Canım ben oğlumda kraftın park yatağını kullandım çok memnundum şimdi 2,5 yaşında hala kullanıyor yakında ona arabalı yatak alacağız park yatak kardeşe kalacak ama 4 yaşına kadar çok rahat kullanılabilir içinde oyun oynamayıda çok seviyor holmer markanın mama sandalyesini kullanıyorum çok memnunum aldığımızda oğlum 5 aylıktı 2 senedir oyun sandalyesi aktivite sandalyesi olarakta kullanıyorum şimdiye kadar bize dayandı ve 2. oğlumada kullanacağım sende holmerse al derim parasını sonuna kadar çıkartıyoriyi akşamlar kızlar. yaklaşık 2 3 aydır beşik araştırması yapıyorum. Normalde mothercare ahşap karyola almayı düşünüyordum ama herkes park yatak öneriyor. Kullanan deneyimli anneler sizce hangisi daha uygun olur. Ayrıca resimlerini yüklediğim bi ürün buldum. Kullanıcı yorumları çok olumlu. Aranızda bu ürünü bilen tavsiye eden varmı?
Günaydın canım geçmiş olsun kendine dikkat etSaol canım benim gece acile gittik serum yedim şimdi iyiyim şükür
Saol canım daha iyiyim şükürler olsun kızımda iyiGünaydın canım geçmiş olsun kendine dikkat et
Saol canım daha iyiyim şükürler olsun kızımda iyi
Günaydın tatlım. Ya 3 kere kustum ne yediysem çıkardım. Mide bulantısıda yerini mide ağrısına bırakınca dayanamadım kuzuyaCanım günaydın geçmiş olsun. acillik olucak kadar kötü mü oldun yaa
Günaydın tatlım. Ya 3 kere kustum ne yediysem çıkardım. Mide bulantısıda yerini mide ağrısına bırakınca dayanamadım kuzuya
Bilmiyorumki birşey dokunmuştur dedi. Bünyem hamilelikte çok hassaslaştı geçenlerdede alerji olmuştum. Doktorumun önerisiyle gittim zatenhadi yaaneden oldu ki acaba dr una danıştın mı?
Sagol canım.. Cok sukur her sey normal cikti. Bir sikinti yok. Doktorumuz 45 dk inceledi 3 sayfa rapor verdi. Doktoruma attim raporu iyi dedi. Darisi bekleyen arkadaslara insGünaydın canım ben senin detaylı testini nasıl geçtiğini kaçırmışım canım olmuştun dimi izmitte nasıldı ?
Gözün aydin canim bak kizinin masallahi varKızlar ayrıntılı iyi geçti çok sükür. Bi sorun yok dedi.Fetal eko istedi, onu da 27 marta aldık. .Sonra kendi dr.uma gittim o da baktı, büyümüş kızım. 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak. Bizde haberler böyle, ayrıntılıya girecek varmiydi bugün başka?
ürünü bilmiyorum ama park yatak kullanmak her şekilde ii küçükten odasını mobilya ile doldurmak sıkıntı bir de çocuklar yataklarını arıyorlar biz memlekete her gidişimize götürdük...son sefer götürmedim yanımda yatırdım şimdi çocuk bensiz uyumuyor o kadar pişmanım ki 43 aylık halen gece 10 defa uyanıyorum...ben kraftın bi ürünü indirime girmişti onu almıştım ama park yatağun orta fiyatlardası ii çok ucuzuda uzun ömürlü olmaziyi akşamlar kızlar. yaklaşık 2 3 aydır beşik araştırması yapıyorum. Normalde mothercare ahşap karyola almayı düşünüyordum ama herkes park yatak öneriyor. Kullanan deneyimli anneler sizce hangisi daha uygun olur. Ayrıca resimlerini yüklediğim bi ürün buldum. Kullanıcı yorumları çok olumlu. Aranızda bu ürünü bilen tavsiye eden varmı?
Gözün aydın canım darısı başımıza olsun inşallah :)Sagol canım.. Cok sukur her sey normal cikti. Bir sikinti yok. Doktorumuz 45 dk inceledi 3 sayfa rapor verdi. Doktoruma attim raporu iyi dedi. Darisi bekleyen arkadaslara ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?