2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar hanımlar :) kıyafet alışverişleri başlamış kolay gelsin :)
1hastane çıkışı takımı yeterli olacaktır zaten inanılmaz hızlı büyüyolar.
Yenidoğan takımlardan veya parçalardan ziyade 0-3ay olanlardan alın.
Altlar patikli olsun mutlaka 0-3ay patiksiz almanıza gerek yok. Benim oğlum 7buçuk aylık oldu patiksizleri sadece soğuk havalarda patikliletin üzerine giydirmek için kullandım 3-4patiksiz alt yeterli olacaktır.
1tane 0-3 ay 2-3tane 3-6ay şeklinde alırsanız kullanışlı olur.
Emzik almayanlar varsa şuan için acelesi yok bu sıpalar her emziği kabul etmiyo mesela siz en iyisi olsun diyip avent alıyosunuz mesela o 5liralık emziği kabul ediyo :)) bana sorarsanız hiç gerek yok ben 1-2aydır kullanıyorum 4-5liralık aldım bi tane onu da zaten emmek için değil oynamak için damaklarını kaşımak için kullanıyo:)
Biberon içinde acele etmeyin daha doğrusu set almayın.başta hastanede kullanmalık idareten alın sonra duruma göre bakarsınız belki sütünüz yetecek hiç bi zamn kullanmayacaksınız.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Çok çok öpüyorum sizleri ♡

Çok ciciler maşallah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ben zamanı gelince şeker yüklemesi yaptıracam eğer hiç hayatında şeker tüketmiyorsan yaptırma ama yüklenen şeker bir tane halka tatlıdaki şekerden fazla değil eğer şeker problemin varsa ve sen bunu bilmeyip ona göre beslenirsin bebeğe çok zararı var

Kızlar iyi akşamlar. Canım çok çilek çekmişti marketten aldım dün son kullanma tarihi 27 şubat yazıyor ben bakmadan yedim malesef sizce bi şey olur mu çok endişelendim akşam akşam

Bende bugün 4 boyutluya girdim. Kızım 3 aydır ke dini göstermiyor cinsiyetini zorla ogrenmistik zaten. Bugunde renkli de bi gorelim dedik hep arkası donuktu doktorcum çok uğraştı 10 dk dönmesi için elinden geleni yaptı ama nafile onun yerine ben sağa sola döndüm bu seferde eliyle yüzünü kapattı. Babası da yanımdaydı drla beraber bi güldük bi hayret ettik. 3. Kez aynı şeyi yapıyor adı naz olacak galiba. Neyseki doktorum bi bi dahaki randevude tekrar bakacağını soyledi. O teselliyle ayrıldım hastaneden :)

Ah canım bu grupta en çok sen ve ben çektik bu kusmadan bulantıdan bugün 23 bitti 24 e girdim ve 3 gündür kusmam bitti sabır sabır .

Benı de unutmayın kızlar daha ıkı gun once sabah bulantısı yuzunden öğürüyodum mide boş olunca safra çıkardım. Ozellıkle sabah bulantılarım gecmedı hala bazı kokulardan mıdem bulanıyo bitmedi yani

Kizlar ben bugun ayrintiliya girdim ama renkli degildi siyah beyaz normal her zamanki gibiydi. Iyi oldugunu görmek onu izlemek yetti tabi ama yine de kendimi tam gorcem diye hazirlamistim :)

Canım tatlı çekmediği halde tatlısız gunum gecmıyo neredeyse yaptırmakta fayda var haklısın canım

Bende aynen nisan sonu gibi alırım diyorum zaten pek bişeyi kalmadı. Bizde Melisa da yoğunlaştık :) duruyu bizde düşünmüştük bi ara :) duruşar genelde sakin olur bence ama :)

İşin garibi üretim tarihi de son kullanma tarihi de 27.02 yazıyor dün almama rağmen
Canim icin rahat olsun meyvenin sebzenin son kullanma tarihi olmaz. Onlar tarihi eklemek zorunda sadece sen pakete kutuya girenlerin tarihine bak yeterli.
Çileğin son kullanma tarihi mi olur ayol:) pörsümüşse çürümüşse yenmez zaten
Yorumuna çok güldüm ya sesli güldüm hemde :)

Bende aynen nisan sonu gibi alırım diyorum zaten pek bişeyi kalmadı. Bizde Melisa da yoğunlaştık :) duruyu bizde düşünmüştük bi ara :) duruşar genelde sakin olur bence ama :)

Melis ve ya melisa benım de aklımda olan isimlerdi çok guzel dusunmussunuz. Bence de sakin olucak ama işte laf olsun :)

Kızlar bizde kan uyuşmazlığı var, her ay bi test yaptırıyorum. Aramızda uyuşmazlığı olanlar varsa ve doktoru hatırlatmadıysa ben aklımdayken hatırlatmış olayım doktorunuza sorun. Ben tiroid ile ilgili test yaptırırken onu da yaptırıyorum birde toxoplazma her ay.

Birde bu akşam pıtır pıtır hissettim bebeğimi maşallah çok güzel bir his, sabırlı olmak gerekiyomuş .. :)

Kizlar ben bugun ayrintiliya girdim ama renkli degildi siyah beyaz normal her zamanki gibiydi. Iyi oldugunu görmek onu izlemek yetti tabi ama yine de kendimi tam gorcem diye hazirlamistim :)
Gözünaydın canım. Iyi olsun da bi dahakine tam görürsün inşallah.

Melis ve ya melisa benım de aklımda olan isimlerdi çok guzel dusunmussunuz. Bence de sakin olucak ama işte laf olsun :)
Melis ve melisa yı ben de begeniyorum ama eşime isim begendirmek çok zor.Asya düşündüm onu da istemiyor. Ona kalsa Kamuran koyacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…