- 1 Mayıs 2014
- 257
- 277
- 103
Tesekkur ederim canim evet sanirim yurumem gerek biraz ben ogretmenim okulda ayakta falan kaliyorum yoruluyorum zaten diye yapmiyodum ama spor baska bisey tabi haklisin gelsin yuruyusler o zamanbol bol yürüyüş yap canım. Ben sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum. Yaklaşık yarım saat toplamda 1 saat sürüyor. Şükür allahıma hiçbir sıkıntım yok. Ne sırt ağrısı ne bel ağrısı ne ödem. Tbai ilerleyen günlerde neler olur bilmiyorum ama şimdilik çok iyiyim. Ayrıca zamanım oldukça internetten hamile spor hareketlerini açıyorum yapabildiklerimi yapıyorum. Çok faydası var dene mutlaka
canım daha 19+2 gunluguz sureklı lekelenme oluyor ve cok agrım oluyor vajınaya baskı yapıyor doktoruma msj attım cok onemlı bır durum kanama artarsa gel dedı ıyıce korktum suan erken dogarsa zaten bebek yasamaz ınsallah cıkar yukarıcanımbenimde gebeliğimin ilk başlarında plesenta aşağıda yerleşmişti. Zamanla çıkar dedi doktor. Sürekli kanamam oluyordu. 16. haftamda yavaş yavaş kanamam bitti. Daha doktora gidemedim. O yüzden ne durumda bilmiyorum. Ama kesinlikle dikkat etmen gerek. Plesentanın aşağıda yerleşmesi gebeliğin ilk dönemlerinde düşüğe ilerleyen dönemlerde erken doğuma sebep oluyor. O yüzden dikkat et. Bol bol istirahat et.
Henüz kestiremedim. Yemekten sonra daha iyiyim ama şimdide mide bulantısı başladıgünaydın canım, aman dikkat et hastalık belirtisi değildir inş.
Kıyamam canım geçmiş olsun inşallh dahada artmaz hastalık. Gel sende melisa koy :) banada aşıya gerek yok ama için rahat edecekse ol dedi. Kimi doktor sewmiyor sanırım vitamini. Bizim kızda gece daha aktif :) dün akşamdan beri kukuma vuruyor resmen. Bu arada gerilim ve korku filmi izleme canım. Ani hareketler/sesler rahim kasılmasına neden olabilir. Birde bebişler artık ani sesleri duyuyorGünaydın annişlerrrr... bugün hapşırıp ,öksürüp duruyorum.. eşim gripti sanırım ondan kaptımbizim kız gece daha aktif oluyor, gece kuşu olacak herhalde.. akşam korku filmi izliyordum bi anda sıkı bir tekme attı ilk defa canım acıdı, bizim hanımefendi gerilimi sevmedi :)) isim konusunda "asel" ismine sicak bakıyorduk ama gecen arkadaşımız doğum yaptı ve asel yüsra koydular, onun için vazgeçtik.. şuan için "ikra" da karar kıldık..kızlar bu arada tetanoz aşısı yapılmayacak bana, drum öyle bir ıygulama yok, avrupada yaşıyoruz dedi, kesinlikle vitamin vermiyor sadece folik asite devam, o da besinlerden zor karşılandığı ve günlük olarak vucuttan atıldığı içinmiş, kalçam ağrıyordu sağ ve sollu olarak uzun süre yatamıyorum ağrıdan.. sıcak masaj önerdi. Magnezyum yada kalsiyum hiçbirşey vermedi..bizim dr da böyle bişey..
Bende alsancakta yaptirdim canim evet yok orda ayrintili bakan. Benimde asagidaydi ayrintilida yukari cikmisti cok sukur o kanamanin sebebi zaten insallah yukari cikar biran önce yoksa bir sure yatman lazim canim . Korkma agri normal insallah o agri plesantanin yukari cikis agrisidirArkadaslar izmir medıcalpark da ayrıntılı ultrason yokmus bende tepecıge geldım anlasmalı kuruma yonlendırıolarmıs yarına randevu verdıler ayrınlıtı için ama yarın 19+3 olcam erken deılmı? Bir de kanamam plesanta asagıya yerlesmıs ondan olmus belkı cıkar yıkarıya belkı ckmaz dedı hala da agrım cok bu nedemek kotu bıseymı ayrılırmı bebekten ayy cok kotu oldum
canım ınsallah benım de yukarı cıkar agrım cok fazla doktoruma soyleynce o da cok onemlı bır durum deyınce cok korktım raporluyım evde yatıyorum suan yarın randevu var ayrıntılı ıcın sence kalkmam ce ayrıntılıya gıtmem sorun olurmu acaba kanamam yok suan sadece leke ve agrıBende alsancakta yaptirdim canim evet yok orda ayrintili bakan. Benimde asagidaydi ayrintilida yukari cikmisti cok sukur o kanamanin sebebi zaten insallah yukari cikar biran önce yoksa bir sure yatman lazim canim . Korkma agri normal insallah o agri plesantanin yukari cikis agrisidir
Git canim aksine iyi olur cunku plesantayi net gorur sana tehlikesini soyler durumun ne kadar ciddi oldugunu vs . Plesanta cok önemli ama korkup strese girme uzun sure yatman gerekebilir erken dogum riskine karsi ama korkma ayrilmaz bebekten öylr kolay kolay. Sen bebisinle konus ceksin onu yukariyacanım ınsallah benım de yukarı cıkar agrım cok fazla doktoruma soyleynce o da cok onemlı bır durum deyınce cok korktım raporluyım evde yatıyorum suan yarın randevu var ayrıntılı ıcın sence kalkmam ce ayrıntılıya gıtmem sorun olurmu acaba kanamam yok suan sadece leke ve agrı
canım benım tesekkur ederm cok saol ınsallah benım de yıkarı cıkar yarın gıdecegım ayrıntılı bakacak yer tepecgının anlasmalı yerı varmıs alsancak mr dıye orası nasıl bırı bakıyor bılmıyorm baska yerlere okadar para vermek ıstemedım insallah ıyıdır medıcalde olmaması cok sacma kendı doktorumun gormesını ısterdım bakalım cd falan vereceklermıGit canim aksine iyi olur cunku plesantayi net gorur sana tehlikesini soyler durumun ne kadar ciddi oldugunu vs . Plesanta cok önemli ama korkup strese girme uzun sure yatman gerekebilir erken dogum riskine karsi ama korkma ayrilmaz bebekten öylr kolay kolay. Sen bebisinle konus ceksin onu yukariya
24.haftadan itibaren yukari cikar diyen doktorlarda var bakalim senin doktor be diyecek yarin. HAYIRLI HABERLERLE GEL INSALLAH.
