Cinsiyet ney cnm bende sert bi şekilde hissetmiyorum bi ara balık gbi kayıyordu simdi oda yok ctesi randevum vardi hersey çok güzeldiİyi geceler. Bebeğimi halen net hissedemiyorum.. perşembe aşımız var cumartesi detaylimiz bitsin bu hafta..
Günaydın canım ılk çocukta tam anlamıyla 24. haftada hissedeni bile okudum canım inşallah senin de arkadaşlar gibi güzel geçer için de rahatlar ben de haftaya detayliya gidicem heyecanı şimdiden varİyi geceler. Bebeğimi halen net hissedemiyorum.. perşembe aşımız var cumartesi detaylimiz bitsin bu hafta..
Canim gözün aydın çok sevindim herseyin yolunda olmasına darısı bize güzel haberler için :)
Ne guzel habeeler var bugun cok sükür hepinizin guzel gecmis sorun cikmamis cok sevindim darisi diger arkadaslara ..
Bunun stresini de attiniz ustunuzden artik sakince bekleme zamani ..
ballikaymakli sana ayri sevindim senin riskli olan seyler vardi cok sukur artik yokmus masallahh hepinizin miniklerine hep boyle guzel haberler alirsiniz insallah ..
Maşallah minik kızına cok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Cerrahpaşada yaptırdım demişsin ne kadar önce randevu aldın? doktorun adı neydi? bende arastırıyorumda
Gözünaydın canım maşallah kızına, ne güzel sorun da bitmiş, cok sevindim. Dua edin de bizim de güzel geçsin.
Canim masallah sana da minik kizina da kilosu da gayet guzel nasil besleniyosun biraz tuyo ver benimki 10 gun once 302 gr di.
Canım yazamadım. Çok güzel geçti hatta harikaydıuzun uzun herşeyine baktık kızımın. Maşallahı var kocaman olmuş. Hiçbir sorumuzda çıkmadı Rabbime bin şükür. Bizimki yine yüzünü sakladı :) büyüklüğüne inanamadım kaburgalarımın altından kasıklarıma kadar kocaman ve kıpır kıpırdı darısı girmeyen arkadaşlarıma
Nihayet gelebildik.. bugün şansımıza dr umuzun 3 tane acil hastası geldi.. en son biz kaldık..1 saat inceledi drumuz.. Rabbim e şükürler olsun herşey yolunda.. beyninden ayak parmağına kadar bakıldı.. prensesimiz 500gr olmuş yine 1 hafta önde çıktı.. drumuzdan resim istedik sıpa anladı herhalde son anda kıçunı döndü bize.. ama ilk başta kızım kendini tokatlıyor zannettim hahahaha.. drumuz kız hareketli jimnastik yapıyor dedi :) kizlar bizim ayrintilimizda böyle gecti... darisi girecek arkadaslara olsun
Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)
Kızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)
Eki Görüntüle 1960122 Eki Görüntüle 1960123 Eki Görüntüle 1960124 Eki Görüntüle 1960125 Eki Görüntüle 1960126
Kızlar bunlar da bizim miniğimize aldıklarımız
Zar zorda olsa doktor görebildi profilini :) babaya benziyor çoğunlukla. Burbu falan bana benziyormuş :) cumartesi kendi doktorumuza gidicez yine görcem kuzumu :)Yaaa maşAllah kızına canım ya nasıl güzel bir duygu, sizin kız kime benzediğini göstermicek size süpriz
Çoook güzel aldıkların sağlıkla giysin kuzucun inşAllah,
Lcw yatak örtüsü ve koruyucunun kumaşını beğendin mi canım,?
Ben modeli çoook beğenmiştim, Eşim büyük yatak için sipariş vermiş ama görmeden almak tedirgin etti
Buarada şeker yüklemesi için tüm hamileliğim boyunca özenli beslenecek olsam, diyetle devam etsem yaptırmazdım belki ama ben yaptırıcam, hatta yüklemenin gebelik zehirkenmesini tetiklediğine dair dedikodular olsa da yaptırıcam,
Allah korusun şeker farkedilmezse risk büyük ama farkedilirse bir diyetle çözülüyor en kötü insülin tedavisi doğuma kadar,
Ayrıca drunuz risk görmezse 50lik yükleme istiyecektir, ondaki şeker miktarı da 2porsiyon tatlı kadar bile dwğil, bugün çoğumuz tek oturuşta yeriz
Bu benim fikrim tabii, yaptırmayana da hakveririm
Saol cankm benim. Ay senin o kıyafetlerini yesinler :) lcw adan aynı pijama takımını bende almıştım :) havuzluhan çok güzel yer demi kendimi kaybetmiştim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?