2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bulunduğum yerdeki doktorlar ohal bitmeden rapor vermiyolar umarim o zamana kadar biter

Evet ucretsiz izin disinda egitim odenegini aliyormussun

Bizim detaylı ultrason fiyatı 350 canım. Muayene hariç. Tekrar muayene olmayacağım, sonuçları kendi doktoruma da bildireceğim. Üç hafta sonra filan tekrar kontrole giderim artık.
Bu gittigim hastanenın randevu bölümü muayene artı detaylı ult. ücretini söyledi sanırım muayene ucretı olmadan tek basına detaylı dıye odeme yapılamıyor

Normal 300den aşağı pek duymadım
Evet bende arastırdım sanırım uc asagı bes yukarı fiyatlar bu cıvarda
Sehırlerımız farklı sanırım ıstanbuldayım ben canım

Benim sadece ayrıntılı 400tl bence normal muayenede içindeymiş
Muayene ıcın para almayadabilirler ama detaylı ultrason artı muayene dıye fıyat verdi teldeki kisi
430tl verdim muayene haric ayrintili icin baska doktora gitmistim ama kendi doktorum sonuclari al gel dedi ayri muayene olmuyor zaten o gun ..
Benım kendı doktorum ayrıntılıya bakıcak zaten canım kendı hastanemde yaptırcam kısmetse ben sımdı randevu ıcın aradım ve fiyat sordum kız detaylı su kadar muayene ucretınızde su kadar diye fiyst verdi bana yanı sadece detaylı ultrason odemesı yapamıyoruz sanırım benım gittgim yerde

Ne salak bi doktormus bak sinirlendim simdi ne demek fotograf vermedi Kendilerini ne saniyorlarsa alti ustu fotograf . Neyseki doktorun vermis canim .Evet ben videolara bakip bakip agliyorum :) Anne karninda video Allahim nasil bir mucizesin diyorum

Kızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
ben akrada yasıyorum canım muayene ucreti hariç 594 tl ye randevu aldım 122 tl de muayene ucretım var maaleswef ucuk fıyat ama yapacak bırsey yok

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var. Izmite geldik Düzceden. Dua edin. Iyi sonuclar alalim ins
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de haftaya perşembe izmite gidicem ayrintiliya sakaryadan ben Eray çalışkan a gidicem canım sen nereye gidiyorsun ?

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de haftaya perşembe izmite gidicem ayrintiliya sakaryadan ben Eray çalışkan a gidicem canım sen nereye gidiyorsun ?
Semih Özerene gidecegim canim. Eray Beyin ismini de verdiler. Ben bu doktora ulasabildim randevu aldim hemen. 350 tl desiler. Eray bey ne kadar ucret istedi?

Semih Özerene gidecegim canim. Eray Beyin ismini de verdiler. Ben bu doktora ulasabildim randevu aldim hemen. 350 tl desiler. Eray bey ne kadar ucret istedi?
Aynı canım fiyatı bana doktorum onu söyledi ama zaten ben iki haftayı geçti sıra aldım doluydu 9 marta boş bulabildim

Oh iyi bari herşey yolunda, güzel haberlerde aldın daha nolsun. Bende 2 gündür zaman geçiremiyorum resmenya. 12 saat kaldı ayrıntılımıza

Aynen canım sorma... sadece bir rapor verildi.pek birşey de konuşmadı zaten.ama allahtan kendi doktorum her seferinde detaylı bilgi veriyor.organları,kalp atımı vs hakkinda...

Yaa ne çok yarın ayrıntılıya girecek var. Ay ben günümü doldurmaya çalışıyorum ama yapcakta bişey kalmadı dün herşeyi bitirince :)
Ben 18de girdim ayriltiliya doktorum 1ide uygun buldu ama kendimden baska kimseyi goremedim 18de giren oglusumun 18. Hafta goruntusunupa ylasiyim sizinle

Eklentiler

• 20170127_020432.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 104
Ben 18de girdim ayriltiliya doktorum 1ide uygun buldu ama kendimden baska kimseyi goremedim 18de giren oglusumun 18. Hafta goruntusunupa ylasiyim sizinle
Oy maşallah ona ya. Bizimde risk görmüşlerd 16yı doldurduklarında girmiştik ayrıntılıya ama yüzünü göstermemişti :) yarın neler olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…