2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canm cok saol bende sımdı yatıyorm dün ıgne yapıldı neolcak bakalm yarın ayrıntılı uktrasonum var 19+3 olacak yarın ınsallah bı an once cıkar benımkı de yukarıya once cok uzıldum ama smdı dua edıyorum dusunmemeye calısıyorum

Canim bende yeni yeni başladım yemeye bulantı yoktu ama iştahsızlık inanılmazdi bende kuru kayısı yiyemiyorum sen komposto olayina gir birde tuzsuz kabak cekirdegi ye

Canim vajina girişine iğne batması şeklinde ağrı bende de var Dr kabızlık varsa o da yapar dedi ayrıca kaşık ağrısı bende hep var usutunce ağrısı artıyor o kadar

ben de internette araştırdım kadın doğumcular hep yapılması gerekli diyor. bizde şeker hastası yok ama arada dayanamayıp çikolata falan yiyorum çok dikkat de etmiyorum yaptıracağım ben de heralde.
Kızlar şeker yüklemesi önemli benim kaç arkadaşımın gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor üstelik ailelerinde şeker öyküsü olan yok üstelik ilk gebeliği normal ikinci bebek te şeker çıktı bazen stres de etkiliyor o yüzden takip etmek de fayda var eğer şeker çıkarsa bebek için büyük sorun

Günaydın kızlar isimler konuşulmuş :) bizde Asel düşünüyoruz nasıl sizce ?
Ayyy benimde kızım olsaydı Asel olacaktı oğlum oldu ikincide kızım olsa Asel olacak dedim doktor kıza benziyor dediği anda oğlum kardeşine Ece adını koymaya karar verdi babasıyla anlaşmıştı ama cinsiyet erkek olarak netleşti şimdi Ömer olacak inşallah

Selam kızlar iyi akşamlar herkese.bugün akşam dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım hem de avm gezeyim dedim.az önce geldim eve.lavaboya gidince ufak bir damla kırmızı-pembe arası kan gördüm çamaşırımda.

doktora gitmeli miyim.korktum şimdi.kasıklarda ağrı pek yok ama biraz baskı hissediyorum sanki.normalde ağrım falan da yok.endişelenmeli miyim sizce?

Dinlen canim ayaklarini uzat eğer devamı gelirse gidersin doktora

Canım bence endişe etme hiç ama doktoruna haber ver. Benim de bir kere olmuştu ben pek sallamadım ama doktorum iki üç gün kalkmadan istirahat etmemi istedi. Gerçi ilk üç ayda olmuştu bu dediğim. Yine de tedbiri elden bırakmamak lazım sen haber ver istersen canım.

Şimdi dinleneyim ama yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten.hareket ettikçe baskı oluyo çünkü. Ufak bişeyi bile es geçmemek lazım tabi

iyi akşamlar kızlar. yaklaşık 2 3 aydır beşik araştırması yapıyorum. Normalde mothercare ahşap karyola almayı düşünüyordum ama herkes park yatak öneriyor. Kullanan deneyimli anneler sizce hangisi daha uygun olur. Ayrıca resimlerini yüklediğim bi ürün buldum. Kullanıcı yorumları çok olumlu. Aranızda bu ürünü bilen tavsiye eden varmı?

Eklentiler

• Oyuncak_11515479.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
  • AILEOZANEUROKIRMZ.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
Benim de oyle iki gundur sanki karnim patlicak gibi kasiklarim da ve belimde de agrim var normal olmasini umuyorum aynen ben de
Ctesi günü sırf bunun için doktora gitcem çok evham lı oldum sanırım daha önce bi dusugum olduğu için sanirim

Cnm bende yaptırmayı pek düşünmüyorum ama bilemedim doktorum ne derse onu dinlerim sanırım

Şimdi dinleneyim ama yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten.hareket ettikçe baskı oluyo çünkü. Ufak bişeyi bile es geçmemek lazım tabi
Canm nasıl oldun en büyük korkulu ruyalarimiz bu kan görme olayları bende 2 kez yaşadım pregestoron bulundur evde hemen fitil olarak atsaydin cnm gttinmi doktoruna

Beni doğum endisesi sarmaya basladi gene gece gece neler yasayacagiz acaba o gun

Geçmiş olsun canım, bulantı için tuzlu çubuk filan ye..inşallah hasta olmazsın, ilaç da içemiyoruz..Dinlen bol bol, battaniyenin altına gir.Burda hava çok sıkıcı, tam battaniyeyi alıp uyumalik.
Saol canım benim gece acile gittik serum yedim şimdi iyiyim şükür

Günaydın kızlar. Kendinize dikkat edin. Allaha emanet olun.
Günaydın canım ben senin detaylı testini nasıl geçtiğini kaçırmışım canım olmuştun dimi izmitte nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…