- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Canım inşallah Türkiye de çok güzel kutlamalar yaparsın.Her sey dostlarla güzel oluyor.Yalnızlıktan kafayı bunlara taktım,artık bebişlerimiz var,hep beraber olacağız :)Yaaa arkadaşımmmm sen benimle doğmamış kızımı kıskançlıktan öldürmeyi mi düşünüyosun?? :)) cok güzel planların var tatlım Rabbim gönlüne göre versin.. biz sanırım standart şeyler yapcaz.. burda çok fazla arkadaş çevrem yok artık hevesimizi türkiyeye saklıyoruz iş arkadaşlarımın ve teyzesinin çok güzel planları var.. nasip olursa türkiyede çafçaflı bir kutlama yapcaz...herkes bende daha çok heyecanlı..
teşekkurler tatlım çok şükür :) hep guzel haberler gelsın burda inşallahGeçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim.
Benim de en sevdiğim kısımlardan birisi bu organizasyon kısmıYeni yeni organizasyon yapan bir arkadaş var,zevkli biri,doğum odamı o süsleyecek.Fiyatı da piyasadan daha uyguna yapacak.Daha önce kötü örnekler gördüm,sen de görmüşsündür.Pembe ya da mavi tüllerle,büyük kurdalelerle odayı dolduruyorlar.Benim oda da denizci konsepti olacak.Ahşap,cuha kumaş kullanılır sanırım.Renk olarak mavi,kırmızı,beyaz.Yelken,gemi ve çapa figürleri...Hediyelikler için lavanta keselerini ben yapacağım.Arkadaş küçük ahşap kasa bulursa alacak,bulamazsa hobi çubuklarıyla kasaları ben yaparım.İçi cuha ile süslenebilir.Şu an 50 tane bebek kafası yapıyorum,içini dolduruyorum boncuk elyafla.Bu hafta yüz çizme ,boyamaya geçerim bu kısım uzun sürecek,saçını yapmak da zaman alıyor.Kafaların altına da değişik kumaşlardan lavanta kesesi dikerim.Bence de şerbet olmalı.Drajeleri küçük şişelere koyacak hediyelik olarak,son zamanlarda emzik şişelerde kullanılıyor.Masa süslerken masanın zemini ve arka planı önemli,kapı süsü de.Benim yatağım ve bebeğin yatağı nasıl süslenecek daha öneri almadım.Arkadaşım araştırıyor.Çok cici şeyler çıksın ya.Bana hastaneye çok kişi gelmez aslında.Burada,İstanbul da çevrem yok.Babay shower ve mevlit yapmayacağım için buna özeneceğim,fotoğraflarda da güzel bir anı olarak kalır.
Karnın cıkmıştır şu anda,ona bak, onunla konuş.Riskli dönemleri atlattık artık.Hamileliğimizn yarısı bitti.Selam kizlar bizde 21. Haftayi bitiriyoruz ama henuz tam anlamiyla bende de duzenli hareket yok. Bu beni çok strese sokuyor zaten çok evhamlı bir insanım. İşin kötü yanı belirtiler vs kalmadığı için kendimi hamile gibi hissetmiyorum son iki gündür.. cumartesi günü gelmek bilmiyor inşallah en yakın zamanda düzenli hissetmelere başlarız
Kuzucukları ve külahları çok merak ettim.Pinterestte çok örnek ,kuzucukları kullandığın kapı süsü de güzel olurdu.Benim de en sevdiğim kısımlardan birisi bu organizasyon kısmı
Hastane odası için pek birşey düşünmedim henüz ama mevlüd için hazırlıklara başladım ben de.
İsimli cikolatalardan yaptırıcam
Küçük süslü kavanozlar alıp lokum koyucam.
Amigurumi kuzucuklar örücem anahtarlık olarak.
Bir de mevlüd külahları olacak.
Bir de kapı süsü arayışındayım.led ışıklı isimli panolar falan oluyor.onları düşünüyorum.sizin var mı aklınızda?
Ayy düşündükçe heyecanlanıyorum ben
senin gelişmelerini yakınen takip etmiştim zaten :) ama bizimkinin ense kalınlığı epey bi yüksek olunca bu rakamlarda olan örnekleri merak ettim. inşallah biz de hayırlısıyla güzel haberler alırız.Arkadaşına geçmiş olsun, Allah sabır versin canım. Ben de yaşadım, çok zor bir ay geçirdim. Bana da amniyosentez dendi. Ense kalınlığı 2.6, ikili test yüksek riskliydi.Ben amniyosentez yaptırmadım, kan testi yaptırdım Nifty. Çok şükür temiz çıktı. Bir de detaylıyı atlatsam daha çok rahatliyacagim.
