2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben oğlumda kraftın park yatağını kullandım çok memnundum şimdi 2,5 yaşında hala kullanıyor yakında ona arabalı yatak alacağız park yatak kardeşe kalacak ama 4 yaşına kadar çok rahat kullanılabilir içinde oyun oynamayıda çok seviyor holmer markanın mama sandalyesini kullanıyorum çok memnunum aldığımızda oğlum 5 aylıktı 2 senedir oyun sandalyesi aktivite sandalyesi olarakta kullanıyorum şimdiye kadar bize dayandı ve 2. oğlumada kullanacağım sende holmerse al derim parasını sonuna kadar çıkartıyor

Hayırlı cumalar hanımlar.. Rabbim hakkımızda hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin... Y Yellu canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine.. benimde burnum iyice tıkandı, boğazım ağrıyor.. hasta olmak istemiyorum..

Kızlar ayrıntılı iyi geçti çok sükür. Bi sorun yok dedi.Fetal eko istedi, onu da 27 marta aldık. .Sonra kendi dr.uma gittim o da baktı, büyümüş kızım. 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak. Bizde haberler böyle, ayrıntılıya girecek varmiydi bugün başka?

Günaydın canım ben senin detaylı testini nasıl geçtiğini kaçırmışım canım olmuştun dimi izmitte nasıldı ?
Sagol canım.. Cok sukur her sey normal cikti. Bir sikinti yok. Doktorumuz 45 dk inceledi 3 sayfa rapor verdi. Doktoruma attim raporu iyi dedi. Darisi bekleyen arkadaslara ins

Gözün aydin canim bak kizinin masallahi var Insallah boyle devam ederler sagliklada dogarlar ..

ürünü bilmiyorum ama park yatak kullanmak her şekilde ii küçükten odasını mobilya ile doldurmak sıkıntı bir de çocuklar yataklarını arıyorlar biz memlekete her gidişimize götürdük...son sefer götürmedim yanımda yatırdım şimdi çocuk bensiz uyumuyor o kadar pişmanım ki 43 aylık halen gece 10 defa uyanıyorum...ben kraftın bi ürünü indirime girmişti onu almıştım ama park yatağun orta fiyatlardası ii çok ucuzuda uzun ömürlü olmaz

Sagol canım.. Cok sukur her sey normal cikti. Bir sikinti yok. Doktorumuz 45 dk inceledi 3 sayfa rapor verdi. Doktoruma attim raporu iyi dedi. Darisi bekleyen arkadaslara ins
Gözün aydın canım darısı başımıza olsun inşallah :)

Kızlar bu park yatagı genelde daha cok tercih ediyorlar sanırım ben oglumda mobilya kullandim yine aynı almayı dusunuyordum ama cevremdende duydum sizlerdende bakıyorum park yatak daha iyi galiba ama yorumlara bakıyorum netten bazî insanlar sallanirken cok ses cikardigini yazmis ben sallanan olsun istiyorum oglum hep sallanamk isterdi bide iclerindeki yataklar sanki rahat degil gibi geliyor bana kullananlar siz ne diyorsunuz karar veremiyorum bir turlu

mrh arkadaşlar....kızımda ev tip anakucağı almamıştım ve çok ihtiyaç olmuştu...şimdi 2. de almak istiyorum ama pahalı birşey düşünmüyorum ...alınacak çok şey var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…