2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O sanırsam kız olduğunu bilmemin bilinç altında yatmasından olsa gerek :) kırmızıyı kendimde asla giymem :)

O sanırsam kız olduğunu bilmemin bilinç altında yatmasından olsa gerek :) kırmızıyı kendimde asla giymem :)

Olabilir canım pembenin her tonunu da cok sevdıgım için o da etkiliyo. Kırmızıyı aynen ben de kullanmıyorum.

Banyo seti falan aldın mı sen? Ben henüz yer kaplamasın diye almadım. İsme karar verdiniz mi bu arada?

Yok canım daha hıc kıyafet harıcı bişi almadım. Onları bahar ortası yada sonu gıbı alıyım dıyorum. Koycak yer sıkıntısı var bende de.

İsim duru da kararlıyım da eşimin hala tereddütleri var durular yaramaz oluyomuş zamane cocugu dıyorum hangısı hareketlı degıl kı. Siz naptınız canım isim konusunu.

Joie park yatağı ben de araştırdım ebebekte kullanan yorumları hiç iyi değil arkadaşlar parasını haketmediği gıcırdadığı konularında şikayet var.. Krafta karar verdim ben de ama almak için ayrıntılıyı beklicem

tesekkurler canım evet pruluton vurdular lekelenmeye donmustu ama oda azaldı sadece karnımın altı cok agrıyo anlamıyorum evet kız bebek canım belkı de ondandır

@ aceranne nasıl geçti detaylı?

selam kızlar ben geçen hafta detaylıya girmiştim fakat bebeğim hep arkası dönüktü 2 li teste de aynı şey olmuştu gittin çikolata yedim gezdim zıpladm bile geldm kesnlikle dönmüyor zaten karnım yağlı sonuç olarak 18 marta yine gel büyümüş olur dedi üzüldüm ama yapcak bişey yok çok inat bu çook.

çok güzeller canım özellikle hastane çıkışını beğendim güzel sağlıklı günlerde giysin bebişin

şansa işte canım. Bizde böyle bir sorun çıkmadı. Hatta kız kardeşimin 2 yaşında oğlu gördüğü gibi yatmak istedi denemiş olduk uyumak üzereydi nerdeyse içinde ayakları biraz dışarı taştı ama o halinden çok memnundu

çok güzeller canım özellikle hastane çıkışını beğendim güzel sağlıklı günlerde giysin bebişin

teşekkürler canım. ben de hastane cıkısını cok sevdım öyle şık süslü püslü değil. tam benim tarzıma uygun oldu.

kızlar selam. benim bebeğimin doğum tarihi değişti burdaki tarihe göre 4 gün önde ama neden ayarlardan değiştiremiyorum. tarihi 14 yapıyorum bana gerekli yerleri dolddurunuz uyarısı verıyo. bakıyorum dolu zaten anlamadım ne yapmam gerekiyo

Benım de üç gün öne geldi ama değiştiremedim ben de

Selam kızlar, bulantıları hala devam eden var mı? benim arada yokluyor akşamları özellikle

Ah canım bu grupta en çok sen ve ben çektik bu kusmadan bulantıdan bugün 23 bitti 24 e girdim ve 3 gündür kusmam bitti sabır sabır .

Evet canım bebeklerimiz iyi olsun da biz sabr edeceğiz sadece çok tuhaf geliyo ilk hamileliğimde 14-15 gibi aniden kesilmişti. Benim kusma yok Allaha şükür ama bulantı devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…