2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah Türkiye de çok güzel kutlamalar yaparsın.Her sey dostlarla güzel oluyor.Yalnızlıktan kafayı bunlara taktım,artık bebişlerimiz var,hep beraber olacağız :)

Benim de en sevdiğim kısımlardan birisi bu organizasyon kısmı

Hastane odası için pek birşey düşünmedim henüz ama mevlüd için hazırlıklara başladım ben de.
İsimli cikolatalardan yaptırıcam
Küçük süslü kavanozlar alıp lokum koyucam.
Amigurumi kuzucuklar örücem anahtarlık olarak.
Bir de mevlüd külahları olacak.
Bir de kapı süsü arayışındayım.led ışıklı isimli panolar falan oluyor.onları düşünüyorum.sizin var mı aklınızda?

Ayy düşündükçe heyecanlanıyorum ben

Karnın cıkmıştır şu anda,ona bak, onunla konuş.Riskli dönemleri atlattık artık.Hamileliğimizn yarısı bitti.

Kuzucukları ve külahları çok merak ettim.Pinterestte çok örnek ,kuzucukları kullandığın kapı süsü de güzel olurdu.

senin gelişmelerini yakınen takip etmiştim zaten :) ama bizimkinin ense kalınlığı epey bi yüksek olunca bu rakamlarda olan örnekleri merak ettim. inşallah biz de hayırlısıyla güzel haberler alırız.

Kuzucukları ve külahları çok merak ettim.Pinterestte çok örnek ,kuzucukları kullandığın kapı süsü de güzel olurdu.
Kuzucuklar böyle olacak.anahtarlık halkası takılacak bir de kullahlar da eger zamanim kalirsa onlari da ben yapabilirim istedigim desen kartondan.ama yapamazsam da eminonundeki hazır olanları kullanırım

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-27-14-59-16-1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 68
Ooo sen becerikli annesin benim öyle el becerim yok. Neler yapacak arkadaşın ve ne kadara yapacak. İstanbulun hangi yakasındasın?

Oh iyi bari gözün aydın canım sewindim iyi olmanıza :)

Dogrudur yigenime ben bakiyordum hic emziksiz zorlanmadik ablam sut birakiyordu isitip veriyordum syagimda iki sallim uyuyordu her cocugun huyu bir degil tabiki

İnşallah canım darısı bizeee

senin gelişmelerini yakınen takip etmiştim zaten :) ama bizimkinin ense kalınlığı epey bi yüksek olunca bu rakamlarda olan örnekleri merak ettim. inşallah biz de hayırlısıyla güzel haberler alırız.
Ben o dönem o kadar çok okudum ki böyle durumları canım, riskli çıkıpta sağlıkla kucağına alan çok kişi vardı. Inşallah arkadaşın da sağlıkla alır kucağına.

Ahaha ne gibi düşünceler kız :) ben 11.30da gireceğim inşallah orda daha 9.30oluyor :)

Sen iyi düşünki iyi olsun annesi. bizim kızda suratını dayıyor plesantaya bir eliylede yüzünü kapatıyor gör görebilirsen :)

Gözünüz aydın canım benim. Doktor bana düşsede doğuma kadar kullanacaksın tiroid ilacını dedi. Çünkğ gebelik nedeniyle yükseldiyse ve ilaçla ancak düştüyse mecburi kontrol edilmeliymiş. Sorun bebeğe de geçebiliyormuş

Şu sağ lobu çalıştıran akıllı kartlardan mı bahsediyorsunuz?

Cnm pleksileri nerde yaptrdin bende çok aradım ama bulamadım da

Aman ins bi sorun çıkmasında şu testlerde hop oturup hop kalkiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…