2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa ona bende başlayamadım :) kızım yavrum diye seviyorum daha :)

Sezaryanda bende 2gece kaldım 3.gun oglen cıktım cevremdeki butun sezaryanlılar 2gece kaldılar

dikişlere doktor bakacak olsa açıp gösterirken resmen hertarafımızı açmak zorunda kalmazmıyız gecelikle .kararsız kaldım şimdi.ben iki kızımda da pijama takımı giymiştim.

doğum yaptıktan sonra odaya geçince hemen üstünü degistirebilirsin canım. Önlük kirleniyor zaten dogum esnasında

dikişlere doktor bakacak olsa açıp gösterirken resmen hertarafımızı açmak zorunda kalmazmıyız gecelikle .kararsız kaldım şimdi.ben iki kızımda da pijama takımı giymiştim.

normal dogum için gecelik rahat oluyor demiştim ben. Ama sezaryen için pijama daha kullanisli olabilir onu bilemiyorum :)

doğum yaptıktan sonra odaya geçince hemen üstünü degistirebilirsin canım. Önlük kirleniyor zaten dogum esnasında
Canim sezeryan da hemen degistirmiyorlar ya önlügü aksama kadar yatiyorsun cunku o yuzden dedim :))
Sezeryanla normal dogum karisti birbirine herkesin kafasi da karisti tabi :)

Bende gecelik daha kullanışlı geliyor ama bilemedim tabi hayırlı dogumlarimiz olsun ins

Canim sezeryan da hemen degistirmiyorlar ya önlügü aksama kadar yatiyorsun cunku o yuzden dedim :))
Sezeryanla normal dogum karisti birbirine herkesin kafasi da karisti tabi :)

Evet kafalar karıştı :) sezaryeni hiç bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlardan yorum alalım :)

Ben sezeryandan odaya geçince hemen pijamalarımı giymiştim.öyle demişlerdi hemşireler.tabi hastaneden hastaneye fark olabilir.her ihtimale karşı bir gecelik iki pijama takımı koyarım.

Hemşirelerin ısrarla rıza beyden muayenehane dışında randevu alamazsınız demeleri bunun iiçin yani açıkça da söyleyemiyorlar lafı dolaştırıp duruyorlar önce para sonra iş yani

Yani ben hiç öyle birşeye şahit olmadım ama Rıza beyin gerçekten parayla işi yok diye düşünüyoruz çünkü bana Cerrahpaşaya gel diyen kendisi, düzenli burda görmeliyim dese mecbur gidicektim risk olduğu için hatta detaylıya kesin özele çağırır dedik ama ona bile gerek yok dedi, 28.haftada gitmek istemem tamamen kendi hüsnü kuruntum
İnşAllah sende memnun kalırsın

Ben sezeryan oldum kızlar, 2gece yatış yaptım, burada sezeryanda hep 2gece tutuyorlar maalesef,
ameliyattan çıkıp odaya gelince hemşireler giydirmişlerdi,
özellikle ilk gece için gecelik istediler,
dr dikişlere vs kontrole geldiğinde görünecek birşey olmuyor çünkü Depend hasta çamaşırı almıştım, dünyadaki en rahat şeylerden biri sanırım, o doğum pedleriyle falan hiç uğraşmadım,

En az 2gecelik 2pijama takımı alıcam yine yanıma, acayip terliyorsunuz doğumdan sonra lohusa teri meşhurdur zaten, süt akıyor falan sık değiştirmek gerekebiliyor

kızlar iyi günler çok kötü grip olmuşum ıhlamur içmenin gebelikte zararı olur mu çeşitli şeyler okudum kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz

Selam kızlar, pek yazamıyorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum. Ben de sezaryen oldum, odaya geçtiğimde hemen üzerimi değiştirdim ve 2 gece kaldım hastanede. Bence hem gecelik hem de pijama takımı bulundurulmalı.

kızlar iyi günler çok kötü grip olmuşum ıhlamur içmenin gebelikte zararı olur mu çeşitli şeyler okudum kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz
Geçmiş olsun canım ben limonlu ihlamurlla bi hafta direndim dünden beri kötü grip oldum bugün serum yedim bide agumentin yazdı kullanman lazım dedi doktor ona başlıcam mecbur grip daha tehlikeli bebeğimiz için

geçmiş olsun canım ben de griptim yaklaşık 3 hafta sürdü yeni iyilestim, inşallah seninki hemen geçer ben sabah akşam limonlu ıhlamur içtim, ayrıca portakal kivi bol miktarda c vitamini almaya çalış. Ihlamurun zararı yok diye biliyorum, zencefil, tarçın gibi çaylar zararlı diye duymuştum. Umarım hemen iyilesirsin

Geçmiş olsun canım ben limonlu ihlamurlla bi hafta direndim dünden beri kötü grip oldum bugün serum yedim bide agumentin yazdı kullanman lazım dedi doktor ona başlıcam mecbur grip daha tehlikeli bebeğimiz için
sana da çok geçmiş olsun canım. senin baya ağırmış aman çok dikkat et kendine ve bebişine. Bende henüz sadece sinüsler dolu nefes alamıyorum o da baş ağrısı yapıyor bakalım kendim tedavi edemezsem bende gidicem dr a . Şimdi içtim bende limonlu ıhlamur bakalım inşallah fayda eder

çok sağol canım. Sanırım hamilelikten dolayı bağışıklık sistemimiz zayıfladı. Normalde pek grip olmazdımbi kaç yerde farklı şeyler okuyunca tereddüt etmiştim içmeye ama başladım bende inşallah hepimiz en kısa zamanda iyileşir

Sağol canım benim de sinusler ağrı yaptı ıhlamur içtikçe akmaya başladı rahatlatmıştı inşallah senin hemen geçer ben mevsim geçişinde hep grip olurum yine aksatmadik

Nasıl bir çocuk arabası düşünüyorsunuz kızlar.ben öncekinden hiç memnun değildim.hiç incelemeden almıştım.bunda daha çok dikkat etcem ne önerirsiniz.hafif olsun ama ilk kriterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…