Aa ona bende başlayamadım :) kızım yavrum diye seviyorum daha :)alışmak bıraz zaman alıyo gıbı ama ne guzel sen erkenden alıştırmışın kendını. ben ismini soranlara duru dıyorum ama daha kızıma ısmıyle seslenemedım artık baslamam lazım benım de alışmam içim :)
Saten sabahliklarim var benimde pamuklu almamistim :) Kizlar birsey daha soracagim zaten aksama kadar ameliyat önlügüyle kalmiuormuyuz aksam gecelik pijama neyse onu giymiyormuyuz o yuzden sorun olmaz sanirim dikislere bakarken yada sonda filan cikarken cunku hersey aksama kadar bitmis oluyor :-/
dikişlere doktor bakacak olsa açıp gösterirken resmen hertarafımızı açmak zorunda kalmazmıyız gecelikle .kararsız kaldım şimdi.ben iki kızımda da pijama takımı giymiştim.
Canim sezeryan da hemen degistirmiyorlar ya önlügü aksama kadar yatiyorsun cunku o yuzden dedim :))doğum yaptıktan sonra odaya geçince hemen üstünü degistirebilirsin canım. Önlük kirleniyor zaten dogum esnasında
Canim sezeryan da hemen degistirmiyorlar ya önlügü aksama kadar yatiyorsun cunku o yuzden dedim :))
Sezeryanla normal dogum karisti birbirine herkesin kafasi da karisti tabi :)
Hemşirelerin ısrarla rıza beyden muayenehane dışında randevu alamazsınız demeleri bunun iiçin yani açıkça da söyleyemiyorlar lafı dolaştırıp duruyorlar önce para sonra iş yani
Geçmiş olsun canım ben limonlu ihlamurlla bi hafta direndim dünden beri kötü grip oldum bugün serum yedim bide agumentin yazdı kullanman lazım dedi doktor ona başlıcam mecbur grip daha tehlikeli bebeğimiz içinkızlar iyi günler çok kötü grip olmuşum ıhlamur içmenin gebelikte zararı olur mu çeşitli şeyler okudum kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz
kızlar iyi günler çok kötü grip olmuşum ıhlamur içmenin gebelikte zararı olur mu çeşitli şeyler okudum kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz
sana da çok geçmiş olsun canım. senin baya ağırmış aman çok dikkat et kendine ve bebişine. Bende henüz sadece sinüsler dolu nefes alamıyorum o da baş ağrısı yapıyor bakalım kendim tedavi edemezsem bende gidicem dr a . Şimdi içtim bende limonlu ıhlamur bakalım inşallah fayda ederGeçmiş olsun canım ben limonlu ihlamurlla bi hafta direndim dünden beri kötü grip oldum bugün serum yedim bide agumentin yazdı kullanman lazım dedi doktor ona başlıcam mecbur grip daha tehlikeli bebeğimiz için
çok sağol canım. Sanırım hamilelikten dolayı bağışıklık sistemimiz zayıfladı. Normalde pek grip olmazdımgeçmiş olsun canımben de griptim yaklaşık 3 hafta sürdü yeni iyilestim, inşallah seninki hemen geçer ben sabah akşam limonlu ıhlamur içtim, ayrıca portakal kivi bol miktarda c vitamini almaya çalış. Ihlamurun zararı yok diye biliyorum, zencefil, tarçın gibi çaylar zararlı diye duymuştum. Umarım hemen iyilesirsin
Sağol canım benim de sinusler ağrı yaptı ıhlamur içtikçe akmaya başladı rahatlatmıştı inşallah senin hemen geçer ben mevsim geçişinde hep grip olurum yine aksatmadiksana da çok geçmiş olsun canım. senin baya ağırmış aman çok dikkat et kendine ve bebişine. Bende henüz sadece sinüsler dolu nefes alamıyorum o da baş ağrısı yapıyor bakalım kendim tedavi edemezsem bende gidicem dr a . Şimdi içtim bende limonlu ıhlamur bakalım inşallah fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?