- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
Çok ciciler maşallah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ben zamanı gelince şeker yüklemesi yaptıracam eğer hiç hayatında şeker tüketmiyorsan yaptırma ama yüklenen şeker bir tane halka tatlıdaki şekerden fazla değil eğer şeker problemin varsa ve sen bunu bilmeyip ona göre beslenirsin bebeğe çok zararı varKızlar gozunuz aydın detaylınız süper geçmiş darısı bekleyenlerin başına.. Dun de kendı dr umuzla kontrolumuz vardı cok sukur ondan da guzel seyler duyduk. Bı sonrakı kontrol 30 martta bakalım zaman nası gecıcek. Dr bana şeker yuklemesı de yapalım dedı. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda. Ben cok kararsızım.
Bu arada bugun havuzluhandaydım. Yeni ciciler aldım kızıma..) pijamasıyla nevresım takımı lcw dan.. hastane çıkısı da aldım bı tane daha. Azız bebenın tam yazlık on parca 110 liradan 60 liraya dusmustu. tam benım zevkım mınık cıceklı olunca kacırmak İstemedim :)
Valla gayet güzel gözüküyordu :) ama işte tarih yazınca ben bi tedirgin oldum, hamilelikte her şeyde böyle tedirgin oluyo galiba insanÇileğin son kullanma tarihi mi olur ayol:) pörsümüşse çürümüşse yenmez zaten
selam kızlar ben geçen hafta detaylıya girmiştim fakat bebeğim hep arkası dönüktü 2 li teste de aynı şey olmuştu gittin çikolata yedim gezdim zıpladm bile geldm kesnlikle dönmüyor zaten karnım yağlı sonuç olarak 18 marta yine gel büyümüş olur dedi üzüldüm ama yapcak bişey yok çok inat bu çook.
Ah canım bu grupta en çok sen ve ben çektik bu kusmadan bulantıdan bugün 23 bitti 24 e girdim ve 3 gündür kusmam bitti sabır sabır .
Çok ciciler maşallah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ben zamanı gelince şeker yüklemesi yaptıracam eğer hiç hayatında şeker tüketmiyorsan yaptırma ama yüklenen şeker bir tane halka tatlıdaki şekerden fazla değil eğer şeker problemin varsa ve sen bunu bilmeyip ona göre beslenirsin bebeğe çok zararı var
Bende aynen nisan sonu gibi alırım diyorum zaten pek bişeyi kalmadı. Bizde Melisa da yoğunlaştık :) duruyu bizde düşünmüştük bi ara :) duruşar genelde sakin olur bence ama :)Yok canım daha hıc kıyafet harıcı bişi almadım. Onları bahar ortası yada sonu gıbı alıyım dıyorum. Koycak yer sıkıntısı var bende de.
İsim duru da kararlıyım da eşimin hala tereddütleri var durular yaramaz oluyomuşzamane cocugu dıyorum hangısı hareketlı degıl kı. Siz naptınız canım isim konusunu.
Canim icin rahat olsun meyvenin sebzenin son kullanma tarihi olmaz. Onlar tarihi eklemek zorunda sadece sen pakete kutuya girenlerin tarihine bak yeterli.İşin garibi üretim tarihi de son kullanma tarihi de 27.02 yazıyor dün almama rağmen
Yorumuna çok güldüm ya sesli güldüm hemde :)Çileğin son kullanma tarihi mi olur ayol:) pörsümüşse çürümüşse yenmez zaten
Bende aynen nisan sonu gibi alırım diyorum zaten pek bişeyi kalmadı. Bizde Melisa da yoğunlaştık :) duruyu bizde düşünmüştük bi ara :) duruşar genelde sakin olur bence ama :)
İnş bizde yakın zamanda hissederiz canmBenim kız bebişim işe kucuk birkac sey oldu bu zamana kadar ama gaz mi bebek mi hic anlamiyorum
Gözünaydın canım. Iyi olsun da bi dahakine tam görürsün inşallah.Kizlar ben bugun ayrintiliya girdim ama renkli degildi siyah beyaz normal her zamanki gibiydi. Iyi oldugunu görmek onu izlemek yetti tabi ama yine de kendimi tam gorcem diye hazirlamistim :)
Melis ve melisa yı ben de begeniyorum ama eşime isim begendirmek çok zor.Asya düşündüm onu da istemiyor. Ona kalsa Kamuran koyacak:)Melis ve ya melisa benım de aklımda olan isimlerdi çok guzel dusunmussunuz. Bence de sakin olucak ama işte laf olsun :)
Kamurana cok guldum komsumuz varMelis ve melisa yı ben de begeniyorum ama eşime isim begendirmek çok zor.Asya düşündüm onu da istemiyor. Ona kalsa Kamuran koyacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?