canım bende zaten ne olur ne olmaz dıye 2 takım alt ust 2 tane de gecelık alıcam dediğin gibi ne olacagı bellı degılCanım ben sezeryanlıydım alt üst 2 parça pijama takımı giyemedim elbise şeklinde gecelik giyimiştim hatta mümkünse 2 tane gecelik olsun ben ikisinide kullanmıştım
Canm Allahım yardimcin olsun dualarim seninle hersey çok güzel olcakKizlar ayri ayri etiketliyemiyorum hepinize tesekkur ederim.
Sizlerde kan tahlillerinize dikkat edin insallah guzel haberler vermek nasip olur.
Canm Allahım yardimcin olsun dualarim seninle hersey çok güzel olcakKizlar ayri ayri etiketliyemiyorum hepinize tesekkur ederim.
Sizlerde kan tahlillerinize dikkat edin insallah guzel haberler vermek nasip olur.
eşim iş yerinden izin almıştın heyecanlıydık ondan beklentim boş çıkınca üzüldüm galiba :)Bende bugün 4 boyutluya girdim. Kızım 3 aydır ke dini göstermiyor cinsiyetini zorla ogrenmistik zaten. Bugunde renkli de bi gorelim dedik hep arkası donuktu doktorcum çok uğraştı 10 dk dönmesi için elinden geleni yaptı ama nafile onun yerine ben sağa sola döndüm bu seferde eliyle yüzünü kapattı. Babası da yanımdaydı drla beraber bi güldük bi hayret ettik. 3. Kez aynı şeyi yapıyor adı naz olacak galiba. Neyseki doktorum bi bi dahaki randevude tekrar bakacağını soyledi. O teselliyle ayrıldım hastaneden :)
ya benim ilk bebeğimde düşük yaptıktan sonra buna pek pimpirikli oldum bişeyi tam olmayınca üzüntü basıyo elimde olmadan :/ çok sağol canım benimKuzun sağlıklı olsun da üzüleceğin şey bunlar olsun benimde 18 martta bizde güzel haberlerini aynı gün vereceğiz inşallah üzülecek birşey yok yavrunuda üzme
canim bende alsancakta yaptırdım Ergün OZIZ diye doktora 250 lirayacanım ya vermedık cok para oyuzden smdı para onemlı degıl baska yer arastırıorum nasıl canımı sktı 10dakıka surmedı bıle ve kalbınde bı sorun parlaklık var deyıp bıraktı raporu aksam maıl atcakmıs plesantan rahımı tam kapatmamıs dedı onu gectım artık deıdgı sey cok uzdu beni dedıgın fuat akercanı aradım haftaya gelecekmıs doktor yokmus burda ben bu halde uzun sure dayanamam galıba
Normal doğumda zaten pijama olmaz sürekli bakılacak alttan sezeyanda ise sondayı çıkart bilmem ne derken yine gecelik giymişmolmakngerekiyor pijamalar eve çıkınca giyilircanım bende zaten ne olur ne olmaz dıye 2 takım alt ust 2 tane de gecelık alıcam dediğin gibi ne olacagı bellı degıl
Hemşirelerin ısrarla rıza beyden muayenehane dışında randevu alamazsınız demeleri bunun iiçin yani açıkça da söyleyemiyorlar lafı dolaştırıp duruyorlar önce para sonra iş yaniRiza Madazli benim drum canım, en baştan ona gittim ben riskimden dolayı, sonra o beni cerrahpaşa ya yönlendirdi, gebe takipte kalmamı istiyor ne olur ne olmaz diye, detaylıma da burda bakarız demişti, Salı günlrri cerrahpaşada yanlızca, bana uzman perinatolog baktı, sorun görmeyince Rıza hocaya geçmedim ama o görseydi içim hepten rahat edicekti, 28.hafta gibi tekrar muayenehanesine gitmeyi planlıyorum,
Muayenehanesinde 450₺ vermiştim ben ama normal kontroldü tabii detaylı daha farklıdır fiyatı ama hayatımda gördüğüm en bilgili ve sakim dr
