- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
bende ayrıntılıyı 60tlye yaptırdım fotoğraf falan verdi. muayene de 80 tl. 2 saat hastanede kaldık o gün hepsi çok uzun sürdüHic farkli birsey yok ek olark cd verdi icinde videolari olan ayrintiliyi yaparken ki hareketleri birde iki tane resim atti icine bildigin canli cekim resim artısı bu ..
Hastaneden hastaneye ilden ile degisiyor benimki perinatolog ve proftu doktor yonlendirdi bende gittim tasinmasaydim baska sehire eski gittigim doktorum yapacakti 77tl idi orda yaptiracaktim ..
tatlım hormonun olmadığı meyve sebze yok artık. ben çok olmasa da arada peynirle yiyorum o domateslerden...Arkadaşlar bişey soracaktım bu minik domateslerde hormon var mıdır yesek bir sıkıntı olur mu acaba bilen var mı ? Kahvaltı da ne yiyeceğimi şaşırıyorum canım da istiyor yiyorum bazen ama kafamda sorular
Pleksi aynaya harf kazitma yazinca çıkıyor canim. Eminonu yazan bu site var ordan yaptirdimCnm pleksileri nerde yaptrdin bende çok aradım ama bulamadım da
Ben de annem kv gezeceğim için benim için de güzel olacak Sağol canım bilgi içinBen çok beğendim canım. Otomatik sallanma özelliği falan yok ama ben zaten böyle bir şey istemiyordum. Kızıma annem bakıcak bu beşik onda kalır diye düşündüm. Aynı zamanda eşimin ailesinin yanına giderkende götürmek için düşündüm. bana çok lazım olucak. Daha önceden kız kardeşimin bebeği olduğunda bundan daha küçük hani şu ana dizi denen şeyler varya ondan kullandı. Yeğenim onda uyumaya alışmıştı başka yerde uyumuyordu nerdeyse 10 aylıktı zorla bıraktırdılar. Sonra da park yatak kullandılar. Bende ondan tecrübe ile aldım. Bu ayda ebebek hep indirimdeydi. İndirimden faydalandım hep. Ben tavsiye ederim canım. Ama herkesin beklentileri farklı tabiki
Sen nerde yaptırdın canımbende ayrıntılıyı 60tlye yaptırdım fotoğraf falan verdi. muayene de 80 tl. 2 saat hastanede kaldık o gün hepsi çok uzun sürdü
Ah hala giremedim :) benim yaptıracağım doktor cd veriyo eğer foto verirse atstım tabi canım :)Usg görüntüsünu bize de att minnosunnn :))
Güzel haberlerle gel inşallah canım. Ben de cuma gitcem ayrıntılıya, şimdiden heyecanlandim. Inşallah ben de güzel haberlerle gelirim.Ah hala giremedim :) benim yaptıracağım doktor cd veriyo eğer foto verirse atstım tabi canım :)
İyi günlerde kullansın prenses hepsi çok güzel bana sadece çöp kutusu gereksiz geldi park yatağın aynısını ben oğluma almıştım şimdi aynı yatağı 2. Oğlum kullanacak bizde abiye arabalı yatak alacağızGünaydın kızlar. Bende size kızım için aldıklarımı paylaşıcam. Şimdilik kıyafet olarak sadece kışlık aldım. Çünkü yazlık mı alıcam yoksa uzun kollu ince bir şeyler mi hala karar verebilmiş değilim.
Eki Görüntüle 1959917 Eki Görüntüle 1959918 Eki Görüntüle 1959919 Eki Görüntüle 1959920 Eki Görüntüle 1959936 Eki Görüntüle 1959937 Eki Görüntüle 1959938 Eki Görüntüle 1959939
Gule gule kullansin bebisin herseyini.joie nin yatağını ben de dusunuyodum çok şık ama biraz ufak geldi bana boyutu.hala gözüm onda amaGünaydın kızlar. Bende size kızım için aldıklarımı paylaşıcam. Şimdilik kıyafet olarak sadece kışlık aldım. Çünkü yazlık mı alıcam yoksa uzun kollu ince bir şeyler mi hala karar verebilmiş değilim.
Eki Görüntüle 1959917 Eki Görüntüle 1959918 Eki Görüntüle 1959919 Eki Görüntüle 1959920 Eki Görüntüle 1959936 Eki Görüntüle 1959937 Eki Görüntüle 1959938 Eki Görüntüle 1959939
Benim 17 Mart ama tarih Te değişiklik olabilir canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız bizdeAynen canım oanı yasamaya deger bence senin ne zaman randevun benım 11 mart
sağol canım. Kardeşim bebek bezi kokusu konusunda bayağı sıkıntı yaşamıştı. Bende bir heves aldım. Olmadı banyomda kullanırım dedim. Park yataktan memnun musun canım? İndirimde diye karar verdik hemen andık ama sonrasında acaba ölçüsü küçük mü diye aklıma takıldı.İyi günlerde kullansın prenses hepsi çok güzel bana sadece çöp kutusu gereksiz geldi park yatağın aynısını ben oğluma almıştım şimdi aynı yatağı 2. Oğlum kullanacak bizde abiye arabalı yatak alacağız
bende aldıktan sonra kraft carmen park yatak gördüm 76x110 cm çok büyük geldi gözüme rahat rahat büyüse bile döne döne yatar dedim. ama almış bulundum. Artık kullanınca görücem bakalım eksisini artısınıGule gule kullansin bebisin herseyini.joie nin yatağını ben de dusunuyodum çok şık ama biraz ufak geldi bana boyutu.hala gözüm onda ama
Amin canım ınsallah benım doktorum bana ayrıntılı yapcaz demedi ama ben haftasına dayanarak randevumu detaylı icin aldmBenim 17 Mart ama tarih Te değişiklik olabilir canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız bizde
Gözünaydın canım, darısı başımıza.biz ciktik ayrintilidan, cok sukur her sey yolunda. Bebegimin elleri kafasindaydi surekli, sanki beni rahatsiz etmeyin basimi agridi der gibiydi :)
Babasi bana benzetti ama bakalim. eve gidince cd mizi izleyecegiz.
insallah guzel gecer senin de canimGözünaydın canım, darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?