- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
canımmm üzülme ne dengesiz inanlar var ya.. çocuk oyuncağı sanki ne hayallerle gidiyoruz onlara. egepole git istersen bi dene. cemil kaymaz a randevu al. çok ilgili doktorum yesilbalon tavsiye etti dersinArkdaslar benım ayrıntılı ultrasonum bitti sırf medicalde yok diye tepecıgın gonderdıgı alsancak mr a gıttım gerızekalı kadın 5 dakika baktı ve kalbınde parlaklık gordum dedı spnucuda sonra verceklermıs sini oldum canım skldı boyle seymı olur sorunlumı yanı sımdı bebeğim benım ne cekıyorum kac gundur sureklı bırsey oluyor allahım smdı baska yerde ozele randevu alcam ayrıntılı ıcın boyle ayrıntılımı olur
ewt tiny love inceledim ama pahalı diye vazgeçtimBen anakucağı tarzında tiny love aldım . O kadar çok memnun olan var ki çevremde. Gündüzleri hep onda uyutuyorlarmış. Gönderdiğin resimdeki ürün de çok güzel ve kullanışlı bi ürüne benziyor.
Sevgili
M Maya_06 canim detayli ultrason icin prof.sebahattin altinyurt a gitmistim cok cok detayli bakti 1 saate yakin kaldim memnunda kaldim guzel gecmisti.CanimMelissa81 de gitmisti alsancakta bir yere gelirse yazar belki bir kisi daha vardi oda alsancakta dedi yine. Bencede git aklinda kalmasin ama detayli icin de öyle hemen gun vermiyorlar yine haftayi bulur. Insallah birsey yokturdur canim insallah guzel haberler alirsin
gözün aydın canım.. iyi haberler almak insanı mutlu ediyor vallaHepinize teşekkür ederim annişler, inşallah girmeyen arkadaşlar da güzel sonuç alırlar.
anlamak için kaç kere okudum. ben diğer mesajını kaçırmışım galiba kusuruma bakma. bolca dinlen uzat ayaklarını yat. inşallah her şey yolunda gider. inşallah bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alacağımız günler çabucak gelir. sevgilerrrKizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..
parlaklık demek kalpte down sendromu rıskıyms galıba ama benım ıkılı testım cok ıyıydı ense kalınlıgıda 1 di evet canım ıyı bır doktora gıdıcem artık cok aglattı benı ya smdı beklıycem artık ınsallah bır sorun yokturŞanssızlık olmuş canım,5 dk baktı diyosun nasıl anladı sorun olduğunu 5 dk.da.Sen içini ferah tut bişey yoktur inşallah.iyi bir dr.a git inşallah o iyi şeyler söyleyecek. Parlaklık olsa bile duzeliyormus sonradan, benim de başta bagirsakta parlaklık var demişlerdi şimdi sordum özellikle öyle birşey görünmüyor dedi.Ense kalınlığı 2 bucugun üstünde olanlara fetal eko öneriyoruz dedi ben de onu yaptircam 3 hafta sonra.
Canim cok sagol inan cumleleri yanyana getirmekte zorlaniyorum dun cok kotuydum aliriz sonlandiririz gibi laflar duyunca beynimden vurulmusa dondum.rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin insallah cok tesekkur ederi.anlamak için kaç kere okudum. ben diğer mesajını kaçırmışım galiba kusuruma bakma. bolca dinlen uzat ayaklarını yat. inşallah her şey yolunda gider. inşallah bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alacağımız günler çabucak gelir. sevgilerrr
Merhaba ben de izmir de yaşıyorum. Ben relax mood un outlet mağazasında %50 indirimli olarak buldum. Hoşuma da gitti. İstersen sen de bi bak .Resmi yukleyemedim dosya boyutu büyük diyo.Evet canim izmirdeyim kemer altina bakacagim ama insallah bulabilirim. Sanki istanbulda cesit daha fazladir gibi alanlar paylassin mutlaka.
canım ya vermedık cok para oyuzden smdı para onemlı degıl baska yer arastırıorum nasıl canımı sktı 10dakıka surmedı bıle ve kalbınde bı sorun parlaklık var deyıp bıraktı raporu aksam maıl atcakmıs plesantan rahımı tam kapatmamıs dedı onu gectım artık deıdgı sey cok uzdu beni dedıgın fuat akercanı aradım haftaya gelecekmıs doktor yokmus burda ben bu halde uzun sure dayanamam galıba
Bana izmir de memnun kaldıgınız ıyı bır ayronlıtı ultrason yaptırabılecegım bıyer onerırmısnız
Bana izmir de memnun kaldıgınız ıyı bır ayronlıtı ultrason yaptırabılecegım bıyer onerırmısnız
Kızlar ben de o doktora ayrıntılı için gitcem 11 martta. Henüz nasıl biri bilmiyorum ama melissa81 iyi şeyler yazmıştı. Adı Sebahattin Altinyurt. Alsancak ta cami durağının orda yeri.CanimMelissa81 de gitmisti alsancakta bir yere gelirse yazar belki bir kisi daha vardi oda alsancakta dedi yine. Bencede git aklinda kalmasin ama detayli icin de öyle hemen gun vermiyorlar yine haftayi bulur. Insallah birsey yokturdur canim insallah guzel haberler alirsin
Canim cok sagol inan cumleleri yanyana getirmekte zorlaniyorum dun cok kotuydum aliriz sonlandiririz gibi laflar duyunca beynimden vurulmusa dondum.rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin insallah cok tesekkur ederi.
Kısmet ☺ ömerde çok sempatik bir isim adlarıyla yasasinlarAyyy benimde kızım olsaydı Asel olacaktı oğlum oldu ikincide kızım olsa Asel olacak dedim doktor kıza benziyor dediği anda oğlum kardeşine Ece adını koymaya karar verdi babasıyla anlaşmıştı ama cinsiyet erkek olarak netleşti şimdi Ömer olacak inşallah
Bu cpkjj guzelllEki Görüntüle 1961565 mrh arkadaşlar....kızımda ev tip anakucağı almamıştım ve çok ihtiyaç olmuştu...şimdi 2. de almak istiyorum ama pahalı birşey düşünmüyorum ...alınacak çok şey var çünkü
Canım sen fehmi beye randevu almamismiydın haftaya aynı gün gidicektik senle hic canını sıkma bence haftaya fehmi beye git bakalim o ne diyecekDetaylı ultrason için cerrahpaşaya gittik bugun bin pişman oldum , çok acami biri baktı ensesi kalın dedi 6 mm miş nifty testim temizdi gösterdim illa amniyosentez yapılcak dedi kesin değil bu test dedi karnıma deli gibi bastırdı görmek için bebeğime bişey olmaz dimiya madem risk görüyorsunuz prof a yönlendirin o baksın diyorum yok yapamaxmış gidip kapıdında yatacakmışım bakdın diyr:/
Geçmiş olsun canım, inşallah düzelir sorunun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.Kizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?