2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm üzülme ne dengesiz inanlar var ya.. çocuk oyuncağı sanki ne hayallerle gidiyoruz onlara. egepole git istersen bi dene. cemil kaymaz a randevu al. çok ilgili doktorum yesilbalon tavsiye etti dersin

Son düzenleyen: Moderatör:
ewt tiny love inceledim ama pahalı diye vazgeçtim

Sevgili Al_pi cim bulursan aldığın yeri bana da söyle bende bulursam sana söylerim Kemeraltına gitmemiz lazım galiba hiç sevmiyorum orayı

M Maya_06 canim detayli ultrason icin prof.sebahattin altinyurt a gitmistim cok cok detayli bakti 1 saate yakin kaldim memnunda kaldim guzel gecmisti.

Kizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..

anlamak için kaç kere okudum. ben diğer mesajını kaçırmışım galiba kusuruma bakma. bolca dinlen uzat ayaklarını yat. inşallah her şey yolunda gider. inşallah bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alacağımız günler çabucak gelir. sevgilerrr

parlaklık demek kalpte down sendromu rıskıyms galıba ama benım ıkılı testım cok ıyıydı ense kalınlıgıda 1 di evet canım ıyı bır doktora gıdıcem artık cok aglattı benı ya smdı beklıycem artık ınsallah bır sorun yoktur

Canim cok sagol inan cumleleri yanyana getirmekte zorlaniyorum dun cok kotuydum aliriz sonlandiririz gibi laflar duyunca beynimden vurulmusa dondum.rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin insallah cok tesekkur ederi.

Evet canim izmirdeyim kemer altina bakacagim ama insallah bulabilirim. Sanki istanbulda cesit daha fazladir gibi alanlar paylassin mutlaka.
Merhaba ben de izmir de yaşıyorum. Ben relax mood un outlet mağazasında %50 indirimli olarak buldum. Hoşuma da gitti. İstersen sen de bi bak .Resmi yukleyemedim dosya boyutu büyük diyo.

Msjlarını okudum canm tepecık egıtım arastrma cocuk hastanesıne gt orda prof. Doktr alı rahmi bakıler var fetal eko cektr kalbyle ılgılı bı skntı varsada yoksada cıkar ben gecen gun gıttım cok sukur kalbıne detaylıca baktı bır sorun gormedi. Cocuk kardıyolojı kndısı

Bana izmir de memnun kaldıgınız ıyı bır ayronlıtı ultrason yaptırabılecegım bıyer onerırmısnız
Bana izmir de memnun kaldıgınız ıyı bır ayronlıtı ultrason yaptırabılecegım bıyer onerırmısnız

Kızlar ben de o doktora ayrıntılı için gitcem 11 martta. Henüz nasıl biri bilmiyorum ama melissa81 iyi şeyler yazmıştı. Adı Sebahattin Altinyurt. Alsancak ta cami durağının orda yeri.

Canim cok sagol inan cumleleri yanyana getirmekte zorlaniyorum dun cok kotuydum aliriz sonlandiririz gibi laflar duyunca beynimden vurulmusa dondum.rabbim zamaninda dogumlar nasip etsin insallah cok tesekkur ederi.

canım ne kötü senaryolar yazılıp da bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var. sen içini ferah tut hep iyi olucağını düşün bol dua et inş Allahın izniyle bir şey olmıycak. kendini üzmen bebeklerini de strese sokar ne kendıne ne onlara yapma bunu elinden geldiğince moralini yüksek tut.

Kısmet ☺ ömerde çok sempatik bir isim adlarıyla yasasinlar

Canım sen fehmi beye randevu almamismiydın haftaya aynı gün gidicektik senle hic canını sıkma bence haftaya fehmi beye git bakalim o ne diyecek

Geçmiş olsun canım, inşallah düzelir sorunun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…