kesınlıkle kocaman hastane doktorum suleyman akarsu benım ama tup bebek bolumunde normal degılRapor yaziyor ya kendi doktoruna goturuyorsun oda inceliyor. Senin doktor ki madicalde ?
Medical de olmamasi sacma gercekten kendi doktorlarimiz isi ticarete dokmus gibi baskasina yönlendiriyor oda para kaazansin diye .
canım sabahları aç karna kuru incir ye çok işe yarıyor birde ben kan hapıyla devit 3 ten 12 damla içiyorum. şaşırılası bir şekilde artık kabız etmiyorkızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
bende ara vermiştim sonra test zamanı hemoglobin 10 çıkınca yine başladım. Hemşire yükselmezse iğne gerekir düzenli iç dedi kızlar bilginiz olsun. Ben sabahları kuru incir yiyorum işe yarıyor.Beennn.. hemde korkunc bişekilde yaşıyorum kurukayısı fayda etmiyor. Kan ilacını içmiyorum düzelmesini bekliyorum sonra yine devam ederim
benim doktorum da yaptırmalısın diyor. Ayrıca devlete gitmiştim ordaki doktorda yaptırmalısın demişti. Ama ben yaptırmak istemiyorum açıkçası. Fikrim değişir mi bilmiyorum. Ailemizde şeker rahatsızlığı olan hiç kimse yok. Bende hamileliğim boyunca mide bulantıları ile birlikte hiç şeker yemiyorum gibi birşey. Sadece meyvelerden aldığım şeker. Bu sebeple yaptırmasam da olur diye düşünüyorum.selamlar annişler.. bir haftadır yoğunluktan giremiyordum her şey yolundadır umarım. biz de geçen cuma ayrıntılı ultrasona girdik bir şey çıkmadı çok şükür. inşallah herkesin sonuçları güzel çıkar. bu şeker yüklemesi konusunda doktorunuzla konuştunuz mu hiç? benimki kesinlikle yaptırmalısın diyor. siz yaptıracak mısınız?
düşük tansiyon iyi derler korkma benim hep 9-6 tuzlu ayran iç arkadasım yorgunluktandır.Kizlar aksam tansiyonum 8_4,simdi 9_6 basim fena donuyo bu halde okula geldim mecburen.doktora da daha gidemedim bu haftada niye olur ki bebisime bisey olmasin da
benim normalde tansiyonum normaşldi. Ancak hamilelik ile birlikte düştü. Benimde hep 9-5 veya 10-6 falan. Sağlık ocağındaki ebe düşük olması tamamen hamilelikten kaynaklanıyor. Telaş yapma yüksek tansiyon zararlı demişti. Ama şükür bana bir zararı yok. Arar ara çok ani baş dönmelerim oluyor ama çok nadirendüşük tansiyon iyi derler korkma benim hep 9-6 tuzlu ayran iç arkadasım yorgunluktandır.
Doktorum bi daha ki randevuda seker yuklemesi yapacagiz dedi. Bende acıkcasi niye zorunlumuyum gibi bisi demedim tamam dedim yaptiracagim karsida degilim .selamlar annişler.. bir haftadır yoğunluktan giremiyordum her şey yolundadır umarım. biz de geçen cuma ayrıntılı ultrasona girdik bir şey çıkmadı çok şükür. inşallah herkesin sonuçları güzel çıkar. bu şeker yüklemesi konusunda doktorunuzla konuştunuz mu hiç? benimki kesinlikle yaptırmalısın diyor. siz yaptıracak mısınız?
elamlar annişler.. bir haftadır yoğunluktan giremiyordum her şey yolundadır umarım. biz de geçen cuma ayrıntılı ultrasona girdik bir şey çıkmadı çok şükür. inşallah herkesin sonuçları güzel çıkar. bu şeker yüklemesi konusunda doktorunuzla konuştunuz mu hiç? benimki kesinlikle yaptırmalısın diyor. siz yaptıracak mısınız?
