canım kafana fazla takma ama sürekli istirahat et yat. bir yerlere uzanma. Ani hareketlerden kaçın. Ama içini ferah tut. Bak benim geçti şükür. Herşey yolunda gider umarım ama dikkat etmek gerekiyor işte. Biz eskiler gibi değiliz. Hemen herşeyden nem kapıyoruz.canım daha 19+2 gunluguz sureklı lekelenme oluyor ve cok agrım oluyor vajınaya baskı yapıyor doktoruma msj attım cok onemlı bır durum kanama artarsa gel dedı ıyıce korktum suan erken dogarsa zaten bebek yasamaz ınsallah cıkar yukarı
Bizdede uyusmazlik var benim 11.haftada negatif cikmisti test sonucum o gun igne vuruldum. Gebelikte 28.haftaya kadar kanama olmazsa sayet vurmuyorlar. Sonrasida dogumdan sonra 7 gun icinde yine vurulacagiz. Ben dusukten sonra da vurulmustum simdide 11.haftada vuruldum kaldi dogumdan sonraya.
Bu arada isim konusunda sanirim herkes ayni cekismeyi yasiyor ama guzel cekismeler bunlar :) Bizde erken karar verdik is uzadikca ben sinirleniyordum cunku Esimin buldugu isimlere. Tamam ben karismiyorum deyip her buldugum isimle dalga geciyordu.
Bizdede uyusmazlik var benim 11.haftada negatif cikmisti test sonucum o gun igne vuruldum. Gebelikte 28.haftaya kadar kanama olmazsa sayet vurmuyorlar. Sonrasida dogumdan sonra 7 gun icinde yine vurulacagiz. Ben dusukten sonra da vurulmustum simdide 11.haftada vuruldum kaldi dogumdan sonraya.
Bu arada isim konusunda sanirim herkes ayni cekismeyi yasiyor ama guzel cekismeler bunlar :) Bizde erken karar verdik is uzadikca ben sinirleniyordum cunku Esimin buldugu isimlere. Tamam ben karismiyorum deyip her buldugum isimle dalga geciyordu.
Beennn.. hemde korkunc bişekilde yaşıyorum kurukayısı fayda etmiyor. Kan ilacını içmiyorum düzelmesini bekliyorum sonra yine devam ederimkızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
Pozitif cikti canim ilk yaptiginda negatifti hafif lekelenmem oldugu gun pozitif cikti yalnis yazmisim kusura bakma :) Kanla ilgili hersey var bizde de yahu pihtilasma uyusmazlik :))negatif çıktığı halde neden iğne yaptılar canım bana yapılmadı. sadece ilk doğumdan sonra yapılmıştı. çok karışık bi mevzu bu uyuşmazlık işi. doktor halleder deyip rahat olmam lazım sanırım.
canım daha 19+2 gunluguz sureklı lekelenme oluyor ve cok agrım oluyor vajınaya baskı yapıyor doktoruma msj attım cok onemlı bır durum kanama artarsa gel dedı ıyıce korktum suan erken dogarsa zaten bebek yasamaz ınsallah cıkar yukarı
Pozitif cikti canim ilk yaptiginda negatifti hafif lekelenmem oldugu gun pozitif cikti yalnis yazmisim kusura bakma :) Kanla ilgili hersey var bizde de yahu pihtilasma uyusmazlik :))
Icin rahat olsun doktorlar biliyor sadece hatirlatmak lazim unutmamalari icin.
Benim bazen ağrıyor canım sabah kalktigimda.Üstüne basinca ağrıyor.Kizlar hepinizin ayrintisinin iyi gecmesine cook sevindim gercekten Allah bizlere de yardim etsin insaallah benim ki 11 martta bi hafta var daha
Bu arada ayaklarinin altlati agriyan var mi ozellikle sabahlari uzerine basarken cok zorlaniyorum odem mi oldu acaba benim gibi olan var mi..
Saol tatlım şimdide deli gibi bulantı başladı. Normalmidir yaCanım sende dikkat et kendine.. sanırım mevsim geçişi olduğu için dikkatli olmalıyız..ben korku / gerilim filmlerini çok seviyorum..ama akşam sıkı bir tekme yiyince artık seyretmem..kızımdan uyarı geldi :))
Oyle birsey olmaz insallah canım yat dinlen uzme kendini yukari cikar insallahcanım daha 19+2 gunluguz sureklı lekelenme oluyor ve cok agrım oluyor vajınaya baskı yapıyor doktoruma msj attım cok onemlı bır durum kanama artarsa gel dedı ıyıce korktum suan erken dogarsa zaten bebek yasamaz ınsallah cıkar yukarı
Ben Yaşıyorum canım, kizligimdan beri kabızlık sorunum var zaten.Ben kan ilacı kullanmıyorum decavit kullanıyorum o da kabız yapıyor galiba, bir de afedersin siyah oluyo rengi onu ds decavite bagliyorum. Kabızlık için kuru kayısı üzerine biraz sıcak su içmek iyi geliyor.kızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
Canim bende yaşıyorum hafta ici Dr a gittiğimde sordum eğer 5 gün boyunca tuvalete çıkmiyorsan kabızlık var diyebiliriz dedi bende zorlanma var o kadar. Bunun için bu ara özellikle yeşil sebze beslen dedi ispanak ye biraz protein i azalt dedi sabahları aç karnına bir bardak su ve de tuzsuz kabak çekirdeği ye dedi ben ilaveten vişne komposto du yiyorum şükür iyiyim
Ben Yaşıyorum canım, kizligimdan beri kabızlık sorunum var zaten.Ben kan ilacı kullanmıyorum decavit kullanıyorum o da kabız yapıyor galiba, bir de afedersin siyah oluyo rengi onu ds decavite bagliyorum. Kabızlık için kuru kayısı üzerine biraz sıcak su içmek iyi geliyor.
Beennn.. hemde korkunc bişekilde yaşıyorum kurukayısı fayda etmiyor. Kan ilacını içmiyorum düzelmesini bekliyorum sonra yine devam ederim
Henüz kestiremedim. Yemekten sonra daha iyiyim ama şimdide mide bulantısı başladı
Ama çok uzun zamandır kullanıyorum canım demir ilacını bir anda başladı kahvaltıdan sonra anlayamadım vallademır ılacı kullanıyosan o halsızlık ve mıde bulantısı yapabılır canım.
Geçmiş olsun canım, bulantı için tuzlu çubuk filan ye..inşallah hasta olmazsın, ilaç da içemiyoruz..Dinlen bol bol, battaniyenin altına gir.Burda hava çok sıkıcı, tam battaniyeyi alıp uyumalik.Ama çok uzun zamandır kullanıyorum canım demir ilacını bir anda başladı kahvaltıdan sonra anlayamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?