Merak etme canım bunlar normal henüz çok güçlü değiller ve küçükler 30a kadar sakin günlerde endişelenmene gerek yok bizim bile bir günümüz diğeriyle aynı değil
Günaydın herkese. Biz bugün kendi doktorumuza gidiyoruz. Kızımla yine görüşeceğiz :) heyecandan uyuyamadım sanırım. Birde ismimiz kesnleşti. Melisa'm olacak
Saol tatlımgünaydın canım çok tatlı bi isimben de artık soranlara duru diyorum :) eşime de dedim ikinci bi isim koyacaksan koy ama ben duru dıyorum artık dıye
Saol tatlımduruyu bizde beğenmiştik. Senin kıZın ismide çok tatlış. Ben rüyama girip kendimi sürekli melisa demeye alıştırıyodum ordan etkilendim ve alıştım
Kızlar peki geceliklerle dikişlerin kontrolü zor olmazmı
Saten sabahliklarim var benimde pamuklu almamistim :) Kizlar birsey daha soracagim zaten aksama kadar ameliyat önlügüyle kalmiuormuyuz aksam gecelik pijama neyse onu giymiyormuyuz o yuzden sorun olmaz sanirim dikislere bakarken yada sonda filan cikarken cunku hersey aksama kadar bitmis oluyor :-/canım ben çeyızıme pamuklu 6 parcalı takımlar varya ondan almıstım sabahlıgı senın istediğn sekılde ben hıc kullanmadım onun ıcıne pıjama gecelık alıcam sadece sende ceyız magazasında tek lı olarak satın alabılırsın
Normal doğum diyorsan olabilir bilmiyorum onu da sezaryen olduğumda 2,5 gün hastanede kaldık be hep gecelik sabahlık ile çok rahat ettim çünkü birinci gün Zaten sonda vardı sonra çıkarttılar wc çıkmak gerekiyor gidip geliyorsunuz pijama eğilip indir çek çok zor o zmn geceliği yukarı kaldırıveriyorsunSaten sabahliklarim var benimde pamuklu almamistim :) Kizlar birsey daha soracagim zaten aksama kadar ameliyat önlügüyle kalmiuormuyuz aksam gecelik pijama neyse onu giymiyormuyuz o yuzden sorun olmaz sanirim dikislere bakarken yada sonda filan cikarken cunku hersey aksama kadar bitmis oluyor :-/
Niye o kadar cok kaldiniz hastanede.Benim yakin arkadaslarimda sezeryan oldu sabahtan aksama kadar ameliyat önluguyle kaldilar zaten sonda vardi aksam ustunu giydirip yuruttuler ertesi gun sabahta ciktilar hastaneden.Ben ona istinaden böyle birsey demistim canimNormal doğum diyorsan olabilir bilmiyorum onu da sezaryen olduğumda 2,5 gün hastanede kaldık be hep gecelik sabahlık ile çok rahat ettim çünkü birinci gün Zaten sonda vardı sonra çıkarttılar wc çıkmak gerekiyor gidip geliyorsunuz pijama eğilip indir çek çok zor o zmn geceliği yukarı kaldırıveriyorsun
Bilmiyorum ki Türkiye hastanesinde olmuştum cuma istedi doktor sabahtan gittik tahlil hazırlık vs derken girdim tam 9.05 de doğdu yawruş sonra ben ayılfım yürüdüm o gün wc de çıktım aslında ama oğlanın da tahlil kulak kontrollü falan hep yapıldı orada aşıları vs cumartesi de yattık zaten ayrı bir refekatçı odam da vardı annem eşim de kaldı pazar günü öğleden sonra çıktık böyle ayarlamıştı doktorum hafta sonu hastanede olursun demişti geldi gitti o kontroleNiye o kadar cok kaldiniz hastanede.Benim yakin arkadaslarimda sezeryan oldu sabahtan aksama kadar ameliyat önluguyle kaldilar zaten sonda vardi aksam ustunu giydirip yuruttuler ertesi gun sabahta ciktilar hastaneden.Ben ona istinaden böyle birsey demistim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?