Insallah canım rabbim korusun yavrularımızıcanım zaten tup bebek oldugu ıcın progeston hep kullanıodum ıgnesını yaptılar bugun kanama seklınde oldu lekeye döndü rapor verdı dınlencem artık 10 gün ılıskı zaten hıc olmamıstı ınsallah duzelır bısey olmaz
Tam ısten cıkıodum kanama yasadım arkdaslar cok korktum doktprum hemen yakın bı hastanye gıt dedı gıttım zaten daha once gıttıgım bı doktoru yakaladm cıkısta bebek ıyıymıs alttan muayene etmek zorunda kaldı rahım acılmısmı dıe col zorladı o da korkuttu ama acılmamıs hatta normal dogum yapamazmısım ben cok darmıs rıske gırermısım 10 gun rapor verdı suan ıyı ama garantı veremem dedı bana kanamayla ılgılı cok korkuyorum 20haftalık olduk nerdeyse neden oluo ya kaybedersem
Gördük canım gelinlik kız olmuş MaşaAllah :) bütün organları, herşeyi yerli yerindeydi..şansımıza drumuzun 3 acil hastası gelince sona kaldık.. 1 saat inceledi.. 500gr olmuşuz..resmen içinizde bir mucize büyüyor.. Rabbimin ne güzel bir hediyesidir bizlere.. ayyy bi garip oldummm yaaaaa...kıpır kıpır oynayışı gözümün önünde..G Gulsumiklima tatlım naptın gördünmü kuzunu?
Cook tatli saglikla giysin bebisin ❤ Benimde bir daha ki kontrol seker yuklemesi ben karsi degilim doktor istedikten sonra yaptiracagim sonucta seker cikarsa diyet uygularim benim insulun kullanan arkadaslarim bile oldu bu riski göze alamam ben yaptiracagim canim .Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)
Cook tatli saglikla giysin bebisin ❤ Benimde bir daha ki kontrol seker yuklemesi ben karsi degilim doktor istedikten sonra yaptiracagim sonucta seker cikarsa diyet uygularim benim insulun kullanan arkadaslarim bile oldu bu riski göze alamam ben yaptiracagim canim .
Çok güzeller canım, güzel günlerde giyinsin bebişin. .Oğlumda şeker yüklemesi yaptırdım, ama canan Karatay ı dinleyince yaptırmam bi daha diyodum, bizim dr.ne diyecek bakalım, yapalım derse yaptırırım heralde.Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)
Şükürler olsun tatlım benim maşallah ona:) bizimkide 6 gün önde 450 gram olmuş :) gerçekten bir mucize. Rabbime bin şükürGördük canım gelinlik kız olmuş MaşaAllah :) bütün organları, herşeyi yerli yerindeydi..şansımıza drumuzun 3 acil hastası gelince sona kaldık.. 1 saat inceledi.. 500gr olmuşuz..resmen içinizde bir mucize büyüyor.. Rabbimin ne güzel bir hediyesidir bizlere.. ayyy bi garip oldummm yaaaaa...kıpır kıpır oynayışı gözümün önünde..
Saol cankm benim. Ay senin o kıyafetlerini yesinler :) lcw adan aynı pijama takımını bende almıştım :) havuzluhan çok güzel yer demi kendimi kaybetmiştim ben :)Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada şeker yüklemesi konusunda ayrıntılıyı yapan doktorumuz yaptırmamk önerdi bana. Hem ailemde olduğundan hemde bebiş önde gittiğinden kilosu haftası falan. 24-28.haftalar arası yaptırılıyormuşKızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Cnm egepol da hangi doktora gidiyosun bide doğum ücreti sordunmu hiç fiyati ne kadaregepol de yaptırdım.
muayene 80tl
detaylı ultrason 60tl
Canm geçmiş olsun bende yaşadım 2 kez kanama pruloton iğne vuruldum haftalık koruyucu iğne Allahin izniyle hiç bişey olmaz yat dinlen hiç bir iş yapma cinsiyet neydi canın senin kız bebekler kanamalı olur derler hoş benimde erkek bebek ama allah büyük içini ferah tut yeter cnm igneyi de sor mutlaka doktorunaTam ısten cıkıodum kanama yasadım arkdaslar cok korktum doktprum hemen yakın bı hastanye gıt dedı gıttım zaten daha once gıttıgım bı doktoru yakaladm cıkısta bebek ıyıymıs alttan muayene etmek zorunda kaldı rahım acılmısmı dıe col zorladı o da korkuttu ama acılmamıs hatta normal dogum yapamazmısım ben cok darmıs rıske gırermısım 10 gun rapor verdı suan ıyı ama garantı veremem dedı bana kanamayla ılgılı cok korkuyorum 20haftalık olduk nerdeyse neden oluo ya kaybedersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?