2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahaha olabilir annesi :)
Gecmeyince geldim doktoruma herşey yolunda çok şükür kocaman olmuşuz rahim ağzı da normal kapalı ama ağrıyı anlamamız lazım dedi idrar kan tahlili ve ultrason istedi radyolojiden tam ağrının olduğu yeri gösterdim burda bebekten başka bişey yok annesi dedi ay kızım mi rahat durmuyo gerçekten ama uyur hep olmaz ki bu kadar ağrı neyse bakalım idrar yolundan da şüpheliyim

Biz de aldık ayrıntılı randevusunu 6 marta inşallah umarım bi sorun çıkmaz hem heycanlı hem endişeli bi bekleyiş var.. Kız tok gelin bebek daha iyi hareket eder dedi ama ben yemek yiyince çok kuduruyo ölçüm yapamazsa diye korkuyorum :) 4d ultrasonla bakcakmış sanırım insallah güzel yüzünü de gösterir

Gözün aydın canım benim. İnşallah testlerdende kötü birşey çıkmayacak annesi. Rahat durmayacaklar tabiki kocaman oldular artık :)

Kızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen

Bizim detaylı ultrason fiyatı 350 canım. Muayene hariç. Tekrar muayene olmayacağım, sonuçları kendi doktoruma da bildireceğim. Üç hafta sonra filan tekrar kontrole giderim artık.

Kuzucuklar böyle olacak.anahtarlık halkası takılacak bir de kullahlar da eger zamanim kalirsa onlari da ben yapabilirim istedigim desen kartondan.ama yapamazsam da eminonundeki hazır olanları kullanırım
Bayildim cok ciciler.Kac tane yapacaksin?Hastanede drlar,hemsireler de ister bundan,farkli bir sey :)

Gözün aydın canım benim. İnşallah testlerdende kötü birşey çıkmayacak annesi. Rahat durmayacaklar tabiki kocaman oldular artık :)
Evet yaa ekrana sığmıyor artık heryerine ayrı baktık radyoloji uzaktan aldı bi görüntü ama orda da iskelet gibi kemikleri sayılıyor yavrumun :)

Evet yaa ekrana sığmıyor artık heryerine ayrı baktık radyoloji uzaktan aldı bi görüntü ama orda da iskelet gibi kemikleri sayılıyor yavrumun :)
Normal annesi yeni yeni etleniyolar :) 26.haftada 1 kiloya yaklaşıyorlarmış ozaman güzel görüntüler elde edilir demişti doktorumuz. Maşallah kuzuya. Yarın bizimde görüş günümüz off heyecan dorukta

Kızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
430tl verdim muayene haric ayrintili icin baska doktora gitmistim ama kendi doktorum sonuclari al gel dedi ayri muayene olmuyor zaten o gun ..

Hic farkli birsey yok ek olark cd verdi icinde videolari olan ayrintiliyi yaparken ki hareketleri birde iki tane resim atti icine bildigin canli cekim resim artısı bu ..
Hastaneden hastaneye ilden ile degisiyor benimki perinatolog ve proftu doktor yonlendirdi bende gittim tasinmasaydim baska sehire eski gittigim doktorum yapacakti 77tl idi orda yaptiracaktim ..

Normal annesi yeni yeni etleniyolar :) 26.haftada 1 kiloya yaklaşıyorlarmış ozaman güzel görüntüler elde edilir demişti doktorumuz. Maşallah kuzuya. Yarın bizimde görüş günümüz off heyecan dorukta
Ultrasona girerken kalbim çıkacak gibi oluyor ta ki minigimin kalbini görüp duyana kadar o zaman rahatlıyorum böyle sancı olunca açıkçası tek korkum o iyi mi oldu eve geldim uyumuşum biraz geçti gitti geceden beri beni ziplatan sancı çok şükür tahlillerimde de sadece kan sınırda başka sorun yok tarama oldu işte haftaya perşembe bizim de ayrıntılı uktrasonumuz var sabırla bekliyorum

Evet tek fark cd olabilir ben sordum ama vermiyoruz dediler.hatta bir görüntü bile vermedi ama kendi doktorum uc boyutlu ultrasondan yakın bir görüntü verdi ilk defa.tam yuzu ve vücudu belli oluyor.
Aynen canım dediğin gibi ilden ile çok değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…