2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rapor yaziyor ya kendi doktoruna goturuyorsun oda inceliyor. Senin doktor ki madicalde ?
Medical de olmamasi sacma gercekten kendi doktorlarimiz isi ticarete dokmus gibi baskasina yönlendiriyor oda para kaazansin diye .
kesınlıkle kocaman hastane doktorum suleyman akarsu benım ama tup bebek bolumunde normal degıl

selamlar annişler.. bir haftadır yoğunluktan giremiyordum her şey yolundadır umarım. biz de geçen cuma ayrıntılı ultrasona girdik bir şey çıkmadı çok şükür. inşallah herkesin sonuçları güzel çıkar. bu şeker yüklemesi konusunda doktorunuzla konuştunuz mu hiç? benimki kesinlikle yaptırmalısın diyor. siz yaptıracak mısınız?

kızlar kabızlık yaşayanlarınız var mı? bu demir ilacı beni bitirdi ya normalde de kabızlık yasardım ama demir ilacını kullandıgımdan beri bağırsaklarım daha kötüye gidiyo
canım sabahları aç karna kuru incir ye çok işe yarıyor birde ben kan hapıyla devit 3 ten 12 damla içiyorum. şaşırılası bir şekilde artık kabız etmiyor

Kizlar aksam tansiyonum 8_4,simdi 9_6 basim fena donuyo bu halde okula geldim mecburen.doktora da daha gidemedim bu haftada niye olur ki bebisime bisey olmasin da

Beennn.. hemde korkunc bişekilde yaşıyorum kurukayısı fayda etmiyor. Kan ilacını içmiyorum düzelmesini bekliyorum sonra yine devam ederim
bende ara vermiştim sonra test zamanı hemoglobin 10 çıkınca yine başladım. Hemşire yükselmezse iğne gerekir düzenli iç dedi kızlar bilginiz olsun. Ben sabahları kuru incir yiyorum işe yarıyor.

benim doktorum da yaptırmalısın diyor. Ayrıca devlete gitmiştim ordaki doktorda yaptırmalısın demişti. Ama ben yaptırmak istemiyorum açıkçası. Fikrim değişir mi bilmiyorum. Ailemizde şeker rahatsızlığı olan hiç kimse yok. Bende hamileliğim boyunca mide bulantıları ile birlikte hiç şeker yemiyorum gibi birşey. Sadece meyvelerden aldığım şeker. Bu sebeple yaptırmasam da olur diye düşünüyorum.

Kizlar aksam tansiyonum 8_4,simdi 9_6 basim fena donuyo bu halde okula geldim mecburen.doktora da daha gidemedim bu haftada niye olur ki bebisime bisey olmasin da
düşük tansiyon iyi derler korkma benim hep 9-6 tuzlu ayran iç arkadasım yorgunluktandır.

düşük tansiyon iyi derler korkma benim hep 9-6 tuzlu ayran iç arkadasım yorgunluktandır.
benim normalde tansiyonum normaşldi. Ancak hamilelik ile birlikte düştü. Benimde hep 9-5 veya 10-6 falan. Sağlık ocağındaki ebe düşük olması tamamen hamilelikten kaynaklanıyor. Telaş yapma yüksek tansiyon zararlı demişti. Ama şükür bana bir zararı yok. Arar ara çok ani baş dönmelerim oluyor ama çok nadiren

Doktorum bi daha ki randevuda seker yuklemesi yapacagiz dedi. Bende acıkcasi niye zorunlumuyum gibi bisi demedim tamam dedim yaptiracagim karsida degilim .

Bende bu hafta görüştüm önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapıcaz ona göre aç gelin dediler açıkcası herkes bir şekilde yaptırıyor doktorumda ısrarcı ailedede şeker hastalığı var o yüzden ben yaptırıcam

Hamilelikte tansiyonun düşük olması normal ve iyi, yüksek olursa sorun.Ben oğluma hamileyken tansiyonum 8 e 3 e kadar düşmüştü, tabi ayakta duramiyodum, yattigim yerde bile başım dönüyo du. Dayanamadım eşime beni hastaneye götür dedim serum taktilar öyle duzelmistim Bugün ben de bi tuhaf im başım dönüyor midem bulanıyor. Tansiyon aletim olmadığı için olcemedim, en kısa zamanda tansiyon aleti almam lazım.

ben de internette araştırdım kadın doğumcular hep yapılması gerekli diyor. bizde şeker hastası yok ama arada dayanamayıp çikolata falan yiyorum çok dikkat de etmiyorum yaptıracağım ben de heralde.

kızlar çokk geçmiş olsun. iyice dinlenin.. allahın izniyle hiç bişeyciler olmayacak

bende yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum geldiğin zaman eksileri yok artılarını anlatırım öyle karar verirsin dedi. yaptıracağım büyük bi ihtimalle. 100 doktordan 10 tanesi yaptırmayın diyormuş.

Bana da yapyir dedi canım.

Icimi rahatlattiniz saolun kizlar .nasil davranacagimi bilmiyorum inanin bu sikayetleri ciddiye alip hemen doktora mi gitmeliyim yoksa normal diyip cok ustunde durmamali miyim bebegime zarari olmadigi surece ben katlanmaya raziyim allah herkese sifa versin

Benim doktorum da plesanta aşağı da dedi iğne kullandım hap kullandım ayağimi hep yukarı tuttum 21+3 de şükür ayrıntılı usg de doktor yukarı da dedi ve içimi rahatlattı mutlaka ayrıntılıya girin daha net bilgiler alıyorsunuz . Ve uzmeyin kendinizi ve bebişi çok araştırdım yaşayan çok kişi sağ salim almış kucaklarina bebeklerini bizler de alırız inşallah .

Canım endişe etme ben geçen bir video izlemiştim doktor orada tansiyon düşüklüğü yaşanabilir bayılma gibi de olabilir ama bu bebeğe zarar vermez demişti aklımda kalmış bak. Tuzlu ayrandan ziyade bir yere uzanıp ayaklarını yukseğe koyunca birkaç dakikada hemen düzelir demişti. Kan dolaşımıyla ilgili düşüklül yaşanıyor böyle uzanınca beyne kan ulaşıp tekrar tansiyon normale dönüyormuş canım bebeği etkilemiyor Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…