2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy maşallah ona ya. Bizimde risk görmüşlerd 16yı doldurduklarında girmiştik ayrıntılıya ama yüzünü göstermemişti :) yarın neler olacak bakalım.
Hayirlisiyla gorun ins. Temmuz annelerine girip haziran annesi olarak yazmis bulundum. Yuzunu gormek kadar guzel bir duygu olamaz

elmol canim gozun aydin temiz cikmis tahliller sevindim canim..detayli daha bi heyecanli oluyor masallah diyelim simdiden prensese :)
Sağol canım çok şükür sorun çıkmadı artık ağrı sancı katlanırım heyecanla detayliyi beklicez artık :)

Arkadaşlar bişey soracaktım bu minik domateslerde hormon var mıdır yesek bir sıkıntı olur mu acaba bilen var mı ? Kahvaltı da ne yiyeceğimi şaşırıyorum canım da istiyor yiyorum bazen ama kafamda sorular

Arkadaşlar bişey soracaktım bu minik domateslerde hormon var mıdır yesek bir sıkıntı olur mu acaba bilen var mı ? Kahvaltı da ne yiyeceğimi şaşırıyorum canım da istiyor yiyorum bazen ama kafamda sorular
Canım ben yiyorum bugün kaşarlı tost domates zeytin yeşil çay yemeyi planlıyorum ama yataktan çıkmak istemiyorum yattığımız yerden Pepee izliyoruz oğullarımla

Günaydın kızlar. Bende size kızım için aldıklarımı paylaşıcam. Şimdilik kıyafet olarak sadece kışlık aldım. Çünkü yazlık mı alıcam yoksa uzun kollu ince bir şeyler mi hala karar verebilmiş değilim.

Eklentiler

• Adsız.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
  • DSC_4132.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
  • DSC_4131.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 45
Ben sürekli yiyorum canım. Okadarınıda düşünürsek ohooo. Nelerden hormon mikrop alıyoruz düşünürsek

Canım çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah kırmızı beşik bugün de indirime girmiş e bebekte nasıl güzel bişey gibi duruyor eşim alacaktı

Detayliya girenler fotonuz varsa atar misinizz bende yarin giricem heyecan yapıyorumm

Usg görüntüsünu bize de att minnosunnn :))

Canım çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah kırmızı beşik bugün de indirime girmiş e bebekte nasıl güzel bişey gibi duruyor eşim alacaktı
Ben çok beğendim canım. Otomatik sallanma özelliği falan yok ama ben zaten böyle bir şey istemiyordum. Kızıma annem bakıcak bu beşik onda kalır diye düşündüm. Aynı zamanda eşimin ailesinin yanına giderkende götürmek için düşündüm. bana çok lazım olucak. Daha önceden kız kardeşimin bebeği olduğunda bundan daha küçük hani şu ana dizi denen şeyler varya ondan kullandı. Yeğenim onda uyumaya alışmıştı başka yerde uyumuyordu nerdeyse 10 aylıktı zorla bıraktırdılar. Sonra da park yatak kullandılar. Bende ondan tecrübe ile aldım. Bu ayda ebebek hep indirimdeydi. İndirimden faydalandım hep. Ben tavsiye ederim canım. Ama herkesin beklentileri farklı tabiki

Bende ona gidecegim,doktorum ona yonlendirdi.7 marta alabildim randevuyu kongreye gidecekmis hoca,gec olmaz herhalde normalde de 10 gun sonra git demisti
Birsey olmaz canim o kadar da gecikme .Doktor cok tatli gidince anlarsin tane tane anlatiyor herseyi bebegi izlerken seninle birlikte mutlu oluyor guluyor :) Insalalh guzel sonuclarla gelirsin canim ..
Ye gitsin yahu ne olacak o kadar dusunme disarda hic yemek yemememiz lazim onlari dusunursek Bebegin heeseye ihtiyaci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…