buradayım diyor artık...
Geçen hafta tetanoz aşısı da oldum baya ağrı yapıyor, kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında kansızlık her daim var, troid ilacı kullanıyordum tsh da 0.62 çıkmış, bir ay sonra kendi doktoruma randevum var ona danışıcam troid meselesini, ilacı bıraksam sıkıntı oluyor mu acaba kafam karışık

Nereden aldınız bunları kaça mal oluyor tanesi tam anlayamadım ama kutu şeklinde dimi

Ben daha hiçbirşey hissetmiyorum..tekme filan

Geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim.

Selam kizlar bizde 21. Haftayi bitiriyoruz ama henuz tam anlamiyla bende de duzenli hareket yok. Bu beni çok strese sokuyor zaten çok evhamlı bir insanım. İşin kötü yanı belirtiler vs kalmadığı için kendimi hamile gibi hissetmiyorum son iki gündür.. cumartesi günü gelmek bilmiyor inşallah en yakın zamanda düzenli hissetmelere başlarız

Nereden aldınız bunları kaça mal oluyor tanesi tam anlayamadım ama kutu şeklinde dimi
Bu foto bana ait degil canim instagramda minikler diye bu sayfaya ait.sordum tanesi 5 lira dedi.ama ben daha once yegenime lavanta kesesi felan yapmıştım kendim yaparim dedim. Nette toptan satan siteden aldim 100 tane yapmak icin malzemeleri yaklaşık 300 liraya mal oldu yavas yavaş yapariz babasıyla artık

Bende bayatlar diye düşündüm ama paketleri henuz açmadım.bi de kutuyu acip yemezler diye düşündüm sonuçta hatıra ama bakalim
Yerler valla :) Koseden acalim yiyelim kutusu süsü dursun derler helede evde cocuk varsa :) Olmadi kavanoza koyarsin drajeler biraz daha kalir sonra yaparsin paketlemeyi ayy zevkli ve heyacanli yaa ❤

Ben daha hiçbirşey hissetmiyorum..tekme filan

Gelir gelir bizimkiler az tembel gecikmeli geliyorlar ben günlerdir çikolatasından tut uzanıp saatlerce dinlenmesine kadar denedim yok illa ben ne zaman istersem o zaman olur dedi inatçı bu kız inatçııı Darısı Tezz zamanda sana çok garip bi his allah herkese nasip etsin.

Arkadaşına geçmiş olsun, Allah sabır versin canım. Ben de yaşadım, çok zor bir ay geçirdim. Bana da amniyosentez dendi. Ense kalınlığı 2.6, ikili test yüksek riskliydi.Ben amniyosentez yaptırmadım, kan testi yaptırdım Nifty. Çok şükür temiz çıktı. Bir de detaylıyı atlatsam daha çok rahatliyacagim.

Rabbim ailesine bağışlasın minik yavruyu, annesine sabır versin.

Ben de cılız pıt pıt hissediyorum.Dr a hissetmiyorum bebişim tembel mi biraz dedim,hayır olması gerektiği gibi dedi.ilk hamilelik 22. haftayı bekle,her şey yolunda dedi.Ben de her şey yolunda hissediyorum.Endişelenecek bir şey yok bence.

o konu da haklısın yerden alıp verilmesi yanlış ...bende sizin gibi düşünüyordum ama o zamna başına gelince alsa diğe aklaşık 20 emzik aldık ama almadı kızım ama çok zor oldu arkadaşlar emzirdikten sonra ağzına verince bebek yatağında kendi uyuyordu ama benim ki sadece emerken uyuyordu ve ben dinlenemiyordum süttte yetmiyordu devamlı emdiği için

O kitapları nereden edinebiliriz? Birde neler hazırlayabiliriz?
kendiniz yapabilirsiniz ve google bakın satanlarda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…