- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Bu arada şeker yüklemesi konusunda ayrıntılıyı yapan doktorumuz yaptırmamk önerdi bana. Hem ailemde olduğundan hemde bebiş önde gittiğinden kilosu haftası falan. 24-28.haftalar arası yaptırılıyormuş
Tam net hissetme 24 haftadan sonra başlar panik yapma.bebeğin pozisyonuda önemli hissetmede yani boşa hem kendini hem bebeği strese sokmaİyi geceler. Bebeğimi halen net hissedemiyorum.. perşembe aşımız var cumartesi detaylimiz bitsin bu hafta..
maşallah ne güzel şeyler almışsın..gülegüle giysin bebeğin
Çok güzeller canım, güzel günlerde giyinsin bebişin. .Oğlumda şeker yüklemesi yaptırdım, ama canan Karatay ı dinleyince yaptırmam bi daha diyodum, bizim dr.ne diyecek bakalım, yapalım derse yaptırırım heralde.
Bizdegeç gttik çokta zaman yoktu bende çok gezemedim. Ama bıraksalar akşam edersim orda :) ne demem teyzesi kurban :)) amin inşallah canım benimEvet ya cok guzel seyler var hangı kattan baslıycagını sasırdım. Bıraz gec gıttıgım ıcın de butun katlarını gezemedım :) ama fiyatlar tahmınımden pahalı çıktı. teşekkür ederiz bu arada teyzesi :) içinde oldukları günleri de görsek bi an önce artık
Biz cumartesi sorucaz bakalım kendi doktorumuza o ne zaman derse artık :)Beni de 24-25. Hafta arasında cagırdı. Bı sonrakı randevumda yabı geldıgınde yaparız dedı. Tamam dedim ben de :)
Kızımın ilk cicisi çok kokoştu, biraz da sade olsun dedik, siyah tulum aldık inşAllah güzel gelir
Yesinler tulumunu. Bende severim koyu renkleri. Nerden aldın?Kızımın ilk cicisi çok kokoştu, biraz da sade olsun dedik, siyah tulum aldık inşAllah güzel gelir
Ben 3-6 ay ve 6-9bisürü aldım. Ama genelde alt almışım:) üstede çalışmam lazımÇok havalı ya :) güle güle kullansın inş. Ya bu alışverişin sonu yok gibi her begendıgını almak istiyorum ben de :) yeni doğan için bi çok seyı aldım ama kışlık bileyi yok henüz 3-6 aylıj patıklı tulumlar harıcınde. Alışveriş listesi de yapmadım ama aldıkça alasım geliyo
Yesinler tulumunu. Bende severim koyu renkleri. Nerden aldın?
Çok havalı ya :) güle güle kullansın inş. Ya bu alışverişin sonu yok gibi her begendıgını almak istiyorum ben de :) yeni doğan için bi çok seyı aldım ama kışlık bileyi yok henüz 3-6 aylıj patıklı tulumlar harıcınde. Alışveriş listesi de yapmadım ama aldıkça alasım geliyo
bende egzama değil de vajinada enfeksiyon tespit edilmişti. dr. fitil verdi kullandım geçti. tedavi edilmesi lazım doğuma kadar. sana ne verdi dr.un?Günaydın kızlar kaç gündür garip bi kaşıntı vardı alerjik bir yapım var ona yormuştum anca bugün doktora gittim doktor egzama olduğunu söyledi hiç başına gelen var mı..?
Ben yeşil gri de aldım. Hatta mavi erkek çorabı aldım çok beğenmiştim :) her rengi giysinler ya. Bi kırmızıyı pek sewmiyorum:)Lcw canım, bende severim hep pembe olacak değiller ya
Ben 3-6 ay ve 6-9bisürü aldım. Ama genelde alt almışım:) üstede çalışmam lazım
hanımlaaar sizin de göbek deliğinizden aşağı doğru tam ortada ince kahverengi çizgi belirmeye başladı mı? eşim bu sabah farketti biz şok :)
Ben yeşil gri de aldım. Hatta mavi erkek çorabı aldım çok beğenmiştim :) her rengi giysinler ya. Bi kırmızıyı pek sewmiyorum:)
bende egzama değil de vajinada enfeksiyon tespit edilmişti. dr. fitil verdi kullandım geçti. tedavi edilmesi lazım doğuma kadar. sana ne verdi dr.un?
Benim çıtçıtlı badi çok :) 3-6ayda var baya. Ayrıca alt olarak taytlar falan abartmışım bi baktım üst yok:) hepsi ayrı heyecan ayrı deneyim yaşayarak göreceğiz:):) insan tecrubesiz olunca bi de hangı ay aralıgında neyden ne kadar almak gerekiyo bilemiyo. Sorduklarımda birinin al dedıgıne digerı alma diyo ben de artık kafama gore takılmaya basladım. Benım de alt az vardı daha cok tulum ve cıt cıtlı badı almısım dun bıraz alta calıstım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?