- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Canim masallah sana da minik kizina da kilosu da gayet guzel nasil besleniyosun biraz tuyo ver benimki 10 gun once 302 gr di.Kızlar biz geldik detaylı usgden,
Allah'ım çok şükür öyle mutluyum ki, herşey yolunda ve 3hafta önce görülen sor damardaki notch kaybolmuş, gebelik zehirlenmesi riskim gözükmüyormuş, ilerisi için kesin birşey söyleyemeyiz ama şuan için temiz, dua eden arkadaşlarıma çok teşekür ediyorum
Kuzum kıpır kıpırdı dr 40dk da zor tamamladı ölçümleri hamdolsun herşeyi normal 538gr olmuşuz, biraz önde gidiyor gelişimi, benim 2kg olmuş toplam kilom,
O parmaklar o ayaklar neydi öyle ya Allahın mucizesi, aşık olduk babasıyla kızımıza, birde alkış kaptık, bildiğiniz alkış yapıyordu baya eğleniyor sizin kız içerde dedi dr hatta
İnşAllah gidecek diğer arkadaşlar da hayırlı güzel haberlerle gelirler,
Buarada soran arkadaşlar olmuştu, Cerrahpaşa ücretli diye biliyordum, 190₺ denmişti ama bizden hiç bir ücret almadılar
Canım yazamadım. Çok güzel geçti hatta harikaydı
Hangi doktor baktı cnm bir de nasıl gittin sen oraya şimdi aynı gün olabildimi cd falan veriliyor mu :)gözün aydın darısı başımızaKızlar biz geldik detaylı usgden,
Allah'ım çok şükür öyle mutluyum ki, herşey yolunda ve 3hafta önce görülen sor damardaki notch kaybolmuş, gebelik zehirlenmesi riskim gözükmüyormuş, ilerisi için kesin birşey söyleyemeyiz ama şuan için temiz, dua eden arkadaşlarıma çok teşekür ediyorum
Kuzum kıpır kıpırdı dr 40dk da zor tamamladı ölçümleri hamdolsun herşeyi normal 538gr olmuşuz, biraz önde gidiyor gelişimi, benim 2kg olmuş toplam kilom,
O parmaklar o ayaklar neydi öyle ya Allahın mucizesi, aşık olduk babasıyla kızımıza, birde alkış kaptık, bildiğiniz alkış yapıyordu baya eğleniyor sizin kız içerde dedi dr hatta
Buarada soran arkadaşlar olmuştu, Cerrahpaşa ücretli diye biliyordum, 190₺ denmişti ama bizden hiç bir ücret almadılar
Gözünaydın canım maşallah kızına, ne güzel sorun da bitmiş, cok sevindim. Dua edin de bizim de güzel geçsin.Kızlar biz geldik detaylı usgden,
Gözünaydın canım maşallah bebişine. Cuma günü gircem ben de.Çok heyecanlıyım. Inşallah bizim de sizinki gibi güzel geçer.Canım yazamadım. Çok güzel geçti hatta harikaydıuzun uzun herşeyine baktık kızımın. Maşallahı var kocaman olmuş. Hiçbir sorumuzda çıkmadı Rabbime bin şükür. Bizimki yine yüzünü sakladı :) büyüklüğüne inanamadım kaburgalarımın altından kasıklarıma kadar kocaman ve kıpır kıpırdı darısı girmeyen arkadaşlarıma
Oy maşallah kızına ya bizimkide 450 gram olmuş 6 günde önde maşallahı var dedi doktor. Bizimkide elini ağzına sokmuştu ilk :) ne güzel bir duygu dimi ay :) benimkide eşime benziyor gibi geldi bana bakalım nasıl olacaklar :)Kızlar biz geldik detaylı usgden,
Saol canım benim. Ben 2 gün kafayı yedim sıkıntıda resmen zaman geçmedi. İnşallah güzel geçecektir sizinkide canım benimGözünaydın canım maşallah bebişine. Cuma günü gircem ben de.Çok heyecanlıyım. Inşallah bizim de sizinki gibi güzel geçer.
