- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
canım ya vermedık cok para oyuzden smdı para onemlı degıl baska yer arastırıorum nasıl canımı sktı 10dakıka surmedı bıle ve kalbınde bı sorun parlaklık var deyıp bıraktı raporu aksam maıl atcakmıs plesantan rahımı tam kapatmamıs dedı onu gectım artık deıdgı sey cok uzdu beni dedıgın fuat akercanı aradım haftaya gelecekmıs doktor yokmus burda ben bu halde uzun sure dayanamam galıba
Hiç canını sıkma canım, belli ki çok baştan savma yapmış ve iyi bir doktora denk gelmemişsin. Fuat akercanı ben de çok duydum İzmir'de.istersen bir dene. Ayrıca kalp ile ilgili sorunlar çoğu zaman ultrasonda görünmüyormuş, doğduktan sonra anlaşılan o kadar çok şey var ki, İnan bana şu an ne kendini ne bebeğini üzmeye değmez..canım ya vermedık cok para oyuzden smdı para onemlı degıl baska yer arastırıorum nasıl canımı sktı 10dakıka surmedı bıle ve kalbınde bı sorun parlaklık var deyıp bıraktı raporu aksam maıl atcakmıs plesantan rahımı tam kapatmamıs dedı onu gectım artık deıdgı sey cok uzdu beni dedıgın fuat akercanı aradım haftaya gelecekmıs doktor yokmus burda ben bu halde uzun sure dayanamam galıba
Evet benim de öyle. Bazen kıpır kıpır hiç durmuyor, bazen de arada sırada hareket ediyor
Evet çok normal :) ilk gebeliğimde benim de aklımı kurcalıyordu bu durum, ama doktorumuz demişti ki, o da bir insan ve zaman zaman sakin zaman zaman daha enerjik olabilir :) takılma hiç, ilerleyen zamanlarda zaten bir sıkıntı olsa anlarsın ama şimdi hem daha küçük, hem de her hareketini henüz hissedemiyoruz.
Kızlar, tetanoz aşısını nezaman yaptırayım? yaptıran arkadaşlar yarın 21.haftaya başlıyorum ...
Evet canim izmirdeyim kemer altina bakacagim ama insallah bulabilirim. Sanki istanbulda cesit daha fazladir gibi alanlar paylassin mutlaka.Saol tatlım benim. Sen izmirde miydin? İstanbul anadolu yakasında olanlar kadıköyde boğanın az alağısında (evlendirme dairesine doğru) bi mağaza var ablama ordan aldık 3 ay önce muhteşem şeyler var
Canimcanım ya vermedık cok para oyuzden smdı para onemlı degıl baska yer arastırıorum nasıl canımı sktı 10dakıka surmedı bıle ve kalbınde bı sorun parlaklık var deyıp bıraktı raporu aksam maıl atcakmıs plesantan rahımı tam kapatmamıs dedı onu gectım artık deıdgı sey cok uzdu beni dedıgın fuat akercanı aradım haftaya gelecekmıs doktor yokmus burda ben bu halde uzun sure dayanamam galıba
21.de yaptirdim bende canim. Digeride 25.de yapilacak .Kızlar, tetanoz aşısını nezaman yaptırayım? yaptıran arkadaşlar yarın 21.haftaya başlıyorum ...
Bazi doktorlari ölďurmek istiyorum. Cidden bu ne ya. Sen git bir profa baksin bir daha olmaz mi canim.Detaylı ultrason için cerrahpaşaya gittik bugun bin pişman oldum , çok acami biri baktı ensesi kalın dedi 6 mm miş nifty testim temizdi gösterdim illa amniyosentez yapılcak dedi kesin değil bu test dedi karnıma deli gibi bastırdı görmek için bebeğime bişey olmaz dimiya madem risk görüyorsunuz prof a yönlendirin o baksın diyorum yok yapamaxmış gidip kapıdında yatacakmışım bakdın diyr:/
Ben erken diye almıyorum. Çünkğ ne kadar şişeceğimi tahmin edemiyorum. Ona mayıs ayı gibi gidip bakmayı düşünüyorumEvet canim izmirdeyim kemer altina bakacagim ama insallah bulabilirim. Sanki istanbulda cesit daha fazladir gibi alanlar paylassin mutlaka.
Şanssızlık olmuş canım,5 dk baktı diyosun nasıl anladı sorun olduğunu 5 dk.da.Sen içini ferah tut bişey yoktur inşallah.iyi bir dr.a git inşallah o iyi şeyler söyleyecek. Parlaklık olsa bile duzeliyormus sonradan, benim de başta bagirsakta parlaklık var demişlerdi şimdi sordum özellikle öyle birşey görünmüyor dedi.Ense kalınlığı 2 bucugun üstünde olanlara fetal eko öneriyoruz dedi ben de onu yaptircam 3 hafta sonra.Arkdaslar benım ayrıntılı ultrasonum bitti sırf medicalde yok diye tepecıgın gonderdıgı alsancak mr a gıttım gerızekalı kadın 5 dakika baktı ve kalbınde parlaklık gordum dedı spnucuda sonra verceklermıs sini oldum canım skldı boyle seymı olur sorunlumı yanı sımdı bebeğim benım ne cekıyorum kac gundur sureklı bırsey oluyor allahım smdı baska yerde ozele randevu alcam ayrıntılı ıcın boyle ayrıntılımı olur
Canım ablam izmitten almıştı bir magazadan, dediğin gibi kolları tulllu güzel, ben de ordan almayı düşünüyorum 1 gecelik 1 pijama.1 tane uzun kollu almıştım önceki hamileigimde, giymek nasip olmadı. .özdilekten almıştım?, orda da guzel seyler oluyor biraz pahalı ama.o zaman ben 160 tlye indirimli hali olarak almıştım.
ben 4 sene önce almıştım siz söyleyince modeline baktım da kraft roma oyun parkına benziyordu ama etek yoktu ve alimilyum kalın bacaklı idi....fiayatıda 1.5 kat artmış::)@nadalvanos @samedbest yorumlarınız için teşekkürler. Bu gidişle bende park yatak alacağım. Sizin kullandıklarınız kraft'ın hangi serisi?
Oluyo canım, geçen gün ben de çok endiselendim, gündüz az hareket etmişti, nerdeyse eşime dr.a gidelim dicektim, akşam hareketlenmeye başladı, gece baya sağlam tekme yiyince rahatladım.bebegının hareketlerını hısseden kızlar size bir şey sorucam. mesela benım bebegım dun baya hareketlıydı ama bugun cok az hareket ettı oldukca sakın. sizin de böyle oluyo mu ?
Sen de kötü bitine denk gelmissin canım, nifty temizdi , bişey yoktur canım. Dr.lar bizi strese sokuyor..Bastirmaktan bişey olmaz canım, benim de bazen bastırıyor dr.um..Başka bir dr.a git canım, o içini rahatlatır inşallah.Detaylı ultrason için cerrahpaşaya gittik bugun bin pişman oldum , çok acami biri baktı ensesi kalın dedi 6 mm miş nifty testim temizdi gösterdim illa amniyosentez yapılcak dedi kesin değil bu test dedi karnıma deli gibi bastırdı görmek için bebeğime bişey olmaz dimiya madem risk görüyorsunuz prof a yönlendirin o baksın diyorum yok yapamaxmış gidip kapıdında yatacakmışım bakdın diyr:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?