canm cok saol bende sımdı yatıyorm dün ıgne yapıldı neolcak bakalm yarın ayrıntılı uktrasonum var 19+3 olacak yarın ınsallah bı an once cıkar benımkı de yukarıya once cok uzıldum ama smdı dua edıyorum dusunmemeye calısıyorumBenim doktorum da plesanta aşağı da dedi iğne kullandım hap kullandım ayağimi hep yukarı tuttum 21+3 de şükür ayrıntılı usg de doktor yukarı da dedi ve içimi rahatlattı mutlaka ayrıntılıya girin daha net bilgiler alıyorsunuz . Ve uzmeyin kendinizi ve bebişi çok araştırdım yaşayan çok kişi sağ salim almış kucaklarina bebeklerini bizler de alırız inşallah .
Canim bende yeni yeni başladım yemeye bulantı yoktu ama iştahsızlık inanılmazdi bende kuru kayısı yiyemiyorum sen komposto olayina gir birde tuzsuz kabak cekirdegi yecanım inan beslenmem hiç iyi değil istediğim gibi yiyip içemiyorum. yeni yeni et tavuk yemege basladım sebze de dogru duzgun degıl. daha cok makarna püre pilav köfte tarzı yıyebılıyorum. hala bulantı ve kusma yasadıgım ıcın rahatsız edıyo yedıklerım. o yuzden vıtamın kullanıyorum ama o bıle mıdemı kotu yapıyokuru kayısı bi ara ben de yıyodum ıyı gelıyodu tekrar yemeye baslıyım bari.
Canim vajina girişine iğne batması şeklinde ağrı bende de var Dr kabızlık varsa o da yapar dedi ayrıca kaşık ağrısı bende hep var usutunce ağrısı artıyor o kadarMrb canlar bugun sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor bi de arada vajina girişine iğne batması tarzı agrı giriyor.. Acaba büyüyo diyemi hep endişe hep endişe.. Bi hayırlısıyla 38.Haftaya girsek ne zaman isterse gelsin o zaman..
Kızlar şeker yüklemesi önemli benim kaç arkadaşımın gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor üstelik ailelerinde şeker öyküsü olan yok üstelik ilk gebeliği normal ikinci bebek te şeker çıktı bazen stres de etkiliyor o yüzden takip etmek de fayda var eğer şeker çıkarsa bebek için büyük sorunben de internette araştırdım kadın doğumcular hep yapılması gerekli diyor. bizde şeker hastası yok ama arada dayanamayıp çikolata falan yiyorum çok dikkat de etmiyorum yaptıracağım ben de heralde.
Ayyy benimde kızım olsaydı Asel olacaktı oğlum oldu ikincide kızım olsa Asel olacak dedim doktor kıza benziyor dediği anda oğlum kardeşine Ece adını koymaya karar verdi babasıyla anlaşmıştı ama cinsiyet erkek olarak netleşti şimdi Ömer olacak inşallahGünaydın kızlar isimler konuşulmuş :) bizde Asel düşünüyoruz nasıl sizce ?
Selam kızlar iyi akşamlar herkese.bugün akşam dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım hem de avm gezeyim dedim.az önce geldim eve.lavaboya gidince ufak bir damla kırmızı-pembe arası kan gördüm çamaşırımda.
doktora gitmeli miyim.korktum şimdi.kasıklarda ağrı pek yok ama biraz baskı hissediyorum sanki.normalde ağrım falan da yok.endişelenmeli miyim sizce?
Ben de öyle düşündüm de eşim gidelim diye tutturdu.benİm de içim rahat etmedi.en iyisi öyle yapayım ben.Dinlen canim ayaklarini uzat eğer devamı gelirse gidersin doktora
Selam kızlar iyi akşamlar herkese.bugün akşam dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım hem de avm gezeyim dedim.az önce geldim eve.lavaboya gidince ufak bir damla kırmızı-pembe arası kan gördüm çamaşırımda.
doktora gitmeli miyim.korktum şimdi.kasıklarda ağrı pek yok ama biraz baskı hissediyorum sanki.normalde ağrım falan da yok.endişelenmeli miyim sizce?
Şimdi dinleneyim ama yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten.hareket ettikçe baskı oluyo çünkü. Ufak bişeyi bile es geçmemek lazım tabiCanım bence endişe etme hiç ama doktoruna haber ver. Benim de bir kere olmuştu ben pek sallamadım ama doktorum iki üç gün kalkmadan istirahat etmemi istedi. Gerçi ilk üç ayda olmuştu bu dediğim. Yine de tedbiri elden bırakmamak lazım sen haber ver istersen canım.
imkanin varsa ve endise edeceksen git canimŞimdi dinleneyim ama yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten.hareket ettikçe baskı oluyo çünkü. Ufak bişeyi bile es geçmemek lazım tabi
Ctesi günü sırf bunun için doktora gitcem çok evham lı oldum sanırım daha önce bi dusugum olduğu için sanirimBenim de oyle iki gundur sanki karnim patlicak gibi kasiklarim da ve belimde de agrim var normal olmasini umuyorum aynen ben de
Bende egepol yada Su Hastanesi düşünüyorum ama nasip tabi ücret araştırıyorum suandaCemil KAYMAZ a gidiyorum. Öğretmenim ben 1900tlymiş emekli sandığıyla anlaşması. normal ya da sezeryan farketmiyormuş
Cnm bende yaptırmayı pek düşünmüyorum ama bilemedim doktorum ne derse onu dinlerim sanırımKızlar şeker yüklemesi önemli benim kaç arkadaşımın gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor üstelik ailelerinde şeker öyküsü olan yok üstelik ilk gebeliği normal ikinci bebek te şeker çıktı bazen stres de etkiliyor o yüzden takip etmek de fayda var eğer şeker çıkarsa bebek için büyük sorun
Canm nasıl oldun en büyük korkulu ruyalarimiz bu kan görme olayları bende 2 kez yaşadım pregestoron bulundur evde hemen fitil olarak atsaydin cnm gttinmi doktorunaŞimdi dinleneyim ama yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten.hareket ettikçe baskı oluyo çünkü. Ufak bişeyi bile es geçmemek lazım tabi
Saol canım benim gece acile gittik serum yedim şimdi iyiyim şükürGeçmiş olsun canım, bulantı için tuzlu çubuk filan ye..inşallah hasta olmazsın, ilaç da içemiyoruz..Dinlen bol bol, battaniyenin altına gir.Burda hava çok sıkıcı, tam battaniyeyi alıp uyumalik.
Günaydın canım ben senin detaylı testini nasıl geçtiğini kaçırmışım canım olmuştun dimi izmitte nasıldı ?Günaydın kızlar. Kendinize dikkat edin. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?