O sanırsam kız olduğunu bilmemin bilinç altında yatmasından olsa gerek :) kırmızıyı kendimde asla giymem :)Ayy kırmızıya benım de takıntım var kırmızı harıc her rengı gıydırebılırım. Ama benım elım nedense hep pembe seylere gıdıyo :) farklı renklerde bıle içinde pembeyi arıyorum. Baska tonlara yönelmem lazım artık.
O sanırsam kız olduğunu bilmemin bilinç altında yatmasından olsa gerek :) kırmızıyı kendimde asla giymem :)
Banyo seti falan aldın mı sen? Ben henüz yer kaplamasın diye almadım. İsme karar verdiniz mi bu arada?Olabilir canım pembenin her tonunu da cok sevdıgım için o da etkiliyo. Kırmızıyı aynen ben de kullanmıyorum.
Banyo seti falan aldın mı sen? Ben henüz yer kaplamasın diye almadım. İsme karar verdiniz mi bu arada?
Benim kız bebişim işe kucuk birkac sey oldu bu zamana kadar ama gaz mi bebek mi hic anlamiyorumCinsiyet ney cnm bende sert bi şekilde hissetmiyorum bi ara balık gbi kayıyordu simdi oda yok ctesi randevum vardi hersey çok güzeldi
tesekkurler canım evet pruluton vurdular lekelenmeye donmustu ama oda azaldı sadece karnımın altı cok agrıyo anlamıyorum evet kız bebek canım belkı de ondandırCanm geçmiş olsun bende yaşadım 2 kez kanama pruloton iğne vuruldum haftalık koruyucu iğne Allahin izniyle hiç bişey olmaz yat dinlen hiç bir iş yapma cinsiyet neydi canın senin kız bebekler kanamalı olur derler hoş benimde erkek bebek ama allah büyük içini ferah tut yeter cnm igneyi de sor mutlaka doktoruna
canım ebebekten indirmdeyken aldımher şeyi çok güzel ii günlerde kullansın küçük hanım....ben küçük beşiği merak ettim nereden kaça aldınız bende böyle birşey arıyorum ama bulamadım
çok güzeller canım özellikle hastane çıkışını beğendim güzel sağlıklı günlerde giysin bebişinKızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)
Dün eşimde almış ama içinden iade fişi çıktı biri kumasinda yirtiklar var diye iade etmiş baktık dikiş atılmış iç kısmında bi yerine eşim de kızdı değişecekti bugün ama çok güzel bence kullanışlı :)canım ebebekten indirmdeyken aldım
https://www.e-bebek.com/baby-plus-6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3032/
şansa işte canım. Bizde böyle bir sorun çıkmadı. Hatta kız kardeşimin 2 yaşında oğlu gördüğü gibi yatmak istedi denemiş olduk uyumak üzereydi nerdeyse içinde ayakları biraz dışarı taştı ama o halinden çok memnunduDün eşimde almış ama içinden iade fişi çıktı biri kumasinda yirtiklar var diye iade etmiş baktık dikiş atılmış iç kısmında bi yerine eşim de kızdı değişecekti bugün ama çok güzel bence kullanışlı :)
çok güzeller canım özellikle hastane çıkışını beğendim güzel sağlıklı günlerde giysin bebişin
kızlar selam. benim bebeğimin doğum tarihi değişti burdaki tarihe göre 4 gün önde ama neden ayarlardan değiştiremiyorum. tarihi 14 yapıyorum bana gerekli yerleri dolddurunuz uyarısı verıyo. bakıyorum dolu zaten anlamadım ne yapmam gerekiyo
İki üç gündür sabahları mide bulantısı oluyordu ve çıkarıyordum. Bugün bi şey yok şükürSelam kızlar, bulantıları hala devam eden var mı?benim arada yokluyor akşamları özellikle
Ah canım bu grupta en çok sen ve ben çektik bu kusmadan bulantıdan bugün 23 bitti 24 e girdim ve 3 gündür kusmam bitti sabır sabır .Selam kızlar, bulantıları hala devam eden var mı?benim arada yokluyor akşamları özellikle
Ah canım bu grupta en çok sen ve ben çektik bu kusmadan bulantıdan bugün 23 bitti 24 e girdim ve 3 gündür kusmam bitti sabır sabır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?