2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler. Bebeğimi halen net hissedemiyorum.. perşembe aşımız var cumartesi detaylimiz bitsin bu hafta..
Cinsiyet ney cnm bende sert bi şekilde hissetmiyorum bi ara balık gbi kayıyordu simdi oda yok ctesi randevum vardi hersey çok güzeldi

İyi geceler. Bebeğimi halen net hissedemiyorum.. perşembe aşımız var cumartesi detaylimiz bitsin bu hafta..
Günaydın canım ılk çocukta tam anlamıyla 24. haftada hissedeni bile okudum canım inşallah senin de arkadaşlar gibi güzel geçer için de rahatlar ben de haftaya detayliya gidicem heyecanı şimdiden var

Gunaydinlar kizlar dunden beri mide agrisiyla birlikte karnimda bi agirlik baskı hafif hafif agri hissediyorum oglum da surekli hareket halinde doktora cumartesi gitcem sizce sebep ne olabilir

Al_pi canım çok teşekür ediyorum, iyiyim desem de kendimi çok sıkmışım farketmeden, rahat bir nefes aldım çok şükür, risk doğuma kadar var ama en azından erken haftalar için sorun gözükmüyor hamdolsun

Maşallah minik kızına cok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Cerrahpaşada yaptırdım demişsin ne kadar önce randevu aldın? doktorun adı neydi? bende arastırıyorumda

Ben zaten gebe takipte devam ediyordum Cerrahpaşada onlar perinatolojiye yönlendirdi detaylı isteğiyle, uzman perinatolog bakıyor sonuçları Prof Rıza Madazli takipediyor, yaklaşık 1ay önce oluşturmuşlardı randevumu

Gözünaydın canım maşallah kızına, ne güzel sorun da bitmiş, cok sevindim. Dua edin de bizim de güzel geçsin.

Bu haftaydı dimi sizinki de,
Güzel sınuçlar gelecek inşAllah hatta prensesi görmek sana çok iyi gelecek annesi

Canim masallah sana da minik kizina da kilosu da gayet guzel nasil besleniyosun biraz tuyo ver benimki 10 gun once 302 gr di.

Kiloya hiç takılma canım, birdahaki ay bir bakmışsın seninki hepten önde,
Benim damarda daralma riski gördükleri için kilonun geri kalması sıkıntı olucaktı, o yüzden mutlu olduk
Çok iştahlı değilim aslında, düzenli yumurta kalsiyum et ve meyve tüketmeye çalışıyorum, özellikle muz&süt önermişti ilk hamileliğimde drum, hamurişi seviyorum birde

Ama her yemekten sonra enaz 15dk sol yanıma uzanıyorum, damar tıkanıklığı olursa bebek iyi beslensin diye söylemişti dr, biz ona bağlıyoruz

Yaaa maşAllah kızına canım ya nasıl güzel bir duygu, sizin kız kime benzediğini göstermicek size süpriz

MaşAllah tontiklerimize
Jimnastik yapıyordu demek, bizimkide alkışlar falan eğleniyordu içerde, keyifleri yerinde hepsinin hamdolsın

Çoook güzel aldıkların sağlıkla giysin kuzucun inşAllah,
Lcw yatak örtüsü ve koruyucunun kumaşını beğendin mi canım,?
Ben modeli çoook beğenmiştim, Eşim büyük yatak için sipariş vermiş ama görmeden almak tedirgin etti

Buarada şeker yüklemesi için tüm hamileliğim boyunca özenli beslenecek olsam, diyetle devam etsem yaptırmazdım belki ama ben yaptırıcam, hatta yüklemenin gebelik zehirkenmesini tetiklediğine dair dedikodular olsa da yaptırıcam,
Allah korusun şeker farkedilmezse risk büyük ama farkedilirse bir diyetle çözülüyor en kötü insülin tedavisi doğuma kadar,
Ayrıca drunuz risk görmezse 50lik yükleme istiyecektir, ondaki şeker miktarı da 2porsiyon tatlı kadar bile dwğil, bugün çoğumuz tek oturuşta yeriz
Bu benim fikrim tabii, yaptırmayana da hakveririm

maşallah ne güzel şeyler almışsın..gülegüle giysin bebeğin

Günaydın kızlar kaç gündür garip bi kaşıntı vardı alerjik bir yapım var ona yormuştum anca bugün doktora gittim doktor egzama olduğunu söyledi hiç başına gelen var mı..?

Yaaa maşAllah kızına canım ya nasıl güzel bir duygu, sizin kız kime benzediğini göstermicek size süpriz
Zar zorda olsa doktor görebildi profilini :) babaya benziyor çoğunlukla. Burbu falan bana benziyormuş :) cumartesi kendi doktorumuza gidicez yine görcem kuzumu :)

KUMAŞı bana bıraz sert geldı ama turkıyede uretılmesı yuzde yuz pamuk olması hosuma gıttı. Uygun buldugun ıcın de bı tane alıyım dedım. Yatak koruyucusundan almadım ama o da cok tatlıydı karyolasına gectınde bulabılırsen alıcam.

Ben de aslında yogunluk olarak hamur işi beslendıgın için yaptırmak mantıklı dedıgın gıbı seker varsa daha rısklı olucak

Saol cankm benim. Ay senin o kıyafetlerini yesinler :) lcw adan aynı pijama takımını bende almıştım :) havuzluhan çok güzel yer demi kendimi kaybetmiştim ben :)

Evet ya cok guzel seyler var hangı kattan baslıycagını sasırdım. Bıraz gec gıttıgım ıcın de butun katlarını gezemedım :) ama fiyatlar tahmınımden pahalı çıktı. teşekkür ederiz bu arada teyzesi :) içinde oldukları günleri de görsek bi an önce artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…