Kuzucuklar böyle olacak.anahtarlık halkası takılacak bir de kullahlar da eger zamanim kalirsa onlari da ben yapabilirim istedigim desen kartondan.ama yapamazsam da eminonundeki hazır olanları kullanırımKuzucukları ve külahları çok merak ettim.Pinterestte çok örnek ,kuzucukları kullandığın kapı süsü de güzel olurdu.
Ooo sen becerikli annesin benim öyle el becerim yok. Neler yapacak arkadaşın ve ne kadara yapacak. İstanbulun hangi yakasındasın?Yeni yeni organizasyon yapan bir arkadaş var,zevkli biri,doğum odamı o süsleyecek.Fiyatı da piyasadan daha uyguna yapacak.Daha önce kötü örnekler gördüm,sen de görmüşsündür.Pembe ya da mavi tüllerle,büyük kurdalelerle odayı dolduruyorlar.Benim oda da denizci konsepti olacak.Ahşap,cuha kumaş kullanılır sanırım.Renk olarak mavi,kırmızı,beyaz.Yelken,gemi ve çapa figürleri...Hediyelikler için lavanta keselerini ben yapacağım.Arkadaş küçük ahşap kasa bulursa alacak,bulamazsa hobi çubuklarıyla kasaları ben yaparım.İçi cuha ile süslenebilir.Şu an 50 tane bebek kafası yapıyorum,içini dolduruyorum boncuk elyafla.Bu hafta yüz çizme ,boyamaya geçerim bu kısım uzun sürecek,saçını yapmak da zaman alıyor.Kafaların altına da değişik kumaşlardan lavanta kesesi dikerim.Bence de şerbet olmalı.Drajeleri küçük şişelere koyacak hediyelik olarak,son zamanlarda emzik şişelerde kullanılıyor.Masa süslerken masanın zemini ve arka planı önemli,kapı süsü de.Benim yatağım ve bebeğin yatağı nasıl süslenecek daha öneri almadım.Arkadaşım araştırıyor.Çok cici şeyler çıksın ya.Bana hastaneye çok kişi gelmez aslında.Burada,İstanbul da çevrem yok.Babay shower ve mevlit yapmayacağım için buna özeneceğim,fotoğraflarda da güzel bir anı olarak kalır.
Oh iyi bari gözün aydın canım sewindim iyi olmanıza :)kızlar çıktık dr dan şükürler olsun pamugum gayet iyi gorunuyor.hepınıze çok teşekkur ederim :) mınığım parmak emme ile mesguldu agrım gerilen bağlar yuzunden bol bol istirahat et dedi . kızımın parmak uçlarına kadar baktık onu her gordugumde aşık oluyorum Rabbim onların acısını gostermesin bize dunden beri öldüm resmen esim onu esnerken gorunce nerdeyse ağlayacaktı anne baba olmak ne garip bı duygu hele kı gormeden bu derece sevmek güzel Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın
Dogrudur yigenime ben bakiyordum hic emziksiz zorlanmadik ablam sut birakiyordu isitip veriyordum syagimda iki sallim uyuyordu her cocugun huyu bir degil tabikio konu da haklısın yerden alıp verilmesi yanlış ...bende sizin gibi düşünüyordum ama o zamna başına gelince alsa diğe aklaşık 20 emzik aldık ama almadı kızım ama çok zor oldu arkadaşlar emzirdikten sonra ağzına verince bebek yatağında kendi uyuyordu ama benim ki sadece emerken uyuyordu ve ben dinlenemiyordum süttte yetmiyordu devamlı emdiği için
kendiniz yapabilirsiniz ve google bakın satanlarda var...
İnşallah canım darısı bizeeeGelir gelir bizimkiler az tembel gecikmeli geliyorlar ben günlerdir çikolatasından tut uzanıp saatlerce dinlenmesine kadar denedim yok illa ben ne zaman istersem o zaman olur dedi inatçı bu kız inatçıııDarısı Tezz zamanda sana çok garip bi his allah herkese nasip etsin.
Ben o dönem o kadar çok okudum ki böyle durumları canım, riskli çıkıpta sağlıkla kucağına alan çok kişi vardı. Inşallah arkadaşın da sağlıkla alır kucağına.senin gelişmelerini yakınen takip etmiştim zaten :) ama bizimkinin ense kalınlığı epey bi yüksek olunca bu rakamlarda olan örnekleri merak ettim. inşallah biz de hayırlısıyla güzel haberler alırız.
