2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sezeryanda odaya geçince hemen pijamalarımı giymiştim. 2 gece kaldım tuvalete çıkmamı bekledik. Gerçi çıkamadım yine de saldılar beni ben zaten çok sık çıkamıyorum salın beni dedim:) pijama ile rahat etmiştim ama sizlere tavsiyem kızlar çok geniş alt iç çamaşırı. O dikişlere değmeden rahat rahat giyilebilecek anne külotu diye geçiyor sanırım baya buyuk olunca anca rahat ediliyor.

Canım bana sonda falan takmadılar zaten 2 saat birşey yemiyorsun lavabo ihtiyacında olmuyor

Ben de ıkıgun kaldım hastanede sezeryanlıyken pıjama rahat oluyor ve buyuk iç camasırı gyılmeli dıkıslere degmemesi için.. Anestsı snrası eve gdınce sddetlı bas agrısı oldu basımı yastıga koyunca hıc bı agrı yok kaldrdgm an sanki basmn arka tarafına demırle vuruolar cok kotu bı agrıydı bıkac gun cektim. Nescafe içtim bol bol ve bol bol su

Merhaba kizlar. Bugun detaylimiz vardi kizimizi gördük güzel güzel pozlar verdi bize.. genel olarak iyi herşey normal. Ama raporda sol uterin arterde erken diastolik çentik vardir ama bu haftalarda normaldir takip edilmelidir yaziyor. Henuz doktorumuza gostermedik bugun gittigimiz doktor herseyi normal buldu

Hadi hayırlısı cnm darısı bizim başımıza ins bizde problemsiz sonucumuzu alırız ins

Canım benim doğumdan sonra odaya aldıklarınd giydirdiler geceligi.sezeryanda 2 gün kaliniyor normalde ama benim bebek doğunca aglamadi, solunum sıkıntısı vardı o yüzden 3 gece kaldim ben.1 gecelik, 2 pijama olması lazım yanımızda en az.

Selamlr kızlar 19.haftamdayım ve 6 kilo aldım niye böyle hızlı oldu anlmadım.bugünde bir arkadasım kilo mu aldın sanki diye fotografımın altına yorum yazmıs moralim bozuldu acıkcası

Gözun aydin canim kendi doktorunuzda insallah guzel yorumlar sonucunuzu.
Cook begendim canim dedigim de bunun gibi renkleri varmiydi senden magaza ismi de alirim bir ara simdilik arastiriyorum cunku.Tesekkur ederim resim icin ❤
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız çocuklara isim düşündünüz mü?
Aleykum selam canim ilk sayfaya ekledik ismi belli olanlari

Selamlr kızlar 19.haftamdayım ve 6 kilo aldım niye böyle hızlı oldu anlmadım.bugünde bir arkadasım kilo mu aldın sanki diye fotografımın altına yorum yazmıs moralim bozuldu acıkcası
Kilo degil o bebek dese idin sende niye moralini bozuyorsun ki hersey bebegin icin şuan sonra verirsin gider

Kızlar iyi akşamlar bende bu sabah kızımı gördüm 2 aydır göremiyordum nasıl özlemişim. Herşey çok güzel dedi doktorum. 22+3 üm bu gün 480gr 26 cm çıktı bende 4 kilo almışım. Detaylı için 14 Marta randevu aldım. 280 Tl dediler ne kadar pahalı. İnşallah o da güzel geçer.

İyi akşamlar kızlar. Bu sabah kızımı görmeye gittim. Doktor herşeyi çok iyi sağlıklı dedi. 22+3 üm kızım 480 gr 26 cm miş. Bende 4 kilo almışım. 14 Marta detaylı için randevu aldım 280 Tl. İnşallah o da iyi çıkar

Bişey değil canım ne demek.Magazanin adı bayan nilay.fethiye caddesinden sanat sokağına giderken o ara sokakta.Renkleri vardı, indirimde olanlar da vardı, bir de daha cesit gelecekmis.

Canim sezeryan da hemen degistirmiyorlar ya önlügü aksama kadar yatiyorsun cunku o yuzden dedim :))
Sezeryanla normal dogum karisti birbirine herkesin kafasi da karisti tabi :)
Sezeryan oldum hemen çıkar çıkmaz geceliğimi giydirdiler.alttan sonda bağlı oluyor .zaten dikiş kontrolünde de açınca komple görünmüyor kocaman bir hasta bezi kapatıyorlar alt tarafa kanama olmaya başladığı için hemşire sadece onu değiştirmeye geliyor.6 saat sonra da yürütmeye geldiklerinde hasta bezi üstüne kilot giydiriyorlar tuvalete çıkarıyorlar.ilk gaz çıkışını ve ilk büyük tuvaleti bekliyorlar.ikisini de o gün başarırsan ertesi gün çıkarırlar.ama büyük tuvalet biraz geç gelebiliyor ertesi gün olursa diğer gün çıkarıyorlar.

Ya kusura bakma da böyle zamanlarda kim dost kim düşman ortaya çıkıyor bence .hamile birine sosyal bir ortamda resim altına hele böyle şey yazılır mı hiç takma değmez

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…