Hamilelikte tansiyonun düşük olması normal ve iyi, yüksek olursa sorun.Ben oğluma hamileyken tansiyonum 8 e 3 e kadar düşmüştü, tabi ayakta duramiyodum, yattigim yerde bile başım dönüyo du. Dayanamadım eşime beni hastaneye götür dedim serum taktilar öyle duzelmistim Bugün ben de bi tuhaf im başım dönüyor midem bulanıyor. Tansiyon aletim olmadığı için olcemedim, en kısa zamanda tansiyon aleti almam lazım.Kizlar aksam tansiyonum 8_4,simdi 9_6 basim fena donuyo bu halde okula geldim mecburen.doktora da daha gidemedim bu haftada niye olur ki bebisime bisey olmasin da
ben de internette araştırdım kadın doğumcular hep yapılması gerekli diyor. bizde şeker hastası yok ama arada dayanamayıp çikolata falan yiyorum çok dikkat de etmiyorum yaptıracağım ben de heralde.Bende bu hafta görüştüm önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapıcaz ona göre aç gelin dediler açıkcası herkes bir şekilde yaptırıyor doktorumda ısrarcı ailedede şeker hastalığı var o yüzden ben yaptırıcam
Tam ısten cıkıodum kanama yasadım arkdaslar cok korktum doktprum hemen yakın bı hastanye gıt dedı gıttım zaten daha once gıttıgım bı doktoru yakaladm cıkısta bebek ıyıymıs alttan muayene etmek zorunda kaldı rahım acılmısmı dıe col zorladı o da korkuttu ama acılmamıs hatta normal dogum yapamazmısım ben cok darmıs rıske gırermısım 10 gun rapor verdı suan ıyı ama garantı veremem dedı bana kanamayla ılgılı cok korkuyorum 20haftalık olduk nerdeyse neden oluo ya kaybedersem
kızlar çokk geçmiş olsun. iyice dinlenin.. allahın izniyle hiç bişeyciler olmayacakCanım cok gecmis olsun bende 3haftadır pregeston kullaniyordum dun aksam sonunu kullandim kanama seklindemi yoksa lekelenmemi oldu bana 1igne yapmislardi hemen sonra hep pregeston kullandim bebekte hicbir sorun yoktu banada 2kere alttan bakti rahimde acikmamis dedi idrar kulturu yaptilar bazen ondanda kaynakli olabilir dedi doktor oda normal cikti insallah bi daha yasamayiz mumkun oldugunca istirahat et doktor bana oyle dedi iliski yasak dedi zaten hic olmamisti
bende yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum geldiğin zaman eksileri yok artılarını anlatırım öyle karar verirsin dedi. yaptıracağım büyük bi ihtimalle. 100 doktordan 10 tanesi yaptırmayın diyormuş.Cook tatli saglikla giysin bebisin ❤ Benimde bir daha ki kontrol seker yuklemesi ben karsi degilim doktor istedikten sonra yaptiracagim sonucta seker cikarsa diyet uygularim benim insulun kullanan arkadaslarim bile oldu bu riski göze alamam ben yaptiracagim canim .
Cemil KAYMAZ a gidiyorum. Öğretmenim ben 1900tlymiş emekli sandığıyla anlaşması. normal ya da sezeryan farketmiyormuşCa
Cnm egepol da hangi doktora gidiyosun bide doğum ücreti sordunmu hiç fiyati ne kadar
Bana da yapyir dedi canım.selamlar annişler.. bir haftadır yoğunluktan giremiyordum her şey yolundadır umarım. biz de geçen cuma ayrıntılı ultrasona girdik bir şey çıkmadı çok şükür. inşallah herkesin sonuçları güzel çıkar. bu şeker yüklemesi konusunda doktorunuzla konuştunuz mu hiç? benimki kesinlikle yaptırmalısın diyor. siz yaptıracak mısınız?
Sağol canım insallahkızlar çokk geçmiş olsun. iyice dinlenin.. allahın izniyle hiç bişeyciler olmayacak
Icimi rahatlattiniz saolun kizlar .nasil davranacagimi bilmiyorum inanin bu sikayetleri ciddiye alip hemen doktora mi gitmeliyim yoksa normal diyip cok ustunde durmamali miyim bebegime zarari olmadigi surece ben katlanmaya raziyim allah herkese sifa versinHamilelikte tansiyonun düşük olması normal ve iyi, yüksek olursa sorun.Ben oğluma hamileyken tansiyonum 8 e 3 e kadar düşmüştü, tabi ayakta duramiyodum, yattigim yerde bile başım dönüyo du. Dayanamadım eşime beni hastaneye götür dedim serum taktilar öyle duzelmistim Bugün ben de bi tuhaf im başım dönüyor midem bulanıyor. Tansiyon aletim olmadığı için olcemedim, en kısa zamanda tansiyon aleti almam lazım.
Benim doktorum da plesanta aşağı da dedi iğne kullandım hap kullandım ayağimi hep yukarı tuttum 21+3 de şükür ayrıntılı usg de doktor yukarı da dedi ve içimi rahatlattı mutlaka ayrıntılıya girin daha net bilgiler alıyorsunuz . Ve uzmeyin kendinizi ve bebişi çok araştırdım yaşayan çok kişi sağ salim almış kucaklarina bebeklerini bizler de alırız inşallah .canım benım tesekkur ederm cok saol ınsallah benım de yıkarı cıkar yarın gıdecegım ayrıntılı bakacak yer tepecgının anlasmalı yerı varmıs alsancak mr dıye orası nasıl bırı bakıyor bılmıyorm baska yerlere okadar para vermek ıstemedım insallah ıyıdır medıcalde olmaması cok sacma kendı doktorumun gormesını ısterdım bakalım cd falan vereceklermı
Icimi rahatlattiniz saolun kizlar .nasil davranacagimi bilmiyorum inanin bu sikayetleri ciddiye alip hemen doktora mi gitmeliyim yoksa normal diyip cok ustunde durmamali miyim bebegime zarari olmadigi surece ben katlanmaya raziyim allah herkese sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?