2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne denir bilemedim ama insallah bebeklerini zamaninda sag salim kucagina almak nasip olur canim. Bunun icin bol bol dua edecegim size. Lutfen sende mutlu olmaya calis bebeklerini uzme onlarda seni üzmeyecek

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir benim de bir iki ay yüksek çıkmıştı sonra düştü inşallah senin de azalır. Karaciğerine baktılar mı yağlanma olup olmadığın? O da yükseltebiliyomuş.

Ben erken diye almıyorum. Çünkğ ne kadar şişeceğimi tahmin edemiyorum. Ona mayıs ayı gibi gidip bakmayı düşünüyorum
Yerini ögrenelim de nerelerde bulunur almasi kolay olsun :) Yoksa erken su anda ama son zamana birakincada bulamam istedigim gibi birseyi acele ederim.
Izmitte adamlarim var :) Sen bana alinca resmini yollarmisin begenirsem ordan aldirabilirim canim.
Sevgili Al_pi cim bulursan aldığın yeri bana da söyle bende bulursam sana söylerim Kemeraltına gitmemiz lazım galiba hiç sevmiyorum orayı
Kemeraltina gidecegim ordan bakacagim hastane cikisinada bakarim alirsam eger yada bulursam mutlaka soylerim
Merhaba ben de izmir de yaşıyorum. Ben relax mood un outlet mağazasında %50 indirimli olarak buldum. Hoşuma da gitti. İstersen sen de bi bak .Resmi yukleyemedim dosya boyutu büyük diyo.
Resmi ekrandayken goruntu al sonra yukle o zaman dosya boyutu kuculuyor yukler canim
Yada ayarlardan resmin boyutunu kucult.

Ayy canımmm çok üzüldüm hiç bir şey olmayacak allahın izniyle Rabbim büyük hep yat sürekli yat çok geçmiş olsun çok ama çok üzüldüm sakin takılma iyi olacak inşallah

Melissa81 canım iyi düşün nolur stress bu hastalığın düşmanı, iyi olacak kuzuların inşAllah, ben daha önce yaşadım biliyorsun şimdi 4yaşında kuzum,
Sormak istediklerin olursa bana özelden de ulaşabilirsin

derinxby perinatolojide mi bakıp öyle dediler hangi drdu? Ne gıcık drlar var, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ya riskli durum olsa yönlendirmek zorunda profesöre, ama hergün orada olmuyorlar

Evet screenshot yapınca resmin boyutu küçüldü sağol. Ben kızım olacağı için pudra rengi aldım mavisi de var. İşte hastane takımım

Canım çok teşekür ediyorum evet hamdolsun iyi haberler aldık inşAllah sonuna kadar böyle gider. Aynen daha hevesliyim alışverişe artık

Evet canim bakildi hic bir problem yok karacigerimde bobreklerimde tum ultrasonlarim cekildi.gebeligin yukselttigini soyluyorlar.tskler canim

bebegının hareketlerını hısseden kızlar size bir şey sorucam. mesela benım bebegım dun baya hareketlıydı ama bugun cok az hareket ettı oldukca sakın. sizin de böyle oluyo mu ?
Merak etme canım bunlar normal henüz çok güçlü değiller ve küçükler 30a kadar sakin günlerde endişelenmene gerek yok bizim bile bir günümüz diğeriyle aynı değil

Ben aldim bile :))

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
  • unnamed.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 72
Buluruz elbet bişiler ya :) gerçi kalıpları büyük oluyo ablam en küçük bedenini almıştı en kötü 2 beden alırız. Beni henüz bebek odası duvar kağıdıdır takımıdır onların gelmesi heyecanı sardı. Ay çok iş var daha ya

Evet canim bakildi hic bir problem yok karacigerimde bobreklerimde tum ultrasonlarim cekildi.gebeligin yukselttigini soyluyorlar.tskler canim
Tatlım geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama olumlu düşünmeye çalış lütfen herşey güzel olcak. Stresle hem kendini hem bebeklerini sıkar üzersin. Rabbim yardımcınız olsun, dualarımız seninle

Al_pi
Bende bunu eminönünde görünce beğendim ama daha erken diye almamıştım, daha güzel model görürsem diyr

Hepsi cok guzel guzel gunlerde kullanin alanlar ama ballikaymakli ben onu alirsam gogus buyuk olunca baya acik olur :))
Yoksa dedigim öyle birseydi. Bulursam eklerim benimde istedigim modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…