- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Ben ilk başta rapor hakkımı kullanıcam daha sonra kalan aylar için de ücretsiz izin alıcam. Okuldan arkadaşlar hep böyle yapmışlar. Rapor alırsak eylül maaşını alıyoruz hatta raporlu olduğumuz süre boyunca alıyoruz. Eğitim ödeneği de alırız diye düşünüyorum bu sebeple
Bulunduğum yerdeki doktorlar ohal bitmeden rapor vermiyolar umarim o zamana kadar biterBen ilk başta rapor hakkımı kullanıcam daha sonra kalan aylar için de ücretsiz izin alıcam. Okuldan arkadaşlar hep böyle yapmışlar. Rapor alırsak eylül maaşını alıyoruz hatta raporlu olduğumuz süre boyunca alıyoruz. Eğitim ödeneği de alırız diye düşünüyorum bu sebeple
Ben ilk başta rapor hakkımı kullanıcam daha sonra kalan aylar için de ücretsiz izin alıcam. Okuldan arkadaşlar hep böyle yapmışlar. Rapor alırsak eylül maaşını alıyoruz hatta raporlu olduğumuz süre boyunca alıyoruz. Eğitim ödeneği de alırız diye düşünüyorum bu sebeple
Alsancakta Fuat Akercan'a gittim canim ..Alpi hangi doktora gittin ayrintili icin
Bu gittigim hastanenın randevu bölümü muayene artı detaylı ult. ücretini söyledi sanırım muayene ucretı olmadan tek basına detaylı dıye odeme yapılamıyorBizim detaylı ultrason fiyatı 350 canım. Muayene hariç. Tekrar muayene olmayacağım, sonuçları kendi doktoruma da bildireceğim. Üç hafta sonra filan tekrar kontrole giderim artık.
Evet bende arastırdım sanırım uc asagı bes yukarı fiyatlar bu cıvardaNormal 300den aşağı pek duymadım
Sehırlerımız farklı sanırım ıstanbuldayım ben canımCanim ben de özel hastaneye gidiyorum.muayene ucretim 55 tl.ayrıntılıya gecen hafta girdim.ama buradaki gibi yüksek fiyatlar ödemedim.45 tl ödedim sadece.acaba farklı bişey var mi bilmiyorum ama buradaki fiyatlar cok yuksek geldi bana
Muayene ıcın para almayadabilirler ama detaylı ultrason artı muayene dıye fıyat verdi teldeki kisiBenim sadece ayrıntılı 400tl bence normal muayenede içindeymiş
Benım kendı doktorum ayrıntılıya bakıcak zaten canım kendı hastanemde yaptırcam kısmetse ben sımdı randevu ıcın aradım ve fiyat sordum kız detaylı su kadar muayene ucretınızde su kadar diye fiyst verdi bana yanı sadece detaylı ultrason odemesı yapamıyoruz sanırım benım gittgim yerde430tl verdim muayene haric ayrintili icin baska doktora gitmistim ama kendi doktorum sonuclari al gel dedi ayri muayene olmuyor zaten o gun ..
Ne salak bi doktormus bak sinirlendim simdi ne demek fotograf vermedi Kendilerini ne saniyorlarsa alti ustu fotograf . Neyseki doktorun vermis canim .Evet ben videolara bakip bakip agliyorum :) Anne karninda video Allahim nasil bir mucizesin diyorumEvet tek fark cd olabilir ben sordum ama vermiyoruz dediler.hatta bir görüntü bile vermedi ama kendi doktorum uc boyutlu ultrasondan yakın bir görüntü verdi ilk defa.tam yuzu ve vücudu belli oluyor.
