2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizdede var uyuşmazlık kanama olunca direk ilk iğnemi olmustum hareketlere odaklanınca unutmustum onu doktora sorayım 28. Haftada tekrar vurulcakmıyım diye hatırlattığın icin sağol canım hadi gözün aydın birazda olsa için rahatlamıstır artık hissettikce dahada rahatlarsın ben gece uyanıpta bekliyorum oynuyormu oynıcakmı diye sağsalim doğurana kadar kafayı yemezsem iyidir

Bu test şu yüzden galiba canım, eğer bebeğin kan grubu anneden farklı oluştuysa bebeğin kanından anneye antikor geçip geçmediğini ölçüyo sanırım. İnternetten okuduğum kadarıyla böyle anladım doktor henuz teferruatlı anlatmadı. Bahsettiğin iğneyi ilk doğumdan sonra yapmışlardı benim. Şimdi hamileyken mi olackamışız onu da bilmiyorum iyice bir sorayım.

Canım şimdi daha kucukler çok duzenli hareket etmeyebilir endişe etme stres de yormasın bebişi. İyilerdir inşallah Allah a emanet hepsi.. son zamanlar daha önemli oluyor hareketlerini takip etmek Allah yardımcımız olsun kolayca atlatırız inşallah.

Banada cok bişey dememişti doktorum negatifse sorun yok diye diğer hamilelikte iki kanamadada vurmuslardı bide doğumdan sonrada vurmuslardı bende habire vuruluyorum iğneyi ama hayırlısı bende öyle teselli etmeye calısıyorum kendimi daha düzensiz hareketleri telaşa kapılma diyorum ama engel olamıyorum bugün kontrolümüz vardo herşey yolunda dedi doktor cıkana kadar içim rahat sonra yine panik halleri baslıyordediğin gibi Allah yardımcımız olsun inşallah cabucak kolay geçer bugünlerimiz

Amiin canım ne sıklıkla gidiyorsun kontrole

BİZ de var canım ama dr uma sordugumda kanama yoksa suan ıcın bi mudahaleye gerek yok dedı. Toksoplazmada da bagıslıgım yok cıkmıstı ama onun ıcın de extra bısı yapılmıyo şimdilik

Melis ve melisa yı ben de begeniyorum ama eşime isim begendirmek çok zor.Asya düşündüm onu da istemiyor. Ona kalsa Kamuran koyacak:)

kamuran konusunda ısrarcı olmaz inş canım :) ben melis ismini koyalım dedipim de ermeniler koyuyo o ismi diyo, deniz ismini de cok severım deniz nasıl dıyorum devrımcı ismi diyo artık ne alakası kaldıysa herşeye bi kulp takıyolar yani. Gerçi onun buldugu isimlere de ben aynı şeyi yapıyorum

BİZ de var canım ama dr uma sordugumda kanama yoksa suan ıcın bi mudahaleye gerek yok dedı. Toksoplazmada da bagıslıgım yok cıkmıstı ama onun ıcın de extra bısı yapılmıyo şimdilik

Müdahale değil de canım indirekt coombs testi internetten bakabilirsin. Toxoplazmayı da bağışıklık olmadığı için hamilelik süresince mikrobu alıp almadığımı kontrol için. Bilmiyorum belki ben biraz riskli hamilelik yaşadığım için her ay bakmak istiyordur..

Selam annisler okuduklarima gore iyisiniz allah dahada iyilik versin inşallah bu kontroller çok geç veriyor doktor özlüyorum ya 15 martta ta toplam 1 ay verdi

Ben mart sonunda randevuya gıttıgımde sorayım tekrardan o zaman canım ne olur ne olmaz

Kamurana cok guldum komsumuz var
İnsallah ortak bir isimde karar verirsiniz
Inşallah canım. Oğlumda da hiç anlasamadik, sadece 2 isimde anlaştık Kaan ve Arda, Arda koyduk sonra.Diyorum çilesini ben çekiyorum ben koycam, kabul etmiyor. O klasik isimleri seviyor ben modern.Alisveris merkezinde filan bana Kamuran diye sesleniyor:))

Ay canım aynı benimki aysima dedim beğenmedi alya diyorum alyans derler diyo Necmiye diyip duruyo kızıma deli :)

Ben de neler dıyorum oyle tüp bebek bi de bizimki benim ısrarımla denedik çok şükür Allah da nasip etti ondan daha cok bebek isteyen ben daha cok sıkıntı çeken ben ama isme sıra gelınce sanki yıllardır bu cocugu benden cok o beklemiş gibi öne atıyo kendini delirtiyo beni :)

Selam annisler okuduklarima gore iyisiniz allah dahada iyilik versin inşallah bu kontroller çok geç veriyor doktor özlüyorum ya 15 martta ta toplam 1 ay verdi

Aynen bıze de oyle verdı yusrt dısında olsak napıcaktık canım toplamda uc kere gırıyolar ultrasona. Ben baslarda bı bucuk ayda uc kere gırmiştim :)

Belim çok ağrıdı bugün ins normaldir karnımdan çok gergin bugün taş gbi patlicak gbi hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl kizlar

Aynen bizimki de her isme bi kulp takıyor, bakalım sonunda ne olacak..

Erkek olsa bizde sikinti yasayacaktik biliyorum ki ama kiz ismimizi yillar onceden ayarladigimizdan adı direkt belli olmuş oldu cok sukur :) ortak karar almak her zaman daha iyi bence cocuk soracak adimi kim koydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…