Ahaha ne gibi düşünceler kız :) ben 11.30da gireceğim inşallah orda daha 9.30oluyor :)Evet çokk düşünceli bir eşim :)) hahaha kafamdan bazen sapıkca şeyler geçiyor sanırım hırmonlardan.. nasip olursa türkiye saatiyle 18:15 de randevumuz canım.. senin ki kaçta erken mi?? Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..
Ahaha olabilir annesi :)O zaman benim kız tekme değil cimlik atıyocadı kızım benim
Yaa ne çok yarın ayrıntılıya girecek var. Ay ben günümü doldurmaya çalışıyorum ama yapcakta bişey kalmadı dün herşeyi bitirince :)@Gulsumiklima Y Yellu @blanco
Benimde yarın sabah 9da detaylı ultrasonum, bugün nasıl yarın olacak bilmem, hepimiz hayırlı haberler alalım inşAllah
Sen iyi düşünki iyi olsun annesi. bizim kızda suratını dayıyor plesantaya bir eliylede yüzünü kapatıyor gör görebilirsen :)Güzel güzel poz verir inşAllah annesi
Benim oğlumun detaylı fotosınu bulursam atayım size, resmen aynısı doğdu duruşu bile aynıydı
Bu kız hiç poz vermiyor bize hep toto dönük, ama ben preeklampsi riski taşıdığım için bunda nasıl görceğime heveslenemiyorum, dr neler dicek ne görücek onun ağzına bakmaktan kızıma bakabilicek miyim bilmiyorum
Gözünüz aydın canım benim. Doktor bana düşsede doğuma kadar kullanacaksın tiroid ilacını dedi. Çünkğ gebelik nedeniyle yükseldiyse ve ilaçla ancak düştüyse mecburi kontrol edilmeliymiş. Sorun bebeğe de geçebiliyormuşMerhaba hanımlar ne zamandır giremiyordum siteye, biz de geçen hafta gittik ayrıntılı ultrasona, çok şükür herşey yolundaymış, ilk bebeğimde yüzünü görememiştik ayrıntılı göstermiyordu hiç ama bu bebeğim gösterdi aynı ablasına benziyor tosbiğimhareketlerini geçen haftaya kadar net hissedemiyordum ama bu hafta ciddi manada bir gelişme var hissetmede, ben buradayım diyor artık...
Geçen hafta tetanoz aşısı da oldum baya ağrı yapıyor, kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında kansızlık her daim var, troid ilacı kullanıyordum tsh da 0.62 çıkmış, bir ay sonra kendi doktoruma randevum var ona danışıcam troid meselesini, ilacı bıraksam sıkıntı oluyor mu acaba kafam karışık
Şu sağ lobu çalıştıran akıllı kartlardan mı bahsediyorsunuz?o konu da haklısın yerden alıp verilmesi yanlış ...bende sizin gibi düşünüyordum ama o zamna başına gelince alsa diğe aklaşık 20 emzik aldık ama almadı kızım ama çok zor oldu arkadaşlar emzirdikten sonra ağzına verince bebek yatağında kendi uyuyordu ama benim ki sadece emerken uyuyordu ve ben dinlenemiyordum süttte yetmiyordu devamlı emdiği için
kendiniz yapabilirsiniz ve google bakın satanlarda var...
Cnm pleksileri nerde yaptrdin bende çok aradım ama bulamadım daGünaydınlarçok şükür detaylımizi guzel bi sekilde bizde cumartesi.bizim ki kıpır kipirdi bi ara el sallar gibi oldu 280. Gr dedi doktor kilosu iyi dedi hatta tombul surat olacak dedi simdiye kadar 3 kilo aldim sadece 49 ile basladim 52 oldum.doktor henuz kiloma bisey demedi ama gobegim artik hakkini vermeye basladi
Hediye olarak bunlardan yapicaz inşallah.drajeleri mavi beyaz aldık.kral taci pleksi aynaya hoşgeldin cinar yazisini kazittik.evde hazir yapilmayi bekliyorlar
Aman ins bi sorun çıkmasında şu testlerde hop oturup hop kalkiyomMasallah canım zaten zayıfmıssın ondanda olabilir ben normal kılomdan bırkac kılo fazla baslamıstım ustune 5 kilo alınca sankı cok ıbı gelıyor ama goruntumde cok fark yok dedigin gibi
Benım doktorum uclu ve dortlu testi yapmamıstı ordakı ikili testten farklı olan bir deger afp de yapılıyormus o yüzden afpyaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?