Canım rabbim evlatla imtihan etmesin inşallah zamanlı doğsun kuzucukların sağlıklı kucağına almayı nasip etsinKizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..
canım tesekkır ederm bana aksam raporu da atmıslar maılıme ayrıca sol uterın arterde dırenc ızlenmiş sanırım boyle olunca bebek yeterlı beslenemeZmiş rısklıymıs saatlerdır kafayı yedim bakalım ne olcak sonumuz ınsallah ben de saglıkla kucagıma alacagım gunu gorurum
Evet canım aşağıda muayene oldum perinatolajiye sevketti ama acemi doktor tuşun yerni bilmiyor daha yanındakine soruyor falan tamam öğrenecek bu şekilde belki ama eğer varsa bir risk daha iyi bir gözün beni görmesine iZin vermeleri lazım, çok ısrar ettim yok proflarımız bakmıyor kapısından bekleyecekmişşm hangi gün hanginsaat gelirse artık rica edecekmişim bakarsa bakarmış bizim yapacağımı sadece amniyosentez diyor istrmiyorum dedim imZa aldı benden çok sinir oldum kaç saat oralarda rezil oldumderinxby perinatolojide mi bakıp öyle dediler hangi drdu? Ne gıcık drlar var, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ya riskli durum olsa yönlendirmek zorunda profesöre, ama hergün orada olmuyorlar
canım tesekkır ederm bana aksam raporu da atmıslar maılıme ayrıca sol uterın arterde dırenc ızlenmiş sanırım boyle olunca bebek yeterlı beslenemeZmiş rısklıymıs saatlerdır kafayı yedim bakalım ne olcak sonumuz ınsallah ben de saglıkla kucagıma alacagım gunu gorurum
Ya herşey Allah tan çok şükür bunun farkındayız ben bebeklerimize nesne gibi davranmalarına senin hayallerini yok sayıp 5 dakikada baştan sallamalarına kızıyorum Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın sen yinede başka doktora git bence ilk hamileliğimde bebeğimin vücudunun yarısı idrar kesesi olarak göründü doktorum çok endişelendi sorun var öğleden sonra yine gel dedi yarım gün bana geçmek bilmedi meğerse sıpa çişini tutuyormuş inşallah seninkide anlık bir problemdir içini ferahlatmaya çalış tüm dualarım seninle Rabbim bebeğine sağlık versin inşallahcanım tesekkır ederm bana aksam raporu da atmıslar maılıme ayrıca sol uterın arterde dırenc ızlenmiş sanırım boyle olunca bebek yeterlı beslenemeZmiş rısklıymıs saatlerdır kafayı yedim bakalım ne olcak sonumuz ınsallah ben de saglıkla kucagıma alacagım gunu gorurum
Evet canım aşağıda muayene oldum perinatolajiye sevketti ama acemi doktor tuşun yerni bilmiyor daha yanındakine soruyor falan tamam öğrenecek bu şekilde belki ama eğer varsa bir risk daha iyi bir gözün beni görmesine iZin vermeleri lazım, çok ısrar ettim yok proflarımız bakmıyor kapısından bekleyecekmişşm hangi gün hanginsaat gelirse artık rica edecekmişim bakarsa bakarmış bizim yapacağımı sadece amniyosentez diyor istrmiyorum dedim imZa aldı benden çok sinir oldum kaç saat oralarda rezil oldum
Gece Nasil gecti bir ben bilirim bir de allah.sabah gozlerimo acar acmaz kontrol ettim.cok şükür birşey yok.ayağa kalktığımda o baskı da gitmişti.bugün de hep uzandim dinlendim.doktorumla konuşamadım ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum.hala aklımda çünkü.Canm nasıl oldun en büyük korkulu ruyalarimiz bu kan görme olayları bende 2 kez yaşadım pregestoron bulundur evde hemen fitil olarak atsaydin cnm gttinmi doktoruna
Canım cok ufacık bir damlaydı.devamı da gelmeyince dinlenirsem gecer diye düşünüp gitmedim.bugün de bolca dinlendim.bisey yok şimdilik çok şükür.pazartesi doktordayım inşallahimkanin varsa ve endise edeceksen git canim
canım ınsallah pazartesı doktorum gorsun sonucu baska yere gıdıcem ayrıntılı ıcın ınsallah butun kotu cıkan seyler duzelır bu haftalara kadar geldık allah hepımızın bebeklerını korusun cok zor durumCanım hiç sıkıntı yapma bende de 19.haftada sağ damarda direnç gözlenmişti, bu hafta detaylıda kaybolmuş dendi çok mutlu olduk,
seninde öyle olucaktır inşAllah,
drunla görüş istersen bana 2ayrı dr coraspirin önerdi, zaten kullanıyordum, bolca sola yatıp dinlendim 3haftadır ve kısa yürüyüşler yaptım gerçekten güzel kilo da almış o aralıkta, sende içini ferah tut
aynen oyle canım bastan sallıyorlar ne cektıgımızı bı bız bılırız ben bu bebek ıcın neler cektım tup bebegım benım bu zmana kadar geldı ınsallah annesını uzmez artık okadar yoruldum ki allahım yardım etsınYa herşey Allah tan çok şükür bunun farkındayız ben bebeklerimize nesne gibi davranmalarına senin hayallerini yok sayıp 5 dakikada baştan sallamalarına kızıyorum Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın sen yinede başka doktora git bence ilk hamileliğimde bebeğimin vücudunun yarısı idrar kesesi olarak göründü doktorum çok endişelendi sorun var öğleden sonra yine gel dedi yarım gün bana geçmek bilmedi meğerse sıpa çişini tutuyormuş inşallah seninkide anlık bir problemdir içini ferahlatmaya çalış tüm dualarım seninle Rabbim bebeğine sağlık versin inşallah
Bıktım artık ya dna testi yaptırdık temiz çıktı ohh dedik bugun yine stres yaptılar bir sürü o kadar gerilmişim ki saat 10 dan 3 e kadar oralarda süründüm çıkışta sola sola çekti beni bişey yürüyemedim bayılıyorum sandım vallaBazi doktorlari ölďurmek istiyorum. Cidden bu ne ya. Sen git bir profa baksin bir daha olmaz mi canim.