Aynen canım dediğin gibi ilden ile çok değişiyor
teşekkürler canım şükürler olsun melegım uslu uslu oturuyoduOh iyi bari gözün aydın canım sewindim iyi olmanıza :)
ben akrada yasıyorum canım muayene ucreti hariç 594 tl ye randevu aldım 122 tl de muayene ucretım var maaleswef ucuk fıyat ama yapacak bırsey yokKızlar ayrıntılı ıcın 11 marta randevu aldım.muayene artı detaylı toplamda 367tl dedi sizce cok mu piyasada nasıl bilgi verir misiniz lütfen
keçeden yapılıyorŞu sağ lobu çalıştıran akıllı kartlardan mı bahsediyorsunuz?
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de haftaya perşembe izmite gidicem ayrintiliya sakaryadan ben Eray çalışkan a gidicem canım sen nereye gidiyorsun ?Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var. Izmite geldik Düzceden. Dua edin. Iyi sonuclar alalim ins
Alsancakta Fuat Akercan'a gittim canim ..
Semih Özerene gidecegim canim. Eray Beyin ismini de verdiler. Ben bu doktora ulasabildim randevu aldim hemen. 350 tl desiler. Eray bey ne kadar ucret istedi?Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de haftaya perşembe izmite gidicem ayrintiliya sakaryadan ben Eray çalışkan a gidicem canım sen nereye gidiyorsun ?
Aynı canım fiyatı bana doktorum onu söyledi ama zaten ben iki haftayı geçti sıra aldım doluydu 9 marta boş bulabildimSemih Özerene gidecegim canim. Eray Beyin ismini de verdiler. Ben bu doktora ulasabildim randevu aldim hemen. 350 tl desiler. Eray bey ne kadar ucret istedi?
Oh iyi bari herşey yolunda, güzel haberlerde aldın daha nolsun. Bende 2 gündür zaman geçiremiyorum resmenya. 12 saat kaldı ayrıntılımızaUltrasona girerken kalbim çıkacak gibi oluyor ta ki minigimin kalbini görüp duyana kadar o zaman rahatlıyorum böyle sancı olunca açıkçası tek korkum o iyi mi oldu eve geldim uyumuşum biraz geçti gitti geceden beri beni ziplatan sancı çok şükür tahlillerimde de sadece kan sınırda başka sorun yok tarama oldu işte haftaya perşembe bizim de ayrıntılı uktrasonumuz var sabırla bekliyorum
Aa bak onları hiç bilmiyorumkeçeden yapılıyor
Aynen canım sorma... sadece bir rapor verildi.pek birşey de konuşmadı zaten.ama allahtan kendi doktorum her seferinde detaylı bilgi veriyor.organları,kalp atımı vs hakkinda...Ne salak bi doktormus bak sinirlendim simdi ne demek fotograf vermedi Kendilerini ne saniyorlarsa alti ustu fotograf . Neyseki doktorun vermis canim .Evet ben videolara bakip bakip agliyorum :) Anne karninda video Allahim nasil bir mucizesin diyorum
Ben de pinterestte falan görmüştüm.harika seyler var biraz daha buyuyunce cok guzel oynarlar.ben de yapilacaklar listeme ekleyeyim :)Aa bak onları hiç bilmiyorum
Tam olarak ne diye arattın pinterestte? Keçeden bebek aktiviteleri diye mi?Ben de pinterestte falan görmüştüm.harika seyler var biraz daha buyuyunce cok guzel oynarlar.ben de yapilacaklar listeme ekleyeyim :)
Ben 18de girdim ayriltiliya doktorum 1ide uygun buldu ama kendimden baska kimseyi goremedim 18de girenYaa ne çok yarın ayrıntılıya girecek var. Ay ben günümü doldurmaya çalışıyorum ama yapcakta bişey kalmadı dün herşeyi bitirince :)
Oy maşallah ona ya. Bizimde risk görmüşlerd 16yı doldurduklarında girmiştik ayrıntılıya ama yüzünü göstermemişti :) yarın neler olacak bakalım.Ben 18de girdim ayriltiliya doktorum 1ide uygun buldu ama kendimden baska kimseyi goremedim 18de girenoglusumun 18. Hafta goruntusunupa ylasiyim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?