2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nihayet gelebildik.. bugün şansımıza dr umuzun 3 tane acil hastası geldi.. en son biz kaldık..1 saat inceledi drumuz.. Rabbim e şükürler olsun herşey yolunda.. beyninden ayak parmağına kadar bakıldı.. prensesimiz 500gr olmuş yine 1 hafta önde çıktı.. drumuzdan resim istedik sıpa anladı herhalde son anda kıçunı döndü bize.. ama ilk başta kızım kendini tokatlıyor zannettim hahahaha.. drumuz kız hareketli jimnastik yapıyor dedi :) kizlar bizim ayrintilimizda böyle gecti... darisi girecek arkadaslara olsun

Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrar olmaz sen guzelce istirahat et birşey olmaz Allahın izniyle kontrollerine de gitmeyi ihmal etme..

Detaylı ultrasonu güzel geçen arkadaşlarıma maşallah olsun çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah kızlar

G Gulsumiklima tatlım naptın gördünmü kuzunu?
Gördük canım gelinlik kız olmuş MaşaAllah :) bütün organları, herşeyi yerli yerindeydi..şansımıza drumuzun 3 acil hastası gelince sona kaldık.. 1 saat inceledi.. 500gr olmuşuz..resmen içinizde bir mucize büyüyor.. Rabbimin ne güzel bir hediyesidir bizlere.. ayyy bi garip oldummm yaaaaa...kıpır kıpır oynayışı gözümün önünde..

Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.

Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)

Eklentiler

• IMG_5789.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_5792.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_5793.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_5794.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_5795.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5797.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5798.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_5799.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.

Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)

Cook tatli saglikla giysin bebisin ❤ Benimde bir daha ki kontrol seker yuklemesi ben karsi degilim doktor istedikten sonra yaptiracagim sonucta seker cikarsa diyet uygularim benim insulun kullanan arkadaslarim bile oldu bu riski göze alamam ben yaptiracagim canim .

AMİn canım inş hepimizin bebişleri sağlıkla giyinip büyüsün inş. Ben başta yaptırmam dıyoduma ama dr yaptır dıyınce ben de yaptırmayo dusunmeye basladım.

Çok güzeller canım, güzel günlerde giyinsin bebişin. .Oğlumda şeker yüklemesi yaptırdım, ama canan Karatay ı dinleyince yaptırmam bi daha diyodum, bizim dr.ne diyecek bakalım, yapalım derse yaptırırım heralde.

Şükürler olsun tatlım benim maşallah ona:) bizimkide 6 gün önde 450 gram olmuş :) gerçekten bir mucize. Rabbime bin şükür

Saol cankm benim. Ay senin o kıyafetlerini yesinler :) lcw adan aynı pijama takımını bende almıştım :) havuzluhan çok güzel yer demi kendimi kaybetmiştim ben :)

Bu arada şeker yüklemesi konusunda ayrıntılıyı yapan doktorumuz yaptırmamk önerdi bana. Hem ailemde olduğundan hemde bebiş önde gittiğinden kilosu haftası falan. 24-28.haftalar arası yaptırılıyormuş

Kizlar ben 13.haftamda yaptırdım şeker yüklemesini.. ailemde olduğu için dr erkenden yapılmasını istedi..75gr lık yükleme yapıldı ve benim sınırım çok üstünde çıktı.. hemen diyabet dr yönlendirdiler.. 13. Haftamdan itibaren diyet yapıyorm her iki haftada kontrole gidiyorum şuan için herşey yolunda, drum insülin i gerek görmedi.. beslenmeme dikkat edersen düzelir dedi.. yasak olan hiçbirşey yok herşeyi yiyebilirim ama miktarlarına dikkat etmeliyim.. günlük 4 kerede şekerimi ölçüyorum...benim nacizane fikrim yaptırmanız yönünde çünkü farkında olmadan bebeğin gelişimini etkileyebilirsiniz.. karnı kafasından daha büyük bebek olabilir, aşırı kilolubebek dünyaya gelebilir, yada olması gerekenden daha küçük vs.. gebelikte diyabetinde yan etkileri var(mış) tabi bunlar benim diyabet drumun anlattıkları..son karar sizlerin annişlerr..

Canm geçmiş olsun bende yaşadım 2 kez kanama pruloton iğne vuruldum haftalık koruyucu iğne Allahin izniyle hiç bişey olmaz yat dinlen hiç bir iş yapma cinsiyet neydi canın senin kız bebekler kanamalı olur derler hoş benimde erkek bebek ama allah büyük içini ferah tut yeter cnm igneyi de sor mutlaka doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…