- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Canım bana sonda falan takmadılar zaten 2 saat birşey yemiyorsun lavabo ihtiyacında olmuyorSaten sabahliklarim var benimde pamuklu almamistim :) Kizlar birsey daha soracagim zaten aksama kadar ameliyat önlügüyle kalmiuormuyuz aksam gecelik pijama neyse onu giymiyormuyuz o yuzden sorun olmaz sanirim dikislere bakarken yada sonda filan cikarken cunku hersey aksama kadar bitmis oluyor :-/
Hadi hayırlısı cnm darısı bizim başımıza ins bizde problemsiz sonucumuzu alırız insMerhaba kizlar. Bugun detaylimiz vardi kizimizi gördük güzel güzel pozlar verdi bize.. genel olarak iyi herşey normal. Ama raporda sol uterin arterde erken diastolik çentik vardir ama bu haftalarda normaldir takip edilmelidir yaziyor. Henuz doktorumuza gostermedik bugun gittigimiz doktor herseyi normal buldu
Canım benim doğumdan sonra odaya aldıklarınd giydirdiler geceligi.sezeryanda 2 gün kaliniyor normalde ama benim bebek doğunca aglamadi, solunum sıkıntısı vardı o yüzden 3 gece kaldim ben.1 gecelik, 2 pijama olması lazım yanımızda en az.Saten sabahliklarim var benimde pamuklu almamistim :) Kizlar birsey daha soracagim zaten aksama kadar ameliyat önlügüyle kalmiuormuyuz aksam gecelik pijama neyse onu giymiyormuyuz o yuzden sorun olmaz sanirim dikislere bakarken yada sonda filan cikarken cunku hersey aksama kadar bitmis oluyor :-/
Al-pi bugün izmit çarşıya gittim pijama baktım, resim cektim, daha cesit gelecekmis, nisan gibi almayı düşünüyorum ben.fiyatlari 150-200 arası. Eki Görüntüle 1962262 Eki Görüntüle 1962262 Eki Görüntüle 1962263
Gözun aydin canim kendi doktorunuzda insallah guzel yorumlar sonucunuzu.Merhaba kizlar. Bugun detaylimiz vardi kizimizi gördük güzel güzel pozlar verdi bize.. genel olarak iyi herşey normal. Ama raporda sol uterin arterde erken diastolik çentik vardir ama bu haftalarda normaldir takip edilmelidir yaziyor. Henuz doktorumuza gostermedik bugun gittigimiz doktor herseyi normal buldu
Cook begendim canim dedigim de bunun gibi renkleri varmiydi senden magaza ismi de alirim bir ara simdilik arastiriyorum cunku.Tesekkur ederim resim icin ❤Al-pi bugün izmit çarşıya gittim pijama baktım, resim cektim, daha cesit gelecekmis, nisan gibi almayı düşünüyorum ben.fiyatlari 150-200 arası. Eki Görüntüle 1962262 Eki Görüntüle 1962262 Eki Görüntüle 1962263
Aleykum selam canim ilk sayfaya ekledik ismi belli olanlariSelamün aleyküm kızlar nasılsınız çocuklara isim düşündünüz mü?
Kilo degil o bebek dese idin sende niye moralini bozuyorsun ki hersey bebegin icin şuan sonra verirsin giderSelamlr kızlar 19.haftamdayım ve 6 kilo aldım niye böyle hızlı oldu anlmadım.bugünde bir arkadasım kilo mu aldın sanki diye fotografımın altına yorum yazmıs moralim bozuldu acıkcası
Bişey değil canım ne demek.Magazanin adı bayan nilay.fethiye caddesinden sanat sokağına giderken o ara sokakta.Renkleri vardı, indirimde olanlar da vardı, bir de daha cesit gelecekmis.Gözun aydin canim kendi doktorunuzda insallah guzel yorumlar sonucunuzu.
Cook begendim canim dedigim de bunun gibi renkleri varmiydi senden magaza ismi de alirim bir ara simdilik arastiriyorum cunku.Tesekkur ederim resim icin ❤
Aleykum selam canim ilk sayfaya ekledik ismi belli olanlari
Sezeryan oldum hemen çıkar çıkmaz geceliğimi giydirdiler.alttan sonda bağlı oluyor .zaten dikiş kontrolünde de açınca komple görünmüyor kocaman bir hasta bezi kapatıyorlar alt tarafa kanama olmaya başladığı için hemşire sadece onu değiştirmeye geliyor.6 saat sonra da yürütmeye geldiklerinde hasta bezi üstüne kilot giydiriyorlar tuvalete çıkarıyorlar.ilk gaz çıkışını ve ilk büyük tuvaleti bekliyorlar.ikisini de o gün başarırsan ertesi gün çıkarırlar.ama büyük tuvalet biraz geç gelebiliyor ertesi gün olursa diğer gün çıkarıyorlar.Canim sezeryan da hemen degistirmiyorlar ya önlügü aksama kadar yatiyorsun cunku o yuzden dedim :))
Sezeryanla normal dogum karisti birbirine herkesin kafasi da karisti tabi :)
Bende Gülce koydum babası başına Nazlı eklemek istiyor.Nazlı Gülce olacak inşallah...Selamün aleyküm kızlar nasılsınız çocuklara isim düşündünüz mü?
Ya kusura bakma da böyle zamanlarda kim dost kim düşman ortaya çıkıyor bence .hamile birine sosyal bir ortamda resim altına hele böyle şey yazılır mı hiç takma değmezSelamlr kızlar 19.haftamdayım ve 6 kilo aldım niye böyle hızlı oldu anlmadım.bugünde bir arkadasım kilo mu aldın sanki diye fotografımın altına yorum yazmıs moralim bozuldu acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?