2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım kafana fazla takma ama sürekli istirahat et yat. bir yerlere uzanma. Ani hareketlerden kaçın. Ama içini ferah tut. Bak benim geçti şükür. Herşey yolunda gider umarım ama dikkat etmek gerekiyor işte. Biz eskiler gibi değiliz. Hemen herşeyden nem kapıyoruz.

negatif çıktığı halde neden iğne yaptılar canım bana yapılmadı. sadece ilk doğumdan sonra yapılmıştı. çok karışık bi mevzu bu uyuşmazlık işi. doktor halleder deyip rahat olmam lazım sanırım.

negatif çıktığı halde neden iğne yaptılar canım bana yapılmadı. sadece ilk doğumdan sonra yapılmıştı. çok karışık bi mevzu bu uyuşmazlık işi. doktor halleder deyip rahat olmam lazım sanırım.

kızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
Beennn.. hemde korkunc bişekilde yaşıyorum kurukayısı fayda etmiyor. Kan ilacını içmiyorum düzelmesini bekliyorum sonra yine devam ederim

Pozitif cikti canim ilk yaptiginda negatifti hafif lekelenmem oldugu gun pozitif cikti yalnis yazmisim kusura bakma :) Kanla ilgili hersey var bizde de yahu pihtilasma uyusmazlik :))
Icin rahat olsun doktorlar biliyor sadece hatirlatmak lazim unutmamalari icin.

canım hemen öyle erken doğumu düşünme. bu şekilde olup sağlıkla doğum yapan pek çok kişi var. plesenta previa deniyor sanırım. benim de olması gerekenden biraz aşağıda plesenta. hatta ilk sezeryan yerine yapışık olabilir inşallah sıkıntı yaşamayız. kesin teşhis detaylı ultrasonda konuyor sanırım. ama 28.haftalara kadar yükselme ihtimali var diye biliyorum. doktorumun söylediği plesenta doğum kanalına yerleşirse normal doğum yapılamıyor. o da çözümsüz değil sezeryan var, benim ilki sezeryan olduğu için bu sefer de öyle olacak nasipse. sen istirahat et bol bol, ağır hareketlerden kaçın. doktor bana sık ilişki de kanama yapabilir demişti. geçmiş olsun canım düzeleceğine inan.

Son düzenleme:

hmm tamamdır şimdi anladım canım. evet yahu bak 2 sene önce bir hamilelik yaşadım tek tük duymuştum bu pıhtılaşma olayını, şimdi bir sürü kişi pıhtılaşmadan iğne kullanıyor. eskiler nasıl köyde evde doğum yapıyormuş benim aklım almıyor zaten. haklısın canım doktora aylık hatırlatıcam bende inşallah.

Benim bazen ağrıyor canım sabah kalktigimda.Üstüne basinca ağrıyor.

Saol tatlım şimdide deli gibi bulantı başladı. Normalmidir ya kızının uyarı vermesi iyi olmuş izleme annesi

Oyle birsey olmaz insallah canım yat dinlen uzme kendini yukari cikar insallah

kızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
Ben Yaşıyorum canım, kizligimdan beri kabızlık sorunum var zaten.Ben kan ilacı kullanmıyorum decavit kullanıyorum o da kabız yapıyor galiba, bir de afedersin siyah oluyo rengi onu ds decavite bagliyorum. Kabızlık için kuru kayısı üzerine biraz sıcak su içmek iyi geliyor.

Ben size ananemin yaşayıp bana anlattığı birşeyi anlatayım. Eskiden dr . olmadığı için ebe yapmış ananeme.Ananem hamileyken bigün biseyden çok korkmuş, kanaması başlamış, ebe gelmiş kasıklarına pamuğa rakı döküp koymuş ve ananem o an bebeğin yukarıya çıktığını hissetmis..

canım inan beslenmem hiç iyi değil istediğim gibi yiyip içemiyorum. yeni yeni et tavuk yemege basladım sebze de dogru duzgun degıl. daha cok makarna püre pilav köfte tarzı yıyebılıyorum. hala bulantı ve kusma yasadıgım ıcın rahatsız edıyo yedıklerım. o yuzden vıtamın kullanıyorum ama o bıle mıdemı kotu yapıyo kuru kayısı bi ara ben de yıyodum ıyı gelıyodu tekrar yemeye baslıyım bari.

bende de nerdeyse bebeklıgımden berı var. inş bebegım bana benzemez. demır ılacını bırakınca daha rahat oluyorum ama ıcmeye basladıgım gıbı fark ettırıyor kendını. dedıgın gıbı rengı bıle degısıyo

Beennn.. hemde korkunc bişekilde yaşıyorum kurukayısı fayda etmiyor. Kan ilacını içmiyorum düzelmesini bekliyorum sonra yine devam ederim

bende bı ara 5 6 gun bıraktım rahattım biraz, sonra kontrolde dr ıcıyosun dımı demır ılacını dıyınce eşim ordan atladı hemen bu aralar içmiyo diye dr da onu içmelisin diyince yeniden basladım. başladıgım gıbı de yıne kotu oldum

Ama çok uzun zamandır kullanıyorum canım demir ilacını bir anda başladı kahvaltıdan sonra anlayamadım valla
Geçmiş olsun canım, bulantı için tuzlu çubuk filan ye..inşallah hasta olmazsın, ilaç da içemiyoruz..Dinlen bol bol, battaniyenin altına gir.Burda hava çok sıkıcı, tam battaniyeyi alıp uyumalik.

kabızlık sorunu yaşayanlar için bende yaşıyordum sonra koluma ve bacağıma kramp girdi doktorumu aradım magnezyumlu bi ilaç söyledi onu her gün içiyorum ve onunla birlikte kabızlıkta bitti kramplarda

Mrb canlar bugun sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor bi de arada vajina girişine iğne batması tarzı agrı giriyor.. Acaba büyüyo diyemi hep endişe hep endişe.. Bi hayırlısıyla 38.Haftaya girsek ne zaman isterse gelsin o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…