2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, bencede bir yerde daha yaptır ayrıntılı usg'yi. 5 dk da usg mi olur? hiç kalbini bozma,

Okuyamadım çok mesaj birikmiş :) umarım anneler ve tüm bebekler iyidir benim kontrolüme daha çok zaman var, henüz ayrıntılı ile ilgili de konuşmadık doktorla. Sadece perinotoloğa gönderebilirim demişti, sanırım içim rahat etsin diye gidicem ben de..

Hiç canını sıkma canım, belli ki çok baştan savma yapmış ve iyi bir doktora denk gelmemişsin. Fuat akercanı ben de çok duydum İzmir'de.istersen bir dene. Ayrıca kalp ile ilgili sorunlar çoğu zaman ultrasonda görünmüyormuş, doğduktan sonra anlaşılan o kadar çok şey var ki, İnan bana şu an ne kendini ne bebeğini üzmeye değmez..

Kızlar, tetanoz aşısını nezaman yaptırayım? yaptıran arkadaşlar yarın 21.haftaya başlıyorum ...

Detaylı ultrason için cerrahpaşaya gittik bugun bin pişman oldum , çok acami biri baktı ensesi kalın dedi 6 mm miş nifty testim temizdi gösterdim illa amniyosentez yapılcak dedi kesin değil bu test dedi karnıma deli gibi bastırdı görmek için bebeğime bişey olmaz dimi ya madem risk görüyorsunuz prof a yönlendirin o baksın diyorum yok yapamaxmış gidip kapıdında yatacakmışım bakdın diyr:/

oh ya iyi bari içim rahatladı canım valla. elim karnımda kaldı arada hareket ediyo ama cok kısa surelı sonra uzunca bi süre tık yok..

Kızlar, tetanoz aşısını nezaman yaptırayım? yaptıran arkadaşlar yarın 21.haftaya başlıyorum ...

benım de bugun 21. hafta bıttı henüz yaptırmadım. saglık ocagındakı hemsıre 32. haftaya kadar yaptırabılırsın demıstı ama ben şeker yüklemesine gidiceğim gün yaptırıyım diyorum işten de sürekli izin almak hoşuma gitmiyo. 24. haftada yaptıcam yani. hatta 25. haftada

Saol tatlım benim. Sen izmirde miydin? İstanbul anadolu yakasında olanlar kadıköyde boğanın az alağısında (evlendirme dairesine doğru) bi mağaza var ablama ordan aldık 3 ay önce muhteşem şeyler var
Evet canim izmirdeyim kemer altina bakacagim ama insallah bulabilirim. Sanki istanbulda cesit daha fazladir gibi alanlar paylassin mutlaka.

Canim Melissa81 de gitmisti alsancakta bir yere gelirse yazar belki bir kisi daha vardi oda alsancakta dedi yine. Bencede git aklinda kalmasin ama detayli icin de öyle hemen gun vermiyorlar yine haftayi bulur. Insallah birsey yokturdur canim insallah guzel haberler alirsin

Bazi doktorlari ölďurmek istiyorum. Cidden bu ne ya. Sen git bir profa baksin bir daha olmaz mi canim.

detaylı için bende izmire gidicem gibi görünüyor. ben bodrum acıbademe gidiyorum. 618 tl fiyat verdiler. prof.dr.sermet sağol varmış izmirde ona giden var mı? hem methini çok duydum hem fiyatı uygun geldi bana

Evet canim izmirdeyim kemer altina bakacagim ama insallah bulabilirim. Sanki istanbulda cesit daha fazladir gibi alanlar paylassin mutlaka.
Ben erken diye almıyorum. Çünkğ ne kadar şişeceğimi tahmin edemiyorum. Ona mayıs ayı gibi gidip bakmayı düşünüyorum

Şanssızlık olmuş canım,5 dk baktı diyosun nasıl anladı sorun olduğunu 5 dk.da.Sen içini ferah tut bişey yoktur inşallah.iyi bir dr.a git inşallah o iyi şeyler söyleyecek. Parlaklık olsa bile duzeliyormus sonradan, benim de başta bagirsakta parlaklık var demişlerdi şimdi sordum özellikle öyle birşey görünmüyor dedi.Ense kalınlığı 2 bucugun üstünde olanlara fetal eko öneriyoruz dedi ben de onu yaptircam 3 hafta sonra.

Canım ablam izmitten almıştı bir magazadan, dediğin gibi kolları tulllu güzel, ben de ordan almayı düşünüyorum 1 gecelik 1 pijama.1 tane uzun kollu almıştım önceki hamileigimde, giymek nasip olmadı. .özdilekten almıştım?, orda da guzel seyler oluyor biraz pahalı ama.o zaman ben 160 tlye indirimli hali olarak almıştım.

@nadalvanos @samedbest yorumlarınız için teşekkürler. Bu gidişle bende park yatak alacağım . Sizin kullandıklarınız kraft'ın hangi serisi?
ben 4 sene önce almıştım siz söyleyince modeline baktım da kraft roma oyun parkına benziyordu ama etek yoktu ve alimilyum kalın bacaklı idi....fiayatıda 1.5 kat artmış::)

bebegının hareketlerını hısseden kızlar size bir şey sorucam. mesela benım bebegım dun baya hareketlıydı ama bugun cok az hareket ettı oldukca sakın. sizin de böyle oluyo mu ?
Oluyo canım, geçen gün ben de çok endiselendim, gündüz az hareket etmişti, nerdeyse eşime dr.a gidelim dicektim, akşam hareketlenmeye başladı, gece baya sağlam tekme yiyince rahatladım.

Sen de kötü bitine denk gelmissin canım, nifty temizdi , bişey yoktur canım. Dr.lar bizi strese sokuyor..Bastirmaktan bişey olmaz canım, benim de bazen bastırıyor dr.um..Başka bir dr.a git canım, o içini rahatlatır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…