2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende ayrıntılıyı 60tlye yaptırdım fotoğraf falan verdi. muayene de 80 tl. 2 saat hastanede kaldık o gün hepsi çok uzun sürdü

Arkadaşlar bişey soracaktım bu minik domateslerde hormon var mıdır yesek bir sıkıntı olur mu acaba bilen var mı ? Kahvaltı da ne yiyeceğimi şaşırıyorum canım da istiyor yiyorum bazen ama kafamda sorular
tatlım hormonun olmadığı meyve sebze yok artık. ben çok olmasa da arada peynirle yiyorum o domateslerden...

Ben de annem kv gezeceğim için benim için de güzel olacak Sağol canım bilgi için

Ah hala giremedim :) benim yaptıracağım doktor cd veriyo eğer foto verirse atstım tabi canım :)
Güzel haberlerle gel inşallah canım. Ben de cuma gitcem ayrıntılıya, şimdiden heyecanlandim. Inşallah ben de güzel haberlerle gelirim.

İyi günlerde kullansın prenses hepsi çok güzel bana sadece çöp kutusu gereksiz geldi park yatağın aynısını ben oğluma almıştım şimdi aynı yatağı 2. Oğlum kullanacak bizde abiye arabalı yatak alacağız

Gule gule kullansin bebisin herseyini.joie nin yatağını ben de dusunuyodum çok şık ama biraz ufak geldi bana boyutu.hala gözüm onda ama

sağol canım. Kardeşim bebek bezi kokusu konusunda bayağı sıkıntı yaşamıştı. Bende bir heves aldım. Olmadı banyomda kullanırım dedim. Park yataktan memnun musun canım? İndirimde diye karar verdik hemen andık ama sonrasında acaba ölçüsü küçük mü diye aklıma takıldı.

Gule gule kullansin bebisin herseyini.joie nin yatağını ben de dusunuyodum çok şık ama biraz ufak geldi bana boyutu.hala gözüm onda ama
bende aldıktan sonra kraft carmen park yatak gördüm 76x110 cm çok büyük geldi gözüme rahat rahat büyüse bile döne döne yatar dedim. ama almış bulundum. Artık kullanınca görücem bakalım eksisini artısını

Ayrıntılıya giren arkadaşlar ne yaptınız?? Nasıl geçti bebişlerle görüşünüz?? Merakta bırakmayın bizleri, güzel haberlerinizi bekliyoruz hatta resimleri bile.. benim daha çooook var. Akşama İnşaAllah bende güzel şeyler yazabilirim

Park yatak kullanmıştım ilk oğlumda tam üç yaşına kadar kullandı ve memlekete gidişlerde yazlığa vs giderken hep götürdük çok eahat ettik krafttı markası 120 cm boyu vardı yine ondan alırım çünkü içine belli bir aya gelince yaylı yatak almıştım onu kullanırım yine tavsiye ederim ama fiyatları nolmuş öyle ya pahalı çok

Kızlar biz geldik detaylı usgden,

Allah'ım çok şükür öyle mutluyum ki, herşey yolunda ve 3hafta önce görülen sor damardaki notch kaybolmuş, gebelik zehirlenmesi riskim gözükmüyormuş, ilerisi için kesin birşey söyleyemeyiz ama şuan için temiz, dua eden arkadaşlarıma çok teşekür ediyorum

Kuzum kıpır kıpırdı dr 40dk da zor tamamladı ölçümleri hamdolsun herşeyi normal 538gr olmuşuz, biraz önde gidiyor gelişimi, benim 2kg olmuş toplam kilom,

O parmaklar o ayaklar neydi öyle ya Allahın mucizesi, aşık olduk babasıyla kızımıza, birde alkış kaptık, bildiğiniz alkış yapıyordu baya eğleniyor sizin kız içerde dedi dr hatta

İnşAllah gidecek diğer arkadaşlar da hayırlı güzel haberlerle gelirler,

Buarada soran arkadaşlar olmuştu, Cerrahpaşa ücretli diye biliyordum, 190₺ denmişti ama bizden hiç bir ücret almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…