Ne denir bilemedim ama insallah bebeklerini zamaninda sag salim kucagina almak nasip olur canim. Bunun icin bol bol dua edecegim size. Lutfen sende mutlu olmaya calis bebeklerini uzme onlarda seni üzmeyecekKizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..
Kizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..
Yerini ögrenelim de nerelerde bulunur almasi kolay olsun :) Yoksa erken su anda ama son zamana birakincada bulamam istedigim gibi birseyi acele ederim.Ben erken diye almıyorum. Çünkğ ne kadar şişeceğimi tahmin edemiyorum. Ona mayıs ayı gibi gidip bakmayı düşünüyorum
Izmitte adamlarim var :) Sen bana alinca resmini yollarmisin begenirsem ordan aldirabilirim canim.Canım ablam izmitten almıştı bir magazadan, dediğin gibi kolları tulllu güzel, ben de ordan almayı düşünüyorum 1 gecelik 1 pijama.1 tane uzun kollu almıştım önceki hamileigimde, giymek nasip olmadı. .özdilekten almıştım?, orda da guzel seyler oluyor biraz pahalı ama.o zaman ben 160 tlye indirimli hali olarak almıştım.
Kemeraltina gidecegim ordan bakacagim hastane cikisinada bakarim alirsam eger yada bulursam mutlaka soylerimSevgiliAl_pi cim bulursan aldığın yeri bana da söyle bende bulursam sana söylerim Kemeraltına gitmemiz lazım galiba hiç sevmiyorum orayı
Resmi ekrandayken goruntu al sonra yukle o zaman dosya boyutu kuculuyor yukler canimMerhaba ben de izmir de yaşıyorum. Ben relax mood un outlet mağazasında %50 indirimli olarak buldum. Hoşuma da gitti. İstersen sen de bi bak .Resmi yukleyemedim dosya boyutu büyük diyo.
Ayy canımmm çok üzüldüm hiç bir şey olmayacak allahın izniyle Rabbim büyük hep yat sürekli yat çok geçmiş olsun çok ama çok üzüldüm sakin takılma iyi olacak inşallahKizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
Evet screenshot yapınca resmin boyutu küçüldü sağol. BenYerini ögrenelim de nerelerde bulunur almasi kolay olsun :) Yoksa erken su anda ama son zamana birakincada bulamam istedigim gibi birseyi acele ederim.
Izmitte adamlarim var :) Sen bana alinca resmini yollarmisin begenirsem ordan aldirabilirim canim.
Kemeraltina gidecegim ordan bakacagim hastane cikisinada bakarim alirsam eger yada bulursam mutlaka soylerim
Resmi ekrandayken goruntu al sonra yukle o zaman dosya boyutu kuculuyor yukler canim
Yada ayarlardan resmin boyutunu kucult.
Arkadaşlar ayrıntılıya giren herkes güzel sonuçlarla gelmiş şükürler olsun Rabbim girmeyen herkesede nasip etsinballikaymakli sana ayrıca sevindim canım güzel haberlerini bekliyordum rahat rahat kızına alışveriş yap artık
çok güzel ama devamlı kullanamazsın saten sanırım malzemesiEki Görüntüle 1961722 bende bundan yapmak istiyorum kendim
Evet canim bakildi hic bir problem yok karacigerimde bobreklerimde tum ultrasonlarim cekildi.gebeligin yukselttigini soyluyorlar.tskler canimCanım çok geçmiş olsun inşallah düzelir benim de bir iki ay yüksek çıkmıştı sonra düştü inşallah senin de azalır. Karaciğerine baktılar mı yağlanma olup olmadığın? O da yükseltebiliyomuş.
Benimki calipso serisiydi fermuarlı kısım önde 70*120 olandan canım@nadalvanos @samedbest yorumlarınız için teşekkürler. Bu gidişle bende park yatak alacağım. Sizin kullandıklarınız kraft'ın hangi serisi?
Merak etme canım bunlar normal henüz çok güçlü değiller ve küçükler 30a kadar sakin günlerde endişelenmene gerek yok bizim bile bir günümüz diğeriyle aynı değilbebegının hareketlerını hısseden kızlar size bir şey sorucam. mesela benım bebegım dun baya hareketlıydı ama bugun cok az hareket ettı oldukca sakın. sizin de böyle oluyo mu ?
Buluruz elbet bişiler ya :) gerçi kalıpları büyük oluyo ablam en küçük bedenini almıştı en kötü 2 beden alırız. Beni henüz bebek odası duvar kağıdıdır takımıdır onların gelmesi heyecanı sardı. Ay çok iş var daha yaYerini ögrenelim de nerelerde bulunur almasi kolay olsun :) Yoksa erken su anda ama son zamana birakincada bulamam istedigim gibi birseyi acele ederim.
Izmitte adamlarim var :) Sen bana alinca resmini yollarmisin begenirsem ordan aldirabilirim canim.
Kemeraltina gidecegim ordan bakacagim hastane cikisinada bakarim alirsam eger yada bulursam mutlaka soylerim
Resmi ekrandayken goruntu al sonra yukle o zaman dosya boyutu kuculuyor yukler canim
Yada ayarlardan resmin boyutunu kucult.
Tatlım geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama olumlu düşünmeye çalış lütfen herşey güzel olcak. Stresle hem kendini hem bebeklerini sıkar üzersin. Rabbim yardımcınız olsun, dualarımız seninleEvet canim bakildi hic bir problem yok karacigerimde bobreklerimde tum ultrasonlarim cekildi.gebeligin yukselttigini soyluyorlar.tskler canim
Al_pi
Bende bunu eminönünde görünce beğendim ama daha erken diye almamıştım, daha güzel model görürsem diyr
Evet screenshot yapınca resmin boyutu küçüldü sağol. BenEki Görüntüle 1961765 Eki Görüntüle 1961767 Eki Görüntüle 1961768 Eki Görüntüle 1961771 Eki Görüntüle 1961765 Eki Görüntüle 1961767 Eki Görüntüle 1961768 Eki Görüntüle 1961771 Eki Görüntüle 1961772 kızım olacağı için pudra rengi aldım mavisi de var. İşte hastane takımım Eki Görüntüle 1961765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?