2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıntılı usg ye giren arkadaşlar gözünüz aydın hepinizin problemsiz geçtmiş çok sevindim. Darısı inşallah benim gibi bekleyenlere inşallah. Benimde 4'lü sıkıntılıydı yaklaştıkça stres sarmaya başladı ama bebeğimi de çok özledim bir aydır görmüyorum.

Ne guzel habeeler var bugun cok sükür hepinizin guzel gecmis sorun cikmamis cok sevindim darisi diger arkadaslara ..
Bunun stresini de attiniz ustunuzden artik sakince bekleme zamani ..

ballikaymakli sana ayri sevindim senin riskli olan seyler vardi cok sukur artik yokmus masallahh hepinizin miniklerine hep boyle guzel haberler alirsiniz insallah ..

Saol canım benim. Valla heyecanlanmaktan haklısın çünkğ öyle değişik bişeyki. Çünkü uzun uzun bebeğini görüyosun herşeyine bakıyosun. Rabbim senden güzel haberler getirtsin inşallah. Az kaldı az :)

Sevindim canim,bebisler buyuyor.Bu fetal dopler denilen sey mi acaba,ben de perintologa gidecegim cuma gunu.Alttan muayene olmuyor degil mi,her zaman gittigim dr bayandi,bu erkek dr.
Artık bize alttan bakmaları mümkün değil canım taki doğum zamanlarına kdar merak etme. Evet dopler dedkleri canım. Darısı başkna hadi :)

Aynen canım ben de rahat etsin diyerek kraft calipso aldım 60x120. Aslında calipso plus alacaktım o 70x120 ama hiç bir yerde kalmamıştı. Aman olsun bu joi de harika görünüyor ben bayılıyorum şahsen

Tam ısten cıkıodum kanama yasadım arkdaslar cok korktum doktprum hemen yakın bı hastanye gıt dedı gıttım zaten daha once gıttıgım bı doktoru yakaladm cıkısta bebek ıyıymıs alttan muayene etmek zorunda kaldı rahım acılmısmı dıe col zorladı o da korkuttu ama acılmamıs hatta normal dogum yapamazmısım ben cok darmıs rıske gırermısım 10 gun rapor verdı suan ıyı ama garantı veremem dedı bana kanamayla ılgılı cok korkuyorum 20haftalık olduk nerdeyse neden oluo ya kaybedersem

Benim çebremdekiler se genelde park yatak tavsiye ettiler.biz de kraft 60x120 ebatindakini aldik.insallah memnun kalırız

Kızlar ya ben de bu aralar sık sık gittim doktora. Daha ayrıntılıma vakit var. İkili testim de bi tek papp a değerim sorunlu çkmıştı. O aklıma takıldı, drlar sorun yok desede. Şimdi de dereim başka. 12 14 ve 16. Haftalarda muayene oldum ben dr değiştirdiğimden o ara böyle bir sıklık yaşadım. Bebeğin gelişimi falan her şey normal. Ama sürekli uyuyo. Daha yüzünü göremedik. Yüz üstü yatıyo oluyo ve o kdr hareketime dönmeme falan tepki vermiyo. Arada ultrason aletine kafasını çevirip bakıyo o kdr. Böyle olan var mı aranızda?

Canım cok gecmis olsun bende 3haftadır pregeston kullaniyordum dun aksam sonunu kullandim kanama seklindemi yoksa lekelenmemi oldu bana 1igne yapmislardi hemen sonra hep pregeston kullandim bebekte hicbir sorun yoktu banada 2kere alttan bakti rahimde acikmamis dedi idrar kulturu yaptilar bazen ondanda kaynakli olabilir dedi doktor oda normal cikti insallah bi daha yasamayiz mumkun oldugunca istirahat et doktor bana oyle dedi iliski yasak dedi zaten hic olmamisti

Geçmiş olsun Canım, gönlünü ferah tutmaya çalış Bebek strese girmesin. Dualarım senle, inşallah önemli bir durum değildir.

canım zaten tup bebek oldugu ıcın progeston hep kullanıodum ıgnesını yaptılar bugun kanama seklınde oldu lekeye döndü rapor verdı dınlencem artık 10 gün ılıskı zaten hıc olmamıstı ınsallah duzelır bısey olmaz

Geçmiş olsun Canım, gönlünü ferah tutmaya çalış Bebek strese girmesin. Dualarım senle, inşallah önemli bir durum değildir.
tesekkur ederm canım okadar korktum ki ınsallah duselır alırsverıs heyacanı baslaması gerekırken yıne korkular basladı ıgne vuruldu eve geldım yatıyorum

Geçmiş olsun canım, korkman normal ama sakin olmaya çalış. .kötü düşünme hemen,9 ay kanama yaşayıpda kucağına alanlar var.iyi düşünelim iyi olsun . Inşallah bir daha yasamazsin.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz gelip geçici birşeydir. Rabbim korusun bebeklerimizi

Kızlar ılk sağlam tekmelerimi yedim ay çok başkaymış o pır pır eden his hiçbişey değilmiş bunun yanında sanki eli ayağı neresiyse avucumun içindeydi üç dört tane peşpeşe çok güzeldi kahkahalarla güldüm sevinçten

Canim gözün aydın çok sevindim herseyin yolunda olmasına darısı bize güzel haberler için :)

Canim maşallah size hepimiz böyle güzel haberler le döneriz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…