2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dün arkadaşımla konuştum onunda 2. Hamileliği ve 22. Haftasında. Bir aydan beri kaşıntıdan ölüyorum diyor bebeğin içinde bulunduğu sıvı annenin vücuduna alerji yapıyormuş ilk hamileliğindede aynı şeyler yşamış ilk defa duydum inşallah seninkide alerjik bir durum değildir

Kuzun sağlıklı olsun da üzüleceğin şey bunlar olsun benimde 18 martta bizde güzel haberlerini aynı gün vereceğiz inşallah üzülecek birşey yok yavrunuda üzme

Galiba benim alerjik bir durum son bi kaç haftadır işte,evde de biraz stresli günler geçiriyorum. Bebeğe yansıtmamaya çalışıyorum ama bünye bir yerde patlak veriyor. Allah arkadaşının yardımcısı olsun bilirim o kaşıntıları bir dönem yine stresten olmuştu oturup hem kaşır hem ağlardım allah şifamızı versin bebişlerimizi de korusun

Bizdede uyusmazlik var benim 11.haftada negatif cikmisti test sonucum o gun igne vuruldum. Gebelikte 28.haftaya kadar kanama olmazsa sayet vurmuyorlar. Sonrasida dogumdan sonra 7 gun icinde yine vurulacagiz. Ben dusukten sonra da vurulmustum simdide 11.haftada vuruldum kaldi dogumdan sonraya.

Bu arada isim konusunda sanirim herkes ayni cekismeyi yasiyor ama guzel cekismeler bunlar :) Bizde erken karar verdik is uzadikca ben sinirleniyordum cunku Esimin buldugu isimlere. Tamam ben karismiyorum deyip her buldugum isimle dalga geciyordu.

Kizlar hepinizin ayrintisinin iyi gecmesine cook sevindim gercekten Allah bizlere de yardim etsin insaallah benim ki 11 martta bi hafta var daha
Bu arada ayaklarinin altlati agriyan var mi ozellikle sabahlari uzerine basarken cok zorlaniyorum odem mi oldu acaba benim gibi olan var mi..

Günaydın herkese. Baş ağrısı ve kırgınlıkla başladık güne, hayrolsun

bol bol yürüyüş yap canım. Ben sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum. Yaklaşık yarım saat toplamda 1 saat sürüyor. Şükür allahıma hiçbir sıkıntım yok. Ne sırt ağrısı ne bel ağrısı ne ödem. Tbai ilerleyen günlerde neler olur bilmiyorum ama şimdilik çok iyiyim. Ayrıca zamanım oldukça internetten hamile spor hareketlerini açıyorum yapabildiklerimi yapıyorum. Çok faydası var dene mutlaka

Arkadaslar izmir medıcalpark da ayrıntılı ultrason yokmus bende tepecıge geldım anlasmalı kuruma yonlendırıolarmıs yarına randevu verdıler ayrınlıtı için ama yarın 19+3 olcam erken deılmı? Bir de kanamam plesanta asagıya yerlesmıs ondan olmus belkı cıkar yıkarıya belkı ckmaz dedı hala da agrım cok bu nedemek kotu bıseymı ayrılırmı bebekten ayy cok kotu oldum

canımbenimde gebeliğimin ilk başlarında plesenta aşağıda yerleşmişti. Zamanla çıkar dedi doktor. Sürekli kanamam oluyordu. 16. haftamda yavaş yavaş kanamam bitti. Daha doktora gidemedim. O yüzden ne durumda bilmiyorum. Ama kesinlikle dikkat etmen gerek. Plesentanın aşağıda yerleşmesi gebeliğin ilk dönemlerinde düşüğe ilerleyen dönemlerde erken doğuma sebep oluyor. O yüzden dikkat et. Bol bol istirahat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…