2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lohusa seti alırken göğüs ve yaka kısmında dantel olmamasına dikkat edin. Ablamın bebişinin yanağını hemencik tahriş etmişti

derinxby M Maya_06 ya böyle patavatsız doktor bozuntularına inanmayın kızlar evlatlarımız Allah a emanet inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız farklı doktorlara gidin ama yüreğinizide çürütmeyin

Canım rabbim evlatla imtihan etmesin inşallah zamanlı doğsun kuzucukların sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

canım tesekkır ederm bana aksam raporu da atmıslar maılıme ayrıca sol uterın arterde dırenc ızlenmiş sanırım boyle olunca bebek yeterlı beslenemeZmiş rısklıymıs saatlerdır kafayı yedim bakalım ne olcak sonumuz ınsallah ben de saglıkla kucagıma alacagım gunu gorurum

derinxby perinatolojide mi bakıp öyle dediler hangi drdu? Ne gıcık drlar var, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ya riskli durum olsa yönlendirmek zorunda profesöre, ama hergün orada olmuyorlar
Evet canım aşağıda muayene oldum perinatolajiye sevketti ama acemi doktor tuşun yerni bilmiyor daha yanındakine soruyor falan tamam öğrenecek bu şekilde belki ama eğer varsa bir risk daha iyi bir gözün beni görmesine iZin vermeleri lazım, çok ısrar ettim yok proflarımız bakmıyor kapısından bekleyecekmişşm hangi gün hanginsaat gelirse artık rica edecekmişim bakarsa bakarmış bizim yapacağımı sadece amniyosentez diyor istrmiyorum dedim imZa aldı benden çok sinir oldum kaç saat oralarda rezil oldum

Canım hiç sıkıntı yapma bende de 19.haftada sağ damarda direnç gözlenmişti, bu hafta detaylıda kaybolmuş dendi çok mutlu olduk,

seninde öyle olucaktır inşAllah,
drunla görüş istersen bana 2ayrı dr coraspirin önerdi, zaten kullanıyordum, bolca sola yatıp dinlendim 3haftadır ve kısa yürüyüşler yaptım gerçekten güzel kilo da almış o aralıkta, sende içini ferah tut

Ya herşey Allah tan çok şükür bunun farkındayız ben bebeklerimize nesne gibi davranmalarına senin hayallerini yok sayıp 5 dakikada baştan sallamalarına kızıyorum Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın sen yinede başka doktora git bence ilk hamileliğimde bebeğimin vücudunun yarısı idrar kesesi olarak göründü doktorum çok endişelendi sorun var öğleden sonra yine gel dedi yarım gün bana geçmek bilmedi meğerse sıpa çişini tutuyormuş inşallah seninkide anlık bir problemdir içini ferahlatmaya çalış tüm dualarım seninle Rabbim bebeğine sağlık versin inşallah

Çok üzüldüm canım çok da şaşırdım, gitmene de ben sebep oldum ama ben ilk randevuydum yarım saatte de çıktım, kısmet ya Allah iyi drlarla karşılaştırsın hepimizi,
Sen başka biryerde baktır detaylıya yine içine sinsin

Canm nasıl oldun en büyük korkulu ruyalarimiz bu kan görme olayları bende 2 kez yaşadım pregestoron bulundur evde hemen fitil olarak atsaydin cnm gttinmi doktoruna
Gece Nasil gecti bir ben bilirim bir de allah.sabah gozlerimo acar acmaz kontrol ettim.cok şükür birşey yok.ayağa kalktığımda o baskı da gitmişti.bugün de hep uzandim dinlendim.doktorumla konuşamadım ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum.hala aklımda çünkü.

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben bu kışın en ağır gribini oldum napicami da bilemiyorum parol içtim sadece yarın doktora giderim büyük ihtimalle bu gece böyle bitmez artık bebeğim iyi olsun korkuyorum grip onu da etkiler diye

canım ınsallah pazartesı doktorum gorsun sonucu baska yere gıdıcem ayrıntılı ıcın ınsallah butun kotu cıkan seyler duzelır bu haftalara kadar geldık allah hepımızın bebeklerını korusun cok zor durum

aynen oyle canım bastan sallıyorlar ne cektıgımızı bı bız bılırız ben bu bebek ıcın neler cektım tup bebegım benım bu zmana kadar geldı ınsallah annesını uzmez artık okadar yoruldum ki allahım yardım etsın

Bazi doktorlari ölďurmek istiyorum. Cidden bu ne ya. Sen git bir profa baksin bir daha olmaz mi canim.
Bıktım artık ya dna testi yaptırdık temiz çıktı ohh dedik bugun yine stres yaptılar bir sürü o kadar gerilmişim ki saat 10 dan 3 e kadar oralarda süründüm çıkışta sola sola çekti beni bişey yürüyemedim bayılıyorum sandım valla

Sen nasıl fehmi beyden randevu alabildin ? Ya buraya arkadaşım geldi o nasıl muayene olabiliyorss ben de öyle olcak diyorum yok imkansız olmadı kısmet değilmiş cnm rıza madazlının muayenehanesinden randevu aldım 550 tl ama ona gitmeyi istiyorum zaten 350 verecektim 200 daha veriyim napim ya

canım ben çeyızıme pamuklu 6 parcalı takımlar varya ondan almıstım sabahlıgı senın istediğn sekılde ben hıc kullanmadım onun ıcıne pıjama gecelık alıcam sadece sende ceyız magazasında tek lı olarak satın alabılırsın

Geçmiş olsun cnm Allahım bidaha yasatmasin ins

Riza Madazli benim drum canım, en baştan ona gittim ben riskimden dolayı, sonra o beni cerrahpaşa ya yönlendirdi, gebe takipte kalmamı istiyor ne olur ne olmaz diye, detaylıma da burda bakarız demişti, Salı günlrri cerrahpaşada yanlızca, bana uzman perinatolog baktı, sorun görmeyince Rıza hocaya geçmedim ama o görseydi içim hepten rahat edicekti, 28.hafta gibi tekrar muayenehanesine gitmeyi planlıyorum,
Muayenehanesinde 450₺ vermiştim ben ama normal kontroldü tabii detaylı daha farklıdır fiyatı ama hayatımda gördüğüm en bilgili ve sakim dr

canım dr lar maalesef ıhtımallerı ve sonuclarını soyluyorlar neymıs bız ı bastan bılgılendımek için. sen guzel dusun herseyı Allah bılır ben ınanıyorum sende bebeklerın de saglıkla surecı tamamlayıp kucagında olacaklar ıstırahat et guzel dusun bol dua ihtimallerden ve olasıklıklar dan nefret edıyorum . bugun ıs yerınde bı arkadasım 32. haftasında bebek 3 hafta geriden gelıyor dıye yatıs yaptılar kan akımı yavasmıs o da genelde olu gebelıkler de oluyormus bebek kılosu eksıkmıs falan flan erken alınabılırmıs mıs mıs mıs bana gecen gittigim dr gebelık kapalı bır kutu ıcınden ne çıkacagı hıc bellı olmaz ve dogum anına kadar da kımse mudahale edemez dedi. sen çok guzel dusun dualarım sızınle

Canım ben sezeryanlıydım alt üst 2 parça pijama takımı giyemedim elbise şeklinde gecelik giyimiştim hatta mümkünse 2 tane gecelik olsun ben ikisinide kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…