Aynı sorun bende de var aç karnına ılık su ve 6-7 adet kayısı yiyorum bana etki ediyorkızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
Rapor yaziyor ya kendi doktoruna goturuyorsun oda inceliyor. Senin doktor ki madicalde ?canım benım tesekkur ederm cok saol ınsallah benım de yıkarı cıkar yarın gıdecegım ayrıntılı bakacak yer tepecgının anlasmalı yerı varmıs alsancak mr dıye orası nasıl bırı bakıyor bılmıyorm baska yerlere okadar para vermek ıstemedım insallah ıyıdır medıcalde olmaması cok sacma kendı doktorumun gormesını ısterdım bakalım cd falan vereceklermı
Geçmiş olsun tatlım benim yengemde aynı sorunu yaşadı gebeliğinde, ağrı ve kanamaları oluyordu.. sürekli dinlendi, yormadı kendini ve sorunu düzeldi.. MaşaAllah şimdi sıpamız 2 aylık oldu.. sende kendini yorma bol bol dinlen.. düzelir İnşaAllah..canım benım tesekkur ederm cok saol ınsallah benım de yıkarı cıkar yarın gıdecegım ayrıntılı bakacak yer tepecgının anlasmalı yerı varmıs alsancak mr dıye orası nasıl bırı bakıyor bılmıyorm baska yerlere okadar para vermek ıstemedım insallah ıyıdır medıcalde olmaması cok sacma kendı doktorumun gormesını ısterdım bakalım cd falan vereceklermı
Canım sende dikkat et kendine.. sanırım mevsim geçişi olduğu için dikkatli olmalıyız..ben korku / gerilim filmlerini çok seviyorum..ama akşam sıkı bir tekme yiyince artık seyretmem..kızımdan uyarı geldi :))Kıyamam canım geçmiş olsun inşallh dahada artmaz hastalık. Gel sende melisa koy :) banada aşıya gerek yok ama için rahat edecekse ol dedi. Kimi doktor sewmiyor sanırım vitamini. Bizim kızda gece daha aktif :) dün akşamdan beri kukuma vuruyor resmen. Bu arada gerilim ve korku filmi izleme canım. Ani hareketler/sesler rahim kasılmasına neden olabilir. Birde bebişler artık ani sesleri duyuyor
canım öğretmen olduğunu bilmiyordum. Çok uzun süre ayakta durmakta ödem yapıyormuş. İstersen internetten araştır. Seni yanlış yönlendirmiş olmıyayım. Bizim şimdi ne çok fazla ayakta kalmamız ne de çok fazla oturmamız gerek.Tesekkur ederim canim evet sanirim yurumem gerek biraz ben ogretmenim okulda ayakta falan kaliyorum yoruluyorum zaten diye yapmiyodum ama spor baska bisey tabi haklisin gelsin yuruyusler o zaman
Canim bende yaşıyorum hafta ici Dr a gittiğimde sordum eğer 5 gün boyunca tuvalete çıkmiyorsan kabızlık var diyebiliriz dedi bende zorlanma var o kadar. Bunun için bu ara özellikle yeşil sebze beslen dedi ispanak ye biraz protein i azalt dedi sabahları aç karnına bir bardak su ve de tuzsuz kabak çekirdeği ye dedi ben ilaveten vişne komposto du yiyorum şükür iyiyimkızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
yok canım o kadar değil tabiki git. Ama dikkat et. Bana doktorum ani hareketlerden kaçın, Hiçbir yere uzanma falan demişti. zorunlu olmadıkça istirhat et yat yani. Ama sürekli kafanı oraya takma. Bak benim geçti. içini ferah tut geçer.canım ınsallah benım de yukarı cıkar agrım cok fazla doktoruma soyleynce o da cok onemlı bır durum deyınce cok korktım raporluyım evde yatıyorum suan yarın randevu var ayrıntılı ıcın sence kalkmam ce ayrıntılıya gıtmem sorun olurmu acaba kanamam yok suan sadece leke ve agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?