Kızlar biz geldik detaylı usgden,
her şeyi çok güzel ii günlerde kullansın küçük hanım....ben küçük beşiği merak ettim nereden kaça aldınız bende böyle birşey arıyorum ama bulamadımGünaydın kızlar. Bende size kızım için aldıklarımı paylaşıcam. Şimdilik kıyafet olarak sadece kışlık aldım. Çünkü yazlık mı alıcam yoksa uzun kollu ince bir şeyler mi hala karar verebilmiş değilim.
Eki Görüntüle 1959917 Eki Görüntüle 1959918 Eki Görüntüle 1959919 Eki Görüntüle 1959920 Eki Görüntüle 1959936 Eki Görüntüle 1959937 Eki Görüntüle 1959938 Eki Görüntüle 1959939
yazdıklarınızı aokudum fiyat çok yüksekmiş teşekkürlerBen çok beğendim canım. Otomatik sallanma özelliği falan yok ama ben zaten böyle bir şey istemiyordum. Kızıma annem bakıcak bu beşik onda kalır diye düşündüm. Aynı zamanda eşimin ailesinin yanına giderkende götürmek için düşündüm. bana çok lazım olucak. Daha önceden kız kardeşimin bebeği olduğunda bundan daha küçük hani şu ana dizi denen şeyler varya ondan kullandı. Yeğenim onda uyumaya alışmıştı başka yerde uyumuyordu nerdeyse 10 aylıktı zorla bıraktırdılar. Sonra da park yatak kullandılar. Bende ondan tecrübe ile aldım. Bu ayda ebebek hep indirimdeydi. İndirimden faydalandım hep. Ben tavsiye ederim canım. Ama herkesin beklentileri farklı tabiki
Sevindim canim,bebisler buyuyor.Bu fetal dopler denilen sey mi acaba,ben de perintologa gidecegim cuma gunu.Alttan muayene olmuyor degil mi,her zaman gittigim dr bayandi,bu erkek dr.Canım yazamadım. Çok güzel geçti hatta harikaydıuzun uzun herşeyine baktık kızımın. Maşallahı var kocaman olmuş. Hiçbir sorumuzda çıkmadı Rabbime bin şükür. Bizimki yine yüzünü sakladı :) büyüklüğüne inanamadım kaburgalarımın altından kasıklarıma kadar kocaman ve kıpır kıpırdı darısı girmeyen arkadaşlarıma
egepol de yaptırdım.Sen nerde yaptırdın canım
Canım gözün aydın. Doktor erken gelmişsiniz falan demedi di mi? Benim de 7 mart salı günü ayrıntılım, senle aynıyız sat olarak. Çok heyecanlıyım. Ama biraz daha büyümesini mi bekleseydim diye düşünürken yorumun içimi rahatlattıbiz ciktik ayrintilidan, cok sukur her sey yolunda. Bebegimin elleri kafasindaydi surekli, sanki beni rahatsiz etmeyin basimi agridi der gibiydi :)
Babasi bana benzetti ama bakalim. eve gidince cd mizi izleyecegiz.
benim uclu testimdeki sikintidan dolayi doktorum gecikmeden git demisti. Normalde sonraki haftalarda dusunuyorduk biz de. Ama goruntude, raporlarda erken gitmekten dolayi bi sorun cikmadi.Canım gözün aydın. Doktor erken gelmişsiniz falan demedi di mi? Benim de 7 mart salı günü ayrıntılım, senle aynıyız sat olarak. Çok heyecanlıyım. Ama biraz daha büyümesini mi bekleseydim diye düşünürken yorumun içimi rahatlattı
Çok şükür iyi o zaman maşallah :) İnşallah bizde de bir problem çıkmaz. Plasenta previa var düzelmesi beklenen işte, o biraz telaşlandırıyor :)benim uclu testimdeki sikintidan dolayi doktorum gecikmeden git demisti. Normalde sonraki haftalarda dusunuyorduk biz de. Ama goruntude, raporlarda erken gitmekten dolayi bi sorun cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?