2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim masallah sana da minik kizina da kilosu da gayet guzel nasil besleniyosun biraz tuyo ver benimki 10 gun once 302 gr di.

Y Yellu naptın, çıkmışsındır, nasıl geçti?
Canım yazamadım. Çok güzel geçti hatta harikaydı uzun uzun herşeyine baktık kızımın. Maşallahı var kocaman olmuş. Hiçbir sorumuzda çıkmadı Rabbime bin şükür. Bizimki yine yüzünü sakladı :) büyüklüğüne inanamadım kaburgalarımın altından kasıklarıma kadar kocaman ve kıpır kıpırdı darısı girmeyen arkadaşlarıma

Hangi doktor baktı cnm bir de nasıl gittin sen oraya şimdi aynı gün olabildimi cd falan veriliyor mu :)gözün aydın darısı başımıza

Gözünaydın canım maşallah kızına, ne güzel sorun da bitmiş, cok sevindim. Dua edin de bizim de güzel geçsin.

Gözünaydın canım maşallah bebişine. Cuma günü gircem ben de.Çok heyecanlıyım. Inşallah bizim de sizinki gibi güzel geçer.

Oy maşallah kızına ya bizimkide 450 gram olmuş 6 günde önde maşallahı var dedi doktor. Bizimkide elini ağzına sokmuştu ilk :) ne güzel bir duygu dimi ay :) benimkide eşime benziyor gibi geldi bana bakalım nasıl olacaklar :)

Reactions: SGd
Gözünaydın canım maşallah bebişine. Cuma günü gircem ben de.Çok heyecanlıyım. Inşallah bizim de sizinki gibi güzel geçer.
Saol canım benim. Ben 2 gün kafayı yedim sıkıntıda resmen zaman geçmedi. İnşallah güzel geçecektir sizinkide canım benim

Maşallah minik kızına cok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Cerrahpaşada yaptırdım demişsin ne kadar önce randevu aldın? doktorun adı neydi? bende arastırıyorumda

her şeyi çok güzel ii günlerde kullansın küçük hanım....ben küçük beşiği merak ettim nereden kaça aldınız bende böyle birşey arıyorum ama bulamadım

yazdıklarınızı aokudum fiyat çok yüksekmiş teşekkürler

Y Yellu , ballikaymakli tebrikler her ikinizinde gözünüz aydın olsunnnn....MaşaAllah sizlere ve bebişlerinize.. darısı bizlerin başına İnşaAllah.. siz böyle güzel şeyler yazınca içim kıpır kıpır oldu, ayyyy kalbim çıkacak yerinden sanki... offfff saatler geçmiyorr.. başka ayrıntılıya giren varmıydı ki unuttuysam kusura bakmayın.. sonuçları güzel çıkan bütün arkadaşları tebrik ederimmm..

Sevindim canim,bebisler buyuyor.Bu fetal dopler denilen sey mi acaba,ben de perintologa gidecegim cuma gunu.Alttan muayene olmuyor degil mi,her zaman gittigim dr bayandi,bu erkek dr.

Ne güzel haberler var çok sevindim benimde 3 ünde detaylı ult. sizin yazdıklarınızı okudukça sabırsızlanıyorum

biz ciktik ayrintilidan, cok sukur her sey yolunda. Bebegimin elleri kafasindaydi surekli, sanki beni rahatsiz etmeyin basimi agridi der gibiydi :)
Babasi bana benzetti ama bakalim. eve gidince cd mizi izleyecegiz.
Canım gözün aydın. Doktor erken gelmişsiniz falan demedi di mi? Benim de 7 mart salı günü ayrıntılım, senle aynıyız sat olarak. Çok heyecanlıyım. Ama biraz daha büyümesini mi bekleseydim diye düşünürken yorumun içimi rahatlattı

benim uclu testimdeki sikintidan dolayi doktorum gecikmeden git demisti. Normalde sonraki haftalarda dusunuyorduk biz de. Ama goruntude, raporlarda erken gitmekten dolayi bi sorun cikmadi.

benim uclu testimdeki sikintidan dolayi doktorum gecikmeden git demisti. Normalde sonraki haftalarda dusunuyorduk biz de. Ama goruntude, raporlarda erken gitmekten dolayi bi sorun cikmadi.
Çok şükür iyi o zaman maşallah :) İnşallah bizde de bir problem çıkmaz. Plasenta previa var düzelmesi beklenen işte, o biraz telaşlandırıyor :)

Merhaba kızlar. Ayrintilimiz iyi gecti cok sukur. Sonuclar temiz. Her yerini gosterdi anlatti. 45dk yakin surdu. Parmaklarindan midesine kalp kan akisindan kafatasina... Cok guzel bir seymis. 4 sayfaya yakin rapor ve cd verdi. Normal doguma engel bir durum gorunmuyor dedi. Hayirlisiyla normal olur ins. Darisi bekleyenler ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…