- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Ben anakucağı tarzında tiny love aldım . O kadar çok memnun olan var ki çevremde. Gündüzleri hep onda uyutuyorlarmış. Gönderdiğin resimdeki ürün de çok güzel ve kullanışlı bi ürüne benziyor.bu ana dizinden yada buna benzer kullanan var mı memnun musunuz
hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallahKızlar ayrıntılı iyi geçti çok sükür. Bi sorun yok dedi.Fetal eko istedi, onu da 27 marta aldık. .Sonra kendi dr.uma gittim o da baktı, büyümüş kızım. 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak. Bizde haberler böyle, ayrıntılıya girecek varmiydi bugün başka?
Geçmiş olsun canım,bebişler iyi olsun da alerjiler geçer.Dr da endişelendirecek bir şey söylememiş.Yine de dikkat etmemiz lazım.Bilmiyorumki birşey dokunmuştur dedi. Bünyem hamilelikte çok hassaslaştı geçenlerdede alerji olmuştum. Doktorumun önerisiyle gittim zaten
Hayırlı olsun,ben de girdim dr bir hafta büyüttü oğlumu,gelişim öndeymiş.Her şey yolunda dedi,ben de öyle hissediyorum.Bu arada arkadaşlar Memorial Ataşehir de ücretsiz doğuma hazırlık kursu ve yoga var.Ben bugün kaydımı yaptırdım.İlgilenen olursa nisan ayı başlayacak,yer bitmeden kaydınızı yaptırın.hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah
Bende senden haber bekliyordum. Cok para verdin mi peki baska hastaneye özele git mutlaka ne demek parlaklik gordum deyip birakmasi. Bozma moralini inanmada bekle diger doktoruArkdaslar benım ayrıntılı ultrasonum bitti sırf medicalde yok diye tepecıgın gonderdıgı alsancak mr a gıttım gerızekalı kadın 5 dakika baktı ve kalbınde parlaklık gordum dedı spnucuda sonra verceklermıs sini oldum canım skldı boyle seymı olur sorunlumı yanı sımdı bebeğim benım ne cekıyorum kac gundur sureklı bırsey oluyor allahım smdı baska yerde ozele randevu alcam ayrıntılı ıcın boyle ayrıntılımı olur
Canim benim gittigim prof.vede perinatolog ama biraz pahali 430tl alsancakta izmirde cogu kisi onu öneriyor. Fuat Akercan ismi bak bi internetten istersenBana izmir de memnun kaldıgınız ıyı bır ayronlıtı ultrason yaptırabılecegım bıyer onerırmısnız
Öyle tabi o iyi olsun yeter ben katlanırım. Saol canım benimGeçmiş olsun canım,bebişler iyi olsun da alerjiler geçer.Dr da endişelendirecek bir şey söylememiş.Yine de dikkat etmemiz lazım.
Saol tatlım benim. Sen izmirde miydin? İstanbul anadolu yakasında olanlar kadıköyde boğanın az alağısında (evlendirme dairesine doğru) bi mağaza var ablama ordan aldık 3 ay önce muhteşem şeyler var
Bende senden haber bekliyordum. Cok para verdin mi peki baska hastaneye özele git mutlaka ne demek parlaklik gordum deyip birakmasi. Bozma moralini inanmada bekle diger doktoru
canım ya vermedık cok para oyuzden smdı para onemlı degıl baska yer arastırıorum nasıl canımı sktı 10dakıka surmedı bıle ve kalbınde bı sorun parlaklık var deyıp bıraktı raporu aksam maıl atcakmıs plesantan rahımı tam kapatmamıs dedı onu gectım artık deıdgı sey cok uzdu beni dedıgın fuat akercanı aradım haftaya gelecekmıs doktor yokmus burda ben bu halde uzun sure dayanamam galıbaCanim benim gittigim prof.vede perinatolog ama biraz pahali 430tl alsancakta izmirde cogu kisi onu öneriyor. Fuat Akercan ismi bak bi internetten istersen
Evet benim de öyle. Bazen kıpır kıpır hiç durmuyor, bazen de arada sırada hareket ediyorbebegının hareketlerını hısseden kızlar size bir şey sorucam. mesela benım bebegım dun baya hareketlıydı ama bugun cok az hareket ettı oldukca sakın. sizin de böyle oluyo mu ?
Evet çok normal :) ilk gebeliğimde benim de aklımı kurcalıyordu bu durum, ama doktorumuz demişti ki, o da bir insan ve zaman zaman sakin zaman zaman daha enerjik olabilir :) takılma hiç, ilerleyen zamanlarda zaten bir sıkıntı olsa anlarsın ama şimdi hem daha küçük, hem de her hareketini henüz hissedemiyoruz.bebegının hareketlerını hısseden kızlar size bir şey sorucam. mesela benım bebegım dun baya hareketlıydı ama bugun cok az hareket ettı oldukca sakın. sizin de böyle oluyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?