Sen nasıl fehmi beyden randevu alabildin ? Ya buraya arkadaşım geldi o nasıl muayene olabiliyorss ben de öyle olcak diyorum yok imkansız olmadı kısmet değilmiş cnm rıza madazlının muayenehanesinden randevu aldım 550 tl ama ona gitmeyi istiyorum zaten 350 verecektim 200 daha veriyim napim yaÇok üzüldüm canım çok da şaşırdım, gitmene de ben sebep oldumama ben ilk randevuydum yarım saatte de çıktım, kısmet ya Allah iyi drlarla karşılaştırsın hepimizi,
Sen başka biryerde baktır detaylıya yine içine sinsin
canım ben çeyızıme pamuklu 6 parcalı takımlar varya ondan almıstım sabahlıgı senın istediğn sekılde ben hıc kullanmadım onun ıcıne pıjama gecelık alıcam sadece sende ceyız magazasında tek lı olarak satın alabılırsın
Geçmiş olsun cnm Allahım bidaha yasatmasin insGece Nasil gecti bir ben bilirim bir de allah.sabah gozlerimo acar acmaz kontrol ettim.cok şükür birşey yok.ayağa kalktığımda o baskı da gitmişti.bugün de hep uzandim dinlendim.doktorumla konuşamadım ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum.hala aklımda çünkü.
Sen nasıl fehmi beyden randevu alabildin ? Ya buraya arkadaşım geldi o nasıl muayene olabiliyorss ben de öyle olcak diyorum yok imkansız olmadı kısmet değilmiş cnm rıza madazlının muayenehanesinden randevu aldım 550 tl ama ona gitmeyi istiyorum zaten 350 verecektim 200 daha veriyim napim ya
canım dr lar maalesef ıhtımallerı ve sonuclarını soyluyorlar neymıs bız ı bastan bılgılendımek için. sen guzel dusun herseyı Allah bılır ben ınanıyorum sende bebeklerın de saglıkla surecı tamamlayıp kucagında olacaklar ıstırahat et guzel dusun bol dua ihtimallerden ve olasıklıklar dan nefret edıyorum . bugun ıs yerınde bı arkadasım 32. haftasında bebek 3 hafta geriden gelıyor dıye yatıs yaptılar kan akımı yavasmıs o da genelde olu gebelıkler de oluyormus bebek kılosu eksıkmıs falan flan erken alınabılırmıs mıs mıs mıs bana gecen gittigim dr gebelık kapalı bır kutu ıcınden ne çıkacagı hıc bellı olmaz ve dogum anına kadar da kımse mudahale edemez dedi. sen çok guzel dusun dualarım sızınleKizlar okuyamiyorum cokta takilmiyorum arastirma yapip canimi sikmak istemiyorum..
22 haftamdayim daha once yazmistim ast alt yuksek geliyor.preeklampsiden supheleniyorlar suanda almak zorunda kalirim ve yasamaz diyor bebeklerim icin dr
28 haftada bir ihtimal yasama sansi olabilirmis.tabi apartopar izne ayrildim evdeyim ve dinleniyorum..
Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla sihatle ciddi sorunlar olmadan atlatiriz hepimiz dualarinizi esirgemeyin..
Canım ben sezeryanlıydım alt üst 2 parça pijama takımı giyemedim elbise şeklinde gecelik giyimiştim hatta mümkünse 2 tane gecelik olsun ben ikisinide kullanmıştımcanım ben çeyızıme pamuklu 6 parcalı takımlar varya ondan almıstım sabahlıgı senın istediğn sekılde ben hıc kullanmadım onun ıcıne pıjama gecelık alıcam sadece sende ceyız magazasında tek lı olarak satın alabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?