2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beni de 24-25. Hafta arasında cagırdı. Bı sonrakı randevumda yabı geldıgınde yaparız dedı. Tamam dedim ben de :)

Teşekkürler canım Dr bana da öneririm kesinlikle dedi. Yaptırmayın diyen de bi dr var o da canan onun dısında diyeni de duymadım.

Bizdegeç gttik çokta zaman yoktu bende çok gezemedim. Ama bıraksalar akşam edersim orda :) ne demem teyzesi kurban :)) amin inşallah canım benim

Kızımın ilk cicisi çok kokoştu, biraz da sade olsun dedik, siyah tulum aldık inşAllah güzel gelir

Çok havalı ya :) güle güle kullansın inş. Ya bu alışverişin sonu yok gibi her begendıgını almak istiyorum ben de :) yeni doğan için bi çok seyı aldım ama kışlık bileyi yok henüz 3-6 aylıj patıklı tulumlar harıcınde. Alışveriş listesi de yapmadım ama aldıkça alasım geliyo

Ben 3-6 ay ve 6-9bisürü aldım. Ama genelde alt almışım:) üstede çalışmam lazım

Teşekürler teyzesi inşAllah,
Ben detaylıyı bekliyordum,
şimdi hastane çıkışı ve yenidoğan 0-3ay parçalar alıcam yanlızca,
sonrasını kuzum büyüdükçe beraber alırız kilosu boyu nasıl olucak mevsimine göre gerekeni alıcam, oğlumda bi heves almıştık hiç giydiremediklerim oldu bir dönem çok hızlı büyüdü, o yüzden kardeşe 3aydan sonrasını gerek duydukça alıcam,
Amaaaaa sizin ilk hevesleriniz şimdi öyle iyi anlıyorum ki heyecanınızı

Günaydın kızlar kaç gündür garip bi kaşıntı vardı alerjik bir yapım var ona yormuştum anca bugün doktora gittim doktor egzama olduğunu söyledi hiç başına gelen var mı..?
bende egzama değil de vajinada enfeksiyon tespit edilmişti. dr. fitil verdi kullandım geçti. tedavi edilmesi lazım doğuma kadar. sana ne verdi dr.un?

Ben 3-6 ay ve 6-9bisürü aldım. Ama genelde alt almışım:) üstede çalışmam lazım

:) insan tecrubesiz olunca bi de hangı ay aralıgında neyden ne kadar almak gerekiyo bilemiyo. Sorduklarımda birinin al dedıgıne digerı alma diyo ben de artık kafama gore takılmaya basladım. Benım de alt az vardı daha cok tulum ve cıt cıtlı badı almısım dun bıraz alta calıstım :)

hanımlaaar sizin de göbek deliğinizden aşağı doğru tam ortada ince kahverengi çizgi belirmeye başladı mı? eşim bu sabah farketti biz şok :)

Benim 3. Aydan beri var canım ama giderek koyulastı. Ben başta tuylerın yonunden dolayı sandım ama meger hamişliktenmiş :)

Ben yeşil gri de aldım. Hatta mavi erkek çorabı aldım çok beğenmiştim :) her rengi giysinler ya. Bi kırmızıyı pek sewmiyorum:)

Ayy kırmızıya benım de takıntım var kırmızı harıc her rengı gıydırebılırım. Ama benım elım nedense hep pembe seylere gıdıyo :) farklı renklerde bıle içinde pembeyi arıyorum. Baska tonlara yönelmem lazım artık.

bende egzama değil de vajinada enfeksiyon tespit edilmişti. dr. fitil verdi kullandım geçti. tedavi edilmesi lazım doğuma kadar. sana ne verdi dr.un?

2 tane krem ve kaşıntı çok fazla olursa kullanmam için alerji hapı yazdı. Canım sıkıldı inş. daha fazla yayılmaz doktor %90 strese bağlı dedi şimdilik ilaçları aldım ama kadın doğum uzmanı onay vermeden başlamadım hamileliğin başından beri normal ilerleyemedim her ay ayrı bir aksiyon

Benim çıtçıtlı badi çok :) 3-6ayda var baya. Ayrıca alt olarak taytlar falan abartmışım bi baktım üst yok:) hepsi ayrı heyecan ayrı deneyim yaşayarak göreceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…