Gecmeyince geldim doktoruma herşey yolunda çok şükür kocaman olmuşuz rahim ağzı da normal kapalı ama ağrıyı anlamamız lazım dedi idrar kan tahlili ve ultrason istedi radyolojiden tam ağrının olduğu yeri gösterdim burda bebekten başka bişey yok annesi dedi ay kızım mi rahat durmuyo gerçekten ama uyur hep olmaz ki bu kadar ağrı neyse bakalım idrar yolundan da şüpheliyimAhaha olabilir annesi :)
Gözün aydın canım benim. İnşallah testlerdende kötü birşey çıkmayacak annesi. Rahat durmayacaklar tabiki kocaman oldular artık :)Gecmeyince geldim doktoruma herşey yolunda çok şükür kocaman olmuşuz rahim ağzı da normal kapalı ama ağrıyı anlamamız lazım dedi idrar kan tahlili ve ultrason istedi radyolojiden tam ağrının olduğu yeri gösterdim burda bebekten başka bişey yok annesi dedi ay kızım mi rahat durmuyo gerçekten ama uyur hep olmaz ki bu kadar ağrı neyse bakalım idrar yolundan da şüpheliyim
Kızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
Bayildim cok ciciler.Kac tane yapacaksin?Hastanede drlar,hemsireler de ister bundan,farkli bir sey :)Kuzucuklar böyle olacak.anahtarlık halkası takılacak bir de kullahlar da eger zamanim kalirsa onlari da ben yapabilirim istedigim desen kartondan.ama yapamazsam da eminonundeki hazır olanları kullanırım
Kızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
Burada oek kimsemiz yok ama gelemeyenlere de göndereceğimiz için yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam.hedef 100 ama bakalımBayildim cok ciciler.Kac tane yapacaksin?Hastanede drlar,hemsireler de ister bundan,farkli bir sey :)
Evet yaa ekrana sığmıyor artık heryerine ayrı baktık radyoloji uzaktan aldı bi görüntü ama orda da iskelet gibi kemikleri sayılıyor yavrumun :)Gözün aydın canım benim. İnşallah testlerdende kötü birşey çıkmayacak annesi. Rahat durmayacaklar tabiki kocaman oldular artık :)
Ay çok güldüm canım arada biz de rahatsız edelim bakalım :)))Kızlar bebeğe yüksek sesle müzik açınca tekmeliyo ehhehe yeni keşfettim muhtemelen rahatsız oluyo
Canim ben de özel hastaneye gidiyorum.muayene ucretim 55 tl.ayrıntılıya gecen hafta girdim.ama buradaki gibi yüksek fiyatlar ödemedim.45 tl ödedim sadece.acaba farklı bişey var mi bilmiyorum ama buradaki fiyatlar cok yuksek geldi banaNormal 300den aşağı pek duymadım
Benim sadece ayrıntılı 400tl bence normal muayenede içindeymişKızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
Normal annesi yeni yeni etleniyolar :) 26.haftada 1 kiloya yaklaşıyorlarmış ozaman güzel görüntüler elde edilir demişti doktorumuz. Maşallah kuzuya. Yarın bizimde görüş günümüz off heyecan doruktaEvet yaa ekrana sığmıyor artık heryerine ayrı baktık radyoloji uzaktan aldı bi görüntü ama orda da iskelet gibi kemikleri sayılıyor yavrumun :)
430tl verdim muayene haric ayrintili icin baska doktora gitmistim ama kendi doktorum sonuclari al gel dedi ayri muayene olmuyor zaten o gun ..Kızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
430tl verdim muayene haric ayrintili icin baska doktora gitmistim ama kendi doktorum sonuclari al gel dedi ayri muayene olmuyor zaten o gun ..
Hic farkli birsey yok ek olark cd verdi icinde videolari olan ayrintiliyi yaparken ki hareketleri birde iki tane resim atti icine bildigin canli cekim resim artısı bu ..Canim ben de özel hastaneye gidiyorum.muayene ucretim 55 tl.ayrıntılıya gecen hafta girdim.ama buradaki gibi yüksek fiyatlar ödemedim.45 tl ödedim sadece.acaba farklı bişey var mi bilmiyorum ama buradaki fiyatlar cok yuksek geldi bana
Ultrasona girerken kalbim çıkacak gibi oluyor ta ki minigimin kalbini görüp duyana kadar o zaman rahatlıyorum böyle sancı olunca açıkçası tek korkum o iyi mi oldu eve geldim uyumuşum biraz geçti gitti geceden beri beni ziplatan sancı çok şükür tahlillerimde de sadece kan sınırda başka sorun yok tarama oldu işte haftaya perşembe bizim de ayrıntılı uktrasonumuz var sabırla bekliyorumNormal annesi yeni yeni etleniyolar :) 26.haftada 1 kiloya yaklaşıyorlarmış ozaman güzel görüntüler elde edilir demişti doktorumuz. Maşallah kuzuya. Yarın bizimde görüş günümüz off heyecan dorukta
Evet tek fark cd olabilir ben sordum ama vermiyoruz dediler.hatta bir görüntü bile vermedi ama kendi doktorum uc boyutlu ultrasondan yakın bir görüntü verdi ilk defa.tam yuzu ve vücudu belli oluyor.Hic farkli birsey yok ek olark cd verdi icinde videolari olan ayrintiliyi yaparken ki hareketleri birde iki tane resim atti icine bildigin canli cekim resim artısı bu ..
Hastaneden hastaneye ilden ile degisiyor benimki perinatolog ve proftu doktor yonlendirdi bende gittim tasinmasaydim baska sehire eski gittigim doktorum yapacakti 77tl idi orda yaptiracaktim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?